بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 92 از 109 اولیناولین ... 42829091929394102 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 911 تا 920 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، گفت:" ما بهتر از شاهین کار کردیم و مستحق این برد بودیم."< /span>

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علی دایی در کنفرانس مطبوعاتی پس از پیروزی 2 بر یک شاگردانش در برابر شاهین بوشهر، افزود:" هر دو تیم برای گرفتن 3 امتیاز بازی به میدان آمده بودند و همین موضوع باعث شد هیچکدام با احتیاط بازی نکنند. ما آمده بودیم که با دست پر برگردیم و می‌توانستیم در همان نیمه اول کار را تمام کنیم."
    وی تصریح کرد:" ما نیمه دوم را هم خوب شروع کردیم و خیلی زود گل برتری را زدیم. حتی در ضد حملات می توانستیم گل دیگری را نیز به ثمر برسانیم که متاسفانه این فرصت را به راحتی از دست دادیم."
    دایی درباره حضور هاشمیان و سکوبرت در نیمه دوم این بازی، گفت:" مجبور شدیم تغییراتی را در سیسم بازی به وجودبیاوریم که این تعویض ها هم برای همین بود. هاشمیان و سکوبرت در اولین بازی خود خوب کار کرده و به تیم کمک کردند."
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به شرایط سخت این بازی، تصریح کرد:" ما امروز بازی سختی را بردیم و بابت این پیروزی به هوادارانمان تبریک می‌گویم. تلاشمان این است که خود را به بالای جدول نزدیک کنیم و به امید خدا اگر حریفانمان امتیاز از دست بدهند خودمان را به صدر جدول برسانیم. "
    علی دایی همچنین درباره عملکرد داوری در این دیدار، گفت:" لک چیرا توپ را در موقعیتی با دست زد که باید اخراج می شد. سوت ها به نفع تیم میزبان بود اما بهرحال برای تیم داوری و قضاوتش احترام قائلم."
    وی با اشاره به موقعیت های زیاد شاگردانش برای به ثمر رساندن گل های بیشتر در این بازی، تاکید کرد:" در نیمه دوم اگر حسین بادامکی با دقت بیشتری بازی می کرد ما چندین گل دیگر نیز زده بودیم. ما برای جبران باخت فصل گذشته نیامده بودیم و هدفمان شاد کردن دل هواداران و جبران بازی بد خودمان بود."
    دایی درباره علت نوسان های پرسپولیس در این فصل، گفت:" این جزو اتفاقات فوتبال است. اگر در بازی با راه آهن یکی از آن توپ‌هایمان گل می شد نتیجه چیز دیگری رقم می خورد. ما در نیمه دوم بازی با راه آهن به خاطر استرس بازیکنانمان بد بازی کردیم. من از هوادارانمان خواهش می کنم تا دقایق آخر، تیمشان را تشویق کنند چرا که اگر در دقیقه 60 به بازیکنی توهین شود استرس او چند برابر خواهد شد. ولی با حمایت هوادارانمان ما می‌توانیم با ارائه بازی های خوب، محبت آنها را جبران کنیم."
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هافبک ملی پوش پرسپولیس که در مصاحبه قبل از بازی خود گفته بود؛ هم این بازی را می بریم و هم من گلزنی می کنم و موتور گلزنی پرسپولیس را دوباره روشن می کنیم، امروز در برابر شاهین، گل زد، پاس گل داد و به قولش وفا کرد.

نوری پس از پشت سر گذاشتن یک روز خوب، به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: انتقام فصل قبل را در بوشهر گرفتیم.
    بازی چطور بود؟

بازی سنگینی انجام دادیم ولی پرسپولیس توانست انتقام شکست فصل قبل را در بوشهر بگیرد و دل هوادارانش را شاد کند و مطمئن باشید هر تیمی که به اینجا بیاید بیشتر از مساوی نمی تواند بگیرد. بچه ها خیلی زحمت کشیدند و توانستیم 3 امتیاز حساس را بگیریم و انشاءا... همینطور منسجم کار کنیم و روند رو به رشد تیم را تا آغاز بازی های آسیایی افزایش دهیم.
    در خصوص گلزنی خودت بگو...
    ما روی این حرکات کار کرده بودیم. من باید از تیر دوم حرکت می کردم و به تیر یک می رسیدم تا ضربه آخر را بزنم و دیدید که این تمرینات جواب داد و به گل رسیدیم. گل اول را پاس دادم به سپهر و گل دوم را هم خودم زدم. به هر حال زحمت بچه ها بود. خدا را شکر توانستیم سه امتیاز این بازی را کسب کنیم و برای ما مهم نبود که چه کسی گل می زند، مهم 3 امتیاز این بازی بود که گرفتیم.
    پرسپولیس این بازی را برد، اما دوباره چند موقعیت خوب را از دست داد؟
    دو، سه موقعیت خیلی خوب داشتیم آنها هم یکی، دو موقعیت داشتند. واقعا تیم خوبی بودند. انشاءا... بازی بعد هم بتوانیم خوب کار کنیم و هواداران هم بیایند و از تیمشان حمایت کنند. در تمرینات و مسابقات باید بیشتر تمرکز کنیم تا از حداقل موقعیت ها، حداکثر بهره را ببریم. ما تمام تلاش خودمان را می کنیم تا به مرزی برسیم که هواداران انتظار دارند تا با یک روحیه بالا در جام باشگاه ها بازی های خوبی را به نمایش بگذاریم.
    جو ورزشگاه کاملا علیه پرسپولیس بود، آیا شرایط ورزشگاه روی عملکرد شما تاثیری نداشت؟
    پاداش شادی گل ما یک دستگاه موبایل بود که پرتاب کردند و خورد به دست غلامرضا رضایی. تصور کنید اگر این دستگاه به سرش برخورد می کرد، قطعا صدمات جبران ناپذیری را داشت. موبایل وقتی به دست غلام خورد، چند تکه شد. چندین قطعه سنگ و پرتاب بطری آب و از همه مهمتر فحاشی آنها، باید از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال رسیدگی شود تا دیگر شاهد چنین اعمالی در ورزشگاه ها نباشیم.
    حرف آخر...
    این برد را به هواداران پرسپولیس تقدیم می کنیم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مدافع و کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس برای بازی با شاهین در بوشهر لحظه شماری می کرد و انگیزه فراوانی برای شکست این تیم داشت. وی پس از شکست شاهین در بوشهر با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفتگویی انجام داد که ماحصل آن از حضورتان می گذرد:

ارزیابی شما از بازی برابر شاهین چیست؟
    پرسپولیس در مقابل شاهین بازی قابل قبولی را به نمایش گذاشت. کادر فنی، بخوبی حریف را آنالیز کرده بود. تیم ما به شکلی در برابر حریف ظاهر شد که باید در همان دقایق ابتدایی و حداکثر نیمه اول کار را تمام می کرد اما دوباره با بدشانسی مواجه شدیم و نتوانستیم به گل های بیشتر دست یابیم چرا که اگر توپ هادی نوروزی به تیر دروازه برخورد نمی کرد، می توانستیم بازی قبل را جبران کنیم.
    نقاط قوت شاهین در این بازی چه بود؟
    مهمترین و اصلی ترین نقطه قوت تیم شاهین، حمید استیلی سرمربی این تیم بود چرا که وی شناخت کافی از تیم ما داشت و توانست حرکات تیمی ما را مهار کند.
    بازیکنان چه برنامه ای را برابر حریفی داشتند که برای نتیجه بازی قبل کری می خواندند؟
    ما برای این بازی یک سال صبر کردیم تا ثابت کنیم آن نتیجه، یک اتفاق بود و با تلاش همدیگر توانستیم تیم شاهین را در زمین خودش شکست دهیم.
    چرا پس از گل اول، روند هجومی تیم کاهش یافت؟
    بچه های ما فکر می کردند حریف با یک گل، بهم می ریزد اما اینطور نبود و آنها با یک ضربه ایستگاهی به گل تساوی دست یافتند. ما روی یک غافلگیری گل خوردیم و کاری به این ندارم که آن خطای پشت هجده قدم درست یا نه. عما رضا ضربه خوبی زد اما دفاع ما در یک لحظه باز شد و یک گل به حریف تقدیم کردیم. مطمئنا آنها نمی توانستند در جریان بازی به ما گل بزنند. آنها موقعیت چندانی روی دروازه ما نداشتند غیر از چند دقیقه آخر بازی که یک توپ هم به تیر دروازه ما زدند.
    گویا سفر خسته کننده ای داشتید؟!
    تیم ما خیلی با برنامه در این میدان حاضر شد اما اگر بچه ها شب قبل، خوب استراحت کرده بودند، عملکرد بهتری داشتند. تیم ما خیلی خسته بود چون بچه ها شب گذشته خیلی دیر خوابیدند و خسته بودند. ما سفر خسته کننده ای را شب گذشته پشت سر گذاشتیم و ساعت 2 بامداد خوابیدیم.
    اگر خوب خوابیده بودیم و درست استراحت می کردیم، بهتر از اینها می توانستیم خواسته های علی دایی را در زمین اجرا کنیم و قطعا به نتیجه بهتری می رسیدیم.
    درباره گلی که زدی بگو...
    تا حالا نزدیک به 30 گل در لیگ ایران به ثمر رسانده ام که همیشه عاشق اینگونه گل زدن هستم و همیشه منتظر این توپ ها خواهم بود تا باز گلزنی کنم. چند هفته ای است که ما به این روش روی آورده ایم و تمرینات خوبی را انجام داده ایم. این ضربات با برنامه ریزی و کار زیاد تمرین شده و این نشان می دهد که برای این کار زحمت کشیده ایم.
    در خصوص جو ورزشگاه چه نظری دارید؟
    هر لحظه احتمال شکستن سر ما بود، چرا که هر زمان برای پرتاب توپ به کنار خط می رفتیم، منتظر پرتاب هر شیئی از سوی تماشاگران بودیم و این موضوع برای ما بسیار خطرناک بود. جو امروز ورزشگاه بسیار ناخوشایند بود. آنها از ابتدای حضور ما در ورزشگاه به ما فحاشی کردند اما بچه های ما با یک بازی منظم و منطقی به کار خود پایان دادند.
    با این برد، باز هم به قهرمانی فکر می کنید؟
    ما بردیم تا ثابت کنیم هنوز هم مدعی قهرمانی هستیم. اگر بتوانیم تا قبل از دربی امتیازات دیگری را کسب کنیم، مطمئنا در گروه مدعیان قهرمانی قرار خواهیم گرفت. یقین بدانید که شکست شاهین در این ورزشگاه و با این جو، کار آسانی نیست.

pnugirl
    • n/a

موافقت با عدم حضور علي‌عسگر در بازي با قرقيزستان

کادرفني تيم فوتبال اميد به دليل مصدوميت بازيکن پرسپوليس با عدم حضور وي در بازي با قرقيزستان موافقت کرد.

تمرينات تيم اميد براي بازي با قرقيزستان از روز گذشته آغاز شد. تمامي بازيکنان دعوت شده در اردو حاضر شده اند و کسي غايب نيست.

* حميد علي عسگر که از ناحيه شکم با مصدوميت روبرو است روز گذشته در محل اردو حاضر شد و با اجازه کادرفني اردو را ترک کرد. مربيان تيم اميد نيز در حال آزمايش از بازيکنان حاضر در اردو هستند تا جايگزين علي عسگر را پيدا کنند.

* داود پرهيزگار سرپرست تيم اميد که روز گذشته با درگذشت پدر خود روبرو شد قرار است روز بازي با قرقيزستان تيم را همراهي کند.

* ملي پوشان تيم اميد امشب در ضيافت شام همراه علي کفاشيان خواهند بود. رئيس فدراسيون مي خواهد در آستانه بازي با قرقيزستان به آنها روحيه دهد.
    ديدار تيم اميد مقابل قرقيزستان روز چهارشنبه هفته جاري ساعت 15 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.
    اين ديدار اولين مسابقه تيم اميد در راه مقدماتي المپيک است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هافبک خوش تکنیک سال های نه چندان دور پرسپولیس و تیم ملی که پس از آویختن کفش ها، دل دور شدن از مستطیل سبز را نداشت، پس از پایان دوران بازیگری با شرکت در دوره های متعدد آموزش مربیگری، این بار در کسوت مربی به فوتبال بازگشته و شروع کار خود را نیز با هدایت تیم «ب» پرسپولیس استارت زده است.

کسب پیروزی های پر گل برابر دو تیم بالای جدولی حکایت از استعداد بالای این مربی جوان و با اخلاق دارد. سایت رسمی باشگاه با اسماعیل حلالی سرمربی تیم «ب» پرسپولیس گفت و گویی انجام داده که از حضورتان می گذرد:
    باز هم به مصاف تیم پرسپولیس می روید؟
    سعی ما بر این است که با تدارک دیدن چنین بازی هایی، بازیکنانمان به خودباوری و اعتماد به نفس بالاتری برسند و بتواند در مصاف با تیم های بزرگ به راحتی قابلیت هایشان را به نمایش بگذارند.
    از شرایط تیم «ب» در مسابقات تهران چه خبر؟
    آخرین بازی ما هفته آینده برابر تیم پاکدشت برگزار خواهد شد و در حال حاضر با تیم دوم جدول تنها یک امتیاز فاصله داریم.
    آیا امیدی برای کسب رتبه دوم جدول دارید؟
    هنوز هیچ چیزی مشخص نیست. تیم دوم جدول در آخرین بازی خود به مصاف تیم قعرنشین می رود و این موضوع کمی کار ما را سخت می کند.
    مثل اینکه این تیم را به یاد استقلال، 6 تایی کردید؟
    بله، در دیدار مستقیم با تیم حامی، 6 گل به این تیم زدیم. متاسفانه در نیم فصل اول امتیازات زیادی را از دست دادیم.
    شرایط تیم نسبت به نیم فصل اول چطور است؟
    در پایان نیم فصل اول، 9 امتیاز از صدر جدول فاصله داشتیم. در نیم فصل دوم، خواستیم جبران مافات کنیم که دیگر کار از کار گذشته بود. با این حال توانستیم بازی های خوبی به نمایش بگذاریم و به دو تیم بالای جدول 6 تا 6 تا گل بزنیم.
    مثل اینکه به فوتبال هجومی و زیبا اعتقاد دارید؟
    بله، تیم ما تا الان 26 گل به ثمر رسانده و تنها 4 گل دریافت کرده است. از زمان حضورم به عنوان سرمربی، در 8 مسابقه، 6 برد و دو تساوی داشته ایم.
    تعامل تیم «ب» با تیم بزرگسالان پرسپولیس چگونه است؟
    همین حالا دو بازیکن ما به نام های روح اله سیف الهی و سیاوش تیزرو که از لحاظ شرایط سنی در وضعیت مناسبی قرار دارند، در تمرینات بزرگسالان حضور دارند. ما تیمی ساخته ایم که بی اغراق، ادعا می کنم که می تواند با تیم های لیگ برتری به راحتی بازی کند. ما برابر پیکان به تساوی یک بر یک دست یافتیم. با استیل آذین 2-2 کردیم و پیش از این هم دو بار با تیم بزرگسالان پرسپولیس 2-2 و 3-3 به تساوی رسیده بودیم.
    شرایط کار چگونه است؟
    باور کنید با کمترین امکانات، تیمی ساخته ایم که در کار حمله و دفاع عالی کار می کنند. علاقه من به پرسپولیس قلبی است و با عشق در این تیم کار می کنم و تا آخر عمرم هم پشیمان نمی شوم.
    تفاوت پرسپولیس در دوره شما با الان چیست؟
    ببینید، 7 سال در پرسپولیس بازی کردم، 6 قهرمانی و یک نایب قهرمانی داشته ام. طی این 7 سال سر جمع 30 میلیون هم نگرفته ام، چون عشقم را با پول قیاس نمی کنم. همین حالا هم هر کمکی از دستم بر آید انجام می دهم. الان مدرک A آسیا را دارم و با این حال همیشه طالب یاد گرفتن از بزرگان هستم. این را هم در خودم می بینم که بتوانم در مربیگری به روزهای خوبی برسم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مدافع چپ تیم فوتبال پرسپولیس در بازی برابر شاهین در بوشهر عملک رد قابل قبولی را ارائه داد. وی در خصوص بازی با شاهین، فولاد و حضور در تیم ملی با سایت رسمی باشگاه گفتگویی انجام داد که از حضورتان می گذرد:

بازی با شاهین چطور بود؟
    کل تیم خوب کار کرد، با توجه به باخت اتفاقی که مقابل تیم شاهین بوشهر در فصل گذشته برای ما رقم خورده بود، همه بچه ها هم قسم شده بودند تا نشان دهند آن باخت یک حادثه بوده و من خودم واقعا یک سال، لحظه شماری می کردم که این تیم را در مقابل تماشاگرانشان شکست دهیم تا کمی دل هواداران را بدست آوریم. این بازی در شرایطی انجام شد که بهتر است راجع به آن صحبتی نکنم.
    آیا این موضوع که «اگر بازیکنان پرسپولیس بخواهند خوب بازی کنند، ستاره آن دیدار می شوند» را قبول داری؟
    صددرصد. هر بازیکنی دوست دارد بهترین بازی خودش را ارائه دهد اما بعضی روزها متاسفانه نمی شود ولی این روندی که ما در پیش گرفته ایم، اگر بتوانیم این شرایط را حفظ کنیم، یقینا به زودی به صدر جدول می رسیم.
    سمت چپ را خوب پوشش دادی، مخصوصا زمانی که عماد رضا به شما نزدیک می شد، نظرت چیست؟
    عماد رضا فوروارد باهوشی است اما به نظر من، ما مهاجمانی داریم که خیلی بهتر از او هستند، رضایی، نوروزی، فشنگچی و هاشمیان دوندگی و تلاش بیشتری در زمین دارند. عماد رضا تنها در یک ضربه کاشته موفق بود و در دیگر دقایق بازی کار خاصی انجام نداد. خدا را شکر دفاع ما هم روز خوبی را پشت سر گذاشت.
    آیا قصد حضور در تیم ملی را نداری؟
    نیم فصل دوم را با این ذهنیت آغاز کردم که بازی به بازی بهتر شوم و نظر کادر فنی پرسپولیس را جلب کنم. کارشناسان و کادر فنی تیم ملی نیز باید در مورد من نظر بدهند. ضمن اینکه بازی های آسیایی نزدیک است و اگر اتفاق خاصی پیش نیاید، در لیگ قهرمانان آسیا بازی می کنم و سعی دارم با بازی های مطلوب تر، به تیم ملی برسم و مطمئنا آرزوی من بازی در تیم ملی می باشد.
    با کدام بازیکن در جناح خودت راحت بازی می کنی؟
    امیر حسین کمک خوبی برای حرکت های هجومی و دفاعی تیم در جناح چپ است و در بازی با شاهین نیز هادی در این پست خوب بازی کرد و این منطقه را پوشش داد. چون اگر کمک آنها نباشد، بازی من به چشم نمی آید.
    سانتر از جناحین یکی از تاکتیکی های اصلی پرسپولیس از گذشته تاکنون بوده، چرا گاهی اوقات این تاکتیک کمرنگ می شود؟
    ما تمرینات مناسبی را در این زمینه انجام می دهیم اما با توجه به سیستم بازی تیم و نوع مهاجمانی که داریم، سانترهای بلند از جناحین به صلاح نیست و ما باید با سانترهای کوتاه و تیز مهاجمان سرعتی تیم را تغذیه کنیم اما با حضور وحید هاشمیان باید از این تاکتیک بیشتر بهره ببریم.
    حرف آخر...
    امیدوارم هواداران به ما کمک کنند. بارها گفته ام که پرسپولیس همیشه با هوادارانش موفق است و از آنها می خواهم در بازی با فولاد ما را تنها نگذارند تا بتوانیم این روند را ادامه دهیم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس فردا (چهارشنبه) در محل این باشگاه برگزار می شود.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در این جلسه در رابطه با بازی برابر شاهین بوشهر، دیدار آینده با فولاد خوزستان، پیگیری های سفر به عربستان و ... بحث و بررسی انجام می شود.
    جلسات کمیته فنی باشگاه پرسپولیس دوشنبه هر هفته برگزار می شد که این هفته به دلیل مصادف شدن با تعطیلی میلاد حضرت محمد (ص) فردا (چهارشنبه) برگزار می شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حاشيه بازي پرسپوليس و پرسپوليس "ب "

هواداران پرسپوليس از سرمربي اين تيم حمايت کردند.

تيم فوتبال پرسپوليس با تصميم کادر فني بعدازظهر امروز از ساعت 16 در ديداري تدارکاتي در ورزشگاه درفشي فر به مصاف تيم دوم پرسپوليس رفت که حواشي‌ اين بازي را در زير مي‌خوانيد:
    * با تصميم کادر فني حميد علي عسگر و غلامرضا رضايي به دليل مصدوميت در اين بازي به ميدان نرفتند و به تمرينات اختصاصي پرداختند.
    * بازيکنان تيم (ب) پرسپوليس به همراه اسماعيل حلالي مربي اين تيم قبل از شروع بازي به سمت علي دايي رفتند و از وي بابت حضور در زمين رخصت گرفتند.
    * عليرضا حقيقي 20 دقيقه قبل از شروع مسابقه، تمريناتي زير نظر يحيوي دنبال کرد. وي مصدوميتش کاملا برطرف شده است.
    * درديدار تدارکاتي امروز پرسپوليس با لباس قرمز و پرسپوليس(ب) با لباس سفيد به ميدان رفتند.
    * محمد منصوري و جلال اکبري غايب بودند.
    * چلنگر در بازي امروز حضور داشت.
    * بازيکناني که در ترکيب اصلي پرسپوليس جا نداشتند زير نظر مياچ در چمن مصنوعي تمرينات اختصاصي انجام دادند.
    * 50 هوادار بازي دوستانه امروز را زير نظر داشتند که حمايت همه جانبه خود را از علي دايي اعلام کردند. دايي نيز از آنها تشکر کرد.
    * علي دايي قبل از شروع بازي به مدت 10 دقيقه در خصوص اهدافش در بازي دوستانه براي بازيکنان گفت و گو کرد. وي در هنگام بازي نيز بارها بازيکنان را کنار زمين مي‌کشيد و با آنها گفت و گو مي‌کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پرسپوليس تيم دوم خودش را شكست داد

تيم فوتبال پرسپوليس ديداري تدارکاتي با نتيجه 2 بر يک تيم دوم خودش را شکست داد.

اين ديدار از ساعت 16 در ورزشگاه درفشي‌فر برگزار شد به مدت 70 دقيقه در دو نيمه 30 و 40 دقيقه‌اي برگزار شد.
    در اين ديدار ابتدا تيم (ب) پرسپوليس توسط فرشيد ملاپور در دقيقه 35 به گل رسيد اما در دقايق 40 و 52 آرفي و سيف‌الهي 2 گل تيم اصلي پرسپوليس را به ثمر رساندند تا اين بازي با نتيجه 2 بر يک خاتمه يابد.

* پرسپوليس در اين ديدار تنها يک تعويض انجام داد. مازيار زارع در نيمه بازي جاي خود را به سيف‌الهي که از بازيکنان تيم اميد پرسپوليس است اما با بزرگسالان تمرين مي‌کند، داد.
    * بازي خشن تيم (ب) پرسپوليس باعث شد حلالي مربي تيم به آنها تذکري جدي بدهد.
    * وحيد هاشميان در پايان بازي برخورد گرمي با اسماعيل حلالي داشت.
    * محمد منصوري پس از اينکه 40 دقيقه از بازي گذشته بود با لباس شخصي در محل تمرين حضور يافت.
    *بازيکناني که در بازي امروز به ميدان نرفتند پس از بازي پرسپوليس با تيم دوم خودش به مدت 30 دقيقه به تمرينات اختصاصي و کار با توپ بود پرداختند. نکته جالب اين بود که دايي امروز به بازيکنان اصلي در بازي مقابل شاهين بوشهر استراحت داده بود.

pnugirl
    • n/a

فولاد تيم خطرناکي است
    مياچ: پرسپوليس شانس قهرماني در ليگ برتر را دارد

مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در 11 هفته مانده به پايان مسابقات ليگ برتر من همچنان براي سرخ‌پوشان شانس قهرماني قائل هستم.

ژلکومياچ در گفت‌وگويي گفت: پس از 2 امتياز حساسي که در بازي مقابل راه‌آهن از دست داديم علي دايي روحيه جديدي را به تيم تزريق کرد و باعث شد تا بازيکنان امتياز شيرين در خارج از خانه بگيرند.
    وي افزود: با توجه به شرايط زمين بازي اين بازي 6 امتياز براي ما داشت چون شاهين تيم خوبي است و مقابل ما نمي‌خواست امتيازي را از دست بدهد.
    مياچ گفت: بازيکنان ما در يک زمين ناهموار بازي کردند و بايد از عملکرد خوب آنها در اين ديدار قدرداني کرد.
    وي درباره شانس قهرماني پرسپوليس در ليگ برتر عنوان کرد: 11 هفته به پايان ليگ برتر مانده است و شايد در هر بازي اتفاق خاصي رخ دهد. من به اين پرسپوليس اميدوارم چون بازيکناني داريم که بسيار خوب هستند و حرف کادر فني را به درستي درک مي‌کنند و از همه مهم‌تر سرمربي خود را دوست دارند که فاکتوري بسيار خوب است.
    وي در خصوص بازي مقابل فولاد خوزستان نيز گفت: براي اينکه مي‌خواهيم به بالانشينان جدول بپيونديم سه امتياز بازي با فولاد را مي‌خواهيم، اما اين تيم خطرناکي است و فوتبال را خوب بازي مي‌کند. فولادي‌ها در خطوط مختلف با نظم هستند، اما راه زدن گل به آنها را تا حدود زيادي بلد هستيم و اميدوارم در خانه خودمان به اين سه امتياز حساس برسيم تا ناکامي‌هاي گذشته را جبران کنيم.

برچسب برای این موضوع