یا جوادالائمه ادرکنی (ع)
تسلیت به جهت فرارسیدن شهادت جگرگوشه ی امام رضا (ع)
دارم دلي درياي خون از ظلــــــم و عــــــدوان ***** بهر بصر ، از درد و قسمــت کــــرده طغــــــيان
مرغ دلم را کــــــــرده صيـــــــادي نشــــــــانه*****مي سوزم و مي ســــــازم از دســــت زمانــــــــه
بر دام محنت ، مبتلا شـــد مــــــــرغ جانــــــم ***** ديگــــر نمــــــانده طاقــــــــت و تاب و توانـــــــم
در ماتم فرزنـــــــد سلطــــــــان خراســــــــان ***** يعني جواد ، ابن الرضـــا ، محبــــــوب جانــــان
شا هي که رويش قبله اهــــل وفـــــا بــــــــود *****هم کان علم و حلــــــم وهم بحــــــــر عطـــــا بود
ان تالي قران ، ولــــــي حـــــــــي سرمــــــــد ***** کشــــــاف اهل نهـــــــــان ، مــــــــرات احمـــــد
از بهر قتـــل مقتــــــــــداي ربــــع مسکـــــون ***** پنجه به خونش کرده رنگين دخـــت مامــــــــــون
يارب ، شد از زهر جفا قلبـــــــش پريشـــــان *****افسرده خاطر شـــــد عزيـــــز حــــــي سبحــــــان
زهر ستم بر قلب محزونــش اثــــــر کــــــــرد *****خون جگر جاري ز مژگـــان بصــــــــر کـــــــــرد
هر لحظه او مي گفت در ســــــوز و گــــدازم *****من سوختم از تشنگي ، يارب ، چــــه ســــــــازم
جاري ز جوي ديده ام ، سيـلاب خون اســـت*****درد و غم و اندوه من ، از حد فـــــزون اســـــــت
در را برويش بستـــه ان شـــــوم ستمگــــــر*****با لعل عطــشان داده جـــــان سبــــــط پيمبـــــــــر
چون کهــــــربا گشتــــــــه جمــــال دلربايــش ***** گشته کمــــان از بار غــــــم ، قــــــــد رسايــــــش
در نوجواني ، گلشن عمــــرش خــزان شــــد *****حيران و مفتون از غمــش ، پير و جوان شـــــــد
چون جد مظلومش حسين،لب تشنـه جان داد*****جان را به راه حي سبحــــــــان ، ارمغــــــــان داد
از دود اهـش ، نيلگــــــون روي فلـــک شــــد*****حال دگرگون ، خاطر جـــــــن و ملــــــــک شــــــــد
گراز تنش ، از زهر کين ، تاب و توان رفـــت *****جسم حسين ، عـريان و راســــش بر سنان رفـــت
از خون شــــــريان حسيــــــن و نوجوانــــان *****رنگين شــده صحــــــرا و روي مهـــــــر تابـــــان
ام المصائب ، دختــــــر زهــــــراي اطهـــــــر*****بگرفــت در بر ، همچــــو جان ، جســــم بـــــرادر
گفتا برادر جان ، تويـي نـــــــور دو عينــــــم *****اي سر بريـــــده از قـــــفا ، بيکــــــس حسينــــــــم
برخيز و فکر زينــــب دور از وطــــــن کــــن ***** يـاد از غـــــزالان حرم ، فخــــــر زمــــــــن کـــــن
جسم لطيفت همچو مصحــف گشتــــه اوراق ***** در دامــــن صحــــــرا و بر مــــــــرات خـــــــــلاق
من ذاکر و مــــــــداح سلطــــــــان عبـــــــادم ***** يک قطــــــــره از دريـــــاي احســــــان جــــــــوادم
پشت این حجره ی زهرآلوده
جگری بر سر خاک افتاده
لبه ی تیغ ز بس کاری بود
بر دل سوخته چاک افتاده
این جوان بیکس و یار است مگر
که به جز زخم ندارد مرهم
در نگاهش رمقی بود اگر
می رود از سر و رویش کم کم
بغض دیرینه ی ۱ رجاله
زهر پاشید بر آیینه تان
لب ۱ مشت مونث می ریخت
خنده بر سوختن سینه تان