-
درخواست طلاق به خاطر اعتياد شوهر به بازي رايانهاي
خبرگزاري فارس: زن ميانسالي با حضور در دادگاه خانواده به خاطر اعتياد شوهرش به بازيهاي رايانهاي درخواست طلاق داد.
به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، زن ميانسالي با درخواست عجيبي به دادگاه خانواده شهيد محلاتي مراجعه كرد و شكايتي را عليه شوهرش ارائه كرد.
اين زن 45 ساله در حضور قاضي شعبه 231 اين مجتمع مدعي شد كه شوهرش رفتاري بچهگانه دارد و دائم مشغول بازي با رايانه است.
وي با بيان اينكه شوهرم دائم دست و پايش درد ميكند، ادامه داد: شوهرم صبح تا شب پاي بازيهاي كامپيوتري است و اين وضع مرا عاصي كرده است.
زن در حضور قاضي افزود: ما حدود 28 سال است كه با هم زندگي ميكنيم و دو فرزند داريم ولي اينها دليل براي ادامه زندگي با او نيست چرا كه واقعاً از او خسته شدهام.
وي با بيان اينكه او نسبت به من بيتوجه است و دائم پاي كامپيوتر يا پلياستيشن است، عنوان كرد: شوهرم بايد در اين سن به فكر من و خود باشد و ديگر از زمان بازي كردن و بچهبازياش گذشته است.
مرد 51 ساله در دادگاه حضور داشت و گفت: من عاشق زندگيام هستم ولي به بازي كردن عادت كردم و ميخواهم همچنان با رايانه و پلي استيشن بازي كنم.
وي ادامه داد: اگر همسرم نيز بازي كامپيوتري بكند خود نيز مانند من معتاد به بازي ميشود و مانند من هر روز صبح تا شب مشغول بازي كامپيوتري خواهد شد.
مرد با بيان اينكه من هميشه به همسرم توجه دارم ولي ميخواهم اجازه بدهد باز هم بازي كنم، اضافه كرد: من به اين بازيها معتاد شدهام و قادر به رهايي آنها نيستم.
زن بار ديگر در حضور قاضي دادگاه مدعي شد: ميخواهم از شوهرم جدا شوم چرا كه از اين وضع خسته شدم.
قاضي رسيدگي كننده به اين پرونده، طرفين را به مراوده و مصالحه دعوت كرد و حكمي مبني بر جدايي صادر نكرد.
برچسب برای این موضوع