دوستان ديگه سوال نپرسيد سوالات بي جواب زياد شد و نظم تاپيك به هم ميريزه. سوال نپرسيد تا فرناز همينايي كه پرسيدن رو جواب بدن بعد دوباره شروع كنيد.
ممنون
دوستان ديگه سوال نپرسيد سوالات بي جواب زياد شد و نظم تاپيك به هم ميريزه. سوال نپرسيد تا فرناز همينايي كه پرسيدن رو جواب بدن بعد دوباره شروع كنيد.
ممنون
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
http://pnu-club.com/pnu.1239.html
1- منم دوسش دارم چشم عوضش نمیکنم
2-به آینده
3-خانوادم
4-نمیدونم بلنده با کوتاه ولی یکی از آرزوهام اینه که تدریس زبان به بچه ها رو تجربه کنم
5-درسایی که با نمره های بالا قبول شدم خوب بوده اگه نشدم بد بوده درسای حسابداری خوبه ولی بدترین درس تاریخ
6- آهنگ های آروم با گیتار و ویولن (همنوازی)
7-یه امامزاده کوچیک تو رامسر
آرزوهایت را روی کاغذ بنویس و یکی یکی از خدا بخواه خدا فراموش نمی کند اما تو یادت می رود آنچه که امروز داری آرزوی دیروز تو بوده است!!!
آرزوهایت را روی کاغذ بنویس و یکی یکی از خدا بخواه خدا فراموش نمی کند اما تو یادت می رود آنچه که امروز داری آرزوی دیروز تو بوده است!!!
1- دارای ناز فراوان
2- یه آدمی که در حال تلاش مداوم و خستگی ناپذیره
3- چون این حس رو خدا تو وجودشون گذاشته که بتونن با دیگران ارتباط برقرار کنن و تنها نباشن
4-این سوالیه که منم ازش دارم
5-دنیا جون که بی صبرانه منتظره! بعدشم اگه بشه یه بار دیگه آقا طه و آقا نیما داغ بشن خیلی عالی میشه آخه دفعه اول من نبودم
6-چون انقدر سوال باید جواب بدی و فکر کنی که خیس عرق میشی!!! اما سوراخ سوراخ که نمیشی!
7-داداش نیما که الان داره حال میکنه که من کم کم داره گرمم میشه رو صندلی!
8-حتما مثل بقیه دوست داشت یه کم آتیشم بزنه از شوخی گذشته حتما سوالای زیادی در مورد من تو ذهنش بوده مثل فریبا جون که فکر میکنه من پر رمز و رازم
9-موسی: عصا
خرما : ماه رمضان
گیتار : لذت در تنهایی
مادر: عشق و محبت
مریخ :دور
عزرائیل: ملاقات خدا
تهران : دود
X: روان گردان
ambition:دلخوشی برای تلاش
die: دلهره
live: کوتاه و گذرا
bed room:استراحت ( اگرم منظورت bathroome بازم استراحت)
10-احساس نگرانی از اینکه با این سرعت اینترنت تا صبح مجبور شم سوالای آقا طه رو جواب بدم
1-نه خیر این سمت برازنده حسین آقاست
2-23-24 سالگی بد نیست اگه همه چیز محیا باشه
3-کانادا
4-185 قد شکم گنده نباشه
5-از نوجوونی باهاش سر و کار دارم و با گیتار و ویولن تجربش کردم اینه که خیلی دوسش دارم
6-دوست دارم با همفکری پدر و مادرم انتخاب کنم نه خودم تنها
7-راست میگی خب بیا تهران اینجا کمتر میره (مثلا یه روز در میون!!! )
8-غیر ممکن که وجود نداره ولی با شناختی که از خودم دارم نه فکر نمیکنم
9-بزرگتر
10-هر دو خوبه ولی ویولن چون یه زمانی ساز خودم بوده خیلی خیلی خوبه
11- ( سوالت کو؟)
12-اسمای هچل هفت نباشه با معنی باشه و امروزی
13-دوتا سوال وخلوط شده اگه منظورت اینه که با مرده ازدواج میکنم بستگی به رفتارش داره اگه ازش بدم بیاد ممکنخ پرتش کنم تو آب
14-ندادم
15- +a
16-نه اصلا از بچه بازی بدم میاد 16 سالگی خیلی زوده
17- تو بسته های 10 تایی باشه یا 5تایی که کوچولو کوچولو جواب بدم بهتره
1-بیخود میگن شما جدی نگیر
2-شاید به عقلشون نرسیده یا اینکه مخترعش یه گاو داشته
3-کشک و دوغ میتونه نباشه ولی فقط یک بار واقعیش پیدا میشه
4-راستگو هستم صاف و صادقم از کسایی که باهام وارد مذاکره میشم صحبت میکنم باهاشون و... خوشم میاد کل کل از نوع + فکر نمیکنم در تضاد باشه مثل همین الان که دارم با بچه ها کل کل میکنم دیگه شاید بهتر بود بگم صحبت دوستانه!
