-
وفارو از ماهی یاد بگیر که وقتی از اب بیرون میاد میمیره نه از زنبور که وقتی از گلی خسته میشه میره سراغ یه گل دیگه
-
در طول زندگی یکدل و یکرنگ باش که قالی از چند رنگ بودن به زیر پا افتاده
-
salam khedmate KHORZOO KHAN
emrooz mikhastam az bachehaye pnu tashakor konam be khatere FAALIYATE GOSTARDASHOON vaghean khaste nabashin k enghadr faal hastin
-
be nazare man k motmaen ham hastam bachehaye daneshgahe ma hanooz nemidoonam internet chiye bad dast be kamar mishan migan daneshgamoon bedard nemikhore vaghi khodetoon hich pishrafti nadarin chetor entezar darin daneshgah pishraft kone?
in maeim k bayad baese pishrafte daneshgahemoon beshim vali age bekhaym haminjoor pish berim be hichja nemiresim az ma goftan khoddanid
omidvaram ke yekam be khodetoon biyaein ta baese pishrafte daneshgah beshim
-
شما معلومه خیلی عجولی ها،ما منتظریم ،شمام باش انگار نشنیدی تو ایران عمر مفید ساختمون ها 29 ساله هنوز واسه نقل مکان یه 21 22 سالی زوده. انشالا اکسپایر که شد دست جمعی میریم افتتاح
-
slm barobach
ma nabodim shoma hesabi garmesh kardin, ,garmaye hozoreton mostadam.
-
sepid kojaee man delam vasat tang shode najoor,lotfan ghadam bezar ro cheshaye bashga ma ro ham khoshal mikoni.i'm wating for you
-
vorodi haye 86 az shoma baeede hozore kam rangeton delo mizane.
-
slm
champion: khodeto aziyat nakon az bacheyahe ma hich bokhari boland nemishe man k dige ba fb va nim khodamo sargarm mikonam
-
slm ma mitonim az baghie dostamon ke emaileshono darim daavat konim bian .ok
برچسب برای این موضوع