بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 9 از 17 اولیناولین ... 7891011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 از مجموع 168

موضوع: اخبار و نتایج لیگ برتر فوتبال ایران1389-90(شماره دوم)

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ابراهيم‌زاده: مقابل پرسپوليس شانس‌مان را از دست داديم سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن پس از شکست برابر پرسپوليس گفت: اتفاق خاصي رخ نداده،‌ ما فقط شانس خود را از دست داديم. -------------------------------------------------------------------------------- منصور ابراهيم‌زاده قبل از اينکه در نشست خبري حاضر شود، يک وايت‌بردي که زمين فوتبال در آن نقش بسته بود، نصب کرد و سپس حرف‌هايش را اينگونه آغاز کرد: در دور رفت با پرسپوليس هم سعيد مظفري‌زاده قضاوت بازي را برعهده داشت. به گفته کارشناسان اين داور بي‌جهت علي احمدي را اخراج کرد و دوباره براي بازي برگشت هم همين داور را انتخاب کردند. من نمي‌خواهم راجع به نحوه قضاوتش در اين بازي صحبت کنم،‌ بلکه مي‌خواهم در اين باره صحبت کنم که چرا او را دوباره براي اين بازي انتخاب کردند؟ وي افزود: در نيمه اول کاسترو توپي را سانتر کرد و در همن لحظه اسماعيل فرهادي را در محوطه جريمه زدند. بازيکنان پرسپوليس براي شروع مجدد بازي توپ را 6، 7 متر عقب‌تر از صحنه خطا کاشتند و داور هيچ اعتراضي نکرد، اما در يک صحنه مشابه وقتي بازيکنان ما مي‌خواستند توپ را در زمين قرار دهد، داور خيلي سريع به او تذکر داد که توپ را جلوتر کاشته است. ابراهيم‌زاده تاکيد کرد: خطاب من به حسين عسگري است؛ آقاي عسگري شما که مي‌گوئيد مربيان نبايد درباره مسائل داوري حرف بزنند، برويد ببينيد چرا تيم‌هاي ايراني در مسابقات آسيايي بهتر نتيجه مي‌گيرند. برويد اين مشکلات را بررسي کنيد. سرمربي ذوب‌آهن تصريح کرد: حتي داوراني که براي قضاوت به خارج مي‌روند قضاوتشان بهتر از مسابقات داخلي است. البته اين حرف‌هايي که من مي‌زنم براي توجيه باخت نيست. آنهايي که در اين فوتبال داوري کردند و از مسائل داوري سر در مي‌آورند، حرف‌هاي مرا درک مي‌کنند. يک داور مي‌تواند به راحتي يک بازي را از جذابيت بيندازد. در هرحال به پرسپوليس تبريک مي‌گويم. ابراهيم‌زاده خاطرنشان کرد: من نيمه اول به بچه‌ها گفته بودم که پرسپوليس با سيستم 4-3-2-1 بازي مي‌کند و تاکيد کرده بودم که از کناره‌ها حرکت کنند. خيلي‌ها به من مي‌گفتند که چرا کاسترو را از ابتدا بازي نمي‌دهم، اما او امروز هرچه توپ گرفت به وسط زمين آورد. سرمربي ذوب‌آهن با بيان اينکه با اين شکست اتفاق خاصي رخ نداده، گفت: ما هنوز هم مي‌توانيم با اقتدار جلو برويم از فردا تمرينات خود را شروع مي‌کنيم. ما در اين بازي فقط شانس‌مان را از دست داديم. من هيچ‌وقت به دنبال اين نبودم که از نتايج ضعيف رقبا شاد شوم بلکه حرفم اين بود که ابتدا تيم خودمان ببرد و سپس از نتايج ضعيف رقبا شاد شويم. ابراهيم‌زاده بار ديگر با اشاره به داوري تصريح کرد: هرداوري که به ميدان مي‌رود ابتدا بايد وجدان خود را به کار بيندازد. بازيکنان ذوب‌آهن به من گفتند که گل اول که پرسپوليس زد، اوت اين تيم درست نبوده و توپ به نفع ذوب‌آهن بيرون رفته است. سرمربي ذوب‌آهن درباره اينکه گفته مي‌شود اين تيم فقط مي‌تواند به مقام نايب قهرماني برسد، اظهار داشت: من اين حرف‌ها را قبول ندارم. تيم ملي هلند تا به حال چندين بار به فينال جام جهاني راه پيدا کرده است اما نايب قهرمان شده است. بايد بگوئيم که آنها شايسته رسيدن به فينال نبودند؟ در فوتبال براي نتيجه گرفتن خيلي مسائل دخيل است. ما هنوز شانس داريم. دليل اصلي نتايج ضعيف‌مان در چند وقت اخير مصدوميت بازيکنان بوده است.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اظهارات تيموريان و اميرحسين صادقي درباره يکديگر

کاپيتان تيم فوتبال استقلال گفت: شخصي که به حريم شخصي خانوادگي من وارد شود و توهين کند را نمي شناسم و پاسخي نيز به او نمي دهم.
    امیرحسین صادقی مدافع تیم استقلال پس از شکست 2 بر یک این تیم مقابل تراکتورسازی تبریز با بیان این مطلب افزود: امروز هر دو تیم استقلال و تراکتورسازی بویژه تیم ما بازی زیبا و تماشاگرپسندی را به نمایش گذاشتند. در این مسابقه تیم تراکتورسازی توانست از یک اوت دستی و یک ضربه ایستادگی به دو گل برسد و برتری را از آن خود کند.
    وی افزود: بازیکنان تیم استقلال برای صعود به رده های بالای جدول با تمام توان برابر تیم تراکتورسازی صف آرایی کردند اما متاسفانه موقعیت های ما به ثمر نرسید و این دیدار را واگذار کردیم.

کاپیتان تیم فوتبال استقلال با ابراز شرمندگی نسبت به هواداران این تیم افزود: با توجه به شکستی که داشتیم شرمنده هواداران شدیم آنها امروز تا پایان مسابقه همراه ما بودند و تیم را تنها نگذاشتند اما نتوانستیم به مانند سه دیدار گذشته محبت های هواداران خود را جبران کنیم.

مدافع تیم استقلال در خصوص درگیری خود با آندرانیک تیموریان هافبک تیم تراکتورسازی تبریز گفت: من آندرانیک تیموریان را نمی شناسم. کسی که وارد حریم خانوادگی من بشود به هیچ وجه او را نمی‌شناسم.

صادقی همچنین خاطرنشان کرد: آندرانیک تیموریان می داند به من چه چیزی گفته است اگر چه می دانم آن را کتمان خواهد کرد.

وی در پایان گفت: هنوز تا پایان لیگ 5 بازی باقی مانده است و این توانایی را داریم که با کسب امتیازات لازم در این دیدارها رتبه ای مناسب در جدول رده بندی لیگ برتر بدست آوریم و حتی به عنوان قهرمانی دست یابیم.

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی نیز گفت: شاید آنقدر کوچک شده‌ام که امیر حسین صادقی مرا نمی‌شناسد اما من او را به خوبی می‌شناسم چرا که بازیکن بزرگی است.
    آندرانیک تیموریان هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی پس از برتری 2 بر یک تیمش مقابل استقلال با بیان این مطلب افزود: بازی بسیار زیبایی را مقابل استقلال به نمایش گذاشتیم و از موقعیت های خود به نحو احسن استفاده کردیم و با پیروزی زمین را ترک کردیم.

وی افزود: امروز شرمنده هواداران تراکتورسازی که این همه راه را از تبریز طی کرده بودند و برای حمایت از تیم در ورزشگاه حضور داشتند نشدیم و یک پیروزی دلچسب را بدست آوردیم.

هافبک ملی پوش تیم فوتبال تراکتورسازی در واکنش به اظهارات امیر حسین صادقی کاپیتان تیم فوتبال استقلال گفت: من امیر حسین صادقی را می شناسم او بازیکن بزرگی است و ما در تیم ملی با هم همبازی بوده ایم اما شاید من آنقدر کوچک شده ام که صادقی مرا نمی شناسد.

وی در پاسخ به اظهارات صادقی که گفته بود "تیموریان وارد حریم خانوادگی من شده است" گفت: اصلا چنین چیزی صحت ندارد. قطعا امیر حسین اشتباه می کند. من توهینی به او و خانواده اش نکردم و این اجازه را به خود نمی دهم که به خانواده او توهین کنم اما با این وجود به نظر صادقی احترام می گذارم.

صادقی و تیموریان در بین دو نیمه دیدار یکشنبه شب تیم های استقلال و تراکتورسازی با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند. این دیدار در پایان با برتری 2 بر یک تیم تبریزی به پایان رسید.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هفته بيست و نهم ليگ برتر فوتبال
    شكست استقلال برابر تراكتورسازي در ورزشگاه آزادي

تيم فوتبال استقلال با نتيجه دو بر يک برابر تراکتورسازي تبريز شکست خورد.

آخرين ديدار هفته بيست و نهم ليگ برتر بين دو تيم استقلال و تراکتورسازي تبريز از ساعت 19 در ورزشگاه آزادي و در حضور بيش از 45 هزار تماشاگر آغاز شد.
    محمد نصرتي در دقيقه 7 توپي را که عليزاده با پرتاب بلند اوت بر روي دروازه استقلال فرستاد را به گل تبديل کرد و جاسم کرار در دقيقه 86 گل دوم تراکتورسازي را به ثمر رساند.
    در دقيقه 33 سانتر ايمان مبعلي با ضربه سر سيدمهدي سيد صالحي همراه شد و تک گل استقلال به ثمر رسيد تا بازي با نتيجه دو بر يک به سود تراکتورسازي به پايان برسد.
    ا ولين کرنر استقلال در دقيقه 20 به دست آمد که حاصلي براي اين تيم نداشت.
    در دقيقه 22 ضربه کاشته ايمان مبعلي با ضربه سر اميرحسين صادقي با اختلاف کمي از کنار دروازه تراکتورسازي عبور کرد.
    در دقيقه 23 شوت ايمان مبعلي را دروازه‌بان تراکتورسازي به طور ناقص دفع کرد و در برگشت ضربه آشوبي به اوت رفت.
    در دقيقه 60 عباس محمدي با واکنش‌هاي خوب خود دو ضربه پياپي بازيکنان استقلال را مهار کرد.تا اين دقيقه استقلال 8 موقعيت گل و تراکتورسازي سه موقعيت گل داشت.
    استقلال از دقيقه 60 تا 64 چند حمله خطرناک بر روي دروازه استقلال انجام داد اما از اين حملات خطرناک حاصلي به دست نياورد.
    در دقيقه 66 ضربه مبعلي را محمدي؛ دروازه‌بان تراکتورسازي به کرنر فرستاد.
    در دقيقه 77 شوت آرش برهاني با اختلاف کمي از کنار دروازه تراکتورسازي به اوت رفت.
    در دقيقه 80 توپ ارسالي مبعلي را بارديگر دروازه‌بان تراکتورسازي با واکنش خوب به کرنر فرستاد.
    در دقيقه 86 جاسم کرار روي يک ضربه کاشته از پشت محوطه جريمه با يک ضربه عالي گل دوم تراکتورسازي را به ثمر رساند.
    در دقيقه 87 ضربه سر بازيکن استقلال را بارديگر عباس محمدي؛ دروازه‌بان تراکتورسازي به کرنر فرستاد.
    تورج حق‌وردي داور مسابقه به ايمان مبعلي و کيانوش رحمتي از استقلال و علي عليزاده، مهدي کياني از تراکتورسازي کارت زرد نشان داد.
    ا سماعيل شريفات مهاجم استقلال در دقيقه 90+2 با دريافت کارت قرمز مستقيم از ميدان اخراج شد.
    با اين شکست استقلال 52 امتيازي در رده سوم باقي‌ ماند و تراکتورسازي هم 50 امتيازي شد اما همچنان در رده چهارم است.
    در جدول ليگ برتر سپاهان با 58 امتياز صدرنشين است، ذوب آهن 53 امتيازي دوم است و پرسپوليس نيز با 47 امتياز در مکان پنجم قرار دارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

گل استقلال ايراد داشت
    جعفري: صحبت‌هاي فتح‌الله‌زاده بار حقوقي دارد

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: صحبت فتح‌الله‌زاده در مورد داوري بازي تراکتورسازي و استقلال بار حقوقي دارد.

محمدحسين جعفري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد برتري 2 بر يک تراکتورسازي تبريز مقابل استقلال عنوان کرد: پيروزي دلچسب و مهمي بود. به نظرم در طول فصل کمتر پيش مي آيد که يک مسابقه با اين حرارت و تکنيکي برگزار شود. ما فقط با هدف پيروزي به تهران آمده بوديم.
    وي در خصوص صحبت هاي علي فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال مبني بر اينکه "رفاقت داور اين ديدار با کمالوند روي نتيجه بازي تاثير گذاشت "، گفت: متاسفانه فتح الله زاده چنين صحبتي را مطرح کرده درحالي که اين صحبت ها بار حقوقي دارد. ايشان چون تيمش باخته نبايد چنين حرف هايي را مطرح کند و اميدوارم هر چه زودتر صحبت خود را اصلاح کند.
    جعفري اظهار داشت: مشکلات داوري براي همه تيم ها وجود دارد. در بازي رفت ما با استقلال، داور گل سالم تراکتورسازي را قبول نکرد ولي ما چنين صحبت هايي را مطرح نکرديم و من همان جمله تاريخي خودم را گفتم که در داوري را بايد گِل گرفت. دو تيم قدرتمند ديروز با هم بازي کردند و قسمت اين بود که تراکتورسازي برنده شود. گفتن چنين جملاتي در شان و مقام فتح الله زاده نيست.
    مديرعامل تراکتورسازي در مورد اعتراض استقلالي‌ها به گل اول تراکتورسازي که معتقد هستند خطا بود، به فارس گفت: اگر استقلال به گل اول تراکتورسازي ايراد مي گيرد گل آنها هم قابل ايراد گرفتن است چون قبل از سانتر توپ براي سيدصالحي روي محمد ابراهيمي خطا شد اما داور نگرفت. به هر حال بايد همه ما اشتباهات داوري را بپذيريم. من هنگامي که گل اول تراکتورسازي به ثمر رسيد هنوز به ورزشگاه نرسيده بودم. چنين اتفاقاتي را نبايد به مسائل غير فوتبالي ربط داد.
    جعفري در مورد اينکه استقلالي ها معتقد بودند هواداران تراکتورسازي بيشتر از 10 درصد از ورزشگاه را به خود اختصاص داده بودند، تاکيد کرد: درست است که قانون براي تيم ميهمان 10 درصد در نظر گرفته اما در فوتبال ما وقتي هواداران به تيمي علاقه دارند بهترين کار همکاري با آنها است. من از سازمان ليگ بابت همکاري با هواداران تراکتورسازي ممنون هستم. آنها ديروز تراکتورسازي را جانانه تشويق کردند. ديروز هواداران ما اخلاق حرفه اي را نشان دادند. با وجودي که از سوي برخي از هواداران استقلال توهين هايي هم شنيدند اما واکنشي نشان ندادند.
    وي در مورد اينکه با اين پيروزي شانس کسب سهميه آسيايي تراکتورسازي افزايش پيدا کرد، گفت: قدم بزرگي برداشتيم. اميدوارم در 5 بازي باقي مانده هم به موفقيت برسيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مگر مظفري‌زاده سه گل به ذوب‌آهن زده است؟
    عسگري: اگر ادعاي فتح‌الله‌زاده درست باشد تراكتورسازي بايد هر سال قهرمان شود

سرپرست کميته داوران فدراسيون فوتبال در واکنش به صحبت‌هاي فتح‌الله‌زاده گفت: اگر رفاقت با داوري در بازي‌هاي تراکتورسازي تاثير داشته باشد اين تيم هر سال بايد قهرمان شود.

حسين عسگري در مورد جنجالي شدن برخي قضاوت هاي بازي هاي ليگ برتر اظهار داشت: داوري ها جنجالي نشده بلکه آن را جنجالي مي کنند. حساسيت مسابقات بالا رفته و همين مسئله به طور اتوماتيک وار حاشيه ها را زياد مي کند. تيم هاي بالا و پايين جدول به دليل جايگاهشان در جدول حساس شده اند و همين آستانه تحمل برخي دوستان را کم کرده است، درحالي که اشتباهات داوري در همه جاي دنيا وجود دارد.
    وي در مورد بازي روز گذشته تراکتورسازي و استقلال و صحبت هاي علي فتح الله زاده مبني بر اينکه "رفاقت بين کمالوند و تورج حق‌وردي روي نتيجه اين مسابقه تاثير گذاشته است "، عنوان کرد: به خاطر حساسيت اين رقابت بوده که چنين اظهار نظرهايي صورت مي گيرد. اگر اين ادعاي فتح الله زاده درست باشد، پس تيم تراکتورسازي در هيچ مسابقه اي نبايد بازنده شود و هميشه بايد قهرمان ليگ برتر شود.
    عسگري در پاسخ به اين سوال که در قبال چنين صحبتي کميته داوران چه واکنشي نشان مي دهد، گفت: به طور يقين هر کاري که لازم باشد و وظيفه ما براي دفاع از داوران باشد را انجام مي دهيم. براي ما فرقي نمي کند که چه کسي و در چه مقامي اين صحبت ها را مي کند. آنچه مهم است اينکه بتوانيم از جايگاه داوران خود به خوبي دفاع کنيم. من امروز بايد اطلاعات لازم را بگيرم و سپس اقدامات لازم را انجام دهم.
    سرپرست کميته داوران در ادامه در مورد تصميمات گرفته شده براي کمک داور ديدار پاس و راه آهن گفت: تصميم لازم را در مورد اين کمک داور خواهيم گرفت. در اين سه ماهي که آمده ام حدود 15 داور که در ليگ برتر و ليگ دسته اول عملکرد ضعيفي داشته اند را از قضاوت محروم کرده ايم اما اسمي از آنها نبرده ايم.
    عسگري در خصوص صحبت هاي منصور ابراهيم زاده سرمربي ذوب ‌آهن در نشست خبري بعد از بازي با پرسپوليس مبني بر اينکه چرا کميته داوران بار ديگر از سعيد مظفري زاده براي قضاوت اين مسابقه استفاده کرده و اينکه تيم هاي ايراني در ليگ قهرمانان آسيا به دليل نبود مشکلات داوري بهتر نتيجه مي گيرند، گفت: چه اشکالي دارد که مظفري زاده هم بازي رفت را قضاوت کند هم بازي برگشت را؟ چون در بازي رفت يک بازيکن ذوب آهن اخراج شده ديگر نمي تواند بازي برگشت را قضاوت کند؟
    وي اضافه کرد: ذوب آهن سه گل از پرسپوليس دريافت کرده، آيا مظفري زاده اين سه گل را زده است؟ يک داور چطور مي تواند در خوردن سه گل نقش داشته باشد؟ اميدوارم ذوب آهن در ليگ قهرمانان آسيا نتيجه بگيرد اما اگر نگيرد ابراهيم‌زاده ديگر نمي تواند بهانه اي بياورد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هنوز هم در کورس قهرماني هستيم
    مبعلي: تراكتورسازي از روي شانس 3 امتياز را گرفت

هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: تراکتورسازي فقط با خوش‌شانسي توانست 3 امتياز را از استقلال بگيرد.

به نقل از سايت باشگاه استقلال، ايمان مبعلي در خصوص ديدار ديروز با تراکتورسازي گفت: فوتبال خوبي را انجام داديم اما متاسفانه نتيجه لازم را نگرفتيم. ما براي برنده شدن به ميدان رفته‌ بوديم که متاسفانه از آن همه موقعيت فقط يکي به ثمر رسيد و حسرت فرصت‌هاي از دست رفته را مي‌خوريم.
    اين بازيکن ادامه داد: تراکتوري‌ها فقط از روي شانس به 3 امتياز رسيدند در حالي که اين استقلال بود که فرصت‌هاي پرتعداد گلزني را خلق کرد. به هر حال تمامي بازيکنان تلاش خود را انجام دادند تا با پيروزي در بازي ديروز به رده دوم جدول صعود کنيم و براي قهرماني در ليگ به يک مدعي جدي تبديل شويم که متاسفانه اين فرصت از دست رفت.
    هافبک استقلال در پايان عنوان کرد: با باخت برابر تراکتور و باخت تيم‌هاي سپاهان و ذوب‌آهن همچنان در کورس قهرماني قرار داريم و با تلاش مضاعف در پنج هفته آخر به ميدان مي‌رويم و با حمايت هواداران اين نتيجه را جبران مي‌کنيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

استقلالي‌ها جريمه نمي‌شوند

بازيکنان تيم استقلال بعد از شکست مقابل تراکتورسازي جريمه نخواهند شد.

سايت باشگاه استقلال نوشت، در هفته 29 رقابت‌هاي ليگ برتر، آبي‌پوشان با اشتباهات داوري مغلوب تراکتورسازي شدند، به همين دليل و باتوجه به تصميم مسئولان باشگاه، بازيکنان اين تيم جريمه نخواهند شد.
    اين پنجمين باخت استقلال در فصل جاري بود.
    همچنين کيانوش رحمتي هافبک تيم استقلال ديدار مقابل راه‌آهن را از دست داد. رحمتي با دريافت کارت زرد سوم از ديدار برابر راه‌آهن محروم شد.

ديدار تيم‌هاي استقلال و راه‌آهن شهرري از هفته سي‌ام رقابت‌هاي ليگ برتر ساعت 19 روز پنجشنبه هفته جاري در ورزشگاه آزادي تهران برگزار خواهد شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مايلي کهن و ابراهيم‌زاده برترين‌هاي اخلاق هفته‌هاي بيست و هفتم و بيست هشتم

ستاد منشور اخلاقي سازمان ليگ برتر محمد مايلي کهن و منصور ابراهيم‌زاده را به عنوان برترين مربيان اخلاق اين رقابت‌ها در هفته‌هاي بيست و هفتم و بيست و هشتم انتخاب کرد.

براساس اعلام ستاد منشور اخلاقی و رفتاری سازمان لیگ برتر در هفته بیست و هفتم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور محمد مایلی کهن، سرمربی تیم فوتبال سایپای البرز و محمد محمدی، دروازه بان تیم استقلال به ترتیب عناوین برترین مربی و بازیکن اخلاق هفته را به خود اختصاص دادند.
    همچنین در هفته بیست و هفتم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور عنوان برترین تیم اخلاق به شاهین بوشهر تعلق گرفت و تیم‌های شهرداری تبریز و سایپای البرز برگزارکننده دیدار جوانمردانه هفته بودند.
    منصور ابراهیم‌زاده نیز با وجود شکست تیمش در هفته بیست و هشتم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور مقابل ملوان بندرانزلی توانست به عنوان برترین مربی اخلاق هفته انتخاب شود. بازیکن اخلاق هفته نیز از دید ستاد منشور اخلاقی و رفتاری سازمان لیگ برتر احمد جمشیدیان، هافبک تیم فوتبال سپاهان بود.
    براین اساس کمیته هماهنگی برگزاری مسابقات استان تهران به عنوان میزبان برتر هفته بیست و هشتم مسابقات لیگ برتر انتخاب شد و عنوان برترین تیم اخلاق به تیم راه آهن تعلق گرفت.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

در آستانه ديدار با مس
    ويسي: تا يك برد نياورم حرف نمي‌زنم

سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: تا زماني که يک برد نياورم مصاحبه نمي‌کنم.

عبدالله ويسي در مورد وضعيت اين تيم گفت: من تا زماني که يک برد نياورم مصاحبه نمي‌کنم و حرفي براي گفتن ندارم.
    صباي قم در شش هفته اخير ليگ برتر 4 شکست و دو تساوي داشته است و اکنون تيمش در رده دهم جدول است.صبا روز جمعه ميزبان مس کرمان در رده هفتم جدول است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تدابير سازمان ليگ براي جلوگيري از تباني در هفته‌هاي پاياني
    بررسي پرونده اخراج غيرفني واعظي؛ يك‌سال محروميت در انتظار بازيكنان متخلف

رئيس کميته نظارت، بازرسي و ارزشيابي سازمان ليگ فوتبال از محروميت يک ساله بازيکناني خبر داد که در هفته‌هاي پاياني ليگ رفتار غيرفني داشته باشند.

حجت الاسلام عليرضا عليپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، اظهار داشت: پس از بررسي گزارش مقامات رسمي مسابقه و ناظران پنهاني سازمان ليگ کميته نظارت و ارزشيابي در ديدار دو تيم پيکان و صباي قم در هفته بيست و نهم ليگ، رفتار مهدي واعظي دروازه‌بان تيم صبا که در دقيقه 90 اصرار به اعتراض به داور و کمک داور مسابقه داشته است غير فني تشخيص داده شد. رفتار اين بازيکن براي بررسي بيشتر به کارشناسان خبره ارجاع شد.
    وي ادامه داد: مسئولان سازمان ليگ به تمام بازيکنان و مربيان توصيه مي‌کنند در هفته‌هاي پاياني ليگ رفتار غير فني نداشته باشند. بازيکناني که با رفتارهاي غير فني خود به تيم‌شان لطمه بزنند يک سال از حضور در بازار نقل و انتقالات بازيکنان محروم خواهند شد، ضمن اينکه آنها حق ندارند در پايان محروميت‌شان به تيمي بروند که در قبال آن تيم رفتار غير فني داشتند.
    عليپور تاکيد کرد: اين بازيکنان براي جدايي از باشگاه خود علاوه بر رضايت نامه مالي بايد رضايت‌نامه رفتاري نيز از باشگاه‌هايشان دريافت کنند.

صفحه 9 از 17 اولیناولین ... 7891011 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع