بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: فتوای جدید بیات زنجانی درباره حفظ روزه با وجود نوشیدن آب

s.afra آواتار ها
    • 458

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

filish فتوای جدید بیات زنجانی درباره حفظ روزه با وجود نوشیدن آب

سایت اینترنی آیت الله بیات زنجانی از مراجع تقلید شیعه در قم فتوایی جدید از وی را منتشر کرد.در این فتوا آمده است:“با استناد به موثقه عمار و روایت مفضل ابن عمر از امام صادق(ع) که در باب ١۶ وسائل الشیعه از ابواب “من یصح منه الصوم” آمده است، کسانی که روزه می گیرند ولی تاب و تحمل تشنگی را ندارند، فقط به اندازه ای که جلوی تشنگی شان را بگیرد می توانند آب بنوشند و در این حالت روزه شان باطل نبوده و قضا هم ندارد.”سایت اینترنتی آیت الله بیات زنجانی همچنین اضافه کرد: ” لازم به ذکر است نظر فقهی معظم له در رسالۀ عملیه به این شکل نبوده و این نظر فقهی جدید ایشان است.”این مرجع تقلید همچنین به سؤال دیگری درباره روزه داری به این شرح، پاسخ داد:سؤال: ضمن عرض سلام؛ حضرتعالی در فتوائی فرموده اید:با استناد به موثقه عمار و روایت مفضل ابن عمر از امام صادق(ع) که در باب ١۶ وسائل الشیعه از ابواب “من یصح منه الصوم” آمده است، کسانی که روزه می گیرند ولی تاب و تحمل تشنگی را ندارند، فقط به اندازه ای که جلوی تشنگی شان را بگیرد می توانند آب بنوشند و در این حالت روزه شان باطل نبوده و قضا هم ندارد.
    حال سؤال من اینجاست آیا فردی که در چنین شرایطی قرار گرفته، می تواند احتیاطاً و از روی استحباب روزۀ خود را قضا کند؟
    پاسخ: “باسلام و تحیت؛ احتیاط همیشه امری پسندیده است ودر فرض سؤال نیز احتیاط مستحب آن است که فرد روزۀ خود را در وقت مقتضی، قضا کند.”

شهر ساز آواتار ها
    • 896
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مهندسی شهرسازی
    راه های ارتباطی

دمش جیز من برم مقلد این مرجع بشم خخخخخ

به دلیل شهرت از دادن امضا معذوریم

javad jan آواتار ها
    • 19,067
    مدیر بخش

عنوان کاربری
    مدیر کل تالار فنی و مهندسی
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    کارشناس کنترل پروژه
    رشته تحصیلی
    مدیریت اجرایی
    راه های ارتباطی

اصل فتوا اینگونه است:
    اگر شخصی به واسطه ی روزه آنقدر تشنه شود که ترس مرگ یا مرض شدیدی برای او پیش بیاید ، میتواند مقدار اندکی آب به مقدار زنده ماندن و ضرورت به او داد ( مثلا نصف استکان )

اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )