بايد با دايي رودررو صحبت کنم
كريمي: اگر كاشاني زودتر ميآمد از پرسپوليس اخراج نميشدم
علي کريمي گفت: اگر کاشاني زودتر به پرسپوليس ميآمد از اين تيم اخراج نميشدم.
در پي اظهار تمايل علي دايي و مواضع مثبت باشگاه پرسپوليس در جذب علي کريمي، اين بازيکن گفت: حرف هاي دايي بوي رفاقت مي دهد. حيف شد که سال هاي زيادي به کدورت و دلخوري گذشت. من بايد رودررو با دايي صحبت کنم چون باور دارم او حقيقتا مصلحت مرا بيش از هر چيز مدنظر دارد. بي ترديد در ايران جز پرسپوليس پيراهن ديگري بر تن نخواهم کرد و چنانچه به تيمي در خارج از کشور بروم حتما با دايي مشورت مي کنم.
کريمي افزود: چنانچه به او دست همکاري و دوستي بدهم تا آخرش پايدار خواهم ماند و در نقش يک بازيکن بيش از هميشه به مربي اي مثل دايي احترام گذاشته و مطيع انضباط تيمي خواهم بود. آرزوي اکثر فوتباليست هاي ايراني حضور در يکي از دو تيم پرسپوليس و استقلال است. روي همين اصل اگر با دقت و دور انديشي عمل شود اين دو تيم بار ديگر مي توانند دو قطب اصلي و جذاب فوتبال باشگاه هاي کشور شوند.
وي در خصوص جدايي اش از استيل آذين گفت: هدايتي پدرانه رفتار کرد. او باتوجه به نيازهاي تيمش، همانطور که قول داده و از ابتدا هم گفته بود، بدون هيچ شرط و شروطي رضايت نامه ام را در اختيارم گذاشت. اگر چه در ابتدا وقتي با تقاضاي جدايي ام روبرو شد بسيار سعي کرد تا مانع رفتنم شود و با پادرمياني مرا ماندگار کند اما من نخواستم ايشان بيش از اين دچار دردسر شده و مقابل آنهايي قرار بگيرد که رسما مرا اخراج کرده بودند. از ايشان سپاسگزارم و آرزومندم تا تيم استيل آذين بدون من بتواندبه آرامش کافي رسيده و باعث خوشحالي دوستداران اين تيم و همچنين کادرفني و بازيکنان آن شود.
کريمي در پايان از موضع مثبت حبيب کاشاني براي رفتن او به پرسپوليس استقبال کرد و اظهار داشت: اگر ايشان زودتر آمده بودند من از پرسپوليس اخراج نشده و همچنان در تيم مورد علاقه ام حضور داشتم.