بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 83 از 151 اولیناولین ... 3373818283848593133 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 821 تا 830 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حسين هدايتي: مخالف حضور خاکپور در استيل آذين نبودم/ علي پروين اختيار تام دارد

رييس هيئت مديره باشگاه استيل آذين با اشاره به اينکه مخالف حضور محمد خاکپور در اين تيم نبوده است،گفت: با توجه به شرايط حساس تيم نمي‌خواستم تا زمان عقد قرار داد رسمي خبر پيوستن خاکپور به استيل آذين اعلام شود.

حسین هدایتی در مورد شایعه مخالفتش با خصوص محمد خاکپور در تیم استیل آذین گفت: این خبر اشتباه و غیرواقعی است زیرا ماجرا از این قرار بود که علی پروین در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفته گذشته با محمد خاکپور مذاکرات اولیه را انجام داد.
    وی افزود: خاکپور از پروین یک روز برای فکر کردن فرصت خواسته بود اما ناگهان اعلام شد وی به استیل آذین پیوسته است، این خبر درحالی مطرح شد که مربیان دیگری هم کاندیدای مربیگری در تیم ما بودند. سوال من این است تا زمانی که عقد قرارداد با یک مربی رسمی نشده، چگونه این خبرها منتشر می‌شود؟ اگر با خاکپور به توافق نمی‌رسیدیم ما می‌ماندیم و حاشیه‌ای جدید برای بازیکنانمان.
    مالک باشگاه استیل آذین در مورد اینکه چرا روز گذشته اعلام کرده بود هنوز با خاکپور به توافق نرسیده، افزود: زمانی که مصاحبه‌ام روی سایت باشگاه قرار گرفت، هیچگونه عقد قرارداد رسمی با خاکپور منعقد نکرده بودیم و من هم واقعیت را گفتم اما پس این ماجرا بود که پروین به من زنگ زد و گفت خاکپور شرایط استیل آذین را قبول کرده و سپس اقدامات بعدی انجام شد.

وی همچنین تاکید کرد: در حال حاضر شرایط استیل آذین بسیار حساس است و برخی‌ها هم دوست دارند اوضاع را بدتر کنند، به همین دلیل من و سایر مسئولان وبازیکنان استیل آذین باید مراقب خیلی از مسائل باشیم.

هدایتی در پایان گفت: بار دیگر تاکید می‌کنم تمام اختیارات فنی تیم استیل آذین را به علی پروین سپرده ام و ایشان اختیار تام دارد تا در هر زمینه اقدام کند، من بارها این مورد را به ایشان اعلام کرده ام

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نمازي به کادر فني استيل آذين اضافه شد

کعبي به دليل درگيري با پروين از حضور در تمرينات محروم شد
    یک مربی ایرانی که تجربه فعالیت در فوتبال آمریکا را دارد به کادر فنی تیم فوتبال استیل آذین اضافه می شود.
    به گزارش خبرنگار مهر، محمد خاکپور در پایان دیدار استیل آذین - ذوب آهن اصفهان با این اعلام این خبر افزود: امید نمازی فردا یکشنبه به ایران می آید تا به کادر فنی تیم فوتبال استیل آذین اضافه شود. وی در خصوص وضعیت ناصر ابراهیمی نیز گفت: ایشان استاده بنده هستند اما فعلا در خصوص حضور آقای ابراهیمی در تیم استیل آذین صحبت نمی کنم.
    از سوی دیگر صادق درودگر در پایان دیدار استیل آذین - ذوب آهن اصفهان در خصوص وضعیت حسین کعبی به خبرنگار مهر، گفت: طبق تصمیم اتخاذ شده حسین کعبی تا اطلاع ثانوی حق حضور در تمرینات استیل آذین را ندارد تا باشگاه در خصوص وضعیت وی تصمیم نهایی را اتخاذ کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رئيس سازمان ليگ برتر: اشتباهات داوري را نمي‌پذيرم/ کاهش تماشاگران به دليل فوتبال‌زدگي است

رئيس سازمان ليگ برتر برگزاري منظم مسابقات، رقابت فشرده در بالا و پايين جدول، استقبال نسبي تماشاگران، قطعي شدن چهار سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا و غير عمدي بودن اشتباهات داوري را از شاخص‌هاي نيم فصل اول ليگ برتر برشمرد.

عزیزالله محمدی در ارزیابی خود از نیم فصل اول رقابت‌های لیگ برتر اظهار داشت: امسال با توجه به برنامه دیدارهای تدارکاتی تیم ملی، تیم امید و حضور تیم ذوب آهن در لیگ قهرمانان آسیا شاهد فشردگی خاصی در مسابقات لیگ برتر بودیم اما اعتقاد دارم امسال بهتر از این نمی توانستیم برنامه‌ریزی کنیم.
    وی اضافه کرد: شاید تنها نقطه ضعف نیم فصل اول لیگ به تعویق افتادن دیدارهای تیم سپاهان بود که آن هم به دلیل همراهی سه بازیکن این تیم با تیم امید در بازی‌های آسیایی رخ داد که اعتقاد دارم نباید بازی‌های لیگ را به خاطر این مسابقات تعطیل می کردیم و حداقل می توانستیم دو بازیکن از این تیم را به بازی‌های آسیایی اعزام می کردیم تا دیدارهای سپاهان طبق برنامه برگزار شود.
    محمدی یادآور شد: خوشبختانه امسال رقابت بسیار نزدیکی بین تیم‌های بالا و پایین جدول وجود دارد و فاصله امتیازات بسیار نزدیک است و این نشان می دهد سطح فنی و کیفی تیم‌ها به یکدیگر نزدیک شده و دیگر نتیجه هیچ مسابقه‌ای از قبل قابل پیش بینی نیست.
    رئیس سازمان لیگ در مورد کاهش تعداد تماشاگران در فصل جدید مسابقات لیگ برتر اظهار داشت: به اعتقاد من گران شدن بلیت مسابقات ربطی به کاهش تعداد تماشاگران نداشت. فصل جدید امسال در شرایطی آغاز شد که جام جهانی تازه به پایان رسیده بود و تماشاگران به دلیل سطح بالای مسابقات جام جهانی آفریقای جنوبی تا حدودی فوتبال‌زده شده بودند و کمتر انگیزه‌ای برای حضور در ورزشگاه‌ها داشتند.
    وی ادامه داد: البته طبق میانگینی که سال گذشته به AFC ارائه دادیم به طور متوسط هر مسابقه در لیگ برتر حدود 10 هزار تماشاگر داشت که این رقم تا پایان هفته پانزدهم به حدود 9 هزار تماشاگر می‌رسد. همانطور که گفتم این کاهش به دلیل اشباع تماشاگران از فوتبال و کم انگیزگی آنها برای تماشای مسابقات لیگ بود و هیچ ارتباطی به افزایش قیمت بلیت مسابقات نداشت.
    محمدی در ادامه به حضور موفق سه نماینده کشورمان در لیگ قهرمانان آسیا اشاره کرد و افزود: امسال سه تیم باشگاهی ایران به مرحله دوم این رقابت‌ها صعود کردند ضمن اینکه تیم ذوب آهن نیز تا فینال مسابقات پیش رفت و این نشان می دهد تیم‌های ما تجربه لازم برای حضور در لیگ قهرمانان را به دست آورده‌اند و می توانند در سال‌های آینده مدعی جدی قهرمانی باشند.
    وی کسب چهار سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را نقطه قوتی دیگر برای لیگ برتر ایران در سال جاری عنوان کرد و اظهار داشت: پس از بازدید نمایندگان AFC و آغاز استانداردسازی باشگاه‌ها خوشبختانه چهار سهمیه ایران در لیگ قهرمانان قطعی شد و این درحالی بود که خیلی‌ها چنین سهمیه‌ای را برای لیگ ایران متصور نبودند اما با تلاش‌های انجام شده در باشگاه‌ها و بهبود کیفیت نرم افزاری و سخت افزاری آنها توانستیم به این موفقیت دست یابیم.
    رئیس سازمان لیگ برتر درخصوص افزایش اشتباهات داوری در فصل جاری مسابقات گفت: بنده اعتقادی به اشتباهات و ضعف داوری ندارم. به نظر من مشکل به آن اندازه که این روزها روی آن مانور می شود و خیلی‌ها اشتباهات فنی و تاکتیکی خود را به داوری نسبت می دهند، نیست. این گونه اشتباهات در همه جای دنیا وجود دارد و جزئی از بازی است و قبول ندارم که داوران ما از روی عمد مرتکب چنین اشتباهاتی می شوند.
    محمدی افزود: من اعتقاد دارم داوران ما صداقت دارند و هرگز این اشتباهات عمدی نبوده و همان اندازه که خیلی از تیم‌ها از این بابت متضرر شده‌اند بعضا همین تیم‌ها از این مسئله نفع برده‌اند. به اعتقاد من این روزها بر روی داوری ذهنیت ایجاد شده و همه با چنین پیش زمینه ذهنی در مورد داوری قضاوت می کنند.
    وی یادآور شد: شما در همین مسابقه اخیر پرسپولیس - سپاهان دیدید که داوری این مسابقه هیچ مشکلی نداشت و پنالتی‌هایی که در این مسابقه اعلام شد، کاملا صحیح بود. بنابراین نباید به گونه‌ای عمل کنیم که باعث تضعیف داوران کشورمان شویم.
    رئیس سازمان لیگ برتر در واکنش به این موضوع که شائبه‌های به وجود آمده در مورد داوری فصل جاری لیگ از دیدار پرسپولیس - استقلال آغاز شد، اظهار داشت: به هرحال با وجود گذشت ماه‌ها از این مسابقه هنوز بسیاری از کارشناسان در مورد گل پرسپولیس به استقلال دچار اختلاف نظر هستند و این نشان می‌دهد که نمی شود در مورد برخی قضاوت‌ها اظهارنظر قاطع داشت.
    محمدی ادامه داد: با این وجود ما برخی نقاط ضعف داوری را در بازی‌های نیم فصل اول گزینش کردیم و آن را در اختیار کمیته داوران قرار دادیم تا برای نیم فصل دوم برنامه ریزی بهتری داشته باشند و بتوانیم شاهد عملکرد بهتری از داوران فوتبالی کشورمان باشیم.
    وی کاهش تغییرمربیان نسبت به فصل گذشته را از دیگر ویژگی‌های لیگ دهم عنوان کرد و افزود: در نیم فصل اول نسبت به سال گذشته شاهد تغییرات کمتری در مربیان تیم‌های لیگ بودیم و روند تغییرات مربیان شکل کندتری به خود گرفته است. من معتقدم مدیران باشگاه‌ها باید در ابتدای فصل در انتخاب مربیان، بازیکنان، برنامه‌های تدارکاتی، بدنسازی و ... دقت نظر بیشتری داشته باشند تا بدنبال تغییر مداوم مربیان نباشند. این تغییرات شاید یک شوک موقتی باشد ولی جوابگوی مشکلات اساسی یک تیم نخواهد بود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هفته هفدهم ليگ برتر
    سومين باخت پياپي پرسپوليس،ذوب آهن يک گام تا قهرماني نيم فصل

ذوب آهن با پيروزي برابر استيل آذين در آستانه قهرماني در دور رفت رقابت‌هاي ليگ برتر قرار گرفت.

‌در هفته هفدهم و پاياني نيم فصل نخست رقابت‌هاي ليگ برتر ذوب آهن اصفهان در ورزشگاه دستگردي مهمان استيل آذين بود و با پيروزي دو بر صفر برابر اين تيم خود را به صدر جدول رساند و در صورتي که سپاهان در دو بازي عقب افتاده‌اش امتياز از دست بدهد، قهرماني نيم فصل از آن ذوب آهن، نايب قهرمان آسيا، خواهد بود. در بازي در ورزشگاه دستگردي مهدي رجب‌زاده و محمدرضا خلعتبري براي اصفهاني‌ها گلزني کردند.
    در ديگر ديدار حساس عصر شنبه پيکان قزوين در ورزشگاه شهيد رجايي اين شهر با سه گل پرسپوليس تهران را از پيش رو برداشت. عليرضا عباس فرد، ميثم رضاپور و جهانگير عسگري با گل‌هاي خود ششمين باخت سرخ‌پوشان پايتخت را به اين تيم تحميل کردند. اين سومين باخت پي در پي مردان علي دايي بود.
    در ديگر مسابقه‌ها مس کرمان با گل‌هاي لوسيانو ادينيو (2 گل)، راه آهن شهرري را دو بر صفر شکست داد.
    فولاد مبارکه سپاهان 4 بر يک سايپاي کرج را شکست داد. ابراهيم توره (3 گل) و محرم نويدکيا گلزنان تيم اصفهاني در اين مسابقه بودند.
    در تبريز تراکتورسازي با گل‌هاي علي عليزاده و محمد نصرتي و ابراهیمی3 بر يک نفت آبادان را شکست داد. ديدار نفت تهران و شاهين بوشهر هم برنده‌اي نداشت و با تساوي 2 بر 2 پايان يافت. محمدحسين مهرآرا و عليرضا عزتي براي نفت و منصور تنهايي و مهدي طارمي براي شاهين بوشهر در اين بازي گلزني کردند.
    در جدول رقابت‌هاي ليگ برتر ذوب آهن با 35 امتياز جاي استقلال را گرفت و صدرنشين شد. استقلال با 33 امتياز در مکان دوم جاي دارد. مس کرمان هم با 30 امتياز در مکان سوم ايستاده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نتايج کامل هفته 17 ليگ برتر/قهرماني ذوب آهن در روز هت تريک پرسپوليس

هفته هفدهم ليگ برتر با انجام 9 بازي به پايان رسيد و بدين ترتيب نيمي از فصل پر فراز و نشيب ليگ دهم طي شد. البته دو بازي معوقه سپاهان باعث شد تا نيم فصل اول ناقص به پايان برسد. در اين هفته تيم پرسپوليس سومين شکست متوالي خود را در قزوين از تيم ته جدولي پيکان پذيرا شد تا مديران اين باشگاه فکري به حال تيمشان بکنند.
    سپاهان یک نتیجه 4-1 دیگر را رقم زد و این بار سایپا را با شکست بدرقه کرد. تراکتورسازی در تبریز مقابل نفت آبادان پیروز شد و مس نیز راه آهن را برد. ذوب آهن در تهران تیم بحران زده استیل آذین را شکست داد و قهرمان نیم فصل شد.

استیل آذین تهران صفر- ذوب آهن اصفهان 2

گل: مهدی رجب زاده(16) محمدرضا خلعتبری(75)

نفت تهران 2- شاهین بوشهر 2

گل: محمدحسین مهرآزما(27) علیرضا عزتی(63) / منصور تنهایی(5) مهدی طارمی(85)

پیکان قزوین 3- پرسپولیس تهران صفر

گل: علیرضا عباسفرد(14) میثم رضاپور(27) جهانگیر عسگری(89)

سپاهان اصفهان 4- سایپا کرج 1

گل: ابراهیم توره(43، 44، 76) محرم نویدکیا(69)

مس کرمان 2- راه آهن تهران صفر

گل: ادینهو(5، 52)

تراکتورسازی تبریز 3- نفت آبادان 1

گل: علی علیزاده(56) محمد نصرتی(71) محمد ابراهیمی(90)/ روح الله عرب(83)

استقلال تهران 3- پاس همدان 2

گل: اسماعیل شریفات(36) آرش برهانی(46، 80)/ امیر محبی(37) روزبه شاه علیدوست(90)

صبای قم 1- ملوان انزلی صفر

گل: سعید سالارزاده( 37- گل به خودی)

فولاد خوزستان 4- شهرداری تبریز صفر

گل: باکاری دیاکیته(22، 92) آرش افشین(83، 90)

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

pnugirl
    • n/a

کاپتیان تیم استیل آذین گفت: به عنوان بازیکن فعلا در خدمت استیل آذین هستم اما هر کمکی که از دستم برآید انجام می‌دهم.
    مهدی مهدوی کیا پس از شکست ۲ بر صفر مقابل ذوب آهن اظهار داشت: در این بازی خوب بازی کردیم اما متاسفانه بر خلاف جریان مسابقه گل خوردیم. باید سعی کنیم هر چه زودتر مشکلات را حل کنیم تا بتوانیم به جایگاه اصلی خود برگردیم. امیدوارم بتوانیم در بازی‌های آینده نتایج ضعیف گذشته را جبران کنیم.
    وی در مورد حضورش به عنوان مربی و بازیکن در استیل آذین گفت: من بازیکن این تیم هستم و فعلا بازی می‌کنم البته هر کمکی که از دستم برآید برای استیل آذین انجام می‌دهم.
    کاپیتان استیل آذین درباره اختلاف علی پروین با حسین کعبی و اینکه گفته می‌شود که کعبی عذرخواهی نکند به تیم بر نمی‌گردد عنوان کرد: در جریان این موضوع نیستم و اطلاعی ندارم.

pnugirl
    • n/a

سرمربی صنعت نفت آبادان گفت: اعضای کادر فنی و بازیکنان تراکتورسازی بین نیمه در رختکن به داور فشار آوردند.
    کاسیمیرو پس از باخت ۳ بر یک مقابل تراکتورسازی تصریح کرد: وقتی به تبریز آمدیم مشکلات زیادی داشتیم و چند بازیکن خوب خود را در اختیار نداشتیم. نیمه اول توانستیم بازی را بدون گل درآوریم اما نیمه دوم برای من خوشایند نبود.
    وی افزود: اعضای کادر فنی و بازیکنان تراکتورسازی بین نیمه در رختکن به داور فشار آوردند که چرا خطاهایشان گرفته نمی‌شود. با این فشاری که به داور وارد شد اصلا از داوری رضایت ندارم. من هیچ کجای دنیا چنین صحنه‌ای ندیدم که بین دو نیمه به داور فشار وارد شود این کار خوبی نیست. داور در این مسابقه بسیار اشکال داشت.
    کاسیمیرو عنوان کرد: من هم در آبادان می‌توانم چنین کاری انجام دهم اما این کار درستی نیست. اگر گلر ما در دقایقی ابتدایی بازی از ناحیه کتف آسیب نمی‌دید این سه گل را نمی‌خوردیم. گل‌های مسخره‌‌ای خوردیم.
    سرمربی نفت گفت: امتیازمان با تراکتورسازی تقریبا برابر است. سال اولمان است که در لیگ برتر حضور داریم و به خاطر همین چنین نتایجی رقم می‌خورد. مطمئنا در نیم فصل دوم نتایج عوض می‌شود این توانایی را داریم تا بهتر نتیجه بگیریم.

pnugirl
    • n/a

مربی استیل آذین گفت: با توجه به اینکه شناختی از تیم نداشتم با کمک برخی از بازیکنان مانند مهدوی کیا و کریمی ترکیب را انتخاب کردم.
    محمد خاکپور پس از شکست ۲ بر صفر مقابل ذوب آهن درباره بازگشتش به فوتبال اظهار داشت: خوشحالم که دوباره به صحنه فوتبال برگشتم. امیدوارم با کمک اهالی فوتبال و انتقادهای به جای آنها بتوانم به موفقیت برسم چون هر موفقیتی که برای هر تیمی در لیگ به وجود می‌آید منجر به موفقیت فوتبال ایران می‌شود که امیدوارم من هم بتوانم سهمی از آن داشته باشم.
    وی در مورد قبول هدایت استیل آذین گفت: مسئولیت تیمی را پذیرفتم که پتانسیل بسیار بالایی دارد. باید از کسانی که در گذشته به عنوان مسئول کادر فنی در این تیم حضور داشتند تشکر کنم چون تمام تلاش خود را کردند هر چند که شاید در نتیجه گیری ناموفق بودند.
    خاکپور عنوان کرد: امروز تیم را تحویل گرفتم و باید با آسیب شناسی و برنامه ریزی دقیق به جایی که استعداد آن را داریم برسیم چون تک تک این بازیکنان از بزرگان فوتبال ما هستند. قول می‌دهم استیل آذین متحول شود.
    وی تصریح کرد: امروز خوب شروع کردیم. تمام توان و تلاشی که داشتیم گذاشتیم و با توجه به نوع بازی قابل قبول بود اما با تیمی بازی کردیم که چه از نظر کادر فنی و چه از نظر تیمی عملکرد بسیار خوبی دارد.
    مربی استیل آذین در خصوص انتخاب همکاران خود در استیل آذین در این تیم عنوان کرد: یکی از همکاران خودم را به نام امید نمازی که در آمریکا کار می‌کند برای حضور در ایران دعوت کرده‌ام تا بتوانیم تیمی که بسیاری از ستارگان در آن هستند سر و سامان دهیم. از روز گذشته که نحوه تمرینات تیم را دیدم به نظرم نسبت به بازی‌های گذشته عملکرد بهتری داشتیم. امروز بازیکنانمان با تمام توان در زمین تلاش کردند. هر چند که شاید کمی از نظر هماهنگی دچار مشکل بودیم.
    وی ادامه داد: وقتی استیل آذین را تحویل گرفتم به عنوان یک مربی حرفه ای باید مسئولیت این شکست را قبول کنم و این موضوع را به عهده می‌گیرم. شاید عدم شناخت نسبت به استیل آذین و همچنین تیم حریف مهمترین دلیل شکست ما بود.
    خاکپور در مورد اختیارات پروین در استیل آذین عنوان کرد: استاد من به یکی از باتجربه ترین زحمت‌کشان فوتبال و حضور او در استیل می‌تواند نه تنها برای ما بلکه برای فوتبال ایران دلگرمی باشد و مطمئنا از تجربیات پروین استفاده خواهم کرد. خوشحالم که در کنار او کار می‌کنم. البته پروین دستم را برای انتخاب همکارانم باز گذاشته است. چون هدف ما موفقیت تیم است که بدون برنامه ریزی و کار گروهی به دست نمی‌آید.
    وی در مورد حضور ناصر ابراهیمی و کماسی در استیل آذین گفت: هنوز برای حضور این افراد در تیم به اتفاق نظر نرسیده‌ایم.
    خاکپور در مورد علت بازی کردن کریمی در این دیدار گفت: فکر کنم کعبی در تمرین دیروز دچار مصدومیت شده بود.

pnugirl
    • n/a

سرمربی مس کرمان گفت: هدف ما این است که هر هفته هماهنگ‌تر کار و جایگاه خود در جدول را بهتر کنیم.
    صمد مرفاوی پس از برتری ۲ بر یک مقابل راه‌آهن عنوان کرد: بازی بسیار دشواری بود و با شناختی که از راه‌آهن داشتیم، می‌دانستیم کار سختی در پیش داریم. در نیمه نخست حریف از نظر میدان داری بهتر از ما بود، اما در نیمه دوم با صحبت‌هایی که در رختکن داشتیم هم گل زدیم و هم بازی را در اختیار گرفتیم.
    وی افزود: بازیکنان ما در این بازی بسیار با انگیزه و منسجم ظاهر شده و از تمام وجود تلاش کردند. هدف ما این است که هر هفته هماهنگ تر کار و جایگاه خود در جدول را بهتر کنیم.
    سرمربی مس گفت: تیم ما ۲۵ بازیکن دارد و هر کدام که بهتر باشند در زمین قرار می‌گیرند و هیچ فرقی بین بازیکنان بزرگ و جوان وجود ندارد.
    مرفاوی در پاسخ به این سوال که ادینهو عامل پیروزی مس در این بازی بود، خاطرنشان کرد: در این شکی نیست که ادینهو بازیکن بزرگی است و نقش بسزایی در پیروزی‌های ما دارد، اما او تنها در تیم بازی نمی‌کند و سایر نفرات هم به نوبه خود زحمت می‌کشند و توپ‌های آخر به او می‌رسد.
    وی افزود: ما برای مهاجمان خود به خصوص ادینهو در هر بازی وظایف و نقش خاصی داریم تا حریفان نتوانند او را کنترل کنند.
    سرمربی مس عنوان کرد: خدا را شکر می‌کنم که در ۱۴ هفته اخیر شکست نخورده‌ایم و این نشان می‌دهد که روحیه پیروزی خواهی و شکست ناپذیری را همیشه در خود داریم.

برچسب برای این موضوع