صحبتهاي محسن بنگر هميشه و در همه حال شنيدني است. بنگر درباره قرعه كشي ليگ قهرمانان آسيا و قرعه سخت سپاهان مي گويد:« هميشه سخت ترين قرعه ها مال سپاهان است اما به نظر من خوب شد كه گروهمان سخت شد. حالا از همان ابتدا قدر موقعيتها را مي دانيم از همان اول مي رويم براي نتيجه گيري و موفقيت.»
بنگر برابر سايپا نيمكت نشين بود تا عقيلي و سيد جلال در قلب خط دفاعي سپاهان بازي كنند. بنگر درباره نيمكت نشيني اش مي گويد:« سپاهان بازي مقابل پرسپوليس را برد و فكر مي كنم كادر فني به همين خاطر تركيب تيم برنده را دست نزد. البته من در آخرين بازي ام برابر تراكتور بهترين بازيكن زمين بودم اما نظر مربي بود كه نيمكت نشين شوم»
آيا بنگر از نيمكت نشيني اش ناراحت است؟ مدافع ملي پوش سپاهان در اين باره مي گويد:«ناراحتم و اين ناراحتي بيشتر به اين خاطر است كه تازه به تيم ملي دعوت شدم و با بازيهاي خوب مي توانستم جايگاه خوبي در جام ملتها براي خود دست و پا كنم. يكي از مربيان سابق من در شموشك درباره نيمكت نشيني حرفي مي زد كه هميشه ان را قبول داشته و دارم. مختار بابايي مي گفت بازيكني كه از نيمكت نشيني اش ناراحت نباشد غيرت ندارد. پس من هم به خاطر تعصب به سپاهان و دلاليلي كه گفتم از نيمكت نشيني ام ناراحتم»