بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 9 از 11 اولیناولین ... 7891011 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 از مجموع 110

موضوع: جديدين اخبار انتخاب واحد نیمسال اول 90-89 دانشگاه پیام نور+پرسش و پاسخ و رفع مشكلات مربوط به آن

• 10

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تبريز
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    كشاورزي
    راه های ارتباطی

تشكر

OFF_GirL آواتار ها
    • 28

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام دوباره به دوستان..
    عذر میخوام می خواستم سوال کنم ترم اول که خود دانشگاه برامون انتخاب واحد میکنه تا چند واحد برامون برمیداره؟؟! راهی وجود داره که بتونم ترم اول 24 واحد بردارم؟؟!! اصلا امکان نداره که من چند واحد اضافه رو بردارم خودم تو منزل مطالعه کنم و فقط امتحان ها رو تو دانشگاه بدم تا اون واحدها پاس شه؟!
    کلا میشه 24 واحد رو تو ترم اول پاس کرد یا نه؟ اگه میشه لطفا راهنماییم کنین که چه طوری این کار امکان پذیره؟!
    با تشکر

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

Icon140

نقل قول نوشته اصلی توسط off_girl نمایش پست ها
    سلام دوباره به دوستان..
    عذر میخوام می خواستم سوال کنم ترم اول که خود دانشگاه برامون انتخاب واحد میکنه تا چند واحد برامون برمیداره؟؟! راهی وجود داره که بتونم ترم اول 24 واحد بردارم؟؟!! اصلا امکان نداره که من چند واحد اضافه رو بردارم خودم تو منزل مطالعه کنم و فقط امتحان ها رو تو دانشگاه بدم تا اون واحدها پاس شه؟!
    کلا میشه 24 واحد رو تو ترم اول پاس کرد یا نه؟ اگه میشه لطفا راهنماییم کنین که چه طوری این کار امکان پذیره؟!
    با تشکر
    با سلامي ديگر
    دوست عزيز ترم اول چون شما ابتداي ورود به دانشگاه هستيد موظف هستيد طبق قوانين دانشگاه و برنامه ي و انتخاب واحد از پيش قبل تعيين شده ي ان بدون كم و كاست بگذرانيد و اگر تعداد واحد بيشتر از ان برنامه و انتخاب واحد معينه از طرف دانشگاه برداريد ممكن هست هم اكنون سيستم گلستان به شما اخطار يا هشداري ندهد ولي ممكن است مجبور مي شويد در زمان حذف و اضافه انرا حذف كنيد (تجربه اين طور مي گويد) و البته همانطور گفتم فقط ترم اول اين طور هست و بدين روال عمل كنيد و بقيه ترم ها با توجه به معدل معيارتون مي تونيد هر چقدر كه واحد برداريد.پس ترم اول سخت نگيريد و به همان واحد هاي از پيش تعيين شده قانع باشيد. برنامه ريزي كنيد براي ترم هاي بعد كه بيشتر واحد برداريد.
    باز هم هر طور خودتون صلاح مي دونيد.

موفق باشيد

روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

• 4

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام
    خب مشکل ارائه نشدن دروس من از اینه که قراره علوم کامپیوتر سنتی یا تجمیع بشه یا منحل!!
    اینو گفتم کسی رشتش علوم کامپیوتر سنتی هست ایا انتخاب کرده؟ یا اگر خبری چیزی داشتین ما رو هم بی خبر نگذارین
    شاید همه تموم کردن فقط من موندم
    مرسی

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

Icon140

نقل قول نوشته اصلی توسط yashar-azari نمایش پست ها
    سلام
    خب مشکل ارائه نشدن دروس من از اینه که قراره علوم کامپیوتر سنتی یا تجمیع بشه یا منحل!!
    اینو گفتم کسی رشتش علوم کامپیوتر سنتی هست ایا انتخاب کرده؟ یا اگر خبری چیزی داشتین ما رو هم بی خبر نگذارین
    شاید همه تموم کردن فقط من موندم
    مرسی
    باسلام
    نه دوست عزيز رشته ي علوم كامپيوتر سنتي نه قراره منحل بشه نه تجميع!! همه چيز سرجاي خودش هست و فقط ورودي هاي سال 86 به بعد در رشته ي علوم كامپيوتر نوع تجميع اش قرار مي گيريند و ورودي ها ماقبل سال 86 عم در رشته ي علوم كامپيوتر نوع سنتي اش هستند هيچ تغييراتي در انها صورت نگرفته است.انتخاب واحد تمام رشته ها صورت گرفته و كم كم داره تموم مشه.

موفق باشيد

روزگار خوش

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 4

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط borna66 نمایش پست ها
    باسلام
    نه دوست عزيز رشته ي علوم كامپيوتر سنتي نه قراره منحل بشه نه تجميع!! همه چيز سرجاي خودش هست و فقط ورودي هاي سال 86 به بعد در رشته ي علوم كامپيوتر نوع تجميع اش قرار مي گيريند و ورودي ها ماقبل سال 86 عم در رشته ي علوم كامپيوتر نوع سنتي اش هستند هيچ تغييراتي در انها صورت نگرفته است.انتخاب واحد تمام رشته ها صورت گرفته و كم كم داره تموم مشه.

موفق باشيد

روزگار خوش
    سلام
    شما مطمئن هستی؟
    این رو مسئول کامپیوتر مرکز ما گفت!
    گفت درسی ارئه نشده و همه کشور اینجوریه!!
    من ورودی 85 هستم و نه درسی ارئه شد بردارم نه ارئه میشه
    مرسی

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

Icon140

نقل قول نوشته اصلی توسط yashar-azari نمایش پست ها
    سلام
    شما مطمئن هستی؟
    این رو مسئول کامپیوتر مرکز ما گفت!
    گفت درسی ارئه نشده و همه کشور اینجوریه!!
    من ورودی 85 هستم و نه درسی ارئه شد بردارم نه ارئه میشه
    مرسی
    با سلامي ديگر
    دوست عزيز اگر علوم كامپيوتر سنتي به قول شما منحل بشه يا تبديل بشه تجميع !! وضعيت اين همه دانشجو ماقبل ورودي 85 كه درس هايي رو پاس كردند كه هم اكنون جز طرح تجميع فعلي نيست چه مي شود!!!
    مجداد ميگم من عرض كردم از سال 86 به بعد تمام ورودي ها رشته علوم كامپيوتر در حالت طرح تجميع هستند و تغييراتي در ليست دروس ارائه شده براي انها رخ داده.
    بنابراين علوم كامپيوتر سنتي كه براي ورودي ماقبل 86 هستند و از سال 86 به بعد علوم كامپيوتر تجميع مي باشد و هم اكنون هم اين طور مي باشد.ولي كلا در حال حاضر هر چه دانجشو در رشته علوم كامپيوتر پذيرش بشود در حالت تجميع هست.

در مورد درس قابل ارائه در مورد علوم كامپيوتر سنتي ها هم اين طور نيست و دانشگاه ما همه دروس علوم كامپيوتر سنتي رو ارايه كرده و اين مورد همه كشوري نيست و اگر هم اين طور بود كم كاري و ناتواني دانشگاه محل تحصيل شما در ارياه دروس علوم كامپيوتر سنتي هست! شك نكنيد!!
    لطفا بحث را در مورد تموم كنيد. چون پاسخها كاملا واضح هست و نيازي به ادامه ي بحث نيست.

موفق باشيد

روزگار خوش

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام خدمت دوستان خوبم میخواستم بدونم انتخاب واحد تمدید داره؟؟؟
    اخه گفته بود تا 28 نگفته بود تا پایان 27 منم جا موندم.تمدید میشه دوستان؟؟؟؟؟

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام شما قبل از سيستم گلستان اطلاعيه ي تمديد زمان انتخاب واحد رو زديد مطمئنيد اين خبر درسته. اگه درست باشه يه شيريني مهمون منيد .خيلي خوشحالم كرديد

OFF_GirL آواتار ها
    • 28

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام.. ببخشید من امسال ورودی جدیدم.. تو سایت پیام نور ثبت نام کردم اما هیچ نام کاربری و رمز عبوری برای سیستم گلستان به من ندادن هنوز.. فردا هم زمان انتخاب واحد تموم میشه.. من باید چیکار کنم؟؟!! چه جوری از واحدهایی که دانشگاه برام انتخاب کرده مطلع شم؟؟!!!

صفحه 9 از 11 اولیناولین ... 7891011 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع