بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 84 از 151 اولیناولین ... 3474828384858694134 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 831 تا 840 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

pnugirl
    • n/a

بازیکن تیم فوتبال شاهین بوشهر گفت: ۱۶ هفته شانس یار ما نبود و فقط در این هفته خوش‌شانس بودیم.
    ستار زارع در خصوص تساوی ۲ بر ۲ شاهین برابر نفت تهران عنوان کرد: به یک امتیاز بازی راضی هستیم و خدا را شکر که توانستیم در بازی خارج از خانه امتیاز کسب کنیم.
    وی درباره موقعیت‌‌های نفت اظهار داشت: در ۱۶ هفته گذشته بدشانس بودیم و باید تمام بازی‌ها را پیروز می‌شدیم، اما متاسفانه شانس با ما یار نبود. این هفته شاهین خوش‌شانس بود و توانست یک امتیاز کسب کند.
    این بازیکن افزود: امیدوارم بتوانیم در بازی‌های آینده بهتر بازی کنیم و شرایط برای شاهین در نیم فصل دوم تغییر کند.
    زارع در مورد اضافه شدن عمادرضا به تیم شاهین خاطرنشان کرد: مشکل کنونی ما در امر گلزنی است و امیدوارم با پیوستن عمادرضا این امر برطرف شود.

pnugirl
    • n/a

سرمربی تیم فوتبال پیکان قزوین گفت: به بازیکنان ایمان دارم اما انتظار برد ۳ بر صفر برابر پرسپولیس را نداشتم.
    حمید علیدوستی پس از برتری ۲ بر صفر برابر پرسپولیس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: من انتظار چنین بردی را برابر پرسپولیس نداشتم اما به بازیکنانم ایمان دارم. پیکان یک سری مشکلات داشت که در دو هفته تعطیلی لیگ برتر این اشکالات را با تمرین برطرف کردیم. برای علی دایی نیز احترام قایل هستم اما نقاط ضعف و قوت پرسپولیس را می‌شناختیم.
    وی ادامه داد: با جذب بازیکنان جدید تا حدود زیادی کمبودهای تیم برطرف شده و خط دفاع ما در حال حاضر شرایط خوبی پیدا کرده و سه مسابقه است که تیم ما گلی دریافت نکرده است.
    سرمربی پیکان در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید شما به داوری اعتراض شدید کردید و حتی بطری آب به داخل زمین پرتاب کردید چون معتقد بودید که داور باید برای پیکان پنالتی می‌گرفت، عنوان کرد: من را به حاشیه نبرید و به این سوال جواب نمی‌دهم.
    سپس علیدوستی در رفتاری دور از انتظار از سالن نشست خبری خارج شد.

pnugirl
    • n/a

بازیکن تیم فوتبال ذوب آهن گفت: مهم قهرمانی در پایان فصل است که به آن خواهیم رسید.
    محمد رضا خلعتبری پس از برتری ۲ بر صفر مقابل استیل آذین عنوان کرد: بازی خوبی انجام دادیم و نتیجه خوبی هم گرفتیم. در جریان مسابقه، هم در نیمه اول و هم در نیمه دوم بر توپ و میدان مسلط بودیم و به آنچه می‌خواستیم دست پیدا کردیم.
    وی ادامه داد: در این دیدار مهم کسب ۳ امتیاز بود که خوشبختانه به آن رسیدیم تا از کورس قهرمانی در صدر جدول از حریفان عقب نمانیم. استیل آذین تیم بزرگ و پر مهره‌ای است که ستاره‌های فراوانی در آن بازی می‌کنند.
    خلعتبری درباره قهرمانی ذوب آهن در نیم فصل گفت: هنوز این قهرمانی مسجل نشده چون سپاهان دو بازی عقب افتاده دارد که باید انجام دهد. مهم قهرمانی در پایان فصل است که به آن خواهیم رسید.

pnugirl
    • n/a

بازیکن استیل‌آذین گفت: متاسفانه به راحتی گل می‌خوریم و نمی‌توانیم جبران کنیم و فکر کنم به باختن عادت کرده‌ایم.
    علی کریمی پس از شکست ۲ بر صفر تیمش مقابل ذوب آهن اظهار داشت: متاسفانه در جدول رده بندی شرایط خوبی نداریم و باید بیشتر تلاش کنیم و زحمت بکشیم. ناامید نیستیم. باید از این وضعیت خارج شویم و این غیر ممکن نیست. امیدوارم در نیم فصل دوم این نتایج ضعیف را جبران کنیم.
    وی در مورد عدم نتیجه گیری استیل آذین در این فصل گفت: فکر کنم کمی بد شانس هستیم. در بازی امروز خیلی خوب کردیم و تمام بازیکنان با تمام وجودشان تلاش کردند اما نمی‌دانم چرا به راحتی گل می‌خوریم و نمی‌توانیم جبران کنیم. فکر کنم تنها عامل ناکامی ما بدشانسی است و به باخت عادت کرده‌ایم.
    کریمی در مورد حاشیه‌های پیرامون استیل آذین و تاثیر آن در عدم نتیجه گیری عنوان کرد: این موضوع را قبول ندارم. باید شرایطی فراهم شود که حاشیه‌ها از تیم دور شود. خود آقای پروین هم مطمئنا از این وضعیت ناراحت است. امیدوارم در نیم فصل دوم و شناخت بهتر کادر فنی از تیم نتایج قابل قبولی کسب کنیم.
    بازیکن استیل آذین در مورد حضور پروین در این تیم اظهار داشت: پروین هم به زمان نیاز دارد. او می‌تواند کمک زیادی به ما کند. از طرفی اضافه شدن خاکپور هم می‌تواند به پیشرفت استیل آذین کمک کند اما نمی‌توان انتظار نتیجه گیری سریع را داشت.
    وی در مورد عدم توفیق مهاجمان تیم در گلزنی گفت: شرایط روحیه بازیکنان برای گلزنی پایین است و در باز کردن دروازه حریفان طلسم شده‌ایم. هم باید گل بخوریم و هم نمی‌توانیم از موقعیت‌های به دست آماده استفاده کنیم.
    کریمی در مورد حضور ناصر ابراهیمی و پرویز کماسی روی نیمکت استیل آذین گفت: هر کسی که می‌تواند به تیم ما کمک کند قدمش روی چشم.

pnugirl
    • n/a

محمدي: تکليف تعطيلي بازي هاي هفته هجدهم ليگ برتر سه شنبه مشخص مي شود.

رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال گفت: تکليف تعطيلي يا برگزاري بازي هاي هفته هجدهم ليگ برتر فوتبال در تهران سه شنبه هفته جاري مشخص مي شود.
    عزيز اله محمدي روز يکشنبه در خصوص خبر تعطيلي بازي هاي هفته هجدهم فوتبال در شهر تهران اظهار داشت: جلسه کميته اضطراري آلودگي هواي تهران روز گذشته برگزار و در پايان تصميم گرفته شد تا بازي هاي هفته جاري فوتبال در روزهاي پنجشنبه و جمعه تعطيل شود.
    وي افزود: فعلا اجراي تصميم اين کميته را مد نظر داريم و در جلسه اي که روز سه شنبه برگزار مي شود در اين خصوص نظر نهايي خود را اعلام مي کنيم.
    رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال تاکيد کرد: شدت آلودگي هواي تهران زياد است و اگر اين آلودگي تا روز جمعه ادامه داشته باشد قطعا بازي ها را تعطيل مي کنيم.
    نيم فصل دوم ليگ برتر فوتبال از روز پنجشنبه آغاز مي شود که طي آن تيم هاي استيل آذين با فولاد خوزستان و نفت تهران با ملوان بندر انزلي در تهران به مصاف هم مي روند.
    همچنين طبق برنامه پيشين سازمان ليگ، تيم فوتبال استقلال نيز روز جمعه در ورزشگاه آزادي ميزبان شهرداري تبريز است.
    روز گذشته، محمدرضا محمودي جانشين رييس کميته اضطراري آلودگي هواي تهران در پايان جلسه کميته اضطراري آلودگي هواي تهران اعلام کرد که بر اساس تصميم امروز اين کميته تا زمان کاهش آلودگي هواي تهران رقابت هاي فوتبال ليگ برتر در شهر تهران برگزار نخواهد شد.
    هفته گذشته نيز، اين کميته مصوبه اي مبني بر لغو فعاليت هاي ورزشي عمومي در شهر تهران داشت اما بازي هاي تيم هاي استقلال و پرسپوليس در رقابت هاي ليگ برتر فوتبال برگزار شد.

pnugirl
    • n/a

جدول گلزنان ليگ برتر در نيم فصل اول؛ فرار بزرگ ادينهو براي آقاي گلي

در پايان نيم فصل اول ليگ برتر، ادينهو لوسيانو مهاجم برزيلي تيم مس کرمان با 14 گل زده بهترين گلزن نيم فصل اول شد و فرار بزرگ خود براي آقاي گلي را آغاز کرد.
    رقبای اصلی ادینهو در دو هفته اخیر موفق به گلزنی نشده اند.، اگرچه ابراهیم توره 7 گله شد و با توجه به غیرقابل پیش بینی بودن این مهاجم می توان رقابت جذابی را در نیم فصل دوم شاهد باشیم. در 17 هفته طی 151 بازی انجام شده، 385 گل به ثمر رسیده و 139 بازیکن موفق به گلزنی شده اند. ضمن آنکه 7 گل به خودی نیز به ثمر رسیده که سعید سالارزاده مدافع ملوان دو گل به خودی به ثمر رسانده است.

14 گل: ادینهو لوسیانو(مس کرمان)

10 گل: رضا نوروزی(فولاد خوزستان)

9 گل: کریم انصاری فرد(سایپا کرج)

8 گل: میلاد میداودی(استقلال تهران) محمد حسینی (ذوب آهن اصفهان) سعید دقیقی(شهرداری تبریز)

7 گل: مهرداد اولادی(ملوان انزلی) محسن بیاتی نیا(صبای قم) ابراهیم توره (سپاهان اصفهان) روح الله عرب (نفت آبادان) آرش افشین(فولاد خوزستان)

6 گل: محمد نوری (پرسپولیس تهران) محمد غلامی(استیل آذین) فرهاد مجیدی (استقلال تهران) عباس محمدرضایی (سایپا کرج)

5 گل: غلامرضا رضایی (پرسپولیس تهران) امید شریفی نسب (نفت آبادان) فرهاد خیرخواه(پاس همدان) احمد حسن زاده(مس کرمان) علیرضا عباسفرد(پیکان قزوین) آرش برهانی (استقلال تهران)

4 گل: هادی اصغری(صبای قم) علی کریمی(شهرداری تبریز) رضا عنایتی، میلوراد یانوش(سپاهان اصفهان) سیاوش اکبرپور(استیل آذین) امیر میربزرگی (پیکان قزوین) امین متوسل زاده، بهادر عبدی (راه آهن تهران) محمد نزهتی(ملوان انزلی) میثم بائو ( شهرداری تبریز) ایمان حیدری (شاهین بوشهر) محمدرضا خلعتبری ، ایگور کاسترو (ذوب آهن اصفهان) ابراهیم صادقی(سایپا کرج) مسعود ابراهیم زاده ، علی علیزاده (تراکتورسازی تبریز) امیر محبی(پاس همدان)

3 گل: مهدی رجب زاده (ذوب آهن اصفهان) جاسم کرار (تراکتورسازی تبریز) جهانگیر عسگری، مجید خدابنده لو (پیکان قزوین) شهرام گودرزی(شهرداری تبریز) رودریگو لوپز (راه آهن تهران) رسول نویدکیا (نفت آبادان) باکاری دیاکیته، سیامک سرلک ، بختیار رحمانی(فولاد خوزستان) کارلوس ادواردو( (شهرداری تبریز) اشپیتم آرفی(پرسپولیس تهران) پژمان نوری( ملوان انزلی) مهدی محمدزاده( نفت تهران) محرم نویدکیا(سپاهان اصفهان)

pnugirl
    • n/a

ترين هاي ليگ برتر در پايان نيم فصل اول

تيم فوتبال ذوب آهن بهترين عملکرد خانگي و خارج از خانه را داشته است
    بیشترین برد: ذوب آهن با 10 برد

