اتوئو:غيرممکن است بگويم که بهترين بازيکن آفريقا هستم
کسب اين جايزه براي چهارمين بار، يک رکورد تازه است ولي من حق ندارم که خودم را بهترين بازيکن آفريقا بنامم. نمي توان شرايط و لحظات را با هم مقايسه کرد
ساموئل اتوئو، مهاجم باشگاه اینتر و دارنده عنوان برترین بازیکن قاره آفریقا در سال 2010،معتقد است که نباید خودش را بهترین بازیکن قاره سیاه بداند:« گفتن این جمله غیرممکن است.فتح جایزه بهترین بازیکن سال برای چهار بار، به نوعی رکوردشکنی تلقی می شود ولی من به خودم این حق را نمی دهم که بگویم که من بهترین هستم.» این ستاره کامرونی با پشت سرگذاشتن ستاره های آفریقایی سرشناسی این جایزه را به خود اختصاص داد و با کسب این عنوان برای چهارمین بار،رکورد بزرگان فوتبال آفریقا را پشت سرگذاشت:« در نسلهای دیگری، فوتبالیستهای بزرگ دیگری بودند که چالشها و شرایطی متفاوت با من داشتند و واقعا نمی توان شرایط را با هم مقایسه کرد.»
این مهاجم کامرونی در ادامه صحبتی برای افرادی که ازبالا و به دید تحقیر به فوتبال آفریقا نگاه می کنند، داشت:« جوانان زیادی هستند که در حال بالا رفتن از پله های موفقیت و ترقی می باشند و سرعت پیشرفت آنها واقعا بالاست.» او در پایان در مورد اهمیت این گونه جوایز گفت:« این جیزی نیست که بازیکنی به دنبال آن باشد ولی رضایت و انگیزه فراوانی به بازیکنان می دهد.»