بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 88 از 109 اولیناولین ... 3878868788899098 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 871 تا 880 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

کادر فنی تیم ملی فوتبال ایران در غیاب 4 بازیکن تیم ملی، برای بازی برابر تیم ملی روسیه از 3 بازیکن جدید از تیم های پرسپولیس، استقلال و ذوب آهن دعوت کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، باشگاه اوساسونا طی درخواستی از فدراسیون فوتبال خواست؛ به دو بازیکن ایرانی این تیم اجازه استراحت داده تا جواد نکونام و مسعود شجاعی در اردوی تیم ملی ایران شرکت نکنند، که فدراسیون فوتبال نیز با درخواست آنها موافقت کرد. از سوی دیگر کریم انصاری فرد و رضا نوروزی نیز به دلیل مصدومیت، از حضور در اردوی تیم ملی عذرخواهی کردند.
    بر همین اساس، کادر فنی تیم ملی از هادی نوروزی (پرسپولیس)، اسماعيل شريفات (استقلال) و حسين ماهيني (ذوب آهن) برای حضور در این اردو و بازی برابر روسیه دعوت کرد.
    گفتنی است؛ کاروان تیم ملی کشورمان امشب (دوشنبه شب) ساعت 21 تهران را به مقصد ابوظبي ترك خواهد كرد تا روز چهارشنبه 20 بهمن ماه در ورزشگاه بن زايد ابوظبي به مصاف تیم ملی روسیه برود. ضمن اینکه تیم ملی ایران بامداد پنجشنبه به ايران بازخواهد گشت.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نشست خبری تیم فوتبال پرسپولیس با حضور حبیب کاشانی، علی دایی، محمود خوردبین و سپهر حیدری در حضور نمایندگان اصحاب رسانه برگزار شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سومین نشست خبری تیم فوتبال پرسپولیس با 40 دقیقه تاخیر به دلیل عدم حضور علی دایی، از ساعت 13:40 با تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم آغاز شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، اولین پرسش از سرپرست باشگاه پرسپولیس درباره بازی داربی در تعطیلات عید نوروز بود که حبیب کاشانی در این مورد گفت:

با توجه به اینکه ایام تعطیلات عید را در پیش داریم و سازمان لیگ هم برنامه ریزی خود را در وقت لازم انجام می دهد، همه تیم ها موظفند با سازمان لیگ همکاری لازم را داشته باشند. ضمن اینکه بازی های لیگ قهرمانان آسیا در پیش است، بهتر است این مسابقات در زمان مناسب تری انجام شود تا مردم بتوانند این مسابقات را راحت تر تماشا کنند.
    کاشانی در خصوص انتقادات مطرح شده درباره برگزار شدن اردوهای میان فصل در خارج از کشور خاطر نشان کرد: برخی انتقاد کرده اند که چرا پرسپولیس در ایران و در جزیره کیش اردو برگزار نکرد، باید بگویم که این ما نبودیم که در آنجا اردو برگزار کردیم بلکه برگزارکنندگان این تورنمنت از 3 ماه قبل برای ما دعوت نامه فرستادند که در این بازی ها شرکت کنیم. ضمن اینکه در کیش یک زمین تمرین بیشتر وجود ندارد و تیم تمرینی برای برگزاری مسابقات تدارکاتی در این جزیزه نیست.
    وی همچنین تصریح کرد: در کشور ترکیه همزمان با پرسپولیس، 5 تیم دیگر حضور داشتند که تفاوت اینجاست که آنها خودشان آنتالیا را انتخاب کردند ولی از پرسپولیس دعوت شده بود تا در این مسابقات شرکت کند و این برای اولین بار بود که یک تیم ایرانی با حضور در مسابقات تدارکاتی بین المللی، 30 هزار دلار دریافت کرد.
    کاشانی در خصوص تیم های حاضر در این تورنمنت و بحث خداحافظی کریم باقری در یک مسابقه بزرگ گفت: نام تیم هایی که مقابل پرسپولیس بازی کردند، بزرگ بود و بازیکنان اسم و رسم داری در این تیم ها حضور داشتند. ما برای خداحافظی کریم باقری نامه ای به چند باشگاه نوشتیم و از آنها درخواست کردیم که برای برگزاری یک بازی دوستانه به ایران بیایند اما آنها مبالغ بسیار سنگینی را برای حضور در ایران درخواست کردند که این برای ما امکان پذیر نبود اما ما برای اولین بار به عنوان یک تیم ایرانی در تورنمنتی شرکت کردیم که هم بازیکنان بزرگی در آن حضور داشتند و هم تیم های مطرحی شرکت کرده بودند.
    سرپرست باشگاه پرسپولیس در ادامه در مورد جدایی شیث رضایی از باشگاه پرسپولیس خاطر نشان کرد: برخی مطرح کرده اند که شیث به هواداران توهین کرده است. از نظر ما شیث از لحاظ فنی بازیکن خوب و بزرگی است و هم من و علی دایی او را دوست داریم و هیچگاه اختلاف شخصی بین ما وجود نداشته و ندارد. مساله موجود این است که توانایی های شیث نمایان نشده است. در اردوی دبی علی دایی تصمیم گرفت که شیث، تیم را ترک کند و همان شب از امارات با من تماس گرفتند و مساله را توضیح دادند. من نیز عنوان کردم که شیث را شبانه به تهران بازگردانید. چرا که تصمیم گیرنده تیم در آنجا سرمربی بود.
    کاشانی در خصوص علت دعوت از پرسپولیس به اردوی دبی اظهار داشت: بی شک دایی یکی از بزرگترین ورزشکاران ایرانی و دارای شخصیتی بین المللی است اما آنچه باعث شد پرسپولیس در این اردوها شرکت کند، بزرگ بودن نام این تیم و هواداران بی شمار آن بود. هر چند حضور دایی به عنوان سرمربی پرسپولیس نیز تاثیرگذار بود.
    حبیب کاشانی درباره عدم جذب بازیکن عراقی گفت: کادر فنی پرسپولیس، سامال سعید را در جام ملت های آسیا دید و از ما خواست پس از این مسابقات با این بازیکن وارد مذاکره شویم و چون محمد پروین به دلیل مصدومیت از لیست ما خارج شده بود، قصد داشتیم این بازیکن را به جای وی وارد لیست کنیم اما متاسفانه مدیر برنامه های سامال سعید به ما اعلام کرد که این بازیکن متولد سال 1989 می باشد در صورتی که با پیگیری هایی که انجام دادیم و با خود این بازیکن صحبت کردیم، متوجه شدیم که او متولد سال 1986 است. این بازیکن در 6 بازی آسیایی، 250 هزار دلار از ما می خواست و برای فصل بعد نیز 600 هزار دلار طلب کرد که در نهایت ما نمی توانستیم با وی به توافق برسیم و قرار است یک بازیکن از کویت یا عراق جذب کنیم.

سرپرست باشگاه پرسپولیس در مورد سوالی که پرسپولیس به این بزرگی، یک مدیر ثابت ندارد، آیا این باشگاه به مشکلی بر نمی خورد، گفت: ما یک سری مشکلات خودمان را داریم و چون باشگاه دولتی است، چنین مشکلاتی هم وجود دارد. ما در قبال 40 بازی، یک میلیارد و هفتصد میلیون تومان که همش به عنوان بدهکاری از باشگاه رفت، مواجهیم. این مسائل در باشگاه هست و هر کس که به جای من هم به این باشگاه بیاید، با این مشکلات دست و پنجه نرم خواهد کرد.
    وی ادامه داد: یکی مثل نعیم سعداوی پافشاری می کند که طلبش را از این باشگاه بگیرد. این بازیکن حق دارد و جوانی اش را برای باشگاه گذاشته است اما این طلب برای قبل بوده و به این دوره تعلق ندارد و به ما اعلام کرده اند که اگر طلب این بازیکن را ندهید از شما کسر امتیاز می شود. بنده نیز از سازمان خواسته ام که پول این بازیکن را بپردازند.
    کاشانی در مورد اخبار برخی روزنامه ها نیز گفت: روزنامه ها به دروغ می نویسند که هزینه های اردوی خارجی از طرف باشگاه بوده و هزینه های زیادی خرج شده است اما وقتی واقعیت را نمی دانند چنین دروغی را در روزنامه خود منتشر می کنند. ما در دو اردویی که در نیم فصل رفتیم، هر دو را دعوت شده بودیم و هزینه ای بر دوش باشگاه نبوده است و متاسفم که برخی روزنامه ها چنین اخبار کذبی را انتشار می دهند.
    کاشانی در پاسخ به سوالی در رابطه با پرونده آلفا اظهار داشت: در سال 84 یک قرارداد با این شرکت بسته شده که پرسپولیس در کانادا و کالیفرنیای آمریکا بازی کند و 40 هزار دلار بگیرد. در سال 86 که ما آمدیم، ایراد گرفتیم و شکایت کردیم و قراردادی هم تنظیم نمودیم و گفتیم برای این بازی ها 500 هزار دلار می خواهیم و یک بندی نیز در این قرارداد گنجاندیم که اگر امور خارجه صلاح نداند، ما نمی توانیم از کشور خارج شویم. ایراد اصلی ما این بود که این شرکت وجود خارجی ندارد و فقط یک اسم است و ما خواسته مان این است که آنها درخواست شان را از باشگاه پس بگیرند و بتوانیم به طور صلح آمیزی با آنها صحبت کنیم و امیدوارم که زودتر دادگاه جواب این شکایت را بدهد.
    سرپرست باشگاه پرسپولیس در خصوص هیات مدیره خاطرنشان کرد: اعضای هیات مدیره هنوز مشخص نشده و قرار است به زودی اعضای آن انتخاب و معرفی شوند. ضمن اینکه من بارها گفته ام که خرد جمعی بهتر از نظر یک نفر است.
    کاشانی در مورد شرایط مالی بازیکنان گفت: بازیکنان ما از لحاظ مالی هیچ مشکلی ندارند و تا به حال از این نظر هیچ شکایتی نداشته اند.
    از حبیب کاشانی سوال شد، وقتی یک بازیکن و مسئولی برای باشگاه مشکلی ایجاد می کند، به کمیته انضباطی باشگاه دعوت می شود اما چرا علی دایی تا به حال به این کمیته دعوت نشده است؟
    کاشانی گفت: مطلبی که گفتید کاملا درست است و هیچ کس در باشگاه مصونیت ندارد و حتی اگر خود من هم خطایی مرتکب شوم با قانونی که در اول فصل تنظیم کرده ایم، به این کمیته دعوت خ واهم شد اما تا الان از علی دایی هیچ مشکلی ندیده ایم تا وی را به کمیته انضباطی باشگاه دعوت کنیم. ما همه در برابر قانون یکسانیم.