5-چون اون با بی عقلیش دل منو شکست و خیلی دیر پشیمون شد زمانی که دیگه واسه من مهم نبود
6-من فقط تو باشگاه دانشجویان پیام نور فعالیت درام
7-خوب بودن بد نبودن
8-یعنی مشروط شدن آخر ترم (البته من تا حالا تجربش نکردما سوتفاهم نشه)
9-گفت برو سعی کن خوب باشی و درست زندگی کنی و یادت باشه که خیلی زود برمیگردی پیش خودم
10-هم آقا نیما هم آقا طه ولی آقا طه کیلویی سوال میپرسه آقا نیما سوایی
1-الان 12:30 شبه منم ساعت یه مچم نیست
2-بله وقتی من و تو میشه ما
3-اینترنت شرکت واسه استفادست و منم قاچاقی این کار و نمیکنم همه از اینترنت استفاده میکنن مشکلی نیست تازه وقتی که کارمند اونجا هم نبودم واسه کارای اینترنتیم میرفتم شرکت چون 19 سال قبل از من بابام اونجا کار میکرده تا الان که با هم همکاریم منم مثل بچه مدیرای شرکتم ( خیلی دوس داری بگم بی وجدانم و صاف و صادق نیستم؟)
4-نه استفاده نکردم
5-الان در آرزوی فعالیت بیشتر بال بال میزنم ولی چون تو شرکت مسوولیتم بیشتر شده کم کارتر شدم اما به زودی جبران میکنم
6-با علاقه شروع کنین و برای شروع از کتابای interchange شروع کنین
7-آقایون حال میکنن خانمارو سوال پیچ کنن(من برعکس فکر میکنم به صندلی داغ آقا نیما یه سر بزن)
8-بله شده ولی من سکوت کردم و رد شدم
9-دخترای امروزی که نمیترسن پسرا هم چون روشون زیادتره و اینو مایه افتخار میدونن
10-واسه این که آتیش صندلی داغ تر شه
سلام داداش طه چه عجب
خوش اومدی
جان من 10تا 10تا بپرس
بسم ا... الرحمن الرحیم
1-نارنجی و بنفش
2-رز
3- solitaire
4-احسان خواجه امیری
5-ساسی بد نیست
6-صافی و صداقت رو پر رنگ تر میکردم و زودرنجی رو پاک میکردم
7-دنیا جون که خودش داوطلبه و شجاع بعدم شما و آقا نیما یه بار دیگه بشینین تا من از خجالتتون در بیام
8-مرگ
9-واسه عموم که کاناداسن و من فقط 1بار دیدمش واسه مامان بزرگم که مریضه واسه بابا بزرگم
10-معلم بازی
11-بهار چون تو آخرین روزش متولد شدم
12-تو شرکت مدام پای کامپیوترم یعنی حدود 7-8 ساعت در حال حاضر خیلی خیلی کم چت میکنم در حد 3-4 جمله