بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 34

موضوع: معرفي رشته ي مدیریت جهانگردی و هتلداری

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

Fileupload معرفي رشته ي مدیریت جهانگردی و هتلداری

با عنایت به قانون توسعه اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی کشور و با امعان نظریه اهمیت ویژه صنعت ایرانگردی و جهانگردی در کسب درآمدهای غیرنفتی و ارتقاء سطح تفاهم بین ملتها و تحکیم مبانی وحدت ملی در کشور و ارائه شناختی اصولی از جمهوری اسلامی ایران و دستاوردهای آن به جهانیان و نقش اساسی و مهم آموزش در تحقق این اهداف و همچنین در راستای اجرای مصوبه سیصدمین جلسه شورای عالی انقلاب و ارشاد اسلامی طرح مشخصات کلی دوره کارشناسی رشته های مدیریت جهانگردی و هتلداری تهیه و تدوین گردید.
    نظر به تاکید صریح قران کریم و شارع دین اسلام بر ضرورت امر جهانگردی و نقش آن در بسط روابط بین الملل و گسترش منابع اقتصادی کشور و همچنین لزوم تربیت متخصصان کارآمد در جهت ارتقاء کیفی سطح ارائه خدمات دست اندرکاران این صنعت رشته های مدیریت جهانگردی و هتلداری تاسیس می گردد.
    دوره های کارشناسی مدیریت جهانگردی و هتلداری 4 سال خواهد بود. نظام آموزشی این دوره ها واحدی است و کلیه دروس نظری و عملی آن در 8 سال نیمسال تحصیلی ارائه می شود. مدت هر نیمسال تحصیلی 17 هفته و حداقل زمان لازم برای هر واحد نظری یک ساعت در هفته و برای دروس عملی حداقل 2 ساعت تعیین می گردد. درس کارآموزی در ایام تعطیل تابستانی بعد از سال سوم طبق برنامه ای که توسط مرکز آموزش عالی تدوین خواهد شد انجام می پذیرد.
    اعطاء دانشنامه به فارغ التحصیلان این رشته ها منوط به ارائه گواهی پایان دوره کارورزی خواهد بود.
    تعداد کل واحد های آموزشی و کارورزی رشته های مدیریت جهانگردی 132 واحد و رشته مدیریت هتلداری 133 واحد می باشد.
    توضیح: نظر به ضرورت تسلط دانشجویان به زبان دوم، یکی از زبان های فرانسه، آلمانی، عربی به عنوان زبان دوم در نظر گرفته شده که طبق جدول ذیل و براساس انتخاب دانشجو ملزم به گذراندن آن می باشد.
    1- عربی 4 واحد
    2- فرانسه 4 واحد
    3- آلمانی 4 واحد

درسهای رشته

ردیف نام درس ردیف نام درس 1 بهداشت مواد غذائی 2 آشپزی (1) 3 آشپزی (2) 4 آشنایی با موزه های ایران 5 آمار کاربردی در مدیریت جهانگردی 6 اصول تغذیه و رژیمهای غذائی 7 اصول حسابداری 1- جهانگردی 8 اصول حسابداری 2- جهانگردی 9 اصول سازمان و مدیریت (1) 10 اصول سازمان و مدیریت (2) 11 اصول علم اقتصاد 1 (خرد- جهانگردی) 12 اصول علم اقتصاد 2 13 اقتصاد جهانگردی 14 امور مسافرت و صدور بلیط 15 انقلاب اسلامی و ریشه‌های آن 16 باستان شناسی ایران 17 باستان شناسی پیش از تاریخ ایران 18 برنامه ریزی توسعه جهانگردی 19 برنامه ریزی و سرپرستی گشتها جهانگردی 20 بهداشت و کمکهای اولیه 21 بهداشت کار و ایمنی 22 پذیره (1) 23 پذیره (2) 24 تاریخ اسلام 25 تاریخ ایران 26 تاریخ فرهنگ ایران 1 27 تاریخ فرهنگ ایران 2 28 تجزیه و تحلیل مسائل اجتماعی ایران 29 تربیت بدنی 2 30 تربیت بدنی 1 31 جغرافیای جهانگردی ایران 32 جغرافیای جهانگردی ایرانچ 33 جغرافیای جهانگردی عمومی 34 حسابداری هتلداری 35 حقوق اساسی 36 حقوق کار و تأمین اجتماعی 37 خانه داری (1) 38 خانه داری (2) 39 خدمات رستوران (1) 40 خدمات رستوران (2) 41 روابط عمومی 42 روان شناسی عمومی (جهانگردی) 43 روش تحقیق 44 ریاضیات کاربردی در مدیریت جهانگردی 45 زبان انگلیسی 1 46 زبان انگلیسی 2 47 زبان انگلیسی تخصصی 1 48 زبان انگلیسی تخصصی 2 49 زبان انگلیسی مکاتبات تخصصی 50 زبان انگلیسی مکالمه 51 زبان خارجی 52 زبان دوم (1) 53 زبان دوم (2) 54 شناخت روحیات ملل 55 شناخت صنایع دستی ایران 56 شناخت صنعت جهانگردی 57 شناخت و فرهنگ اقلیتهای ایران 58 شناخت و نگهداری تأسیسات هتل 59 شناخت و کاربرد کامپیوتر 60 شیرینی پزی (1) 61 شیرینی پزی (2) 62 عوارض و نتایج توریسم 63 فارسی 64 فرهنگ عامه 65 فن راهنمائی 66 قوانین و مقررات حقوقی جهانگردی 67 قوانین و مقررات حقوقی صنعت جهانگردی و هتلداری 68 گذراندن اوقات فراغت 69 مبانی جامعه شناسی، روان شناسی اجتماعی 70 مبانی حامعه شناسی 71 مبانی سازمان و مدیریت 72 مبانی مردم شناسی 73 مبانی و کاربرد کامپیوتر در جهانگردی 74 مبانی کشور شناسی 75 متون اسلامی 76 محاسبه قیمت تمام شده 77 مدیریت بازاریابی و تبلیغات 78 مطالب شرح حال بزرگانی که آنان بصورت آثار 79 مطالعات تطبیقی سیاستهای جهانگردی 80 معارف اسلامی 2 81 نقشه خوانی و آشنایی با نقشه 82 هنر و معماری 2 83 هنر و معماری ایران 1 84 کارآموزی 85 کاربرد کامپیوتر در صنعت جهانگردی و هتلداری 86 کلمات اقتصاد

صنعت و بازار کار

برای شما دانش آموزان واضح است که وجود هتل چه برای افراد داخل یک ملت و چه برای مسافرین خارجی یک اصل ضروری است و بدست آوردن درآمد از طریق مسافرت و صنعت توریسم آنقدر رونق یافته که کشور ما نیز با همه مشکلاتی که در پیش رو دارد تصمیم به ایجاد این رشته درآمدزا نموده و آنچه در این شغل اهمیت دارد هماهنگی تمامی بخش های کشور برای رونق این صنعت مهم و حیاتی است به هر حال محل اشتغال فارغ التحصیلان این رشته در مرحله اول هتل هاست و اگر شغلی در هتل ها نیافت هر مکانی که کار هتلداران را انجام می دهند محل اشتغال آنهاست.

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    کارمند فروش تور
    رشته تحصیلی
    تجربی
    راه های ارتباطی

پیش فرض ممنونم کامل بود .

