بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 98 از 151 اولیناولین ... 488896979899100108148 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 971 تا 980 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

لي: نمي دانم چرا اخراج شدم/ به خاطربازي با فولاد کارت قرمز نگرفتم!

من اگر مي‌خواستم بازي فولاد را از دست بدهم مي‌توانستم بگويم مصدومم و نمي‌توانم؛ پس دليلي ندارد با گرفتن کارت قرمز و 10 نفره کردن تيمم سفر به اهواز را از دست بدهم.

ایمان مبعلی هافبک تیم استقلال درخصوص اخراجش در بازی مقابل شهرداری تبریز گفت: من اصلا حرفی به داور نزدم که مستحق دریافت کارت قرمز باشم و فقط وقتی داور خطا گرفت، به او اعتراض ساده‌ای کردم که هیچ گونه حرف رکیک یا زشتی هم بر زبان نیاوردم. اطرافیان من، همگی من را می‌شناسند و من واقعا نمی‌دانم چرا داور به من کارت قرمز داد. شما حتی عکس‌العمل سایر بازیکنان را هم دیدید چون من هیچگاه نمی‌خواهم شرایط تیمم را بد کنم و با اخراجم، باعث تغییر روند بازی شوم.
    وی افزود: اخراج من واقعا غیرمنطقی بود و من می‌خواهم بدانم آقای داور چه گزارشی رد خواهند کرد که توجیه درستی برای اخراج من باشد. وقتی فرهاد مجیدی به علت کاری که نکرده محروم و جریمه می‌شود پس من هم باید این طور اخراج شوم! من در فوتبال ایران دیده‌ام که حرف‌های بسیار زشت به داور می‌زنند اما هیچ برخوردی نمی‌شود و واقعا نمی‌دانم چرا به اعتراض ساده من کارت قرمز نشان داد.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نگاهي به نتايج و گلزنان هفته هجدهم ليگ برتر فوتبال

توقف چهار تيم بالاي جدول، تداوم سقوط پرسپوليس در جدول رده بندي و قعرنشيني شاهين بوشهر از مهمترين اتفاقات ديدارهاي هفته شانزدهم ليگ برتر بود.

در هفته هجدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور تنها 10 گل از خط دروازه ها گذشت که میانگین 1/1 گل برای هر بازی بود. این میانگین کم گل‌زده حاصل ثبت نتیجه تساوی بدون گل در چهار بازی بود.
    این هفته چهار تیم صدرنشین، ذوب آهن اصفهان، استقلال تهران، مس کرمان و سپاهان با نتیجه تساوی زمین را ترک کردند به همین خاطر تغییری در بالای جدول به وجود نیامد.
    تیم‌های تراکتورسازی و صنعت نفت آبادان به لطف برتری مقابل تیم‌های پرسپولیس و شاهین بوشهر هرکدام یک پله در جدول صعود کردند. این درحالی بود که تیم پرسپولیس با دو پله سقوط به رده هفتم جدول تنزل کرد. سرخپوشان تا دو هفته قبل رتبه دوم جدول را در اختیار داشتند.
    از سکوی هشتم تا چهاردهم جدول رده بندی تغییری در جایگاه تیمها به وجود نیامد اما تیمهای سایپای البرز، شهرداری تبریز و استیل آذین هرکدام یک پله در جدول صعود کردند و رتبه های پانزدهم، شانزدهم و هفدهم را به خود اختصاص دادند. به دنبال صعود این سه تیم شاهین بوشهر سه پله در جدول سقوط کرد و قعرنشین شد.
    - نتایج دیدارهای هفته هجدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به شرح زیر است:
    * استیل آذین تهران 2 - فولاد خوزستان یک
    گل‌ها: سیاوش اکبرپور (35 - پنالتی و 65 - پنالتی) برای فولاد و باکاری دیاکیته (70) برای فولاد
    اخراج: رضا معقولی (64 - فولاد خوزستان)

* سپاهان اصفهان 2 - راه آهن شهرری 2
    گل‌ها: سیدجلال حسینی (51) و محسن بنگر (73) برای سپاهان و امین متوسل‌زاده (16) و بهادر عبدی (70 - پنالتی) برای راه آهن
    اخراج: امید ابراهیمی (69 - سپاهان)

* پیکان قزوین صفر - ذوب آهن اصفهان صفر
    * نفت تهران صفر - ملوان بندرانزلی صفر
    * صبای قم یک - سایپای البرز یک
    گل‌ها: سید مرتضی هاشمی‌زاده (44) برای صبا و کریم انصاری‌فرد (27) برای سایپا

* مس کرمان صفر - پاس همدان صفر
    * استقلال تهران صفر - شهرداری تبریز صفر
    * صنعت نفت آبادان یک - شاهین بوشهر صفر
    گل: روح الله عرب (33)

- جدول گلزنان لیگ برتر به شرح زیر است:
    14 گل: ادینهو (مس کرمان)
    10 گل: رضا نوروزی (فولاد خوزستان) و کریم انصاری‌فرد (سایپای البرز)
    9 گل: سیدمحمد حسینی (ذوب آهن اصفهان)
    8 گل: میلاد میداودی (استقلال تهران)، روح الله عرب (صنعت نفت آبادان) و سعید دقیقی (شهرداری تبریز)
    7 گل: مهرداد اولادی (ملوان انزلی)، ابراهیم توره (سپاهان اصفهان)، آرش افشین (فولاد خوزستان) و محسن بیاتی نیا (صبای قم)
    6 گل: محمد نوری (پرسپولیس تهران)، محمد غلامی و سیاوش اکبرپور (استیل آذین)، فرهاد مجیدی (استقلال تهران) و عباس محمدرضایی (سایپای البرز)

5 گل: امین متوسل‌زاده و بهادر عبدی (راه آهن شهرری)، آرش برهانی (استقلال تهران)، علیرضا عباسفرد (پیکان قزوین)، غلامرضا رضایی (پرسپولیس تهران)، امید شریفی نسب (نفت آبادان)، فرهاد خیرخواه (پاس همدان) و احمد حسن‌زاده (مس کرمان)
    4 گل: مسعود ابراهیم‌زاده، جاسم کرار و علی علیزاده (تراکتورسازی تبریز)، مهدی رجب زاده (ذوب آهن اصفهان)، هادی اصغری (صبای قم)، میثم بائو و علی کریمی (شهرداری تبریز)، میلوراد یانوش رضا عنایتی (سپاهان اصفهان)، امیر میربزرگی (پیکان قزوین)، پژمان نوری (ملوان بندرانزلی)، امیر محبی (پاس همدان)، ابراهیم صادقی (سایپای البرز) و ایمان حیدری (شاهین بوشهر)
    3 گل: ایگور کاسترو و مهدی رجب‌زاده (ذوب آهن اصفهان)، جاسم کرار (تراکتورسازی تبریز)، جهانگیر عسگری و مجید خدابنده لو (پیکان قزوین)، شهرام گودرزی (شهرداری تبریز)، رودریگو لوپز (راه آهن شهرری)، رسول نویدکیا (نفت آبادان)، محمد نزهتی (ملوان انزلی)، باکاری دیاکیته و بختیار رحمانی (فولاد خوزستان)، کارلوس ادواردو (شهرداری تبریز) و اشپیتم آرفی (پرسپولیس تهران)
    - جدول گلزنان خارجی لیگ برتر به شرح زیر است:
    14 گل: ادینهو (مس کرمان)
    7 گل: ابراهیم توره (سپاهان اصفهان)
    4 گل: جاسم کرار (تراکتورسازی تبریز)، میلوراد یانوش (سپاهان اصفهان) و باکاری دیاکیته (فولاد خوزستان)
    3 گل: رودریگو لوپز (راه آهن شهرری)، کارلوس ادواردو(شهرداری تبریز)، اشپیتم آرفی (پرسپولیس) و ایگور کاسترو ( ذوب آهن اصفهان)
    2 گل: خوزه نارسیسو (نفت تهران) و اکمل هولماتوف (پاس همدان)
    یک گل: تیاگو فراگو (پرسپولیس)، لئوناردو پیمنتا (تراکتورسازی)، محمود آمنه، ریکاردو دی سوزا(راه آهن شهرری)، خلدون ابراهیم (نفت تهران)، فابیو جانواریو ( سپاهان اصفهان)، آرتور یدگاریان (پاس همدان) و لئون پاچاجیان (نفت آبادان)

- جدول رده بندی لیگ برتر به شرح زیر است:
    1- ذوب آهن اصفهان 36 امتیاز - تفاضل گل 12+ (18 بازی)
    2- استقلال تهران 34 امتیاز - تفاضل گل 8+ (17 بازی)
    3- مس کرمان 31 امتیاز (18 بازی)
    4- سپاهان 30 امتیاز (16 بازی)
    5- تراکتورسازی تبریز 28 امتیاز - تفاضل گل 7+ (18 بازی) - یک پله صعود
    6- صنعت نفت آبادان 28 امتیاز - تفاضل گل 4+ (17 بازی) - یک پله صعود
    7- پرسپولیس تهران 27 امتیاز (18 بازی) - دو پله سقوط
    8- فولاد خوزستان 23 امتیاز (18 بازی)
    9- صبای قم 22 امتیاز - تفاضل گل 1+ (17 بازی)
    10- راه آهن شهرری 22 امتیاز - تفاضل گل 4- (18 بازی)
    11- ملوان بندرانزلی 22 امتیاز - تفاضل گل 5- (18 بازی)
    12- نفت تهران 19 امتیاز - تفاضل گل 5- (18 بازی)
    13- پاس همدان 19 امتیاز - تفاضل گل 6- (18 بازی)
    14- پیکان قزوین 18 امتیاز (18 بازی)
    15- سایپای البرز 17 امتیاز - تفاضل گل 6- (18 بازی) - یک پله صعود
    16- شهرداری تبریز 17 امتیاز - تفاضل گل 10- (18 بازی) - یک پله صعود
    17- استیل آذین 17 امتیاز - تفاضل گل 17- (18 بازی) - یک پله صعود
    18- شاهین بوشهر 16 امتیاز - تفاضل گل 14- (18 بازی) - سه پله سقوط

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رفيعي: با اخراج مبعلي از اخراج برهاني جلوگيري شد

داور ديدار استقلال و شهرداري تبريز گفت: اگر به ايمان مبعلي کارت قرمز نمي‌دادم شايد کار برهاني هم به اخراج مي‌کشيد.

اخراج ايمان مبعلي و رسول پيرزاده در بازي روز گذشته استقلال و شهرداري تبريز و آفسايد اعلام شدن گل استقلال دلايلي براي صحبت با محمود رفيعي داور اين ديدار است.
    *بازي ديروز مشکلي نداشت؟
    به نظر من مشکلي نبود و اگر کسي حرفي زده نظرش را گفته است.

* دليل اخراج ايمان مبعلي چه بود؟
    او به آرش برهاني جمله اي گفت که خودش و برهاني مي دانند چه بود. بعد هم به من توهين کرد.

* توهين به همبازي اخراج دارد؟
    اگر قانون را بدانيد متوجه مي شويد که توهين به هيچ فردي جايز نيست و اخراج دارد. هيچ کس حق توهين ندارد. جالب است بعد از بازي ها وقتي بازيکني را اخراج مي کنيم در مصاحبه خدا را قسم مي خورند که کاري نکرده اند. ايمان مبعلي و آرش برهاني بحث فوتبالي با هم داشتند و به هم معترض بودند. من ابتدا به مبعلي کارت زرد داده بودم اما وقتي اين جمله را شنيدم او را اخراج کردم.

* مبعلي به سينه شما هم کوبيده است؟
    نمي دانم. زماني که مبعلي را اخراج کردم بازيکنان استقلال به سمت من آمدند و مي خواستند دليل اخراج را بدانند. حتي يکي به من گفت که آرش برهاني به شانه من زده اما اکنون يادم نمي آيد. شايد فيلم بازي را ببينم متوجه شوم. من نمي توانستم در آن لحظه براي همه بازيکنان توضيح دهم. وقتي وحيد طالب لو به عنوان کاپيتان تيم به سمتم آمد به من گفت نمي توانستيد مديريت کنيد و من گفتم دليلي ندارد اين کار را بکنم و بايد طبق قانون تصميم مي گرفتم. در آن شرايط فقط به دنبال آرام کردن بازي بودم. متاسفانه بازيکنان ما براي اخراج توجيه نيستند. آنها حتي نمي دانند که حداقل با همبازي خود مودب باشند. چه بسا اگر من ايمان مبعلي را اخراج نمي کردم آرش برهاني درصدد جواب دادن به او بر مي آمد و مجبور مي شدم هر دو را اخراج کنم.

*دليل اخراج رسول پيرزاده از شهرداري تبريز چه بود؟
    امروز مصاحبه اي از حميد درخشان خواندم که گفته بود اخراج اين بازيکن بي دليل بوده و براي اينکه تلافي اخراج مبعلي را کرده باشم اين تصميم را گرفتم. از اين صحبت ها تعجب مي کنم. ناظر داوري قضاوت من را قطعا بررسي کرده است. اين چه توهماتي است که دارند؟ بازيکن شهرداري تبريز از يک حمله بازيکن استقلال جلوگيري کرد و مستحق گرفتن کارت بود. اين را از هر کارشناسي بپرسيد تاييد مي کند.

* مربيان دو تيم معتقد بودند که به نفع ديگري سوت زده ايد؟
    هر دو مربي اعلام کرده اند که من جانبدارانه قضاوت کرده ام. مي شود دو مربي درست بگويند؟ منکر اشتباهات نمي شوم اما در جريان بازي از هيچ قضيه اي نمي گذرم.

* به نظر شما گل استقلال آفسايد بود؟
    شنيدم يکي از کارشناسان داوري اعلام کرده که نبوده است. آفسايد مسئله اي نيست که در آن اختلاف نظر باشد. اگر از دوربين بالا صحنه را گرفته باشند کاملا مشخص مي شود که بوده يا نه. در آن لحظه کمک من اين تشخيص را داد و من هم سوت زدم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

عماد رضا قيد شاهين را زد؟

گفته مي شود عماد رضا که قراردادش را با شاهين قطعي کرده و حتي کارت بازي اش نيز صادر شده بود با ابراز نگراني از وضعيت کنوني تيم شاهين از سفر به بوشهر منصرف و در تهران ماندگار شد

پس از شکست شاهین در مقابل صنعت نفت و اخراج حمید استیلی از این تیم سیل حواشی نیز به سمت شاهین سرازیر شد. بر همین اساس پس از اعلام رسمی قطع همکاری باشگاه شاهین با استیلی، شنیده شد کاپیتان ستار زارع نیز پیگیر گرفتن رضایت نامه خود از باشگاه شاهین و گرفتن تسویه حساب از این تیم شد.
    این در حالی است که گفته می شود زارع صرفا گمانه زنی حضور یاوری به عنوان سرمربی شاهین را بهانه ای برای جدایی از این تیم عنوان کرده است. اما اتفاق ناخوشایند برای شاهین عصر امروز و پس از تایید سایت رسمی باشگاه شاهین افتاد.
    عماد رضا که قراردادش را با شاهین قطعی کرده و حتی کارت بازی اش نیز صادر شده بود با ابراز نگرانی از وضعیت کنونی تیم شاهین از سفر به بوشهر منصرف و در تهران ماندگار شد. گفته می شود در شرایط بد شاهین که احتمال کناره گیری مدیر آن نیز وجود دارد ، این بازیکن عراقی که پس از کش و قوس های فراوان به عنوان سورپرایز مسئولان شاهین در نیم فصل دوم به خدمت گرفته شده بود طی تماسی تلفنی با باشگاه شاهین، منصرف شدن خود از همکاری با این تیم را اعلام کرد و افزود حتی حاضر است به این تیم خسارت نیز بپردازد.
    باید دید در روزهای آینده چه کسی مسئولیت این تیم بحران زده را قبول می کند و آیا می تواند شاهین را از این شرایط نابسامان نجات دهد؟

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مهاجراني: استعفاي کنگاني به برکناري استيلي ربط دارد

مديرفني تيم فوتبال شاهين بوشهر استعفاي مديرعامل اين باشگاه را با برکناري حميد استيلي سرمربي اين تيم مرتبط دانست.

حشمت مهاجرانی در مورد آخرین وضعیت باشگاه و تیم فوتبال شاهین ‌بوشهر ضمن بیان مطلب فوق گفت: پس از برکناری استیلی و استعفای کنگانی یک سردرگمی در باشگاه شاهین حاکم است و وضعیت باشگاه و تیم فوتبال آن اصلا مشخص نیست.
    وی اضافه کرد: در حال حاضر بنده، اعضای کمیته فنی و حمید استیلی منتظر مسئولان باشگاه برای تسویه حساب و یا یک تشکر خشک و خالی هستیم اما فعلا معلوم نیست اوضاع باشگاه به چه شکل است.
    مدیرفنی تیم فوتبال شاهین بوشهر همچنین خاطرنشان کرد: پس از بازی با تیم نفت، این سومین روز است که تمرینات شاهین برگزار نشده و به نوعی تیم رها شده است. در این شرایط تعدادی از بازیکنان برای اینکه آمادگی خود را حفظ کنند در کنار ساحل می‌دوند.
    مهاجرانی در مورد دلایل استعفای کنگانی اظهار داشت: کنگانی تا روز آخر از استیلی و کادر فنی تیم شاهین حمایت کرد و مخالف قطع همکاری با استیلی بود. شک ندارم شاید در نشست هیئت موسس باشگاه هم وی با قطع همکاری استیلی با شاهین مخالف بوده و استعفای این مدیر با جدایی استیلی بی ربط نیست.
    پس از نشست هیئت موسس باشگاه شاهین بوشهر در روز شنبه که حاضران در آن به پایان همکاری حمید استیلی با تیم فوتبال شاهین رای دادند، مجید حسینی کنگانی هم از سمت مدیرعاملی این باشگاه استعفا کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

برخورد باشگاه و جريمه سنگين در انتظار مبعلي

سرمربي تيم فوتبال استقلال از برخورد اين باشگاه با ايمان مبعلي به دليل اخراج در بازي با شهرداري تبريز خبر داد.

پرويز مظلومي درباره اخراج ايمان مبعلي مقابل شهرداري تبريز عنوان کرد: با مبعلي برخورد خواهيم کرد و اين بازيکن به دليل بي‌انضباطي در جريان بازي با شهرداري با جريمه سنگيني از سوي باشگاه مواجه مي‌شود.
    مظلومي در ادامه درگيري مبعلي و برهاني در رختکن استقلال را تکذيب کرد و گفت: مبعلي پس از بازي به رختکن نيامده بود که بخواهد با برهاني درگير شود و اين خبر اصلا صحت ندارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

موسوي: ركورد شكست‌ناپذيريمان را حفظ مي‌كنيم

سرپرست تيم فوتبال مس کرمان گفت: رکورد شکست‌ناپذيري خود را حفظ خواهيم کرد.

ساسان موسوي در مورد تساوي خانگي برابر پاس همدان گفت: بازي خوبي انجام داديم اما با وجود موقعيت‌هاي فراوان گلزني نتوانستيم دروازه حريف که 10 نفره دفاع مي‌کرد را باز کنيم.
    وي در مورد دليل درگيري سيفي و امرايي دو بازيکن مس در هنگام تعويض عنوان کرد: آنها فقط با يکديگر جر و بحث کردند و درگير نشدند. دليلش هم اين بود که امرايي فکر کرد سيفي دست او که براي خسته نباشيد به سويش دراز شده بود را ناديده گرفته که اين فقط يک سوء تفاهم بود. با اين حال کميته انضباطي باشگاه در مورد اين دو بازيکن تصميم‌گيري خواهد کرد.
    سرپرست تيم فوتبال مس کرمان در مورد ديدار هفته آينده با ذوب آهن گفت: در 15 مسابقه شکست نخورده‌ايم و اين رکورد را در اصفهان و برابر تيم ذوب آهن هم حفظ خواهيم کرد.ما براي شکست دادن ذوب آهن به اصفهان مي‌رويم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

کوشا: موافقت با برگزاري ديدار سايپا و پرسپوليس در البرز

مدير عامل باشگاه سايپا از موافقت استانداري البرز براي برگزاري ديدار خانگي تيم سايپا مقابل پرسپوليس در ورزشگاه انقلاب اين شهر خبر داد.

مدیرعامل باشگاه سایپا گفت: با پیگیری های انجام شده و مساعدت استاندار محترم البرز موافقت های مقدماتی برای برگزاری این مسابقه در ورزشگاه انقلاب کرج انجام شده و در صورت مساعدت فرمانداری و شورای تامین استان این مسابقه روز دوم دی ماه در ورزشگاه خانگی سایپا برگزار خواهد شد.
    وی با بیان اینکه این حق باشگاه سایپاست که این دیدار خانگی را در ورزشگاه خودش میزبانی کند، اظهار داشت: در حالیکه تیم های صبای قم، پیکان قزوین دیدارهای خود را در ورزشگاه خانگی خود برگزار می کنند، این حق استان جدید التاسیس البرز است که میزبان تیم های استقلال و پرسپولیس باشد و امیدوارم شرایط برگزاری این مسابقه در استان البرز با موافقت سایر دستگاه ها و مسئولان ذیربط فراهم شود.
    کوشا در خصوص وضعیت فیزیکی ورزشگاه انقلاب کرج یادآورشد : این ورزشگاه گنجایش 15هزار نفر را دارد و شرایط خوبی به لحاظ استقرار تماشاگر برخوردار است و قابلیت کنترل لازم را دارد و با همکاری نیروی انتظامی امکان برگزاری مسابقه سایپا مقابل پرسپولیس از هر نظر مهیاست.
    مدیرعامل سایپا تصریح کرد: سازمان لیگ برتر و هیئت فوتبال استان البرز نیز با برگزاری این مسابقه در ورزشگاه انقلاب موافقت کردند و تصور نمی کنم مشکلی برای انجام این دیدار در ورزشگاه خانگی سایپا وجود داشته باشد.
    وی درعین حال تصریح کرد: امیدواریم مقدمات برگزاری نخستین مسابقه سایپا در ورزشگاه انقلاب مقابل دو تیم پرطرفدار پایتخت فراهم شود تا با این اقدام سایپا نیز بتواند از امتیاز دیدارهای خانگی بهره مند شود. هر چند در صورتی که چنین امری امکان پذیر نشود ناگزیر هستیم به دلیل همزمانی این مسابقه با دیدار استقلال و ذوب آهن، دیدار خانگی خود را در ورزشگاه تختی تهران برگزار کنیم.
    دیدار تیم های سایپا و پرسپولیس از هفته بیستم لیگ برتر روز پنج شنبه 2 دی ماه برگزار خواهد شد که هنوز محل برگزاری این مسابقه از سوی سازمان لیگ معرفی نشده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

كرار: اگر اشتباهي كردم از مردم و فدراسيون فوتبال عذرخواهي مي كنم

هافبک نفوذي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: اگر در بازي مقابل پيروزي تهران اشتباهي مرتکب شدم از تمامي مردم خوب و نجيب ايران، فدراسيون فوتبال و کميته انضباطي عذرخواهي مي کنم.

''کرار جاسم محمد'' روز يکشنبه با حضور در دفتر ايرنا مرکز آذربايجان شرقي، اظهار داشت: از کميته انضباطي انتظار دارم که در اين روزها و شب هاي محرم که از اهميت خاصي بين مسلمانان برخوردار است، چنانچه از طرف من در اين بازي تخلفي صورت گرفته آن را ناديده بگيرد.
    وي با تاکيد بر اينکه مستحق دريافت کارت قرمز در اين صحنه نبود، اظهار داشت: متاسفانه بازيکنان دو تيم در صحنه اي که منجر به اخراج من شد چنان صحنه را شلوغ کردند که تصور مي کنم داور دچار اشتباه شد.
    کرار با تکذيب هر گونه درگيري و برخورد با محمد نوري گفت: من در اين صحنه هيچ حرکت خلافي انجام ندادم و بر عکس نوري چند ضربه اي به صورت من وارد کرد که احتمالا از ديدگان داور مخفي مانده است.
    وي در خصوص عصبانيت و حرکات خود پس از دريافت کارت قرمز، افزود: من مستحق اين کارت نبودم و از اين بابت از تمامي مردم ايران عذرخواهي مي کنم.
    کرار اظهار داشت: هر بازيکني در بازي فوتبال کارت مي گيرد، اما انتظار کارتي که به من داده شد را نداشتم.
    وي گفت: همچنين در اين بازي برخوردهاي زيادي بين بازيکنان دو تيم به وجود آمد، اما نمي دان که چرا داور تنها با من برخورد کرد.
    هافبک تيم فوتبال تراکتورسازي بيان داشت: تيم و هوادارانش و ايران و مردم اين کشور را دوست دارم و خوشحالي آنها موجب خوشحالي من است و هيچ گاه و در هيچ شرايطي نمي خواهم موجب ناراحتي آنها شوم.
    وي ضمن ابراز خوشحالي از حضور در ايران و تيم تراکتورسازي، افزود: اصلا در ايران احساس غربت نمي کنم، چرا که مشترکات فرهنگي و مذهبي زيادي با مردم ايران دارم و خيلي دوست دارم تا فوتبالم را در اين کشور و تيم تراکتورسازي ادامه دهم.
    کرار جاسم محمد در دقيقه 64 بازي تيم هاي تراکتورسازي با پيروزي با نظر کمک داور بازي و با دريافت کارت قرمز از زمين بازي اخراج شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

توسعه تعاملات ايران و ژاپن و رأي‌گيري انتخابات AFC بررسي شد

در جلسه امروز هيأت ژاپني با مسئولان فدراسيون فوتبال توسعه تعاملات ايران و ژاپن و رأي‌گيري انتخابات AFC مورد بررسي قرار گرفت.

جلسه مسئولان فدراسيون فوتبال ژاپن و ايران امروز با حضور کوزو تاشي‌ما نايب رئيس اول و دبيرکل فدراسيون فوتبال ژاپن به همراه تاکاتو ماروياما، هيرويوکي هاماگوچي، علي کفاشيان، مهدي محمدنبي، عباس ترابيان و عزيز محمدي برگزار شد.
    در اين جلسه دو محور مورد بررسي قرار گرفت؛ يکي توسعه تعامل دو کشور و ديگري رأي‌گيري در انتخابات AFC بود. ژاپني‌ها از مسئولان ايراني خواستند در اين انتخابات به ژاپن رأي بدهند.
    همچنين در خصوص فوتسال بانوان پس از بررسي عملکرد بانوان ايراني، ژاپني‌ها استقبال کردند و قرار شد که کلاس‌هايي براي تقويت دانش مربيان در رده جوانان و پايه برگزار شود.
    در پايان مسئولان دو کشور با صرف ناهار به کار خود خاتمه دادند.
    اين هيأت سپس در ضيافت ناهاري به همراه مقامات فدراسيون فوتبال ايران شرکت کردند و بعد از ظهر امروز تهران را به مقصد ژاپن ترک خواهند کرد.

برچسب برای این موضوع