بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 85 از 109 اولیناولین ... 3575838485868795 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 841 تا 850 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

pnugirl
    • n/a

كاشاني: در صورت درخواست كادرفني با كريمي مذاكره مي‌كنيم

سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: منتظر هستيم اگر کادر فني نيازي به آقاي کريمي داشت، اعلام کند و مقدمات کار را انجام دهيم.

حبيب کاشاني در خصوص حضور پرسپوليس در دو تورنمنت امارات و ترکيه اظهار داشت: دو اردوي بسيار خوب را برگزار کرديم. بنا به دعوتي که از سوي مسئولان برگزاري انجام شد، به اين دو تورنمنت رفتيم. اين براي اولين بار بود که در آنتاليا 30 هزار دلار ورودي گرفتيم و نزديک به 50 هزار دلار هم از اسپانسر درآمد داشتيم. در کنارش هم دو بازي تدارکاتي خوب انجام داديم و تمرينات بسيار خوبي هم پشت سر گذاشتيم.
    وي افزود: در رابطه با اردوي امارات هم بايد اعلام کنم در يک جام شش جانبه بنا به دعوتي که شد و با نظر کادر فني شرکت کرديم. در اين بازي‌ها منهاي نتيجه،‌ شناخت ترکيب و اعتماد به نفس را به دست آورديم.
    کاشاني تاکيد کرد: هنوز چون ديداري با اعضاي کادر فني نداشتم، درباره اردوي امارات اطلاعات کامل‌تري ندارم. بازيکنان بامداد امروز به تهران برگشتند و بايد جلسه کميته فني را تشکيل دهيم تا اطلاعات دقيق را جويا شويم. به همين دليل هنوز نمي‌دانم کادر فني به اهدافش در اين اردو و تورنمنت رسيده است يا خير و بعد از جلسه خبرهاي نهايي را هم درباره اين اردو اعلام مي‌کنم.

کاشاني در خصوص آخرين وضعيت شيث رضايي گفت: روز گذشته جلسه‌اي با اين بازيکن برگزار کردم. شيث در بازي با زنيت تعويض ‌شد و از بازي بيرون رفت و در همين حين يک تماشاگرنما در ورزشگاه نمي‌دانم به ايشان چه حرف‌هايي زد اما مثل اينکه اهانت ‌کرد و متاسفانه رضايي هم به دليل آنکه بازي مورد قبول مربي را انجام نداده و از بازي بيرون آمده بود به آن تماشاگرنما جواب داد که طبيعتا با برخورد سرمربي تيم مواجه شد.
    سرپرست باشگاه پرسپوليس در جواب اين سؤال که آيا شيث رضايي از پرسپوليس اخراج شده است يا خير گفت:‌ ايشان از اردوي امارات اخراج شدند اما از پرسپوليس اخراج نشده‌اند. هنوز جلسه‌اي تشکيل نداده‌ايم. در جلسه‌، مواردي که کادر فني اعلام مي‌کند و درخواست سرمربي مطرح مي‌شود و اگر لازم باشد ما بازيکن را به کميته انضباطي دعوت خواهيم کرد در غير اين صورت بايد ببينيم چه اتفاق ديگري مي‌افتد.
    وي در جواب اين سؤال که آيا امکان دارد رضايي را مثل دفعات گذشته ببخشيد، تصريح کرد: صحبت سر بخشيدن يا نبخشيدن نيست. اول بايد جرم يک نفر ثابت شود و بعد براي او مجازاتي در نظر بگيريم. در سال 86 هم که شيث با ما بود وقتي تصميم گرفته شد ديگر نباشد، از ما جدا شد. هر زمان کادر فني تصميم بگيرد بازيکني در جمع ما نباشد، طبيعتا از جمع ما خارج خواهد شد.

کاشاني در ادامه درباره اخبار منتشر شده در خصوص پيوستن علي کريمي به پرسپوليس گفت: آقاي کريمي از افتخارات فوتبال کشورمان هستند و سال‌ها براي فوتبال ما زحمت کشيده‌اند مخصوصا براي تيم پرسپوليس. با توجه به ليست تيم خود در ليگ برتر و جام حذفي نمي‌توانيم از ايشان استفاده کنيم. ما فقط مي‌توانيم يک بازيکن زير 23 سال جذب کنيم که با توجه به درخواست کادر فني اين کار را انجام خواهيم داد.
    وي افزود: براي ليگ قهرمانان آسيا دو جاي خالي در ليست خود داريم. منتظر هستيم اگر کادر فني نيازي به آقاي کريمي داشت، اعلام کند و مقدمات کار را انجام دهيم. در جلسه‌اي تکليف نهايي اين موضوع را روشن خواهيم کرد.
    وي درباره اينکه بازيکن آسيايي شما از کدام کشور خواهد آمد، گفت: در حال انجام مقدمات کار هستيم و انشاءالله اگر قطعيت پيدا کرد موضوع را اعلام خواهيم کرد.

کاشاني در جواب اين سؤال که چرا اينقدر درباره کريمي اظهار نظرهاي مختلف مي‌شود تاکيد کرد: علي کريمي يک پرسپوليسي است. ايشان به پرسپوليس علاقه دارد و پرسپوليس هم به ايشان علاقه دارد. طبيعتا رايزني‌هايي انجام مي‌شود و حرف و حديث‌هايي در آن وجود دارد. کريمي از فوتباليست‌هاي بسيار خوب ما است و هر جا که باشد مي‌تواند منشاء موفقيت باشد. شما الان مي‌بينيد تيم‌هاي مختلفي خواهان به خدمت گرفتن کريمي هستند و انشاءالله هر اتفاقي که منشاء خير و برکت باشگاه پرسپوليس و کريمي است‌،‌ رخ دهد.
    کاشاني در پايان در خصوص حضور هواداران در نيم فصل دوم ليگ برتر جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا در ورزشگاه‌ها گفت: به خاطر اين هواداران هميشه وارد زمين مي‌شويم. اميدوارم هواداران فهيم، خونگرم و دوست‌داشتني پرسپوليس در نيم فصل دوم مثل هميشه يار و ياور ما باشند تا انشاءالله بتوانيم با نتايج خوب با تلاش کادر فني و بازيکنان آنها را خوشحال کنيم. کار سختي داريم اما انشاءالله با حمايت هواداران نتايج خوبي خواهيم گرفت.

pnugirl
    • n/a

جلسه كاشاني و شيث رضايي برگزار شد

مدافع اخراجي تيم فوتبال پرسپوليس به ديدار کاشاني رفت.

شيث رضايي که به دليل بي‌احترامي به يک هوادار در اردوي امارات از سوي علي دايي اخراج شد و به ايران بازگشت روز گذشته به ديدار حبيب کاشاني رفت و با او در خصوص اتفاقات امارات به بحث و گفت‌وگو نشست.
    پس از اين جلسه مقرر شد با بازگشت دايي و تشکيل جلسه‌اي در ابتداي هفته آينده تکليف نهايي رضايي مشخص شود.

pnugirl
    • n/a

هاشمیان به کریمی :به پرسپولیس بیا

گفته می شود وحید هاشمیان در تماس با کریمی از او خواسته تا بار دیگر پیراهن پرسپولیس را بر تن کند. باید دید آیا موانع موجود بر سر راه پیوستن جادوگر به پرسپولیس مرتفع می شود یا نه؟
    این روزها بحث حضور علی کریمی در پرسپولیس و پوشیدن پیراهن قرمز این تیم سر زبانها افتاده است. گفته می شود پرسپولیسی ها برای حضوری قدرتمند در لیگ قهرمانان آسیا چشم به جذب کریمی دارند.
    از سویی کریمی هم علاقمند است تا فوتبالش را بار دیگر در پرسپولیس ادامه دهد. نکته جالب اینکه برخی بازیکنان با تجربه پرسپولیس هم از حضور جادوگر استقبال می کنند. گفته می شود وحید هاشمیان در تماس با کریمی از او خواسته تا بار دیگر پیراهن پرسپولیس را بر تن کند.
    باید دید آیا موانع موجود بر سر راه پیوستن جادوگر به پرسپولیس مرتفع می شود یا نه؟

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تيم فوتبال پرسپوليس آخرين جلسه تمريني خود را در اردوي دبي از ساعت 11 صبح روز پنجشنبه هفتم بهمن برگزار كرد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، قرمزپوشان در دبي تمرينات و مسابقات مطلوبي را پشت سر گذاشتند.
    آخرين تمرين پرسپوليس در هواي آفتابي و گرم دبي انجام شد.
    تمرين با صحبت‌هاي علي دايي استارت خورد.
    بازيكنان با لباس‌هاي بنفش و كادر فني با لباس‌هاي مشكي در تمرين امروز حضور يافتند.
    بازيكنان در دو گروه به دويدن دور زمين پرداختند.
    بازيكنان اصلي كه در بازي ديروز به ميدان رفته بودند، تمرينات ريكاوري را انجام دادند و محل تمرين را ترك كردند.
    مازيار زارع به دليل سرماخوردگي با لباس ورزشي در كنار زمين حضور يافت.
    عليرضا محمد به دليل مصدوميت از ناحيه مچ پا، غايب تمرين امروز بود.
    مياچ تمرينات پرفشاري را براي گروه دوم در نظر گرفته بود كه ابتدا بازيكنان زير نظر مولايي بدن‌ها را آماده كردند و سپس در اختيار مياچ قرار گرفتند.
    محمود خوردبين و مسئولان باشگاه، برنامه‌هاي سرخپوشان براي بازگشت به ايران را هماهنگ كردند.
    عليرضا حقيقي، رحمان احمدي و مسعود داستاني نيز با لباس‌هاي قرمز، زير نظر يحيوي تمرين كردند و در ادامه، به بازي روتوري با موانع بلند پرداختند. عليرضا با يحيوي در يك تيم و رحمان و مسعود در تيم ديگر قرار گرفتند.
    در پايان تمرينات امروز بازيكنان در خصوص برنامه بازگشت به تهران، با محمود خوردبين صحبت كردند.
    گفتني است؛ تيم فوتبال پرسپوليس امشب، ساعت 23:30 به وقت محلي دبي را به مقصد تهران ترك مي‌كند.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس برای حضور در دادگاه پرونده شرکت آلفا، به لوزان سوئیس رفت.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفی شکری صبح امروز برای شرکت در این دادگاه عازم این کشور شد تا در دادگاه این پرونده در دیوان داوری ورزش (CAS) حضور یابد.
    پرونده شرکت آلفا، از دوره مدیریت حجت الله خطیب در باشگاه پرسپولیس و همچنین دوره قبلی مدیریت حبیب کاشانی در رابطه با انجام بازی های تدارکاتی پرسپولیس در آمریکا و کانادا، در جریان است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مصطفی شکری پیش از سفر به سوئیس و شرکت در جلسه دیوان داوری ورزش (CAS) به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: بر اساس توافق نامه ای که در زمان مدیریت آقای حجت الله خطیب در باشگاه پرسپولیس با یک شرکت آمریکایی موسوم به آلفا، برای برگزاری دیدارهایی در کشورهای آمریکا و کانادا به امضا رسید. و به جهت عدم انجام مفاد این توافق نامه، شرکت آلفا به دیوان داوری ورزش (CAS) شکایت و مطالبه غرامت یک میلیون دلاری کرده بود.

شکری، افزود: در سال 86 در دادگاه این پرونده در لوزان سوئیس شرکت کردیم و با اعلام عدم صلاحیت دیوان داوری ورزش را در رسیدگی ابتدایی به این اختلاف، از بررسی ماهوی این موضوع جلوگیری کردیم و خوشبختانه نتیجه دادگاه به نفع باشگاه بود.
    معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس، ادامه داد: بر این اساس قرارداد جدیدی با شرکت آلفا برای انجام دیدارهایی در کانادا و آمریکا به امضا رسید که درآمدی حدود یک میلیون دلار برای باشگاه پرسپولیس در بر داشت. به پیشنهاد شرکت آلفا به جهت اقبال و علاقه ایرانی ها در آمریکای شمالی، قرارداد مشابهی هم نیز با باشگاه استقلال تهران منعقد کرد تا این دو تیم در این کشورها دیدارهایی با یکدیگر برگزار کنند.
    شکری، تصریح کرد: باشگاه پرسپولیس هم در راستای تعهدات خود کلیه اقدامات لازم را از جمله ویزا، پیش بینی محل اقامت، نوع تغذیه بازیکنان و کیفیت بیمه آنها در ایام اقامت در این کشورها را انجام داده بود. به دلیل کوتاهی هایی که از ناحیه شرکت آلفا و همینطور واسطه انجام این دیدارها صورت گرفت. این بار هم انجام این دیدارها میسر نشد و در حال حاضر مواجه هستیم با شکایت فردی که به عنوان کارگزار فیفا مدعی لزوم جبران خسارت وارده است.
    وی، خاطرنشان کرد: با توجه به ایراد در خصوص تجمیع دو پرونده پرسپولیس و استقلال و پذیرش این موضوع، پرونده دو باشگاه به صورت جداگانه مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت. همچنین در خصوص ایراد بر عدم صلاحیت داور اسرائیلی و پذیرش این ایراد، داور یونانی از سوی دیوان منصوب شد تا به این موضوع رسیدگی کند.
    معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس در خصوص پرونده شکایت نعیم سعداوی، اظهار داشت: آقای سعداوی از زمانی که مربی تیم پرسپولیس بوده بابت طلبش به کمیته انضباطی فدراسیون قوتبال شکایت کرده است و کمیته انضباطی نیز در این خصوص رایی صادر کرده و باشگاه پرسپولیس نیز به سازمان لیگ فوتبال اعلام کرده که از محل منابع این مطالبه پرداخت شود. متاسفانه سازمان لیگ برخلاف رویه سابق که حتی بدون کسب نظر باشگاه، در گذشته مبالغی را به برخی طلبکاران پرداخت کرده بود، در این خصوص علی رغم درخواست باشگاه، این مبلغ پرداخت نشده است. آقای نعیم سعداوی هم با استناد به موادی از آیین نامه انضباطی درخواست کسر امتیاز از باشگاه را کرده است.
    معاون حقوقی باشگاه، ادامه داد: البته این حق طبیعی هر کسی برای پیگیری حقوق خود است ولی افرادی که خودشان را عضو باشگاه پرسپولیس می­دانستند و از پنجره پرسپولیس در جامعه فوتبال دیده شده­اند، انتظار نمی­رود که به این پنجره سنگ پرتاب کنند و باعث تخریب و تضعیف باشگاه شوند. هواداران این تیم از کسانی که در صف پیشکسوتان باشگاه قرار دارند، انتظار برخورد مناسب­تری دارند. مع­الوصف با سازمان تربیت بدنی در ارتباط هستیم که با تامین منابع مشکل ایشان و سایر کسانی که از باشگاه مطالبه دارند، حل شود.
    شکری در پایان خاطرنشان کرد: به کمیته انضباطی فدراسیون هم اعلام می کنیم که ظرف ماه جاری این مشکلات حل خواهد شد و این کمیته در استفاده از ابزارهای قانونی، تعجیل نکند.

pnugirl
    • n/a

بي‌احترامي با فرستادن تيم دوم به زمين
    بلكپول 29 هزار يورو نقره داغ شد

اتحاديه فوتبال انگليس به خاطر بي‌احترامي، باشگاه بلکپول را جريمه مالي سنگين کرد.
    گويا علي دايي سرمربي پرسپوليس در خصوص بازگشت علي کريمي به اين تيم چراغ سبز نشان داده و حرف‌هاي او نشان مي‌دهد که احتمال پرسپوليسي شدن جادوگر در روزهاي آينده بسيار زياد است. دايي در آخرين مصاحبه‌اي که در روزنامه پرسپوليس انجام داده در مورد بحث پرسپوليسي شدن کريمي مي‌گويد:« من هميشه علي را دوست داشته و دارم شايد بعضي مسائل اتفاق افتاده که تعابير مختلفي را به همراه داشته است اما من کريمي را دوست دارم و حضور او مي‌تواند به هر تيمي کمک کند. الان حيف است چنين سرمايه‌اي را از دست بدهيم و من حتما با کريمي صحبت خواهم کرد.»
    او ادامه مي‌دهد:« اگر بتوانيم با يکديگر همکاري داشته باشيم مطمئناً مي‌توانيم به پرسپوليس کمک کنيم. هيچ کس به ياد ندارد که من به کريمي در گذشته بي‌احترامي کرده باشم. متأسفانه در گذشته مسائلي اتفاق افتاد که فاصله‌ها زياد شد ولي الان بايد قدر امثال کريمي را بيشتر بدانيم.»
    دايي در خصوص وضعيت شيث رضايي و مصاحبه‌اي که اين بازيکن انجام داده مي‌گويد:«‌متأسفانه بايد بگويم که او نتوانست قدر جايگاه خود را بداند و کارهايي انجام داد که دور از شأن يک بازيکن پرسپوليس بود. خدا را شکر مي‌کنم که تمام بازيکنان پرسپوليس به اين مسأله تأکيد داشتند که خيلي از حرف‌هاي شيث در مصاحبه‌اي که انجام داد کذب محض است و ايشان مرتکب رفتارهايي شده که ديگر شرايط براي ادامه همکاري مناسب نيست و من تا زماني که در پرسپوليس هستم رضايي در اين تيم نخواهد بود.»
    سرمربي پرسپوليس تأکيد مي‌کند:«‌خدا وکيلي خيلي از حرف‌هاي شيث خنده‌دار بوده و بايد بگويم اتفاقات مربوط به اين بازيکن فقط به يکي، دو مورد خلاصه نمي‌شود. متأسفانه او مسائل کذبي را مطرح کرده که البته قصد جواب دادن به آنها را ندارم.»

pnugirl
    • n/a

دایی ، بازیکن هجومی می خرد اما...، پرسپولیس تیم بی دفاع

رسپولیس در این ۵ بازی ۱۱ بار دروازه اش باز شد و این یعنی این که آنها هر ۴۱ دقیقه گل خورده اند. این در حالی است که زدن ۵ گل طی ۵ بازی یعنی یک گل در هر ۹۰ دقیقه و همین آمار ثابت می کند که پرسپولیس حداقل دو برابر گل های زده اش گل می خورد.
    مرور عملکرد پرسپولیس طی ۵ دیدار دوستانه ای که در تعطیلات پیش آمده در تورنمنت آنتالیا و دوبی انجام شد ما را به این نتیجه می رساند که برخلاف گفته های علی دایی پرسپولیس هنوز در فاز دفاعی به شدت آسیب پذیر است و این درست که گل خوردن در دقایق آخر را از بین برده اما مانند دیدار با اینتراخت یا زلینا در همان دقایق ابتدایی دروازه اش باز می شود.
    این در حالی است که دایی تا این جای کار انواع و اقسام زوج ها و ترکیب های خط دفاع را با حضور شیث رضایی، علیرضا نورمحمدی ، سپهر حیدری، مجتبی شیری ، علیرضا محمد ، ابراهیم شکوری، جلال اکبری و حمیدرضا علی عسگر امتحان کرده. پرسپولیس در این ۵ بازی ۱۱ بار دروازه اش باز شد و این یعنی این که آنها هر ۴۱ دقیقه گل خورده اند. این در حالی است که زدن ۵ گل طی ۵ بازی یعنی یک گل در هر ۹۰ دقیقه و همین آمار ثابت می کند که پرسپولیس حداقل دو برابر گل های زده اش گل می خورد.
    آنها دراین بازی ها هرگز نتوانستند دروازه شان را در یک دیدار بسته نگه دارند در حالی که مقابل زنیت و آنتالیا اسپور موفق به گلزنی نشدند و این موضوع بدون شک نشان دهنده کیفیت و کلیدی بودن محمد نوری و غلامرضا رضایی در فاز هجومی این تیم است. سه بازی تورنمنت دبی و دو بازی تورنمنت آنتالیا به علی دایی ثابت کرد تیمش به شدت در فاز دفاعی لنگ می زند و این موضوع با توجه به این که پرسپولیسی ها وحید هاشمیان را که یک مهاجم است خریده اند و در تلاشند تا علی کریمی هجومی را هم به تیم اضافه کنند نشان می دهد دایی چندان به آن چه که تیمش رقم زده توجهی ندارد.
    آیا رفتن شیث و آمدن سکوبرت همه دغدغه های دایی را در فاز دفاعی از بین می برد که او با خیال راحت در فکر خریدن مهاجم است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جلسه صبح پنجشنبه حبیب کاشانی و شیث رضایی بازتاب‌های مختلفی داشته است.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در یکی از این بازتاب‌ها، سایت گل، گفت و گویی با مدافع سرخپوشان داشته و در آن درباره جزییات این جلسه سوال کرده است. گفت و گوی این سایت با شیث رضایی را در زیر می‌خوانید:
    گویا با حبیب کاشانی جلسه داشتی؟
    بلکه ساعت 9:30 قرار ملاقاتی داشتیم که انجام شد.
    [در این جلسه] چه گذشت؟
    یکسری حرف‌ها بود که زدیم. آقای کاشانی دلیل اخراج من را پرسیدند و من هر چه می‌دانستم توضیح دادم.
    دلیل اخراج چه بود؟
    من نمی‌دانم. ازسرمربی تیم بپرسید. اما مثل این که گفته بودند به هواداران توهین کردم.
    گویا این هواداران طرفدار پرسپولیس نبودند.
    اولا هواداران نه یک تماشاگر. دوم این که بله این تماشاگر پرسپولیسی نبود. شکر خدا حاضران روی سکوهای ورزشگاه هم این موضوع را تصدیق کردند.
    اما هر چه باشد این کار توجیه پذیر نیست.
    قبول دارم. من به عنوان یک بازیکن با تجربه باید حرفه ای تر برخورد می‌کردم اما شرایط به گونه‌ای رقم خورد که نتوانستم خودم را کنترل کنم.
    چرا؟
    خوب به هر حال سخت است. کسانی که در مورد کار من به هر نحوی قضاوت می‌کنند بهتر است خودشان را در آن شرایط قرار دهند. پرسپولیس نتیجه را واگذار کرده، من به زمین آمده‌ام و بعد هم چند دقیقه بعد تابلوی تعویض را می‌بینم. باز هم اعتراضی نکردم و خیلی راحت حکم تعویض را پذیرفتم اما در آن لحظه آن تماشاگر به شدت نسبت به من موضع گیری کرد و هر چه فحش و ناسزا بود نثارم کرد و من هم کنترلم را از دست دادم اما در نهایت این موضوع را قبول دارم که کارم توجیه پذیر نیست و نباید کنترلم را مقابل فحش‌های آن تماشاگر غیر پرسپولیسی از دست می‌دادم.
    گویا تاکید خاصی داری که آن تماشاگر پرسپولیسی نبوده.
    چون نبوده. خدا را شکر که همه این موضوع را تایید کرده‌اند وگرنه هوادار پرسپولیس که به بازیکن خودش فحش ناموس نمی‌دهد.
    حالا قرار شد از پرسپولیس جدا شوی؟
    نه. بارها گفته‌ام و باز هم می‌گویم که از پرسپولیس نخواهم رفت.
    اما به نظر می‌رسید که این بار با توجه به اتفاقاتی که در طول فصل رقم خورده تصمیم به جدایی گرفتی.
    نه. گفتم هر چه باشگاه صلاح بداند. به حاج حبیب هم گفتم که قصد جدایی ندارم. یعنی هر چه فکر می‌کنم نمی‌توانم پیراهن دیگری به غیر از پیراهن پرسپولیس برتن کنم.
    این اصرار نوعی لجبازی با خودت نیست؟
    نه. اتفاقا من این طور فکر نمی‌کنم. کاری را که فکر می‌کنم درست است انجام می‌دهم.
    اما با توجه به اتفاقات رخ داده بسیار بعید است که علی دایی دیگر قصد استفاده از تو را داشته باشد.
    در مصاحبه قبلی هم گفته بودم. دایی سرمربی است و این اختیار را دارد که از من استفاده کند یا نکند. من هم این اختیار را دارم که تصمیم بگیرم از پرسپولیس بروم یا نه.
    پس پیشنهادهایی که از اصفهان و تبریز داشتی چه می‌شود؟
    ضمن احترام به مدیران، مسولان و هوادارن خونگرم اصفهانی و تبریز بابت اعتمادی که به من کردند باید اعلام کنم که قصد جدایی از پرسپولیس را ندارم مگر این که باشگاه به من اعلام کند بروم که هنوز این موضوع را اعلام نکرده‌اند.
    حالا برنامه‌ات چیست؟
    تمرین. تمرین می کنم تا بدنم را حفظ کنم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس دوشنبه هفته جاری برگزار می‌شود.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس روز دوشنبه، یازده بهمن ماه در دفتر حبیب کاشانی در محل باشگاه پرسپولیس برگزار می‌شود.
    تعیین وضعیت جذب بازیکن جدید با توجه به محدودیت زمان، تصمیم گیری درباره شیث رضایی، بررسی عملکرد تورنمنت امارات، زمان اعزام تیم به جده برای رویارویی با تیم فوتبال الاتحاد عربستان در چهارچوب رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا و تعیین اسامی نفرات اعزامی به این کشور از جمله مواردی است که در این جلسه درباره آن تبادل نظر و تصمیم گیری می‌شود.

برچسب برای این موضوع