بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 86 از 109 اولیناولین ... 3676848586878896 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 851 تا 860 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

کاروان تیم فوتبال پرسپولیس در اولین ساعات بامداد امروز وارد تهران شدند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخ پوشان که برای شرکت در تورنمنت شش جانبه دبی به این شهر سفر کرده بودند. بامداد امروز با پرواز شرکت هواپیمایی ماهان وارد تهران شدند.
    سرخ پوشان از 29 دی لغایت 7 بهن یرای شرکت در تورنمنت شش جانبه دبی در آنجا به سر بردند که به مقام چهارمی این رقابت ها دست پیدا کردند.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

زرينه و مصدومان پرسپوليس

فريد زرينه پزشک پرسپوليس در مورد آخرين وضعيت وحيد هاشميان و عليرضا محمد دو مصدوم اين تيم توضيحاتي را ارائه داد.
    او در مورد وضعيت هاشميان مي‌گويد:« شرايط او نسبت به قبل خيلي بهتر است و تمرينات انفرادي را آغاز کرده است. در حال حاضر روي آمادگي جسماني اين بازيکن توسط آقاي مولايي کار مي‌شود و من هم يکسري تمرينات اختصاصي با هاشميان انجام مي‌دهم. او اين هفته پا به توپ مي‌شود و کار با توپ را آغاز خواهد کرد ولي حضورش در ديدار شنبه هفته آينده مقابل صنعت نفت آبادان در هاله‌اي از ابهام قرار دارد.»
    زرينه در مورد اينکه آيا محمد که از ناحيه مچ پا آسيب ديده است، به بازي با نفت خواهد رسيد تأکيد مي‌کند:«‌ او چهارشنبه هفته گذشته آسيب ديد و 10 روز زماني کافي براي رفع مصدوميت مچ پا نيست. البته ما مراحل درماني را آغاز مي‌کنيم و تلاش مي‌کنيم تا محمد هر چه زودتر به شرايط بازي برسد با اين حال فکر مي‌کنم وضعيت او هم مثل وحيد هاشميان مبهم است.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تيم فوتبال پرسپوليس امروز (يكشنبه) از ساعت 10:30 در آكادمي ملي المپيك تمرين كرد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، قرمزپوشان طبق برنامه قبلي، روز يكشنبه از ساعت 10:30 در آكادمي ملي المپيك حضور يافته و وزنه زدند.
    بازيكنان پس از دويدن و گرم كردن حدود يك ساعت به وزنه زدن مشغول شدند.
    وحيد هاشميان به علت انجام فيزيوتراپي، در تمرينات نوبت صبح حضور نداشت.
    سپهر حيدري به دليل سفر به اصفهان در تمرينات صبح و بعدازظهر روز يكشنبه غايب خواهد بود.
    عليرضا محمد با مراجعه به باشگاه به فيزيوتراپي پرداخت.
    گفتني است؛ سرخپوشان امروز بعدازظهر از ساعت 14:30 در ورزشگاه شهيد كشوري به تمرين خواهند پرداخت.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

يکشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۹ ۱۳:۳۶:۳۸

غلامرضا رضايي پس از درخشش در مسابقات جام ملت‌هاي آسيا و ب ازگشت به ايران، با روحيه‌اي مضاعف و آمادگي كامل در جمع سرخپوشان و تمرينات تيمش حاضر شد تا زمينه قدرت‌نمايي مقابل تيم صنعت نفت را فراهم سازند. جدايي قطبي از تيم ملي و زمزمه حضور كريمي در پرسپوليس عاملي شد تا سايت رسمي باشگاه پرسپوليس گفت و گويي اختصاصي با وي ترتيب دهد، كه از نظرتان مي‌گذرد.

