بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 93 از 117 اولیناولین ... 43839192939495103 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 921 تا 930 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دل نري:ممکن است در ژانويه بازيکن بخريم

يوونتوس تنها در صورتي در بازار نقل و انتقالات زمستاني شرکت مي کند که بازيکنان مدنظر و موردنيازش را بيابد
    لوئیجی دل نری، مربی یوونتوس در صحبتهایی از احتمال شرکت تیمش در بازار نقل و انتقالات زمستانی صحبت کرده.
    یوونتوس پنجشنبه شب در اولین دیدارخود در سال جدید میلادی مقابل پارما به میدان خواهد رفت.
    دل نری در صحبتهایی در این رابطه گفت:« ما به بازار خواهیم رفت ولی تنها به دنبال بازیکنان باتجربه ای هستیم که بتوانند چیز جدیدی را به رختکن تیم رقابتی مان اضافه کنند.»
    اخبار منتشره از احتمال جدایی جیان لوئیجی بوفون و یا مارکو استوراری خبر می دهند ولی مربی یووه این خبر را رد می کند:« هر دوی آنها می مانند.تیمی مثل یوونتوس اجازه نمی دهند که دو بازیکن در این سطح رختکن تیمش را ترک کنند. رقابت سالمی بین هردوی آنهاست.»
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

يوهان کرايوف: بازي مسي تنوع بيشتري از کريس رونالدو دارد

رئيس افتخاري باشگاه بارسلونا معتقد است که به دليل شرايط فيزيکي، مسي مي تواند کارهاي متنوع تري در بازي انجام دهد.
    یوهان کرایوف، اسطوره باشگاه بارسلونا، با مقایسه لیونل مسی و کریس رونالدو، تاکید کرد اگرچه ستاره پرتغالی از کیفیت بالایی برخوردار است اما بازی مسی تنوع بیشتری دارد.

او در مصاحبه با نشریه فرانس فوتبال گفت که جثه کوچک مسی در مقابل فیزیک قدرتمند رونالدو، برای ستاره آرژانتینییک امتیاز محسوب می شود.

" در بازی مسی تغییر مسیر و جهت گیری به طور غریزی سریعتر انجام می شود. این مسئله برای رونالدو غیر ممکن است. این به معنای بهتر بودن یکی و بدتر بودن دیگری نیست، این به شرایط فیزیکی آنها مربوط می شود.

کریس رونالدو با قدرت بالایش می تواند کارهای زیادی انجام دهد اما بازی اش به اندازه مسی تنوع ندارد. مسی در یک زمان می تواند کارهای زیادی انجام دهد."

کرایوف همچنین در مورد نامزدهای توپ طلا و ربط آنها به سبک بازی بارسلونا گفت:" فوتبال بازی ای است که با پا انجام می شود و توپ نباید از زمین بلند شود. نامزدهای توپ طلا نشان می دهند که توانایی هایی مانند هوش تکنیکی بسیار مهمتر از قدرت فیزیکی است."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

صعود بارسا با دومين گل دوران بازي آبيدال

بارسلونا با دومين گلي که اريک آبيدال در طول دوران بازي‌اش به ثمر رساند به دور بعد جام حذفي راه يافت.

طرفداران بیلبائو به سمت این مدافع فرانسوی سکه‌ای پرتاب کردند که باعث آسیب دیدن او شد، اما او در هر حال در میدان ماند و گل زد. آبیدال 31 ساله یک بار هم در جام حذفی فرانسه گل زده بود! او روی پاس لیونل مسی در دقیقه 75 توپ را از بین پاهای ایرایسوس، دروازه‌بان بیلبائو وارد دروازه حریف کرد.
    فرناندو یورنته در دقیقه 85 با پاس دی‌مارکوس با ضربه‌ای دیدنی گل تساوی را زد که البته برای صعود بیلبائو کافی نبود.
    ابراهیم آفلای، خرید جدید بارسا هم در این دیدار در آخرین دقایق برای اولین بار با پیراهن بارسا به میدان رفت.
    بارسا در مرحله یک‌چهارم نهایی با ختافه یا بتیس بازی خواهد کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فرگوسن: به بازيکنان منچستر يونايتد اعتماد دارم

سر الکس فرگوسن، سرمربي تيم منچستر يونايتد، گفت من به بازيکنان اين تيم، اطمينان دارم.
    به گزارش شبکه تلویزیونی اسکای نیوز، در پی پیروزی دو بر یک خانگی تیم منچستر یونایتد در برابر تیم استوک سیتی که موقعیت منچستر یونایتد را در صدر جدول لیگ برتر انگلیس با سه امتیاز اختلاف با تیم دوم جدول، تثبیت کرد، فرگوسن در مصاحبه با خبرنگار این شبکه ضمن تمجید از بازیکانان این تیم گفت، من به بازیکنان خود ایمان و اطمینان دارم، و این بسیار مهم است.

