حوادث : زني در دادگاه گفت: تا قبل از تصادف چهره زيبايي داشتم اما بر اثر سانحه رانندگي نيمي از صورتم، بر اثر سوختگي از بين رفت و بر اين اساس شوهرم ديگر نمي خواهد با من زندگي کند.

به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، زوج جواني در دادگاه خانواده حضور يافتند و درخواست طلاق توافقي شان را به قاضي ارائه کردند. زن جوان که 28 سال داشت، خطاب به قاضي گفت: سه سال قبل با شوهرم ازدواج کردم و زندگي آرام و بي دغدغه اي را در کنار يکديگر مي گذرانديم، البته اختلاف نظرهايي وجود داشت اما نمي توان به آن اختلاف نظرها، به عنوان مشکل نگاه کرد.

وي ادامه داد: يکسال قبل زماني که شوهرم به مأموريت کاري رفته بود، با دوستانم به شمال سفر کرديم و متاسفانه در همان سفر، بر اثر سانحه رانندگي، نيمي از صورتم دچار سوختگي شد و از همان موقع اخلاق و رفتار شوهرم به کلي تغيير کرد.

زن جوان، بيان کرد: حتي براي معالجه به خارج از کشور سفر کردم، اما متأسفانه صورتم به طور کامل بهبود نيافت و از اين قضيه شوهرم بسيار ناراحت بود، زيرا هميشه مي گفت که من تنها به دليل زيبايت با تو ازدواج کردم و اکنون که زيبايي ات را از دست دادي، زندگي با تو فايده اي ندارد.

وي در حالي که که به آرامي گريه مي کرد، گفت: به زندگي و شوهرم علاقه زيادي دارم اما نمي شود با اجبار با کسي زندگي کرد. من نيز اين موضوع را پذيرفتم که بايد به تنهايي به زندگي ادامه دهم. شوهرم ديگر علاقه اي به من ندارد و در اين مدت نيز من را تحمل کرده است.

در ادامه جلسه دادگاه، شوهر اين زن که 32 سال سن داشت، گفت: شايد اين رفتار من درست نباشد، اما من تنها يک بار مي توانم زندگي کنم و دوست ندارم زندگي ام ترحم کردن به همسرم باشد. من به او علاقمندم اما ديگر نمي خواهم به زندگي با او ادامه دهم.

وي ادامه داد: تمام حق و حقوق همسرم را پرداخت مي کنم. زيرا نمي خواهم ناراحتي از من بر دل داشته باشد، اما نمي توانم با او به زندگي ادامه دهم و اميدوارم اين حق را به من بدهد.

مرد جوان که 32 سال داشت افزود: اگر اين اتفاق براي من مي افتاد همسرم قطعا کاري را مي کرد که من انجام دادم. زيرا درست ترين کار همين است و ما با يکديگر به توافق رسيديم تا از يکديگر جدا شويم.

به گزارش ايسنا، قاضي دادگاه بعد از شنيدن اظهارات طرفين سعي به منصرف کردن مرد از جدايي داشت، اما هر دو اصرار بر جدايي داشتند به همين دليل قاضي دادگاه حکم طلاق توافقي اين زوج را صادر کرد.

زن جوان در اين دادگاه هيچ ادعاي مالي نسبت به شوهرش را مطرح نکرد.