کمترین برد: نفت تهران، شاهین، شهرداری و استیل آذین با 3 برد

بیشترین تساوی: نفت تهران با 9 مساوی

کمترین تساوی: نفت آبادان با یک مساوی

بیشترین باخت: پیکان با 10 باخت

کمترین باخت: ذوب آهن، سپاهان و استقلال با 2 باخت

بیشترین گل زده: سپاهان، استقلال و فولاد با 28 گل

کمترین گل زده: استیل آذین با 13 گل

بیشترین گل خورده: شهرداری تبریز با 35 گل خورده

کمترین گل خورده: ذوب آهن با 13 گل خورده

بهترین عملکرد در خانه: سپاهان و ذوب آهن با 20 امتیاز از 8 بازی

بدترین عملکرد در خانه: سایپا کرج با 8 امتیاز از 9 بازی

بهترین عملکرد در خارج از خانه: ذوب آهن با 15 امتیاز از 9 بازی

بدترین عملکرد در خارج از خانه: صبای قم با 3 امتیاز از 8 بازی

بیشترین بازی متوالی بدون شکست: مس کرمان با 14 بازی

بیشترین بازی متوالی بدون برد: پاس و استیل آذین با 8 بازی

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

7 گل به خودي در نيم فصل ليگ برتر فوتبال ايران

در نيم فصل اول ليگ برتر و طي 151 بازي انجام شده، 7 گل به خودي ثبت شد.

سعید سالارزاده مدافع تیم ملوان تنها بازیکنی است که دو بار دروازه تیم خودی را در دو بازی مقابل ذوب آهن و صبای قم باز کرده است.
    حضور رضا عنایتی در فهرست گلزنان به دروازه خودی نیز جالب توجه است.
    2 گل: سعید سالارزاده( ملوان مقابل ذوب آهن، صبای قم)
    یک گل: ابراهیم ابرقویی( شهرداری مقابل نفت تهران) فرزاد حسین خانی(مس مقابل ملوان) رضا عنایتی( سپاهان مقابل استقلال) امیرحسین صادقی( استقلال مقابل صبای قم) فرهاد آل خمیس( نفت آبادان مقابل تراکتورسازی)

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

باقي مانده مبلغ قراردادم را صرف امور خيريه کنند تا دعاي خير آنها به ما کمک کند

هافبک تيم فوتبال استيل آذين از مسئولان اين باشگاه خواست مابقي قراردادش را صرف امور خيريه کنند تا با دعاي اين عزيزان تيم از وضعيت فعلي نجات پيدا کند.