فرگوسن افزود، به نظر من آنان به این علت اطمینان مرا به خود جلب کرده اند که من نحوه عملکرد بازیکنان تیم خود را در طول تمرین ها و همچنین در مسابقه های قبلی دیده ام و آنان هرگز مرا نا امید نکرده اند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ليورپول بدنبال جذب سرمربي بورسيادورتموند

درپي ناکامي‌هاي تيم ليورپول در فصل کنوني رقابت‌هاي قهرماني ليگ برتر باشگاه‌هاي انگليس، نام يورگن کلوپ سرمربي بوروسيا دورتموند براي جايگزيني مربي کنوني ليورپول به شدت بر سر زبان‌ها افتاده است.
    بدون شک روی هاجسون در موقعیت مناسبی به لیورپول نیامده است. وی در حالی تابستان گذشته تیم فولام را برای پیوستن به لیورپول ترک کرد که این تیم در شرایط بسیار بدی قرار داشت و بسیاری از بازیکنان آن از جمله جرارد و تورس اصلاً در شرایط آمادگی بدنی مناسب قرار ندارند. لیورپول در حال حاضر در رده نهم جدول لیگ برتر باشگاه‌های انگلیس قرار دارد و تماشاگران از این نتیجه راضی نیستند.

یکی از گزینه‌های جدی جایگزینی روی هاجسون، مربی دورتموند است که البته هنوز هیچ پیشنهاد رسمی‌ای در این زمینه دریافت نکرده است. از سوی دیگر هیچکس نیز در دورتموند با رفتن کلوپ موافق نیست چون این مربی چهل و سه ساله آلمانی نتایج نسبتاً‌ خوبی با این تیم گرفته است.

وی در سال دو هزارو هشت میلادی به دورتموند آمد این تیم را در سال دو هزار و نه به مقام ششم و در سال دو هزار و ده به مقام پنجم بوندس لیگا رساند. این تیم در حال حاضر نیز در صدر جدول رده‌بندی بوندس لیگا قرار دارد.

پیشتر نیز منابع خبری از احتمال جایگزینی دیدیه دِشام سرمربی تیم فوتبال المپیک مارسی فرانسه به جای هاجسون خبر داده بودند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دروگبا: تيم چلسي در رختکن مشکل دارد

درپي ناکامي‌هاي پي درپي تيم فوتبال چلسي دررقابت‌هاي قهرماني ليگ برترباشگاه‌هاي انگليس، ديديه دروگبا مهاجم ساحل عاجي اين تيم اذعان کرد چلسي در رختکن با مشکلاتي روبروست.
    چلسی طی هشت بازی گذشته خود درلیگ برتر تنها یک پیروزی کسب کرده و درحال حاضر شرایط بدی را از سر می‌گذراند.

این تیم درحال حاضر در رده پنجم رقابت‌های لیگ برتر قراردارد و با منچستریونایتد صدرنشین هفت امتیاز اختلاف دارد.

تساوی اخیر چلسی با استون ویلا که دردقایق پایانی با گلزنی استون ویلا همراه شد و درنهایت با نتیجه سه بر سه پایان یافت، تاثیری سوء بر روحیه بازیکنان چلسی گذاشته است و دیدیه دروگبا اذعان می‌کند که مشاجراتی در رختکن این تیم به وجود آمده است.

دروگبا با اشاره به مشاجره خود با جان تری گفت ما در رختکن دوران بدی را سپری می‌کنیم و مصدومیت بازیکنان و همچنین ناتوانی مهاجمان درگلزنی باعث بروز چنین مشاجراتی شده است.

دروگبا با اشاره به ناکامی‌های خود در امرگلزنی افزود همه تلاش خود را به کارخواهد بست تا باردیگر به شرایط آرمانی دست یابد. دروگبا درفصل گذشته در سی ودو بازی بیست ونه گل به ثمر رساند اما درنوزده بازی این فصل تنها نه گل وارد دروازه حریفان کرده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حمله تند ونگر به مانچيني :آنها هميشه براي مساوي مي آيند

در اين ديدار تيم آرسنال کاملا بر بازي مسلط بود، به ويژه در نيمه اول که دو بار تير دروازه حريف را به لرزه درآوردند اما شاگردان مانچيني تمام تلاش شان را براي کسب يک تساوي بدون گل انجام دادند.

آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، پس ازتساوی 0-0 تیمش مقابل منچسترسیتی، روبرتو مانچینی، سرمربی حریف را به دلیل اتخاذ تکتیک های تدافعی مورد سرزنش قرار دارد.
    در این دیدار تیم آرسنال کاملا بر بازی مسلط بود، به ویژه در نیمه اول که دو بار تیر دروازه حریف را به لرزه درآوردند اما شاگردان مانچینی تمام تلاش شان را برای کسب یک تساوی بدون گل انجام دادند.
    ونگر در پایان بازی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" آنها برای نتیجه 0-0 به اینجا آمدند اما این من را اصلا متعجب نکرد. آنها مثل گذشته برای کسب تساوی بدون گل به اینجا آمده بودند.
    هرگز ندیده بودم تبس تا این اندازه رو به عقب بازی کند. شاید این شیوه آنها برای پیروزی بود. اینکه ما را به میانه زمین بکشند و سپس از عمق دفاع ما استفاده کنند. این شیوه ای بود که آنها سازماندهی کرده بودند.
    من مسئولیت تیم خودم را برعهده دارم و مانچینی نیز مسئول تیم خودش است و شما (روزنامه نگارها) هستید که باید در مورد این دو شیوه قضاوت کنید.
    ما همیشه برای پیروزی پای به میدان می گذاریم. ما باید همیشه به تیمی که با آن روبرو می شویم، احترام بگذاریم. شاید این بهترین شیوه نباشد. من نمی توانم در مورد شیوهاو صحبت کنم. خودش باید این کار را انجام دهد.
    بزرگترین حسرت من است که چرا از موقعیت های مان استفاده نکردیم زیرا می توانست شرایط بازی را تغییر دهد.
    با سپری شدن زمان بازی، شرایط برای ما سخت تر می شد. از قدرت و آمادگی ما کاسته می شد و کمی شکل بازیمان را از دست دادیم.
    ما نمایش خوبی داشتیم و تنها نتوانستیم به تیجه لازم برسیم. این بازی انگیزه های زیادی به ما داد، اگرچه از لحاظ امتیازی برای من بسیار ناامید کننده بود. بازیکنان هم در رختکن چنین احساسی داشتند."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

كريس رونالدو امشب بازي نمي كند

مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد به علت سرماخوردگي شديد براي ديدار امشب به والنسيا سفر نکرد.
    به نقل از آس اسپانيا، کريستيانو رونالدو که در 61 بازي اخير 60 گل به ثمر رسانده، براي مسابقه امشب برابر لوانته در دور برگشت از مرحله پنجم کوپادل‌ري (جام پادشاهي اسپانيا) غايب خواهد بود.
    مورينيو تنها يک ساعت قبل از عزيمت به والنسيا اين تصميم را گرفت و با درخواست وکيل رونالدو براي استراحت بازيکن پرتغالي تيمش موافقت کرد.
    رئال مادريد براي بازي امشب مشکل چنداني نخواهد داشت چرا که در ديدار رفت با نتيجه 8 بر صفر به پيروزي رسيده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فرگوسن: اندرسون مي تواند جاي اسکولز را پر کند

سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد اعلام کرد که اندرسون، ستاره برزیلی تیمش، می تواند جای پل اسکولز، اسطوره شیاطین سرخ را پر کند.

اسکولز 36 ساله آخرین روز های حضورش در میادین را سپری می کند و فرگوسن معتقد است که اندرسون همان بازیکنی است که تیم برای جانشینی اسکولز نیاز داشت.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اندرسون پیشرفت قابل توجهی داشته است. خیلی خوشحالم که او قبل از کریسمس قراردادش را تمدید کرد.

او می داند که باید گل های بیشتری به ثمر برساند و اگر بتواند تمام پتانسیلش را به نمایش بگذارد، به بازیکن بزرگی تبدیل می شود.

او تنها 22 سال دارد و از قدرت دوندگی بالایی برخوردار است. او اشتیاق زیادی برای به دست آوردن توپ دارد و این مسئله به او کمک می کند تا در شرایط دشوار به تیم کمک کند.

با حضور او در زمین حریفان نمی توانند احساس راحتی بکنند. مصدومیت پل این فرصت را برای او ایجاد کرد تا بتواند بیشتر بازی کند و او نیز از این اتفاق بهره برد و خودش را نشان داد.

رسیدن به سطح اسکولز خواسته زیادی است اما من فکر می کنم او می تواند این کار را انجام دهد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فرناندو و ماكودي عضو كميته اجرايي فيفا شدند

ورنون فرناندو مانيلال از سريلانکا و ووراوي ماکودي از تايلند به عنوان نمايندگان آسيا در کميته اجرايي فيفا انتخاب شدند.
    بيست‌وچهارمين کنگره کنفدراسيون فوتبال آسيا و انتخابات اي اف سي از صبح امروز در هتل شرايتون دوحه آغاز شده است که در راي‌گيري براي انتخاب اعضاي کميته اجرايي فيفا ورنون فرناندو مانيلال از سريلانکا و ووراوي ماکودي از تايلند به ترتيب با کسب 24 و 23 راي از 45 راي ماخوذه براي 4 سال و تا سال 2015 به عنوان نمايندگان قاره کهن در کميته اجرايي فيفا انتخاب شدند. اين دو پيش از اين نيز عضو کميته اجرايي فيفا بودند.
    کوزو تاشيما از ژاپن و ژانگ جيلونگ از چين نيز در اين بخش کانديدا بودند که نتوانستند به راي لازم براي عضويت در کميته اجرايي فيفا دست يابند.
    جونجي اوگورا از ژاپن پيش از اين در کميته اجرايي فيفا عضو بود، اما به علت اينکه به سن 70 سالگي رسيده بود شرايط لازم را از نظر فيفا براي عضويت در اين کميته نداشت.
    بدين ترتيب اسامي 4 نماينده کنفدراسيون فوتبال آسيا در کميته اجرايي فيفا به شرح زير است:
    محمد بن‌همام (قطر)
    شاهزاده علي بن الحسين (اردن)
    ورنون فرناندو مانيلال (سريلانکا)
    ووراوي ماکودي (تايلند)

برچسب برای این موضوع