بعد از جام ملت‌ها و در حاليكه قطبي براي هميشه از تيم ملي جدا شد، برخي از ملي‌پوشان اقدام به ذكر ناگفته‌هاي فني و غير فني و انتقاد از سرمربي سابق تيم ملي نموده‌اند، غلامرضا رضايي حذف تيم ملي را چگونه ارزيابي مي‌كند؟
    به نظر من، قطبي هم مثل ساير مربيان، دوست داشت تيمش بهترين عملكرد را داشته باشد و طبيعي است، هر مربي در قبال ناكامي‌هاي تيمش بايد پاسخگو باشد، ضمن اينكه هر مربي سبك و سليقه خاص خودش را دارد اما اكنون كه قطبي ايران را ترك كرده و مسئوليتي در تيم ملي ندارد، صحبت كردن در مورد ايشان و گذشته‌ها دردي را دوا نمي‌كند و به نظر من بايد از اين به بعد در انديشه آينده و برنامه‌ريزي مدون و منطقي باشيم. چون انتقاد از مربي كه از تيم ملي و كشور ايران خداحافظي كرده، هيچ سودي ندارد. حداقل هوشيار باشيم، مربي آينده تيم ملي، چه خارجي، چه ايراني، از توانايي و تجربه بالايي بهره‌مند باشد و قادر به ايجاد تغيير و تحول مثبت در فوتبال ايران باشد. پس منطقي است كه از اين پس، احساساتي تصميم‌گيري نكنيم. شما دقت كنيد تيمي مثل اسپانيا با اين همه امكانات و ستاره و سود جستن از ليگي منسجم و طراز اول، بعد از برنامه‌ريزي دراز مدت و گذشت سال‌ها، موفق به كسب جام جهاني مي‌شود اما ما دوست داريم چند ماهه همه چيز باب دلمان شود! به نظر من، در كشور ما برخي بازيكنان در شرايطي به تيم ملي ملحق مي‌شوند كه در سال‌هاي نوجواني اصول پايه‌اي فوتبال به آنها آموخته نشده است. در صورتي كه در همه جاي دنيا مربيان تيم ملي موظف هستند بازيكنان دعوت شده را در تمرينات تيم ملي هماهنگ كنند و با تفكرات تاكتيكي خود آشنا سازند.
    به همين جهت اگر از حالا براي تيم‌هاي پايه و بازيكنان مستعد برنامه‌ريزي شود، مطمئن باشيد ما هم مثل كشورهاي موفق در دنياي فوتبال ظاهر مي‌شويم. مثلا مدعي هستيم تيم‌ اميدمان 40 سال است راهي مسابقات المپيك نشده است اما اين تيم در شرايطي كه فرصتي تا آغاز بازي‌ها نمانده، هنوز وضعيت مشخصي ندارد و مربي‌اش نيز موقت است و طبيعي است كه بازيكنان اين تيم نيز بلاتكليف باشند.
    نظر غلامرضا رضايي در مورد حضور كريمي در پرسپوليس چيست؟
    اين روزها همه جا سخن از پيوستن علي كريمي به پرسپوليس است كه من هم قلبا اميدوارم اين انتقال عملي شود. چون اگر علي به پرسپوليس ملحق شود، تيم ما يك بزرگتر ديگر پيدا مي‌كند كه در مستطيل سبز و بيرون زمين از نظر شخصيتي و فني و از هر لحاظ يك برزگتر خوب براي بچه‌ها به شمار مي‌رود. من با علي در تيم ملي همبازي بودم و مطمئن هستم هر فوتباليستي به لحاظ فوتبالي نيز از همبازي بودن با وي لذت مي‌برد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تمرين نوبت بعدازظهر سرخپوشان در مجموعه ورزشي شهيد كشوري برگزار شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، تمرين قرمزپوشان از ساعت 15:10 روز يكشنبه زير نظر كادر فني انجام شد.
    برخي از بازيكنان قبل از آغاز تمرين، سپك تاكرا بازي كردند.
    همزمان با تمرين پرسپوليسي‌ها، تيم‌هاي نوجوانان و جوان پرسپوليس نيز تمرين داشتند.
    رحيم يوسفي، پايان رأفت و سعيد تهراني‌نژاد مربيان تيم‌هاي پايه پرسپوليس از نزديك تمرينات بزرگسالان را نظاره‌گر بودند.
    وحيد هاشميان پيش از شروع تمرين، با مولايي تمرين بدنسازي انجام داد و سپس زير نظر زرينه پا به توپ شد.
    پس از آن، بازيكنان حركات كششي، هوازي، سرعتي و نيمه سرعتي انجام دادند.
    بازيكنان به دو گروه تقسيم شدند و زير نظر مياچ و عبدي، پاسكاري‌هاي چرخشي را در دستور كار خود قرار دادند.
    بعد از آن بازيكنان با توان 70 درصد دويدند و در پايان، بدن‌ها را سرد كرده و محل تمرين را ترك نمودند.
    گفتني است؛ تمرين صبح روز دوشنبه سرخپوشان از ساعت 11 در مجموعه ورزشي درفشي‌فر برگزار مي‌شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تساوي استيل آذين برابر پرسپوليس

تيم فوتبال استيل آذين عصر امروز در يک بازي دوستانه به مصاف تيم ب پرسپوليس رفت.

عصر امروز دو تيم استيل آذين و تيم ب پرسپوليس در يک بازي تدارکاتي در ورزشگاه شهريار به مصاف هم رفتند. اين ديدار در 3 زمان 35 دقيقه‌اي برگزار شد که در نهايت با تساوي 2 بر 2 به پايان رسيد.
    هدايت تيم ب پرسپوليس که در دسته دوم تهران حضور دارد بر عهده اسماعيل حلالي، بازيکن سابق پرسپوليس بود.
    محمد خاکپور، سرمربي استيل آذين و همبازي سابق حلالي قصد داشت در اين ديدار از همه بازيکنانش استفاده کند. به همين خاطر در اين 3 تايم 35 دقيقه‌اي بارها بازيکنانش را تعويض کرد و هر بار تيم جديدي را راهي ميدان کرد.
    در اين ديدار در 35 دقيقه اول، ابتدا پرسپوليس ب به گل اول دست يافت اما اگيديوس مايوس، مدافع جديد استيل آذين روي ارسال از سمت راست حسين کعبي با ضربه سر گل تساوي را به ثمررساند.

در تايم دوم فريدون زندي استيل آذين را پيش انداخت و در حالي که اين تيم از حريف خود پيش بود، محمد خاکپور باز هم ترکيب تيمش را عوض کرد و به بازيکنان جوانش از جمله حامد خسروي، فريبرز گرامي، هادي ايماني و بابک لطيفي ميدان داد.
    در 35 دقيقه سوم شاگردان اسماعيل حلالي به گل تساوي دست يافتند و اين بازي دوستانه در نهايت با تساوي 2 بر 2 به پايان رسيد.
    اين آخرين بازي دوستانه استيل آذين پيش از شروع رقابت‌هاي نيم فصل دوم ليگ برتر بود.
    استيل آذين روز يکشنبه آينده در ورزشگاه آزادي در هفته بيست و يکم ليگ برتر به مصاف استقلال تهران خواهد رفت.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بايد با دايي رودررو صحبت کنم
    كريمي: اگر كاشاني زودتر مي‌‌آمد از پرسپوليس اخراج نمي‌شدم

علي کريمي گفت: اگر کاشاني زودتر به پرسپوليس مي‌‌آمد از اين تيم اخراج نمي‌شدم.

در پي اظهار تمايل علي دايي و مواضع مثبت باشگاه پرسپوليس در جذب علي کريمي، اين بازيکن گفت: حرف هاي دايي بوي رفاقت مي دهد. حيف شد که سال هاي زيادي به کدورت و دلخوري گذشت. من بايد رودررو با دايي صحبت کنم چون باور دارم او حقيقتا مصلحت مرا بيش از هر چيز مدنظر دارد. بي ترديد در ايران جز پرسپوليس پيراهن ديگري بر تن نخواهم کرد و چنانچه به تيمي در خارج از کشور بروم حتما با دايي مشورت مي کنم.
    کريمي افزود: چنانچه به او دست همکاري و دوستي بدهم تا آخرش پايدار خواهم ماند و در نقش يک بازيکن بيش از هميشه به مربي اي مثل دايي احترام گذاشته و مطيع انضباط تيمي خواهم بود. آرزوي اکثر فوتباليست هاي ايراني حضور در يکي از دو تيم پرسپوليس و استقلال است. روي همين اصل اگر با دقت و دور انديشي عمل شود اين دو تيم بار ديگر مي توانند دو قطب اصلي و جذاب فوتبال باشگاه هاي کشور شوند.

وي در خصوص جدايي اش از استيل آذين گفت: هدايتي پدرانه رفتار کرد. او باتوجه به نيازهاي تيمش، همانطور که قول داده و از ابتدا هم گفته بود، بدون هيچ شرط و شروطي رضايت نامه ام را در اختيارم گذاشت. اگر چه در ابتدا وقتي با تقاضاي جدايي ام روبرو شد بسيار سعي کرد تا مانع رفتنم شود و با پادرمياني مرا ماندگار کند اما من نخواستم ايشان بيش از اين دچار دردسر شده و مقابل آنهايي قرار بگيرد که رسما مرا اخراج کرده بودند. از ايشان سپاسگزارم و آرزومندم تا تيم استيل آذين بدون من بتواندبه آرامش کافي رسيده و باعث خوشحالي دوستداران اين تيم و همچنين کادرفني و بازيکنان آن شود.
    کريمي در پايان از موضع مثبت حبيب کاشاني براي رفتن او به پرسپوليس استقبال کرد و اظهار داشت: اگر ايشان زودتر آمده بودند من از پرسپوليس اخراج نشده و همچنان در تيم مورد علاقه ام حضور داشتم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سالم سعيد براي حضور در پرسپوليس وارد ايران مي‌شود

مدافع تيم ملي فوتبال عراق فردا شب براي مذاکره با پرسپوليسي‌ها وارد ايران مي‌شود.

با تأييد علي دايي، باشگاه پرسپوليس مذاکرات اوليه خود را با سالم سعيد مدافع تيم ملي فوتبال عراق انجام داده است. از همين رو با رايزني‌هاي انجام شده قرار است اين مدافع فردا شب براي گفت و گو با علي دايي به ايران سفر کند. در صورت توافق طرفين قرارداد امضا خواهد شد.

pnugirl
    • n/a

زرينه و احتمال رسيدن هاشميان و محمد به بازي بعدي پرسپوليس

فريد زرينه گفت: احتمال بازي کردن هاشميان و محمد در بازي بعدي پر سپوليس 50-50 است.
    پزشک تيم فوتبال پر سپوليس در مورد آخرين وضعيت مصدومان اين تيم اظهارکرد: عليرضا محمد که در آخرين ديدار پرسپوليس در اردوي امارات مصدوم شده دچارپيچ خوردگي شديدي از ناحيه مچ پا شده است.
    وي ادامه داد: در حال کارکردن روي پاي محمد هستيم و وضعيتش هم بهتر است، اما هنوز نمي‌تواند تمرين کند و فعلا فقط مي‌تواند فيزيوتراپي کند.
    زرينه دررابطه با وضعيت وحيد هاشميان هم گفت: مصدوميت هاشميان کمي قديمي‌تر بود و در حال حاضر به تمرين‌هاي داخل زمين رسيده است و کارهاي آمادگي جسماني را با مولايي و کار با توپ را هم با ما انجام مي‌دهد تا به آمادگي لازم برسد. سعي مي‌کنيم تا پايان هفته او را آماده کنيم.
    زرينه درپايان گفت: احتمال بازي کردن هاشميان و محمد در بازي مقابل نفت آبادان 50-50 است. ضمن اينکه بقيه بازيکنان هيچ مشکل خاصي ندارند.

pnugirl
    • n/a

زرينه و احتمال رسيدن هاشميان و محمد به بازي بعدي پرسپوليس

فريد زرينه گفت: احتمال بازي کردن هاشميان و محمد در بازي بعدي پر سپوليس 50-50 است.
    پزشک تيم فوتبال پر سپوليس در مورد آخرين وضعيت مصدومان اين تيم اظهارکرد: عليرضا محمد که در آخرين ديدار پرسپوليس در اردوي امارات مصدوم شده دچارپيچ خوردگي شديدي از ناحيه مچ پا شده است.
    وي ادامه داد: در حال کارکردن روي پاي محمد هستيم و وضعيتش هم بهتر است، اما هنوز نمي‌تواند تمرين کند و فعلا فقط مي‌تواند فيزيوتراپي کند.
    زرينه دررابطه با وضعيت وحيد هاشميان هم گفت: مصدوميت هاشميان کمي قديمي‌تر بود و در حال حاضر به تمرين‌هاي داخل زمين رسيده است و کارهاي آمادگي جسماني را با مولايي و کار با توپ را هم با ما انجام مي‌دهد تا به آمادگي لازم برسد. سعي مي‌کنيم تا پايان هفته او را آماده کنيم.
    زرينه درپايان گفت: احتمال بازي کردن هاشميان و محمد در بازي مقابل نفت آبادان 50-50 است. ضمن اينکه بقيه بازيکنان هيچ مشکل خاصي ندارند.

برچسب برای این موضوع