سلام - خیلی کامل بود . من بعد از مدت ها تونستم اطلاعات در مورد رشته دلخواهم پیدا کنم . ممنون

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

salam khaste nabashid age momkene tarhe tajmio vasam tozih bedin.mmer30

TAHA آواتار ها
    • 9,180
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    PNU-CLUB
    شغل , تخصص
    PNU-CLUB
    رشته تحصیلی
    PNU-CLUB
    راه های ارتباطی

Icon6 لطفا رعايت كن دوست عزيز

نقل قول نوشته اصلی توسط ََa.g_1990 نمایش پست ها
    salam khaste nabashid age momkene tarhe tajmio vasam tozih bedin.mmer30
    با سلام
    دوست عزيز طبق قوانين باشگاه مي بايست در انجمن ها و تالارها بصورت فارسي حروف را تاپيك كرد.لطفا رعايت كنيد .
    موفق باشيد

cute-baby آواتار ها
    • 224

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته
    محل تحصیل
    سپيدان
    شغل , تخصص
    Receptionist
    رشته تحصیلی
    مديريت جهانگردي
    راه های ارتباطی

سلام ممنون از اطلاعاتي كه داديد خيلي مفيد وكامل بود خيلي وقت بود كه مي خواستم درمورد رشته تخصصيم اطلاعي داشته باشم ولي خيلي محدود بود وچيز زيادي نميدونستم بازم ممنون

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    kashan
    شغل , تخصص
    daneshjo
    رشته تحصیلی
    مدیریت جهانگردی
    راه های ارتباطی

سلام دوستان
    من دانشجوی رشته مدیریت جهانگردی و هتلداری هستم ترم هفتم
    البته الان که ترم هفت هستم و فارغ التحصیل شدنم با خداست

فقط اومدم بهتون بگم که تا اونجایی که می تونید از این رشته دوری کنید
    من که دهنم سرویس شده این چهارسال

تا شب امتحان که دنبال کتاب و جزوه می گردیم آخرش هم با کلی نامه نگاری به سازمان مرکزی به این نتیجه می رسیم که اصلا کتابی که به عنوان منبع معرفی شده هنوز زیرچاپ نرفته و لطف می کنن یه کتاب هفتصد صفحه ای رو به صورت فایل pdf به ما می دهند که از روش پرینت بگیریم که در این صورت ده برابر قیمت خود کتاب برای ما هزینه داره

خیرسرمون دلمون خوشه زبان می خونیم دهنمون رو سرویس کردن با زبانهای تخصصی که دارن الان من زبان تخصصی پنجم رو گرفتم و هنوز هم دو تا دیگه دارم که بگیرم و علاوه بر زبان انگلیسی تخصصی 4 واحد زبان فرانسه دارم که استادش هم بیاد و نیاد برای ما فرقی نداره

الانم که چند روز به امتحانات هستش دریغ از یک نمونه سوال کوچولو
    الانم که می بینید اومدم اینجا نظر خودم رو دادم داشتم توی اینترنت دنبال نمونه سوال می گشتم که هیچی پیدا نکردم یهو نگام به این سایت خورد به این امید که شاید اینجا فرجی بشه و از یه جایی نمونه سوال واسه ما برسه اما دریغ از یک نمونه سوال. منم از زور عصبانیت اومدم توی سایت عضو شدم تا به همتون بگم که یبار ..... نشید بیاید این رشته رو بخونید به خدا برید وسط کویر لوت رشته کشت برنج رو بخونید موفق تر هستید و بالاخره اونجا برنج به دست میارید اما توی این رشته هیچی بجز فیش هایی که هر ترم به دانشگاه می پردازید هیچی براتون نداره

اگه می خواین خودتون رو دق مرگ کنید بیاین این رشته رو بخونید
    این نصیحت از یه دانشجویی بود که سه چهار ساله داره با این رشته سروکله می زنه و هنوز که هنوز هستش هم به نتیجه نرسیده

اینم درد و دل یک داغ دیده بود از این رشته خواهش می کنم زیاد جو گیر نشید وفکر نکنید که رشته توپی هستش بخدا قسم مسخره ترین رشته ای هستش که توی پیام نور وجود داره البته به دلیل مشکلاتی که داره می گم مسخره اس .

موفق باشید

raha6712 آواتار ها
    • 3

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    کاشان
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مدیریت جهانگردی و هتلداری
    راه های ارتباطی

سلام
    مطلب جالبی بود.من هم تازه عضو سایت شما شدم و من هم به دنبال چندتا نمونه سوال بودم که اینجا پیدام شد...
    رشته من فوق العاده رشته خوبیه و بالاترین مزایا رو برای این مدرک رشته قرار دادند...بهترین نمونه این که وامهای بلند مدتی است که اگه اون هم برنگرده...ولی این درمورد بچه های دانشگاهای دولتی یا ازاد صدق میکنه که چند تا کتابی که ارائه میشه حداقل 3 یا 4ماه دستشونه نه امثال ما که تو سایتها باید دنبال کتاب و منبعی باشیم که پیام نور ارائه کرده...
    آخ کجای دنیا دیدید بدون این که منبع درس چاپ بشه براش امتحان برگزار کنند اسم اون کتابی که گفته شد وفقط pdf دست ما رسید بازاریابی گردشگری بود کتابی که 500صفحه است و حداقل یه هفته برای خوندنش وقت لازمه شب امتحان دستتون میرسه...
    این نظام اموزشی ماست تازه اگه اعتراض هم کنی میگن حذفش کن...این هم بهترین راه حل کارشناس گروه...
    من هیچ وقت نمیگم این رشته رو برای ادامه تحصیل انتخاب نکنید فقط میگم یه کم بیشتر درس بخونید تا حداقل دانشگاهی قبول بشید که چهارتا منبع درست و حسابی بهتون معرفی کنند...
    موفق باشید

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    dcdc
    شغل , تخصص
    cdc
    رشته تحصیلی
    dcdc
    راه های ارتباطی

Icon7

نقل قول نوشته اصلی توسط raha6712 نمایش پست ها
    سلام
    مطلب جالبی بود.من هم تازه عضو سایت شما شدم و من هم به دنبال چندتا نمونه سوال بودم که اینجا پیدام شد...
    رشته من فوق العاده رشته خوبیه و بالاترین مزایا رو برای این مدرک رشته قرار دادند...بهترین نمونه این که وامهای بلند مدتی است که اگه اون هم برنگرده...ولی این درمورد بچه های دانشگاهای دولتی یا ازاد صدق میکنه که چند تا کتابی که ارائه میشه حداقل 3 یا 4ماه دستشونه نه امثال ما که تو سایتها باید دنبال کتاب و منبعی باشیم که پیام نور ارائه کرده...
    آخ کجای دنیا دیدید بدون این که منبع درس چاپ بشه براش امتحان برگزار کنند اسم اون کتابی که گفته شد وفقط pdf دست ما رسید بازاریابی گردشگری بود کتابی که 500صفحه است و حداقل یه هفته برای خوندنش وقت لازمه شب امتحان دستتون میرسه...
    این نظام اموزشی ماست تازه اگه اعتراض هم کنی میگن حذفش کن...این هم بهترین راه حل کارشناس گروه...
    من هیچ وقت نمیگم این رشته رو برای ادامه تحصیل انتخاب نکنید فقط میگم یه کم بیشتر درس بخونید تا حداقل دانشگاهی قبول بشید که چهارتا منبع درست و حسابی بهتون معرفی کنند...
    موفق باشید

honey* آواتار ها
    • 8

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام ممنون ازهمه ی کاربرایی که برای معرفی رشته ی مدیریت جهانگردی تلاش می کنند.
    درضمن من به همه ی افرادی که به درسای:" تاریخ -زبان انگلیسی-مدیریت "علاقه دارند این رشته رو توصیه می کنم.

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

شوخی میکنید این اولین پست من نوی این فوروم هست و می خام تازه ساله دیگه بیام و اینم رشته رو بخونم پیش زمینه کاری هم دارم...
    زبان انگلیس و یه کمی آلمانی هم بلدم...

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع