محمدعلی کشاورز: برای همه مردم آرزوی شادی و سلامتی دارم.

محمدعلی کشاورز، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون که امروز83 ساله می‌شود، پس از یک سال، هنوز به‌خاطر عوارض ناشی از سقوط از پله و شکستگی لگن، در منزل‌ بستری است.

او در گفت‌وگو، با صدایی لرزان گفت: چندی‌ قبل در منزل دوباره از پله افتادم و هنوز دردهای ناشی از واقعه سال گذشته اذیتم می‌کند.

کشاورز تصریح کرد: فیزیوتراپی من هنوز در منزل ادامه دارد و برای همه مردم آرزوی شادی و سلامتی دارم.

کشاورز متولد 26 فروردین 1309 در اصفهان است و از سال 1327 با نمایش «هیاهوی بسیار برای هیچ» فعالیت بازی‌گری‌اش را آغاز کرد و بازی در فیلم«شب قوزی» در سال 1343 اولین فعالیت سینمایی او بود.

وی ایفاگر نقش‌های ماندگاری در تاریخ سینما بوده است که ازجمله آن‌ها می‌توان به فیلم‌های «خشت وآینه»، «آقای هالو»، «رگبار»، «صادق کُرده»، «شطرنج باد»، «کمال‌الملک»، «مردی که موش شد»، «کفش‌های میرزانوروز»، «مادر»، «پول خارجی»، «دلشدگان»، «روز واقعه»، «ناصرالدین‌شاه آکتور سینما»، «خسوف»، «زیردرختان زیتون»، «غزال» و مجموعه‌های «دایی‌جان ناپلئون»، «هزاردستان»، «افسانه سلطان و شبان»، «سربداران» ، «گرگ‌ها»، «پدرسالار» و «روشن‌تر از خاموشی» اشاره کرد.

آخرین بازی سینمایی او حضور در فیلم «فرزند صبح» به کارگردانی بهروز افخمی بود.