بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 8 از 17 اولیناولین ... 678910 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 از مجموع 166

موضوع: برنامه نتایج و اخبار فوتبال ایتالیا 2010_2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

لئوناردو پس از برد برابر رم : خودمان بازي را پيچيده كرده بوديم

سرمربي تيم فوتبال اينتر معتقد است اکنون که تيمش رم را شکست داده نبايد نکات منفي را بيش از اندازه بزرگ کرد.

تيم فوتبال اينتر در هفته‌ي بيست و چهارم رقابت‌هاي سري A در ديداري پرگل با نتيجه‌ي 5 بر 3 از سد رم گذشت.
    لئوناردو در پايان بازي گفت: نتيجه‌اي که رقم خورد، تقصيرخودمان بود. خودمان بوديم که بازي با رم را پيچيده کرديم. البته گلهايي که دريافت کرديم چيز خاصي نبود. يکي از گلها که از روي ضربه ايستگاهي به ثمر رسيد و توپ پس از برخورد با دفاع تغيير مسير داد و وارد دروازه شد. يکي ديگر از گلها هم که حاصل ريباند توپ پس از برخورد به تير دروازه بود. فقط يک گل را در جريان بازي دريافت کرديم.
    سرمربي پيشين ميلان ادامه داد: زماني که نتيجه بازي 4 بر 3 بود، با احتياط بازي را دنبال کرديم، اما توانستيم گل پنجم را هم به ثمر برسانيم. فکر مي کنم اکنون که تيم نتيجه گرفته، صحبت کردن درباره‌ي نکات منفي و بزرگ جلوه دادن آنها چندان کار درستي نباشد. مهمترين مسئله در حال حاضر ادامه پيروزيها و نزديک شدن به هدف نهايي است.
    تيم فوتبال اينتر با توجه به توقف ميلان مقابل جنوا يک گام ديگر به اين تيم نزديک شد تا پس از اين که بنيتس تيم را از شرايط قهرماني دور کرده بود، بار ديگر در زمره مدعيان قرار بگيرد.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ماسيميليانو آلگري: بايد روي بازي هاي خودمان تمركز كنيم

ماسيميليانو آلگري، سرمربي ميلان، از بازيکنانش خواست به جاي فکر کردن به سرنوشت قهرماني اسکودتو، روي بازي هاي آينده تيم شان تمرکز کنند.

ميلاني ها هفته هاي خوبي را سپري نمي کنند و تساوي هاي پياپي اين تيم موجب شده تا ناپولي و اينتر اختلاف در صدر جدول را کاهش دهند.
    اما به نظر مي رسد اين نتايج موجب نگراني آلگري نشده است اما مي داند که براي فتح اسکودتو بايد تلاش بيشتري به خرج بدهند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مي دانم که براي فتح اسکودتو بايد تا پايان فصل بجنگيم. اينتر تيم باکيفيتي است مانند ناپولي و رم اما من به ميلان و بازگشت مصدومان تيم فکر مي کنم.
    علاوه بر اين ما در چند هفته آينده بازي هاي چمپيونزليگ را در پيش داريم."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تياگو سيلوا: از اينتر نمي ترسيم

تياگو سيلوا، مدافع برزيلي ميلان، مطمئن است تيمش مي تواند رقيب همشهري، اينتر را پشت سر گذاشته و فاتح اسکودتو شود.

ماسيمو موراتي، مالک باشگاه اينتر، پس از تساوي 1-1 ميلان مقابل جنوا اعلام کرده بود نرآتزوري از اين نتيجه انگيزه زيادي گرفته است اما سيلوا بلافاصله اين صحبت ها پاسخ داد.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" از اينتر نمي ترسيم. آنها تيم خوبي هستند اما ما از هيچ تيمي نمي ترسيم.
    آنها تيم خوبي هستند و سال گذشته همه جام ها را فتح کردند، ضمن اينکه فوتبال خوبي را نيز به نمايش گذاشتند."
    تياگو موتا، هافبک برزيلي اينتر، بعد از اينکه به تيم ملي برزيل دعوت نشد، در انتظار است تا براي تيم ملي ايتاليا به ميدان برود. سيلوا در اين مورد گفت:" تياگو موتا در تيم ملي ايتاليا؟ اين براي برزيل يک شکست است. او بازيکن بزرگي است و از کيفيت بالايي برخوردار است. او مي تواند کمک زيادي به تيم ملي ايتاليا بکند."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

يوونتوس هم خواهان الکسيس سانچس است

يوونتوس الکسيس سانچس، مهاجم اودينزه را به عنوان بازيکن آينده خود مي‌خواهد و قصد دارد براي اين ملي‌پوش شيليايي پيشنهاد بدهد.

یوونتوسی‌ها قصد دارند با وجود علاقه اینتر و چلسی به این بازیکن 22 ساله، در تابستان او را بخرند.
    مدیران بانوی پیر قرار صحبت با اودینزه را گذاشته‌اند و اودینزه‌ای‌ها هم به درخواست ابتدایی آنها پاسخ مثبت داده‌اند. یوونتوس باید حداقل 30 میلیون یورو برای او پیشنهاد بدهد.
    البته ممکن است این قرارداد به صورت معاوضه بازیکن باشد. جیامپائولو پوتزو، رییس باشگاه فریولانی رافائله پالادینو و سباستین جووینکو را می‌خواهد.
    پالادینو تحت مالکیت مشترک یوونتوس و پارماست، و جووینکو هم به صورت قرضی در پارما به سر می‌برد. یوونتوس شاید از این دو بازیکن استفاده کند تا قدرت مالی رقیبان را خنثی کند.
    اودینزه گفته این مهاجم تا تابستان می‌ماند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دوري يك ماه ستاره اينتر/ميليتو بازي با بايرن مونيخ را از دست داد

ديگو ميليتو بازي با بايرن مونيخ در ليگ قهرمانان اروپا را به دليل آسيب ديدگي از دست داد.

ستاره آرژانتيني تيم فوتبال اينتر که فصل گذشته در ليگ قهرمانان هر دو گل تيمش را در فينال به ثمر رساند، ديدار مقابل بايرن‌مونيخ را به دليل آسيب ديدگي از دست داد و تا 4 هفته نمي تواند تيمش راه همراهي کند.
    ميليتو در ديدار مقابل رم که با برتري 5 بر 3 اينتر همراه بود آسيب ديد و پس از معاينه مشخص شد که اين بازيکن به دليل کشيدگي درجه دوم در عضله دو سر تا 4 هفته قادر به بازي کردن نخواهد بود.
    لئوناردو که مهاجم تيمش را براي ديدار حساس مرحله‌ي يک هشتم نهايي مقابل بايرن‌مونيخ در اختيار نخواهد داشت، درباره‌ي وضعيت ميليتو گفت: او نبايد به اين اتفاق فکر کند تا بتواند با آرامش دوران مصدوميت را پشت سر بگذارد. ميليتو نيازي ندارد چيزي را به کسي ثابت کند، چرا که همه مي دانند او براي تيم ما تا چه اندازه اهميت دارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

کاسانو: الگري مي داند که باميلان چه مي کند

آنتونيو کاسانو، مهاجم باشگاه ميلان در صحبتهايي اعلام کرد که هيچ مشکلي با تصميمات شخصي ماسيميليانو الگري، مربي ميلان ندارد و معتقد است که هيچ کسي حق سوال کردن در اين رابطه را ندارد.

این مهاجم 28 ساله در ادامه از والترماتزاری، مربی ناپولی نیز تمجید کرده است.
    کاسانو به رای گفت:« الگری هیچ مشکلی با بیرون رفتن بازیکنانش ندارد. او بدون ارائه هیچ گونه توضیحی این کار را انجام می دهد و این حق را دارد تا به همین شیوه برخورد کند.»
    این ستاره ایتالیایی ادامه داد:« او هرزمان هر فکری که می کند برزبان می آورد و ما باید بدون هیچ جر و بحثی حرف او بپذیریم.ما باید در هر زمانی آماده بازی باشیم.»
    ستاره سابق سمپدوریا در ادامه در مورد مربی ناپولی گفت:« درمورد ماتزاری هم باید بگویم که او مربی بزرگی است.او کارهای غیر قابل باوری را با ناپولی انجام می دهد.»
    میلان در دو دیدار اخیر خود به تساوی دست یافته و کسب سه امتیاز در دیدار مقابل ناپولی به ادامه روند صدر نشینی مقتدرانه آنها کمک می کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دوري يک و نيم ماهه ميليتو ازترکيب اينتر

ديه گو ميليتو مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال اينترميلان ايتاليا به علت مصدوميت به مدت يک ونيم ماه از ميادين دور خواهد بود.
    میلیتو از ابتدای فصل بارها مصدوم شده است و برای پنجمین بار دوری از میادین را تجربه می کند.

باشگاه اینتر میلان با اعلام مصدومیت میلیتو درپایگاه اینترنتی خود به مدت غیبت این بازیکن اشاره نکرد اما به نظر نمی رسد به بازی برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا برسد.

اینترمیلان بازی برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا را پانزدهم مارس ( بیست و چهارم اسفند ) مقابل بایرن مونیخ آلمان برگزار می کند. بازی رفت این مرحله نیز بیست و سوم فوریه ( چهارم اسفند ) برگزار خواهد شد.

دیه گو میلیتو روزیکشنبه دربازی مقابل آ اس رم ( پنج - سه ) از ناحیه ران راست مصدوم و دردقیقه هفتاد این بازی با جیامپائولو پازینی، رقیب خود در خط حمله اینتر میلان تعویض شد.

