بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 8 از 9 اولیناولین ... 6789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 از مجموع 83

موضوع: خنده بازار دااااااااااغ اول هفته...

javad jan آواتار ها
    • 19,067
    مدیر بخش

عنوان کاربری
    مدیر کل تالار فنی و مهندسی
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    کارشناس کنترل پروژه
    رشته تحصیلی
    مدیریت اجرایی
    راه های ارتباطی

یارو داره باهام صحبت میکنه میگه: اسمم میناست.
    اسم پروفایلش نازنینه! آی دیش آیداست، ایمیلش هم المیرا68 !!!
    سازمان سیا تو شناسایی این مشکل پیدا کرده!
    اونوخ تو جزئیات زده: از دروغ بیزارم!

‏خبرفوری
    بعلت تحمل مرد در برابر مشکلات گرانی، قطع شدن یارانه
    گرانی مسکن، ماشین، دانشگاه بچه ها و مخارج بالای مادر بچه ها
    بهشت با شیب ملایم در حال حرکت به زیر پای پدران میباشد !

اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )

javad jan آواتار ها
    • 19,067
    مدیر بخش

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    کارشناس کنترل پروژه
    رشته تحصیلی
    مدیریت اجرایی
    راه های ارتباطی

تنها کسی که از صمیم قلبش بمن گفت
    I love you
    عروسک دختر خالم بود، اونم باید فشارش میدادم تا بگه…!!!
    میفهمی؟؟ فشار….. تحت فشار بود که گفت….!!!!

میگن هیچ کجا مثل خونه خود ادم نمیشه
    زر مفت میزنن
    رفته بودم هتل 5 ستاره
    به همین برکت قسم نمیخواستم برگردم با لگد برم گردوندن !

javad jan آواتار ها
    • 19,067
    مدیر بخش

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    کارشناس کنترل پروژه
    رشته تحصیلی
    مدیریت اجرایی
    راه های ارتباطی

امروز یه پشه یه ربع بی حرکت نشسته بود رو میز نهار خوری
    منم سریع زدم لهش کردم !
    بعد چن دیقه یه پشه اومد بالای سرم گفت : “بی وجدان ، معلول بود”

باز ما دو تومن شارژ کردیم و این ایرانسل شروع کرد ..
    آقا من نمیخوام پولدار شم ..
    گنج نمیخوام..
    صندقچه سکه طلا نمیخوام..
    پیشوازای ویژه نمیخوام..
    آیفون 5 نمیخوام..
    مزدا 3 نمیخوام..
    تو سرت بخوره اون #7* …
    ما اصن میخوایم شارژ را گران بخریم از بقالی..
    آخه بدبخته گدا گشنه دو تومن چیه که میخوای از چنگ من درش بیاری؟
    اصن از همون وقتی که رابطه ی منو با همراه اول خراب کردی باید میفهمیدم قصدت تیغ زدنه
    کثثثثثثثثثثثثثثثثثثثافتتت تتتتتتتتتتتتتتتتت

javad jan آواتار ها
    • 19,067
    مدیر بخش

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    کارشناس کنترل پروژه
    رشته تحصیلی
    مدیریت اجرایی
    راه های ارتباطی

امروز گوشی پسر داییم رو بدون این که بفهمه برداشتمو اسمم رو به “۲۰۰۰۹۰۲۲” تغییر دادم.بعد با گوشی خودم این پیامک رو براش فرستادم:مشترک گرامی،به عرض میرساند شما در قرعه کشی همراه اول ،برنده یک دستگاه خودروی mazda 3 شده اید.ضمن عرض تبریکلطفا جهت دریافت جایزهعدد ۷۸۹۲۴۱۳۶۸۰(یه عدد ده رقمی)را به همین شماره بفرستید.هیچکس تنها نیست.همراه اولبنده خدا از ظهر تا حالابالای salijoon.ws بار اون کد(عدد ده رقمی) روداره برام میفرستهو من هر دفعه بهش جواب میدادم:مشترک گرامی کد ارسالی شما صحیح نمیباشد.لطفا مجددا ارسال فرمائید… الان اس داده : دهن مارو سرویس کردی همراه اول!!منم اس دادم:مشترک گرامی حالا که فحش میدهیدمزدا که سهل استدسته بیل هم بهتون نمیدیم!!!!
    ﺗﻮ ﺟﻤﻊ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﻓﯿﻠﻢ ﻣﯿﺪﯾﺪﻡﻃﺮﻑ ﺩﻭ ﺷﺨﺼﯿﺘﻪ ﺑﻮﺩﺯﺭﺕ ﻭ ﺯﺭﺕ ﻣﯿﺰﺩ ﺁﺩﻡ ﻣﯿﮑﺸﺖ بعدِ ﯾﻪ ﺳﺎﻋﺖ ﻋﯿﻦ ﯾﻪ ﺑﭽﻪ ﮔﻮﮔﻮﻟﯽ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ ﻧﮕﺎﺕ ﻣﯿﮑﺮﺩ !ﺑﺎﺑﺎﻡ : ﺧﺎﻧﻮﻡ ﻧﮑﻨﻪ ﺍﯾﻦ ﺑﭽﻤﻮﻧﻢ ﺩﻭ ﺷﺨﺼﯿﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ؟ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ : ﻧﻪ ﺑﺎﺑﺎ ﺧﯿﺎﻟﺖ ﺭﺍﺣﺖ ﺍﯾﻦ ﺍﺯ ﺍﻭﻟﻢ ﺑﯽ ﺷﺨﺼﯿﺖ ﺑﻮﺩ ﭼﻪ ﺑﺮﺳﻪ ﺑﻪ ﺩﻭ ﺗﺎ ﺷﺨﺼﯿﺖ !ﯾﻨﯽ ﺗﺨﺮﯾﺐ ﺩﺭ ﺣﺪ ﻫﯿﺮﻭﺷﯿﻤﺎ ،ﺍﻻﻥ ﺩﺍﺭﻡ ﻫﻨﻮﺯ ﺗﯿﮑﻪ ﻫﺎﺷﻮ ﺟﻢ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ؛بعدشم دارم میرم یونیسف !

javad jan آواتار ها
    • 19,067
    مدیر بخش

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    کارشناس کنترل پروژه
    رشته تحصیلی
    مدیریت اجرایی
    راه های ارتباطی

بردم داداشم رو رسوندم کلاس،برگشتم …مامانم میگه رسوندیش؟پَ نه پَ انداختمش تو چاه اینم پیرهنشه ..
    تو فیس بوک خوندمآیا میدانستید فاصله مچ دست تا آرنج اندازه کف پاست؟اومدم اندازه بگیرم،اولش گوزیدم،بعد خشتکم پاره شد،آخرشم کمرم رگ به رگ شد!!!!

javad jan آواتار ها
    • 19,067
    مدیر بخش

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    کارشناس کنترل پروژه
    رشته تحصیلی
    مدیریت اجرایی
    راه های ارتباطی

یکی از فانتزیام اینه که تو محلمون ۱۰تا پسر غریبه به دختر همسایمون تیکه بندازن و من غیرتی بشم کله کنم برم براشون ۱۰تاشونو لت و پار کنم و بعد بهشون بگم “خودتون خواستین من دعوا نداشتم” ، بعد دختر همسایه این صحنه رو ببینه کف و تف قاطی کنه تا میخواد بیاد سمتم که ازم قدردانی کنه یهو مادرش با چادر گُل گُلی از خونه بیاد بیرون و ببینه ۱۰نفر پاره پوره رو زمین دارن خاک میخورن ، متوجه جریان میشه و با یه حالت بغض آلود بیاد سمتم بگه داماد من …
    من : بله مادر ؟بگه : من همیشه آرزو داشتم همچین پسر رخشی داشتم !
    من : ولی مادرم تو همیشه به چشم یه پسر بد منو نگاه میکردی ، تو همیشه یه کاری میکردی که آمارم پیش بقیه همسایه ها خراب باشه ، تو به من تهمت میزدی (با صدای آلن دلون)در همین حین یهو صدای کف زدن به گوشم میرسه ، برگردم ببینم ۲۴۹ نفر دارن برام کف میزنن به خاطر جان فدایی و دیالوگ زیبام ، بعد یهو ببینم یه افق داره از سمت راستم میاد ، دوست داشتم بیشتر دیالوگ بگم که همسایه ها بیشتر کف بزنن ولی مجبور شدم تا افق نرفته توش محو بشم ….
    یکی از فانتزیام اینه که یه روز که دارم تو خیابون راه میرم یهو ببینم یه دزد اسلحه شو گذاشته رو شقیقه یه خانوم سانتی مانتال و میخواد کیفشو خالی کنه ، منم سریع بپرم بینشونو و درحالیکه دارم تفنگو ازش میگیرم باهاش درگیر شم و درحین درگیری یهو صدای شلیک شنیده شه و چند ثانیه هر دومون چشم تو چشم به هم نگاه کنیم و یهو دزده بخوره زمین و در حالیکه از شیکمش داره خون فواره میزنه من بگم : نهههههههه من نمیخواستم اینطوری شه … در همین حین پلیس از راه برسه و منو دستگیر کنه ! (شش ماه بعد)تو دادگاه در حالیکه من دارم بی گناهیمو ثابت میکنم قاضی من رو مقصر بدونه و به قصاص محکوم کنه بعد در حالیکه من نا امید شدم یه نگاه به خانواده ام میندازم میبینم همه شون دارن گریه میکنن و یه نگاه به خانواده مقتول میکنم میبینم خون جلو چشاشونو گرفته سریع اونورو نیگا میکنم … بعد برمیگردم سپیده رو نگاه میکنم میبینم یه سر تکون میده به معنی خاک تو سرت ، عآخه به تو چه ربطی داشت نخود هر آش ؟؟؟ (بقیه شو یادم نمیاد عاخه شوکه شده بودم)خلاصه روز اعدام فرا میرسه و منو میبرن برای اعدام ؛ بعد وقتی میخوان حکم رو اجرا کنن قاضی بهم میگه آخرین خواسته ات چیه ؟ منم میگم آخرین خواسته ام اینه که اعدامم نکنین ، بعد قاضی با همکاراش یه مشورت میکنه و با آخرین خواسته ام موافقت میکنه …
    بعد منم میرم تو افق سحرگاهی محو میشم !

javad jan آواتار ها
    • 19,067
    مدیر بخش

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    کارشناس کنترل پروژه
    رشته تحصیلی
    مدیریت اجرایی
    راه های ارتباطی

یکی از فانتزیام اینه که یه پیرمرد پولدار تصادف کنه و من برسونمش بیمارستان و نجاتش بدم ، اونم با بچه هاش مشکل داشته باشه و تمام زندگیشو به نام من بزنه و بمیره ؛ وقتی بچه هاش منو پیدا میکنن که پولارو بگیرن ، همه پولارو بندازم جلوشون بگم بردارید نامردها ، اونی که با ارزش بود پدرتون بود …
    گاهی اوقاتیه غلطی میکنیمکه بعدش هر غلطی میکنیمنمیتونیم هیچ غلطی بکنیمجمله ی سنگینی بود دوساعت هوا خوری
    وجدان چیست؟..........چیزى است که انسان راازگناه بازنمیدارد،فقط گناه راکوفت آدم میکند

javad jan آواتار ها
    • 19,067
    مدیر بخش

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    کارشناس کنترل پروژه
    رشته تحصیلی
    مدیریت اجرایی
    راه های ارتباطی

یه روز یه پسره، میره تو جمع اسکولا می بینه هر کی یه عددی رو میگه: بقیه می خندنمی پرسه: چرا این کارو می کنید؟می گن: ما رو هر جک یه شماره گذاشتیم، هر کی هر عددی میگه می فهمیم کدوم جکه می خندیم!!پسره میگه: خب مثلاً ۴۵ یعنی چی!؟می بینه یکی از خنده قش کرده یکی سرشو می کوبه تو دیوار!پسره میگه: چرا می خندین!!؟؟میگن: خدا لعنتت کنه اینو تا حالا نشنیده بودیم!
    تو یه جمعی هستمبابام زنگ زده میگه یه سوال میپرسم تابلو نکنفقط با آره یا نه جواب بده باشه؟میگم باشه.میگه اونجا چه خبره؟به نظر شما بگم اره یا نه؟؟
    ی دختره بم صب مسیج داده…جلامتو جلد خوکصلی فدات بلم!جی اف میفا ندالی?میثه بلات دوچ صم ?بوچ بوچ !!!!!...............زنگ زدم وزارت اطلاعاتگفتم چن تا کارشناس رمز گشایی بفرستنمن ک خودم احتمال حمله تروریستی میدم

javad jan آواتار ها
    • 19,067
    مدیر بخش

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    کارشناس کنترل پروژه
    رشته تحصیلی
    مدیریت اجرایی
    راه های ارتباطی

آمریکا کجاست؟؟!!!آمریکا جاییستکه بزرگترین کمدینش (رابین ویلیامز) ازفرط افسردگیخودکشی میکنه..و ایران جاییستکه افسرده ترین مردمانش ۲۴ ساعتهدرحال جک ساختن هستن!!!!!!.تاحالا ازاین زاویه نگاشون نکرده بودم…آمریکایی های بدبختخخخخ
    وقتی مردی در خودرو را برای زنش باز می کندشما می توانید مطمن باشید کهیا ماشین جدید است یا همسرش !

javad jan آواتار ها
    • 19,067
    مدیر بخش

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    کارشناس کنترل پروژه
    رشته تحصیلی
    مدیریت اجرایی
    راه های ارتباطی

ﻣﻦ ﻣﻮﻧﺪﻡﭼﺮﺍ مردا با همسرشون ﻭﻗﺘﯽ حرف میزنن ﺻﺪﺍشون ﺷﺒﯿﻪ ﺧﺮﺳﻪ!ﻭﻟﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺎ همکارای خانومشون ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰنن،صداشون ﺷﺒﯿﻪ ﺧﺴﺮﻭ ﺷﻜﻴﺒﺎییه؟!!!
    هوارو هم فیلتر کردن لامصبا،از گرمای تابستون پریدیم تو سرمای زمستون !!آقا هوا دو نفره ی پاییز چی شد این وسط؟؟؟
    شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آنرا از تو گرفتند،عاشق شو حتی به آنهایی که دلت را شکستند،دعا کن برای کسانی که نفرینت کردند،ومهربان باش با آنانی که با توخصومت میورزند…......و اینگونه حتما به فنا خواهی رفت.ودهان مبارکت آسفالت خواهد شد.موفق باشی.

صفحه 8 از 9 اولیناولین ... 6789 آخرینآخرین