بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: فردوسی پور دادگاهی می شود !

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

filish فردوسی پور دادگاهی می شود !

از هفته قبل در برنامه ام پیگیر موضوع انتقال امتیاز نفت تهران به استان مرکزی بودم ، گفتم موضع نمایندگان استان مرکزی را هم جویا شوم ،زنگ زدم به آقای عباس رجایی نماینده اراک ، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی و سوژه برنامه را مطرح کردم .ماینده اراک که حسابی از دست فردوسی پور عصبانی است معتقد بود فردوسی پور برای این موضوع فضای بدی ایجاد کرده و نمی خواهد وارد این بازی شود ولی شما خودتان نظرم را انعکاس دهید. عباس رجایی گفت : فردوسی پور با برنامه نود این هفته خودش به مردم اراک و نمایندگان استان اهانت کرده است .

وبلاگ ناظمی ، باید عذر خواهی کند والا از شکایت و پیگیری این موضوع کوتاه نمی اییم و اگر برنامه نود بازهم بحث واگذاری تیم نفت تهران به استان مرکزی را مطرح کند و نظر سنجی راه بیندازد این بار شخصا از فردوسی پور به دادگاه کارکنان دولت شکایت می کنم تا برود آنجا جواب دهد.نماینده مردم اراک افزود :این اقا با لحن تمسخر آمیزی به شعور مردم اراک توهین کرد و با پخش تصاویر جعلی ، امکانات فوتبال استان را تحریف کرده است تا جو عمومی را برهم بزند در حالیکه ادمهای فوتبالی از سابقه و امکانات خوب این شهر اطلاع دارند ، وانگهی ایشان چه حقی دارد که تصمیمات دولت را زیر سوال ببرد ، دولت دلش خواسته امتیاز تیمش را بدهد استان ما چه اشکالی دارد ؟

به چه دلیل اینکار را یک شو تبلیغاتی برای رای جمع کردن نمایندگان می داند ، اصلا فرض کن این نظر هم درست باشد به این مجری چه ربطی دارد . مهندس رجایی در مورد درخواست ممنوع التصویر شدن فردوسی پور هم گفت : بله این موضوع را مطرح کرده ایم و ایشان صلاحیت اجرای برنامه زنده را ندارد! مگر اینکه از مردم اراک و نمایندگان استان رسما در همان برنامه نود عذر خواهی کند.

پ.ن : بد نیست دیدگاه خودم را هم بگم ... از نظر من کار اصلی هر رسانه ای نقد است بنابراین نود و فردوسی پور کار اشتباهی نکردند . نکته دیگر عادل یک کارشناس واقعی فوتبال است و عیار کارشناسی اش باید در ارائه سنجیده شود نه بر اساس سلیقه و خوش آمد یک نماینده محترم و نکته آخر خاطرتان جمع باشد برای عادل و نود هیچ اتفاقی نمی افتد، حتی در حد یک تذکر .

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

pnugirl
    • n/a

به فردوسی پور بنده خدا چه ربطی داره. خب راست میگه. اراکیا اومدن حاصل دست این بیچاره ها رو بکشن بالا. بابا اون بدبخت که دائم داره از فوتبال شهرستانا و قدرت گرفتن اونا طرفداری میکنه. راست می گن یه تیم بگیرن بیارن بالا ببینن فردوسی پور چه جوری پشتشونه

برچسب برای این موضوع