    از سرپرست باشگاه پرسپولیس در مورد وزارت ورزش سوال شد که آیا به شما در این خصوص پیشنهادی شده است؟ وی در جواب تصریح کرد: اگر قرار است ورزش پویا و فعال باشد، باید از وزارت خارج شود. البته نماینده های محترم مردم هم با فکر، این تصمیم را گرفته اند اما من با این ایده مخالفم ولی باید به این نظر احترام بگذاریم. در مورد وزارت ورزش هم، هیچ پبشنهادی به من نشده و به نظر من افرادی با درایت تر و با تجربه تر از من هستند و من تصمیم دارم در همین پرسپولیس بمانم.
    در خصوص اسپانسرینگ باشگاه از کاشانی سوال شد، که وی اظهار داشت: یکی از مهم ترین مباحث فوتبال اسپانسرینگ تیم است و یکی از راهکارهای مهم درآمدزایی باشگاه ها حق پخش تلویزیونی است که در بسیاری از باشگاه های بزرگ دنیا مبالغ بسیار زیادی از این راه به دست می آید. این در حالی است که پرسپولیس پس از قهرمانی در جام حذفی، فقط 50 میلیون تومان از آقای سعیدلو هدیه دریافت کرد. باشگاهی که به صورت میلیاردی خرج می کند، با این مبلغ قابل قیاس نیست.
    تکلیف مالیات قطبی، سوال دیگری بود که کاشانی در پاسخ به آن خاطرنشان کرد: من برای افشین قطبی آرزوی موفقیت دارم و از همینجا به همه دوستانی که از قطبی انتقاد می کنند، می خواهم خوبی های وی را نیز بگویند. در خصوص مالیات قطبی باید بگویم که پس از آنکه قرارداد ما با قطبی فسخ شد، سازمان تربیت بدنی نامه ای برای ما ارسال کرد که طی آن پرسپولیس نباید مالیات قطبی را پرداخت کند. از همین رو بحث مالیات قطبی به گردن خود او افتاد.
    کاشانی همچنین تصریح کرد: بعد از بازی با کره جنوبی طی حرکتی زیبا، علی سعیدلو و علی کفاشیان، قطبی را به سفارتخانه ایران دعوت کردند و از طرف 70 میلیون ایرانی از وی تشکر کردند.
    سرپرست باشگاه پرسپولیس در ادامه از علی دایی تمجید کرد و از عملکرد وی اظهار رضایت نمود و گفت: دایی در دوران مربیگری با سایپا قهرمان لیگ شد و با پرسپولیس نیز قهرمانی در جام حذفی را بدست آورد و به نظر من کسب این نتایج در طول 3 سال مربیگری دایی به صورت باشگاهی قابل قبول است.
    کاشانی در بخش دیگری از اظهارات خود افزود: فوتبال دو قطبی دیگر تمام شده و تیم ها برای مقابله با پرسپولیس و استقلال انگیزه دارند، چرا که این مسابقات به صورت زنده از تلویزیون پخش شده و این موضوع انگیزه بازیکنان را بالا می برد.
    سرپرست باشگاه پرسپولیس در پایان درباره بودجه 10 میلیاردی پرسپولیس تاکید کرد: قرار بود نیمی از این مبلغ را سازمان و نیم دیگر را باشگاه تامین کند. خوشبختانه با تلاش همکاران 50 درصد باشگاه در حال تکمیل شدن است و درآمدهای پرسپولیس تا بحال 4 میلیارد تومان بوده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، محمود خوردبین سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص مسا له شیث رضایی گفت:...

می خواستیم بعد از بازی سوار اتوبوس شویم که چند خانواده ایرانی نزد من آمدند و اظهار داشتند که شیث رضایی به آنها بی ادبی کرده است که در این خصوص من از آن خانواده ها عذرخواهی کردم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سپهر حیدری کاپیتان پرسپولیس در پاسخ به سوالی که در مورد بحث مالیاتی وی با باشگاه ذوب آهن مطرح شده بود، عنوان کرد:...

من همه مالیات ذوب آهن را پرداخت کرده ام و نمی دانم چرا مالیات من از سوی باشگاه پرداخت نشده است اما طی جلسه خوبی که با آقای دلیلی داشتم، ایشان قول دادند که این موضوع هر چه زودتر حل شود.
    از حیدری سوال شد، با توجه به اینکه هر کاپیتانی که به نشست خبری می آید از تیم کنار گذاشته می شود، گفت: اصلا به این چیزها اعتقاد ندارم. ما نتیجه اعمال خودمان هستیم و من قبل از اینکه به این کنفرانس پا بگذارم از پیشکسوتم کریم باقری رخصت گرفتم.
    حیدری در پاسخ به پرسشی در مورد ضعف خط دفاعی خاطر نشان کرد: من نیز در این مورد ابراز تاسف می کنم ولی باید بگویم در ادامه مسابقات حتما جبران خواهیم کرد. در تیم ما یک اتفاق نادر افتاد که در 5 بازی متوالی باختیم اما باید بگویم در آن مسابقات هر چهار بازیکن خط دفاعی تیم مصدوم شدند و این مصدومیت ها تاثیر بسیار زیادی روی تیم گذاشت. ما در این 40 روز توانستیم نقاط ضعف خودمان را با کمک میاچ بشناسیم و آنها را به نقطه قوت خود تبدیل کنیم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سرخپوشان تهرانی امروز (دوشنبه) با حضور در مرقد بنیانگذار جمهوری اسلامی، با اهداء حلقه و دسته‌های گل، با آرمان‌های انقلاب اسلامی تجدیدمیثاق کردند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، بازیکنان، کادرفنی، سرپرست و کادر مدیریتی باشگاه پرسپولیس عصر امروز با حضور در مرقد حضرت امام(ره) ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های امام و انقلاب اسلامی، با حجت الاسلام سیدحسن خمینی، یادگار گرانقدر امام (ره) دیدار کردند.
    در ابتدای این جلسه که در سالن میهمانان ویژه آستان حضرت امام(ره) برگزار شد، ابتدا حبیب کاشانی به معرفی کادرفنی، بازیکنان و همراهان تیم پرداخت. فضای صمیمی حاکم بر جلسه طوری بود که در تمام طول این دیدار، گفت‌و‌گوهایی دوستانه میان کادر فنی، بازیکنان و یادگار امام (ره) برقرار بود و هرچند دقیقه یکبار با رد و بدل شدن خاطره یا مزاحی، خنده بر لبنان حاضران در جلسه می‌نشست.
    در دقایقی از جلسه نیز، حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی، برای اعضای باشگاه پرسپولیس صحبت کرد.
    یادگار حضرت امام(ره) با نقل خاطره‌ای از بنیانگذار جمهوری اسلامی، گفت: «من در دوران کودکی علاقه بسیاری به فوتبال داشتم. به گونه‌ای که اوقات زیادی را به این ورزش مشغول بودم. در همان ایام حضرت امام همیشه از من می‌خواستند به سه مسئله توجه کنم. اول اینکه حتماً به دنبال کسب علم باشم و از درس غافل نشوم. دوم تأکید بر پرداختن به ورزش - که من آن زمان فوتبال را انتخاب کرده بودم- و سومین نکته تأکید ایشان بر توجه ویژه به خواندن نماز بود.»
    نوه حضرت امام (ره) با اشاره به اینکه نصیحت‌های امام، سخنانی خطاب به همه جوان‌ها بود، خطاب به بازیکنان پرسپولیس تأکید کرد: «باید طوری زندگی کنید که بعد از دوران حرفه‌ای‌تان در ورزش، سرخورده نشوید. فوتبال از جمله رشته‌هایی است که همه سر و صدا و توجه به آن، در آغاز و ابتدای ورود به این عرصه است و یک بازیکن فوتبال در هنگام خداحافظی از این عرصه، سن و سال بالایی ندارد و تازه در آغاز راه زندگی است. بنابراین یک ورزشکار نباید فقط به بعد ورزشی خود تکیه کند که اگر این طور باشد، پس از دوران ورزشی‌اش احساس خلاء خواهد کرد. باید در تمام ططول زندگی از جمله دوران ورزشی‌تان به بُعد معنوی‌تان که بخش ماندگار زندگی انسان‌هاست توجه کنید.»
    سیدحسن خمینی در ادامه به اهمیت موفقیت‌های ورزشی در نشاط جامعه اشاره کرد و گفت: «چیزی که کمتر به آن توجه می‌شود این است که موفقیت‌ها و پیروزی‌های ورزشی به نشاط و شادابی جامعه و به واسطه آن به بالا رفتن بهره‌وری و بازده جامعه منجر می‌شود. ورزش، صرفاً برای پر کردن اوقات فراغت نیست و می‌توان با تکیه بر ظرفیت‌های آن، به ایجاد جامعه‌ای با روحیه و شاداب نزدیک شد.»
    سید حسن خمینی با ابراز رضایت از حضور در جمع سرخچوشان پایتخت، تصریح کرد:« برای من امروز روز خوبی بود و حضور در چنین جمع‌هایی باعث خوشحالی است. با رفاقتی که در این مجموعه وجود دارد و حضور چهره‌ای چون علی دایی، امیدوارم بتوانید نتایج مطلوبی را کسب کنید.»

در این دیدار حبیب کاشانی، سرپرست باشگاه، محمود خوردبین سرپرست تیم، علی دایی سرمربی، حسین عبدی و ژلکو میاچ، از اعضای کادرفنی، دکتر زرینه، پزشک، مسعود عالیپور آنالیزور، سپهر حیدری، وحید هاشمیان، علیرضا محمد، علیرضا نورمحمدی، ابراهیم شکوری، سامان آقازمانی، سکوبرت و بنیامین محمودی به نمایندگی از بازیکنان، محمد رسایی مشاور اجرایی، منصور بیک‌محمدلو مدیر روابط عمومی و جمعی از دست‌اندرکاران باشگاه پرسپولیس حضور داشتند.

حاشیه‌هایی از حضور پرسپولیسی‌ها در مرقد امام (ره) و دیدار با سید حسن خمینی

- حضور پرسپولیسی‌ها در مرقد حضرت امام، با استقبال زائران هوادار این تی

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پرسپولیس در هفته بیست و دوم مسابقات لیگ برتر فوتبال (جام خلیج فارس) با قضاوت رفیعی به مصاف تیم راه آهن می رود.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، برنامه، زمان، مکان و اسامی داوران هفته بیست و دوم مسابقات لیگ برتر فوتبال بشرح ذیل اعلام شد:
    یکشنبه 24 بهمن
    پرسپولیس – راه آهن (ورزشگاه آزادی تهران) ساعت 16
    داوران: رفیعی – کهوری – نظری - سید علی
    صبای قم - فولاد خوزستان (ورزشگاه یادگار امام قم) ساعت: 15
    داوران: صالحی – رفعتی – امینی - ایازی
    مس کرمان - استیل آذین (ورزشگاه شهید باهنر کرمان) ساعت: 15
    داوران: حاج بابایی – خانبان – کیانی - اکبریان
    پیکان – استقلال (ورزشگاه شهید رجایی قزوین) ساعت 13:45
    داوران: قهرمانی - علی نژادیان – داوری - ارغوانی
    تراکتورسازی – شاهین بوشهر (ورزشگاه یادگار امام تبریز)
    داوران: جهانبازی – شمس – زارع - فتاحی
    سایپا - ملوان (ورزشگاه انقلاب کرج)
    داوران: منصور نوری – سخندان – شاهین - احمدی
    سپاهان - ذوب آهن (ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر اصفهان)
    داوران: ترکی – شکور – فریمانی - مهرپیشه
    نفت تهران – پاس (ورزشگاه شهید دستگردی تهران)
    داوران: محمدی – سنجری – قاسمی - علیرضا اکرمی
    نفت آبادان - شهرداری تبریز (ورزشگاه تختی آبادان)
    داوران: دانش مهر – فراهانی – اسعدی – آمری.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سرخپوشان از ساعت 10:30 صبح به مدت یک ساعت در سالن سنجش قوای جسمانی آکادمی ملی المپیک تمرین کردند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، قرمزپوشان با حضور کلیه اعضای کادر فنی و در غیاب ملی پوشان به تمرین پرداختند.
    صحبت های بازیکنان قبل از تمرین در مورد حضور در مرقد امام (ره) و ملاقات با نوه حضرت امام خمینی (ره) بود.
    بازیکنان ابتدا با مولایی به گرم کردن بدن ها پرداخته و پس از آن با دستگاه های بدنسازی، تمرین کردند.
    در ادامه، میاچ از بازیکنان تست های تعادلی یک پا و دو پا گرفت.
    غلامرضا رضایی، هادی نوروزی و محمد نوری به جهت حضور در تیم ملی در تمرین غایب بودند.
    حمیدرضا علی عسگر نیز به جهت حضور در اردوی تیم ملی امید، غایب تمرین امروز بود.
    علیرضا محمد به تمرین با دستگاه پرداخته و پس از آن به باشگاه رفت تا فیزیوتراپی کند.
    وحید هاشمیان در کنار بازیکنان تمرینات بدنسازی را انجام داد.
    گفتنی است؛ جلسه بعدی تمرینات امروز سرخپوشان از ساعت 15 در مجموعه ورزشی درفشی فر برگزار می شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

غلامرضا رضایی بازیکن ملی پوش پرسپولیس که همراه کاروان تیم ملی ایران راهی امارات شده است به دلیل عدم صدور روادید ساعت هاست در فرودگاه دبی سرگردان است.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، غلامرضا رضایی از لحظه پرواز کاروان تیم ملی به سوی دوحه که چیزی حدود 24 ساعت از آن سپری می شود، همچنان در فرودگاه دبی بلاتکلیف و سرگردان است.
    رضایی در این رابطه می گوید؛ پیش از پرواز به مسئولان فدراسیون فوتبال گفتم چون هنوز اقامت قبلی ام لغو نشده، تصور نمی کنم قادر به اخذ ویزای امارات شوم ولی فردی به نام مظفری که امور ویزاهای فدراسیون را انجام می دهد در فرودگاه امام خمینی (ره) به من قول مساعد داد که کار ویزای من با هیچ مشکلی مواجه نخواهد شد تا همراه سایرین سوار هواپیما شوم اما بعد از سفر به دوحه و سپس به امارات، همان چیزی که تصور می کردم عملی شد تا در فرودگاه امارات آواره شوم. جالب اینکه هتل ترانزیت داخل فرودگاه هم اعلام کرد؛ هیچ اطاق خالی ندارد و اکنون که ساعت چهار بعدازظهر روز سه شنبه می باشد، همچنان بلاتکلیف هستم و روح و روانم بهم ریخته است.
    به همین منظور یک ساعت پیش که قضیه را به اطلاع مسئولان باشگاه پرسپولیس رساندم، بلافاصله آقای کاشانی شخصا وارد عمل شد و با من تماس گرفت و قول داد تا در اولین فرصت از طریق سفیر ایران مشکلم مرتفع گردد.
    در همین ارتباط، دقایقی پیش، از سرکنسولگری ایران در دبی و نماینده سفارت ایران در ابوظبی با من تماس گرفتند و قول دادند سریعا کارم درست خواهد شد که جا دارد از ایشان و مسئولان محترم باشگاه پرسپولیس بخصوص حبیب کاشانی صمیمانه تشکر کنم ولی تا این لحظه ساعت 4 بعدازظهر چیزی حدود 24 ساعت است، سرگردان در فرودگاه هستم و از اینکه فقط روی یک صندلی آهنی نشسته ام مریض شده ام و تصور می کنم اگر از فرودگاه خارج شوم، حداقل یک هفته به ریکاوری نیاز داشته باشم. البته مسئولان تیم ملی دکتر خانلری را پیش من فرستاده اند تا احساس تنهایی نکنم ولی حضور دکتر خانلری دردی از من و ایشان دوا نمی کند.
    در همین خصوص با حبیب کاشانی تماس گرفتیم تا از طریق ایشان در مورد مشکل رضایی، پیگیر قضیه شویم که وی گفت: بنده نیز با آقای فیاض سفیر ایران در امارات تماس گرفتم که ایشان بلافاصله با آقای شفیع سرکنسول ایران در دبی هماهنگی های لازم را به عمل آوردند. با این حال از طریق یکی از دوستان ایرانی مقیم امارات به نام جلال ابراهیمی که از دوستان صمیمی ماست، خواستم ایشان نیز راهی فرودگاه شوند و مرا در جریان کامل موضوع قرار دهند که آقای ابراهیمی در قدم اول به دنبال مهیا کردن اطاقی در هتل ترانزیت فرودگاه بود تا غلامرضا حداقل برای دقایقی به استراحت بپردازد، زیرا وی از ساعت 3 بامداد امروز در فرودگاه دبی همچنان بر روی یک صندلی نشسته است و در ادامه نیز پیگیر امور اخذ ویزای ایشان هستیم تا به سایر ملی پوشان ملحق گردد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سازمان ليگ برتر از تغيير برنامه مسابقات ليگ در هفته‌هاي بيست و دوم و بيست و سوم خبر داد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سازمان ليگ برنامه ديدارهاي هفته بيست و دوم و بيست و سوم را تغيير داد.
    برنامه جدید هفته های 22 و 23 مسابقات لیگ برتر فوتبال (جام خلیج فارس) بشرح ذیل اعلام شد:
    يكشنبه 24 بهمن (هفته 22)
    پرسپوليس-راه آهن-آزادي-تهران-ساعت 17:00
    صباي قم - فولاد خوزستان-يادگار امام-قم -ساعت 15:00

مس كرمان-استيل آذين-شهيد باهنر-كرمان -ساعت 15:00

پيكان-استقلال -شهيد رجايي-قزوين-ساعت 14:45

تراكتور سازي -شاهين-يادگار امام-تبريز

سايپا-ملوان-انقلاب-كرج

سپاهان -ذوب آهن-فولاد شهر

نفت تهران-پاس-شهيد دستگردي-تهران

نفت آبادان-شهرداري تبريز-تختي-آبادان

جمعه 29 بهمن (هفته 23)

راه آهن-سايپا-راه آهن اكباتان-تهران -ساعت 15:00
    استقلال تهران-نفت تهران-آزادي-تهران-ساعت 17:15
    فولاد خوزستان-مس كرمان-تختي-اهواز

استيل آذين-پيكان-شهيد دستگردي-تهران

پاس-فولاد مباركه سپاهان-قدس-همدان

شهرداري تبريز-صباي قم-يادگار امام-قم

ذوب آهن-نفت آبادان-فولاد شهر

ملوان-تراكتور سازي-تختي-انزلي

شنبه 30 بهمن (هفته 23)

شاهين-پرسپوليس-شهيد بهشتي-بوشهر -ساعت 15:00
    گفتنی است؛ پیش از این قرار بود تیم پرسپولیس در هفته بیست و دوم از ساعت 16 برابر راه آهن قرار گیرد که طبق برنامه جدید، این دیدار یک ساعت دیرتر انجام می شود. ضمنا در هفته بیست و سوم نیز سرخپوشان باید روز جمعه 29 بهمن ماه به مصاف شاهین در بوشهر می رفتند که مطابق برنامه جدید، این بازی به روز شنبه 30 بهمن ماه موکول شد.

برچسب برای این موضوع