سلام... دلتون نميخواد هم رشته اي هاي خودتونو توي سايت بشناسين؟؟؟
هر کي آي تي ميخونه بياد اينجا خودشو معرفي کنه.
اول خودم:
مهناز
ورودي 88
منتظرم با بقيه آشنا بشم...
سلام... دلتون نميخواد هم رشته اي هاي خودتونو توي سايت بشناسين؟؟؟
هر کي آي تي ميخونه بياد اينجا خودشو معرفي کنه.
اول خودم:
مهناز
ورودي 88
منتظرم با بقيه آشنا بشم...
من رشته تجربی هستم بخوام بیام itمیتونم یابایدحتماکامپیوتردرحدتما م بلدباشم مثلا برنامه نویسی بلدباشم؟
دوست خوبم این رشته ترکیبی از این رشته هاست (مهندسی الکترونیک .کامپیوتر(نرم افزار و سخت افزار)مهندسی صنایع)و برخلاف باور عموم صرفا یکی از گرایش های علوم کامپیوتر نیست. درواقع هسته اصلی رشتهitرا بحث های فنی .کامپیوتری و برنامه نویسی تشکیل میده و اگر بخوای درصدی بهش نگاه کنی میشه 8درصد و تقریبا 92درصدآن را مباحث مدیریتی تشکیل میده ولی در دانشگاه تقریبا 120واحد این رشته متعلق به مباحث فنی وکامپیوتری ولی اگر شما بخواهید وارد بازار کار بشی علاوه بر کامپیوتر باید ارتباط عمومی بالایی داشته باشی وبه عبارت ساده تر مدیر خوبی باشی چون برنامه نویسی و بقیه مباحث را میتونی یاد بگیری ا لبته اگر علاقه ای وجود داشته باشهامیدوارم اگر این رشته را انتخاب کردی موفق باشیدمن آندیا ورودی 89
سلام... مسلما قبل ورود به رشته از کسي انتظار ندارن چيزي بلد باشه آقا مصطفي. حتي ما توي دانشگاه هم کلاسي هايي داشتيم که به سختي آب باباي کامپيوترو بلد بودن. البته مباحث رشته ي تجربي خيلي خيلي حفظيه. اما درس هاي رشته ي آي تي بعضي هاش، مثل مدار منظقي - ديجيتال - معماري - برنامه نويسي - و غيره . نياز به فهميدن و وقت گذاشتن داره. در کل مي توني مدرک بگيري ولي يه بارم پشت کامپيوتر نشيني. چون عملا تمام رشته هاي دانشگاهي ايران و مخصوصا پيام نور تئوريه کاري به مهارت عملي شما ندارن و چيزي هم به مهارت عملي تون اضافه نميکنن.
زهرا هستم.ورودی89
سلام،هادی هستم،ورودی 90
سلام.
سروش هستم
ورودی 90
سلام شمیم هستم ورودی90
ریحانه ام...
ورودی 90
سلام بر همگی من هم ورودی 91 یک جمله کلیشه ای هم بگم "امیدوارم بتونم دوستای خوبی پیدا کنم و هم گروهی خوبی براتون باشم "