سلام دوستان هر چند می دونم ریطی به پیام نور نداره ؟؟؟؟؟!!!!!!!!! میخوام یه مقدار طلا بخرم به نظر شما الان وقتشه یا صبر کنم ؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان هر چند می دونم ریطی به پیام نور نداره ؟؟؟؟؟!!!!!!!!! میخوام یه مقدار طلا بخرم به نظر شما الان وقتشه یا صبر کنم ؟؟؟؟؟؟
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
لطفا دوستان عزیز,هر مطلبی رو در جای خودش بنویسید,این کار باعث میشه هزاران نفری که دنبال خبر درسی هستن و مشکل دارن,راحت تر به جواب سوالشون برسن.با تشکر
پیشنهاد میکنم یه تالار مخصوص بورس و فلزات گرانبها هم باز کنیم,کار پیام نور به کجا ها که نمیرسه!!
اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)
http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg
من تسلیمم دوستان هر چند از دیروز تا امروز طلا کلی بالا رفت باز از تمام پیام نوری ها پوزش می طلبم
سلام دوست من امیدوارم موفق باشی من خودم دانشجوی ریاضی پیام نورم کارم میکنم اگه میخوای درباری طلا بدونی باید اول قیمت طلا و همچنین دلار و انس جهانی و فرمولای تبدیل اونا رو بلد باشی براهمین من سایت ارانیکو رو بهت پیشنهاد میکنم این سایت درباره دلار امریکاس انو بهت پیشنهاد میدم موفق باشی
سلام ممنون از راهنمایتون امیدوارم موفق باشین پیشاپیش سال نو و عیدتان مبارک
سلام دوست من
به نظر من الان خرید طلا خوب نیس یکم حوصله کن از اون سایتی که برات نوشتم استفاده کن الان من دیروز با استفاده از رابطه های تبدیل نرخ طلا حساب کردم سکه از قیمت واقعیش 37 هزار تومان حباب داره {گرون تره}الان طلا تو بازار داره مقاومت میکنه اما دولت برا انتخابات هم ارز و هم طلا رو مجبوره بیاره پایین برای این کارا اصل اول داشتن حوصله هست فعلا باید صبر کنی موفق باشی