در ابتدای فصل جاری لیگ برتر کمتر علاقمندی به فوتبال فکر می‌کرد تیم استیل آذین در نیم فصل نخست چنین نتایجی کسب کرده و در انتهای جدول قرار دارد.
    علی کریمی در مورد اینکه استیل آذین در ابتدای فصل برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا بسته شد و حتی بازیکنان این تیم قول قهرمانی می دادند اما امروز این تیم را در رده هجدهم می‌بینیم، این اتفاق عجیب نیست؟، گفت: چرا اما در شرایط فعلی برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا باید روی جام حذفی تمرکز کنیم. در لیگ هم باید به فکر اعاده حیثیت باشیم و تیم را از قعر جدول بالا بکشیم، این مستلزم تلاش تمام مجموعه باشگاه است.
    وی همچنین خاطرنشان کرد: مدتی است به خاطر نتایج ضعیف تیم، در شرایط روحی خوبی قرار ندارم، به همین دلیل تصمیم گرفتم باقی مانده مبلغ قراردادم را به باشگاه ببخشم.
    هافبک تیم فوتبال استیل آذین افزود: من در مورد باقی قراردادم نمی‌خواهم تصمیم گیری کنم اما اگر خود مسئولان باشگاه صلاح می‌دانند، آن را در امور خیریه خرج کنند تا شاید دعای خیر این عزیزان به ما کمک کند. البته این یک تصمیم کاملا شخصی است که برای رسیدن به این تصمیم بیشتر از 10 روز فکر کردم تا به نتیجه رسیدم.
    کریمی در مورد شکست این تیم برابر ذوب آهن هم تاکید کرد: بازی خوبی برابر ذوب‌آهن انجام دادیم اما حتی چند موقعیت خوب گلزنی هم داشتیم. به نظرم همین که بعد از این همه شکست مقابل تیم بزرگی مانند ذوب‌آهن بازی قابل قبولی ارائه کردیم، باعث امیدواری است اما به هرحال از نظر نتیجه گیری طلسم شده ایم.
    " این نخستین تجربه سرمربیگری محمد خاکپور بود که با شکست همراه شد. ‌آیا این مربی می‌تواند به استیل آذین کمک کند". وی در این خصوص اظهار داشت: با خاکپور در بازی‌های آسیایی بانکوک همبازی بودم و از همان موقع وی را فردی باشخصیت دیدم. امروز هم شکل رفتار خاکپور با بازیکنان نوعی اعتماد به نفس را به تیم می‌دهد. امیدوارم در ادامه بازی‌ها با تلاش مجموعه باشگاه، بتوانیم عادت به باخت را ترک کنیم.
    هافبک تیم فوتبال استیل آذین در پایان در مورد مصدومیتش گفت: به طور کامل مصدومیتم برطرف نشده است اما چون در تمرینات احساس درد زیادی نداشتم خودم خواستم در ترکیب قرار بگیرم تا شاید به تیم کمک کنم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فرهاد کاظمي: به فدراسيون فوتبال رفتم و سوتفاهمات حل شد

فرهاد کاظمي که مدتي است براي مربيگري در ليگ برتر مشکل دارد طي دو روزه گذشته به فدراسيون فوتبال رفت تا پيگير حل مشکلات باشد. به نظر مي‌رسد که مشکل او حل شده و قرار است مسئولان فدراسيون به زودي مجوز مربيگري کاظمي را صادر کنند.

کاظمي در اين خصوص مي‌گويد:« حدود يک ماه پيش جلسه‌اي با نماينده ستاد تخلفات، نماينده حراست و دکتر شريفي داشتم و پس از بحث‌هايي که صورت گرفت قرار شد وضعيت من مورد بررسي قرار بگيرد. در اين جلسه خواهان روشن شدن مطالب دروغي بودم که عليه من در فدراسيون زده شده بود و آنهايي که چنين شرايطي را براي من به وجود آوردند به خدا واگذار مي‌کنم.»
    او ادامه مي‌دهد:« بعد از گذشت يک ماه در دو روزه گذشته به فدارسيون رفتم و جلسه‌اي با آقايان کفاشيان، تاج و عزيزمحمدي و نماينده حراست داشتم در اين جلسه بحث‌هايي صورت گرفت و من توضيحاتي را ارائه دادم. موضوع ديگري که مطرح شد بحث شکايت من به دادگاه بود و من نمي‌دانستم که با توجه به قوانين فيفا نبايد اين کار را انجام مي‌دادم به همين دليل شکايتم را پس گرفتم تا همه چيز در فدراسيون حل شود.»
    کاظمي در پاسخ به ا ين سوال که آيا مشکل‌تان با عزيزمحمدي حل شد تأکيد مي‌کند:« من هيچ مشکلي نداشتم. فقط مشکل من اين بود که هيچ کس جوابم را نمي‌داد و به همين دليل مجبور شدم به دادگاه شکايت کنم. همانطور که گفتم مي‌خواستم به طور واضح مشکلم را اعلام کنند و بگويند اين بحث ف.ک ها چيست در ضمن رئيس سازمان ليگ به من گفت که ما هيچ وقت اسمي از شما نياورديم. با اين حال من به فدراسيون رفتم و سوتفاهمات حل شد.»

برچسب برای این موضوع