اینترمیلان در بازی مقابل بایرن تنها دو مهاجم ( ساموئل اتوتو و گوران پاندف ) را در اختیار دارد. پازینی بازیکن سابق سامپدوریا نمی تواند درلیگ قهرمانان اروپا برای اینتر بازی کند.

لئوناردو مربی برزیلی اینترمیلان امیدوار است میلیتو زودتر از زمان پیش بینی به میادین بازگردد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

كوتاه از ايتاليا

مهمترين اخبار امروز فوتبال ايتاليا را با هم مرور مي کنيم.
    خوشحالي بوفون
    دروازه بان باتجربه يووه گفت:" از اينکه برگشتم و مقابل آلمان بازي خواهم کرد، خوشحالم."
    خستگي زلاتان
    در حالي که پيرلو و نستا در آستانه برگشت به ترکيب ميلان قرار دارند، ستاره سوئدي روسونرها گفت:" من خسته ام."
    تمديد قرارداد با الکس
    باشگاه يوونتوس تاييد کرد قصد دارند قرارداد دل پيرو، کاپيتان اسطوره اي شان را تمديد کنند.
    بازگشت پاندف به ترکيب نرآتزوري
    لئوناردو اعلام کرد گوران پاندف، مهاجم مقدونيه اي اين تيم مقابل بايرن مونيخ به ميدان خواهد رفت.
    ابراز علاقه ستاره پالرمو به يووه
    خاوير پاستوره در مورد احتمال پيوستنش به بانوي پير گفت:" يوونتوس؟ چرا که نه!"
    تغييرات مربيان ايتاليايي
    گفته مي شود در صورت جدايي آنچلوتي از چلسي، او به رم خواهد پيوست و رانيري نيز با بازگشت به ليگ برتر، هدايت ليورپول را برعهده خواهد گرفت.
    سفر ماروتا به آلمان
    مدير وزشي يوونتوس براي ديدن بازي گوتز، ستاره جوان دورتموند راهي آلمان خواهد شد. بک و هرمان ديگر گزينه هاي او هستند.
    علاقه مندي فن بومل به تاتنهام
    خريد جديد باشگاه ميلان گفت:" دوست دارم براي تاتنهام بازي کنم."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فدريکو ماکدا: دلم براي ماهي و چيپس تنگ شده!

او مي‌خواهد پس از پايان دوران قرضي حضور در سمپدوريا به منچستريونايتد برگردد.
    فدریکو ماکدا، بازیکن قرضی سمپدوریا بی‌صبرانه منتظر است که به منچستریونایتد برگردد.

این بازیکن 19 ساله در ژانویه به صورت قرضی به سمپدوریا برگشت، اما انتظار می‌رود در پایان فصل به تیم سر الکس فرگوسن بازگردد.

او گفت: «بسیار منتظرم که به منچستریونایتد برگردم، البته دلم برای آب و هوای انگلیس تنگ نشده است. اما آنجا می‌توان ماهی و چیپس سفارش داد که من دوست دارم. این‌جا خبری از آن غذا نیست!

یک ماه است در سمپدوریا هستم و واقعا خوشحالم. روشن است که این‌جا مانند منچستریونایتد نیست، چون یونایتد باشگاه شایسته‌ای است، اما از این‌ا بودن خوشحالم و می‌خواهم عالی کار کنم، هم برای تیم و هم برای خودم.

شش ماه در این جا به صورت قرضی بازی می‌کنم و امیدوارم آن قدر عالی باشم که بتوانم قدرتمندتر برگردم و نشان دهم چه کاری از دستم برمی‌آید.

هدف من این است که بخشی از منچستریونایتد باشم، چون آنجا جایی است که می‌خواهم بروم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

موراتي: ناکامي بنيتس تقصير پزشکان تيم نبود!

موراتي مي‌گويد انتظار داشت بنيتس پس از نتايج خوب لئوناردو به اينتر حمله کند.
    ماسیمو موراتی، رییس باشگاه اینتر به رافائل بنیتس، مربی سابق تیم تاخته. بنیتس گفته بود کادر پزشکی تیم بود که باعث ناکامی او شد. او در مصاحبه با مارکا گفته بود هیچ تماسی با پزشکان تیم نداشت و نمی‌دانست که بازیکنان مصدوم در چه سطحی از بهبودی هستند. او همچنین گفت که خرج نکردن در تابستان تیمش را ضعیف‌تر کرد.

موراتی گفته بنیتس دروغ می‌گوید: «راستش، پس از نتایج اخیر اینتر، فکر می‌کردیم که بنیتس واکنش نشان دهد.

من هنوز با پزشک تیم در این باره صحبت نکرده‌ام، اما به نظرم او با این حرف‌ها کمی آزار دیده است.

در هر حال، دکتر کومبی یکی از نقاط قوت متعدد باشگاه است، حتی اگر بنیتس بخواهد او را مقصر مصدومیت‌ها بداند. اما خب، این گونه نیست.»

صفحه 8 از 17 اولیناولین ... 678910 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع