-
رسپوليس يك دروازهبان جديد را به جمع خود اضافه كرد.
به گزارش ايسنا، حسين نائيجي دروازهبان سابق تيمهاي نوجوانان و جوانان ملي كه سابقه يك فصل حضور در تيم اميد استقلال را دارد، بهعنوان گلر سوم به پرسپوليس اضافه شد.
اين تيم بعد از توافق با ميثاق معمارزاده، عليرضا حقيقي و حسين نائيجي، سه دروازهبان براي ليگ نهم دارد، اين در حالي است كه مهدي واعظي، دروازهباني كه در فهرست مازاد پرسپوليسيها قرار دارد، هنوز به تيمي ملحق نشده و شرايطش معلوم نيست.
-
ينكه علي كريمي چقدر پول ميخواهد تا امسال براي پرسپوليس به ميدان برود، كاملا مشخص نيست اما يكي از نزديكان باشگاه پرسپوليس، درباره رقم پيشنهادي پرسپوليس گفت:«پيشنهاد مالي پرسپوليس به علي كريمي 500 ميليون تومان است.»
به گزارش ايسنا، به اين ترتيب علي كريمي با اين مبلغ گرانترين بازيكن فصل ليگ نخواهد شد. همانطور كه ميدانيد، اين فصل سرشار از بازيكناني است كه مبلغي در همين حول و حوش گرفتهاند.
بنابراين كريمي به احتمال زياد پيشنهاد مالي پرسپوليس را نخواهد پذيرفت. اين بازيكن، براي خود شأني قائل است كه دوست ندارد كه آن را از دست بدهد. به نظر ميرسد از اين به بعد بايد حضور او را در استيل آذين جدي گرفت.
**كريمي به خاطر 100ميليون از پرسپوليس نميگذرد
سايت گل نوشت: ظاهرا در باشگاه پرسپوليس و در پس پرده اتفاقاتي رخ ميدهد كه نشانهاي بر تحولات در روزهاي آينده است. يكي از اين اتفاقات، موضوع مربوط به واكنش سرد پرسپوليس به علي كريمي است كه تا هفته گذشته قرار بود رل مدل امسال تيم باشد. اما با حرفهاي امروز صبح عباس انصاري فرد كه بعد از جلسهاش با محمدعليآبادي مطرح شده است، به نظر بين كريمي و پرسپوليس كمي فاصله افتاده است.
محمودرضا فاضلي مدير برنامههاي علي كريمي در اين باره ميگويد:«همانطور كه با هم قرار گذاشته بوديم پيشنهاد مالي پرسپوليس را كتبا دريافت كرديم و روي آن تصميمگيري خواهيم كرد.» او كه دوست ندارد درباره كم وكيف اين پيشنهاد اطلاعاتي بدهد، درباره احتمال حضور كريمي در پرسپوليس چنين ميگويد:«علي ثابت كرده بازيكني نيست كه به خاطر 100 ميليون يا حتي 200 ميليون از پرسپوليس بگذرد. او پارسال در شرايطي به پرسپوليس آمد كه پيشنهادهاي بسيار بهتري از تيمهاي عربي و اروپايي داشت.»
به عقيده فاضلي كه مديربرنامههاي مهدي رحمتي نيز هست، اين پول بايد در شأن كريمي باشد. او ميگويد:«پرسپوليس پيشنهاد خود درباره استخدام مهدي رحمتي را نيز ارائه داده و ما در مورد آن تصميم ميگيريم.»
**احتمال پرسپوليسي شدن كريمي كاهش يافت
انصاريفرد: پول مورد نظر كريمي را نداريم
گفته ميشود علي كريمي و محسن خليلي به زودي مذاكرات جدي خود را با استيلآذين آغاز خواهند كرد.
پس از كش و قوسهاي فراوان و حرف و حديثهاي مربوط به علي كريمي و شايعات مربوط به تمديد قرارداد وي با پرسپوليس، عباس انصاريفرد در مصاحبهاي با سايت گل گفت: «بعد از جلسهاي كه با علي كريمي داشتيم، وي پيشنهاد مالياش را به ما اعلام كرد، ولي متاسفانه ما پول كافي براي استخدام كريمي را نداريم.»
اين خبر عجيب در حالي در زبان مديرعامل پرسپوليس ميچرخد كه او چند روز پيش در مصاحبهاي كريمي را فرزند پرسپوليس خوانده بود و با اين جمله بهنظر ميرسيد احتمال بسيار زيادي وجود دارد كه كريمي به پرسپوليس ملحق شود.
با اين حال انصاريفرد ميگويد: «ما پيشنهاد مالي جديدي به كريمي داديم كه اميدواريم او قبولش كند.» اين يك شوت بلند به زمين كريمي است كه مشخص است در فوتبال ايران چه قيمتي دارد. دراين زمينه گفته شده كه سازمان تربيتبدني مجوز لازم براي استخدام او را با اين شرايط مالي نداده است. اين در حالي است كه محسن خليلي نيز ظاهرا مشكلات مشابهاي دارد و به احتمال زياد با پرسپوليس به توافق نخواهد رسيد.
گفته ميشود هر دوي اين بازيكنان به استيلآذين خواهند رفت. نبود اين دو چهره باتجربه در تركيب پرسپوليس بدونشك در نتايج آتي اين فصل بيتاثير نخواهد بود.
-
مدافع جدید تیم پیروزی تهران گفت: متاسفانه باشگاه سپاهان رضایت نامه من را صادر نمی کند و فکر می کنم آنها می خواهند عدم دریافت رضایت نامه توره را به نوعی جبران کنند.
جلال اکبری در گفت و گو با خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)عنوان کرد: شخصاً با ساکت مدیرعامل باشگاه سپاهان رابطه خوبی دارم و در کمال تفاهم با وی مذاکره کردم و فکر می کنم هیچ مشکلی برای صدور رضایت نامه من وجود نداشتته باشد، چون من بازیکن آزاد بوده ام و باشگاه سپاهان باید رضایت نامه من را صادر کند اما فکر می کنم به این دلیل که باشگاه پیروزی هنوز رضایتنامه توره را صادر نکرده، آنها نیز رضایت نامه من را صادر نمیکنند.
وی ادامه داد: تیم هم اکنون وضعیت خوبی دارد و دوران بدنسازی مناسبی را پشت سر گذاشتیم، بازیکنان برای شروع تمرینات تاکتیک آمادهاند و با اضافه شدن سرمربی جدید روند تمرینات بسیار متفاوت خواهد شد.
اکبری خاطرنشان کرد:حسین عبدی نیز از نظر فنی مربی بسیار با دانشی است و قطعا تجربیات او برای تیم پیروزی بسیار مفید خواهد بود.
-
شيث رضايى: اشتباهات بچگانه به پرسپوليس ضربه زد
شيث رضايى مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: راحت گل زديم اما متاسفانه اشتباه بچگانه به پرسپوليس ضربه زد.
وى درباره تساوى ۳ بر ۳ پرسپوليس مقابل مس كرمان تصريح كرد: در بازى اول فكر نمى كرديم كه اين طور خوب باشيم. بايد قبول كنيم هنوز هماهنگ نيستيم و بازيكنان نمى توانند راحت تر تصميم گيرى كنند اما با اين حال معتقدم بازى خوبى انجام داديم. او ادامه داد: همه ديدند پرسپوليس مستحق گرفتن ۳ امتياز بود و بازيكنان جوان با تمام وجود وارد ميدان شدند و شايستگى خود را نشان دادند اما متاسفانه اشتباهات بچه گانه به پرسپوليس ضربه زد. رضايى درباره از دست دادن ضربه پنالتى گفت: چون بعد از يكسال به خانه خود برگشتم جلو آمدم و با شجاعت اين تصميم را گرفتم كه پنالتى را بزنم. بار اول ضربه را خوب زدم اما دروازه بان حريف توپ را گرفت و با توجه به اشتباهى كه انجام داد و زود جلو آمد پنالتى تكرار شد و در ضربه دوم نيز من كمى بى دقت بودم اما روى هم رفته قبول كنيد كه مهم گل شدن پنالتى بود كه من به خوبى آن را اجرا كردم. شايد باز هم اگر پنالتى شود با تصميم كرانچار پشت توپ بروم. رضايى در خصوص اشتباهات خط دفاعى پرسپوليس، تاكيد كرد: در گل سوم اسير يك ضربه استثنائى شديم و نمى توان اين را به گردن دفاع پرسپوليس انداخت. در گل دوم نيز اتفاقات فوتبال به مس كمك كرد و با بلوكه شدن توپ بازيكن حريف زرنگى كرد اما ما بايد ياد بگيريم كه پرسپوليس نمى تواند وقتى گل مى خورد به گردن يك نفر بيندازد. همانطور كه گل مى زند همه در آن شريك هستند زمانى هم كه گل مى خورد همه بايد جوابگو باشند. اين مدافع يادآور شد: قبول دارم مى توانستم بهتر كار كنم و قطعا در بازى هاى بعدى اين موضوع را ثابت مى كنم. از هواداران مى خواهم اصلا نگران نباشند چون در بازى هاى آينده اشتباهات ما كمتر خواهد شد. رضايى در خصوص اشتباه مظفرى زاده؛ داور مسابقه در پايان ديدار كه قصد داشت او را با اولين كارت زرد اخراج كند، اظهار داشت: خوشحال هستم كه مظفرى زاده به اشتباه خود پى برد. فكر مى كنم خطاى من كارت زرد هم نداشت اما به تصميم مظفرى زاده احترام مى گذارم و خوشحالم او قبول كرد كه اشتباه كرده است. رضايى خاطرنشان كرد: قطعا مستحق گرفتن ۳ امتياز بوديم و مطمئنا در بازى هاى آينده با رفع نقايص بهتر مى شويم. به دليل اينكه تا حدودى بازى تداركاتى كم داشتيم با يكديگر ناهماهنگ بوديم اما اين تساوى آخر دنيا نيست و در بازى هاى بعدى با اين جوانان جوياى نام خيلى بهتر خواهيم شد.
-
زلاتكو كرانچار سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نمى دانم چرا در فوتبال ايران همه دنبال قول گرفتن هستند و مى خواهند از من وعده قهرمانى و موفقيت بگيرند. وى تصريح كرد: اگر بگوييم در بازى مقابل مس كرمان مشكل نداشتيم اشتباه است اما ما خوب بوديم و در اول فصل نشان داديم مى توانيم تيم خطرناكى باشيم. نبايد فراموش كنيد كه ما دير تمريناتمان را شروع كرديم و من نيز مدت زمان كمى است به پرسپوليس اضافه شدم. پس طبيعى است كه اشتباهات را بايد به تدريج از بين ببرم. او افزود: با وجود انتقادات از خط دفاعى؛ مخالف اين موضوع هستم. خط دفاعى پرسوليس خوب عمل كرد و قطعا در بازى هاى آينده با تمركز بيشترى بازى خواهيم كرد تا بتوانيم عملكرد بهترى داشته باشيم. كرانچار تاكيد كرد: فكر مى كنم به قولم در خصوص بازى هجومى عمل كردم. ما در بازى با مس در نيمه اول رو به جلو و بسيار خوب كار كرديم اما در نيمه دوم تمركز و كيفيت تيم كاهش يافت و باعث شد حريف ميدان را در اختيار بگيرد كه اين موضوع نيز با توجه به اينكه در خانه حريف بازى كرديم امرى طبيعى است و ما بايد در آينده آن را ترميم كنيم. اين مربى كروات يادآور شد: فراموش نكنيد ما به يك امتياز رسيديم و ۳ بار جلو افتادن از حريف را در خانه مس كرمان تجربه كرديم و نشان داديم در خارج از خانه كيفيت خوبى داريم اما اگر تيم كامل من جمع شود، مطمئن باشيد بهتر عمل خواهيم كرد. من مى توانم بگويم هفته چهارم پرسپوليس واقعى را خواهيد ديد. سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس در جواب اين سؤال كه آيا قول مى دهيد در خط دفاعى و حمله جزو بهترين ها باشيد، گفت: من هيچ قولى نمى دهم. تنها مى توانم بگويم كه هر بازى بهتر از گذشته بايد باشد. براى من جاى تعجب دارد كه چرا همه در ايران دنبال قول گرفتن هستند و مى پرسند قول مى دهى قهرمان شوى و سؤالاتى از اين دست مى پرسند. من اگر به پرسپوليس آمدم نتايج اين تيم برايم مهم است و تا به هدفم نرسم دست بردار نيستم. كرانچار درباره حضور افشين قطبى در ورزشگاه شهيد باهنر كرمان تصريح كرد: به نظر من قطبى فرد باهوش و مستعدى است و مى تواند تيم ملى ايران را موفق كند. او با اين كار حرفه اى ؛ انگيزه بازيكنان را بالا برد مخصوصا در بين بازيكنان پرسپوليس ديدم كه آنها به دنبال ثابت كردن خود به سرمربى تيم هستند و اين موضوع بسيار مهم است اما ما مربيان تيم هاى باشگاهى نيز بايد بدانيم براى موفقيت تيم ملى ايران بايد حمايت خود را از قطبى انجام دهيم. وى اظهار داشت: اين موضوع در دنيا يك مسأله حرفه اى است. با بالا بردن سطح بازى هاى ليگ برتر بازيكنانى را به قطبى تحويل مى دهيم كه او بتواند پرچم ايران را در مسابقات بين المللى بالا ببرد. سرمربى پرسپوليس درباره ايستادن در كنار زمين در هنگام بازى تاكيد كرد: دوست دارم زمين را به صورت كامل زير نظر داشته باشم به همين دليل راحت تر هستم هميشه در كنار نيمكت ايستاده بازى را ببينم؛ مخصوصا در مواقعى كه تيم من در مسائل تاكتيكى به هم مى ريزد. كرانچار عنوان كرد: بدون تغيير تاكتيك به بازى هاى آينده فكر مى كنيم. سعى مى كنم بيشتر به بازيكنان اعلام كنم كه بايد حرفه اى عمل كنيم چون ما از ۱۰ نفره شدن مس استفاده نكرديم و حتى حريف گل سوم را با يك نفر كمتر به ما زد كه اين نمى تواند براى ما خوب باشد. اين مربى افزود: براى من عكس العمل شيث رضايى پس از زدن گل سوم بسيار جالب بود. معتقدم رابطه بازيكنان و سرمربى آنقدر بايد خوب باشد كه آنها مثل معلم و شاگرد و رفيق با هم باشند. به همين دليل سعى مى كنم رابطه دوستى را در تيم بالا ببرم. البته فراموش نكنيد براى من هميشه نظم و انضباط اولويت دارد. كرانچار درباره انتقاد برخى بازيكنان از انجام نشدن بازى هاى تداركاتى خاطرنشان كرد: اين مسأله درست است اما من ۱۵ روز مانده به ليگ برتر به پرسپوليس آمدم و نمى توانستم ريسك كنم و از بازيكنانى در ديدار تداركاتى استفاده كنم و پس از بازى آنها را مصدوم تحويل بگيرم. اين يك ريسك بزرگ است به همين دليل است كه مى گويم در ۳ بازى اول شايد كمى متفاوت تر از بازى بعدى باشيم. قطعا مى توانم اين حرف را بزنم كه پرسپوليس در ليگ نهم تعجب برانگيز خواهد شد. وى ادامه داد: قصد دارم بازيكنان را طورى طراحى كنم كه بيش از يك پست آماده بازى كردن باشند تا ما دچار مشكل بازيكن در طول فصل نشويم. بازيكنان پرسپوليس حرفه اى هستند و قطعا مى توانند در جاهاى مختلف زمين عملكرد خوبى داشته باشند.
-
پیروزی سرخپوشان در دیداری دوستانه/ درخشش باقری در روز ناکامی آرفی تیم فوتبال پرسپولیس در دیداری دوستانه موفق شد با 3 گل تیم فجر مقاومت سپاه را از پیش رو بردارد. به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال پرسپولیس در فاصله کمتر از 4 روز مانده تا دیدار مقابل استقلال اهواز در هفته دوم مسابقات لیگ برتر باشگاههای کشور، عصر امروز (دوشنبه) در دیداری دوستانه با 3 گل مقابل تیم فجرمقاومت سپاه به برتری رسید.
در این دیدار که در 3 تایم 30 دقیقهای برگزار شد، برای تیم فوتبال پرسپولیس کریم باقری (30 - پنالتی)، علی اکبر صغیری (40) و محمد پروین (80) گلزنی کردند.
برای تماشای دیدار دوستانه امروز پرسپولیس همایون بهزادی و محمدرضا زادمهر، از اعضای کمیته فنی باشگاه به ورزشگاه خیریه عمل آمده بودند.
کریم باقری یکی از آمادهترین بازیکنان پرسپولیس در دیدار دوستانه امروز بود. او بارها اقدام به شوتزنی به سمت دروازه تیم مقاومت کرد و 3 بار تیر دروازه این تیم را به لرزه درآورد.
"وسلی برازیلیا"، مهاجم برزیلی تیم فوتبال پرسپولیس به علت آسیب دیدگی در دیدار دوستانه برابر مقاومت به میدان نرفت. او بصورت اختصاصی تمرین کرد تا هرچه زودتر آماده بازگشت به میدان شود.
"اشپیتیم آرفی"، مهاجم خارجی تیم فوتبال پرسپولیس از ناآماده ترین بازیکنان این تیم در دیدار با مقاومت بود. او از نظر روحی آماده این بازی نبود حتی در جریان بازی با علی اکبر صغیری، هم تیمیاش در تیم پرسپولیس هم درگیر شد. بی توجهای صغیری به آرفی و پاس ندادن به او عامل درگیری لفظی این دو بازیکن پرسپولیس بود.
بیش از 600 هوادار تیم فوتبال پرسپولیس برای تماشای دیدار امروز این تیم به ورزشگاه خیریه عمل آمده بودند.
-
انتظارات بی جا از کریم باقری؛ کاپیتان در نقش سوپرمن
کریم باقری در فوتبال ایرن تبدیل به یک غلط مصطلح عجیب شده است؛ بازیکنی که هر چه سنش بالاتر می رود، نقش پررنگ تری در
پرسپولیس پیدا می کند و تازه سرمربی تیم ملی هم او را در ترکیب اصلی مقابل کره جنوبی قرار می دهد و وقتی سرمربی ایران برکنار می شود، جانشین او از کریم خواهش می کند که به تیم ملی کمک کند.
بررسی دقیق کارکرد بازیکنی به نام کریم باقری در فوتبال ایران، ضعفهای سیستم را به خوبی نشان می دهد. پل اسکولز و رایان گیگز هنوز در منچستریونایتد عناصر فعال در طول فصل هستند و پاول ندود هم در پروژه های یوونتوس نقش دارد، اما «چگونگی» نقش بازیکنان با توجه به سن و پست و جزییات دیگر تغییر می کند. نه پل اسکولز نقشی مشابه آنچه در مرز سی سالگی برای یونایتد داشت را امروز دارد و نه ندود ۳۵ ساله همان مهره دینامیک چند سال قبل است و نوع تمرینات این بازیکنان هم باید متفاوت از مهره های جوان باشد.
در فوتبال ایران اما کریم باقری را در یک فصل طولانی، تبدیل به لیدر پرسپولیس می کنند. منظور فصل قبل است که کریم در سیستم ۱ – ۳ – ۲ – ۴ پرسپولیس، پشت تک مهاجم بازی می کرد و باید گلزنی می کرد. کریم هر سه یا چهار روز یک بار نود دقیقه برای تیم باشگاهی اش بازی می کرد و بعد به تیم ملی هم دعوت شد و در مهمترین بازیهای چند سال اخیر ایران که به جام جهانی منتهی می شد، فیکس بازی می کرد، تا جایی که توان ذهنی و جسمی کریم را به حداقل رساندند و او دیگر نه در پرسپولیس مهره خوبی بود و نه در تیم ملی کارش را ادامه داد.
این از مصادیق بی فکری و سطحی بودن فوتبالی است که «متغیر» بودن شرایط بازیکنان را نپذیرفته است و نگاهی «تخت» به مسائل عمیق دارد. به نظر می رسد در این فصل هم کریم باقری باید شرایطی مشابه و حتی سخت تر از فصل گذشته داشته باشد، چه اینکه با سهل انگاری عباس انصاری فرد در تیم بستن و جدایی پژمان نوری و مازیار زارع، کریم باقری باید جای آنها را در خط دوم سیستم ۱ – ۳ – ۲ – ۴ پر کند؛ کاری که در کرمان انجام داد.
جالب است که در لیگ هفتم، قطبی، کریم را در همین پست کنار الونگ بازی می داد، اما در یک چهارم پایانی فصل به این نتیجه رسید که کاپیتانش در ۳۳ سالگی نمی تواند بار دفاعی چندانی را تحمل کند و او را به محسن خلیلی نزدیک کرد و وظایف دفاعی اش را به حداقل رساند.
حالا چه اتفاقی افتاده که پس از دو فصل، باقری ۳۵ ساله را به خط دوم برمی گردانند و از او می خواهند فضای جلوی خط دفاع را جارو کند؟ تازه با توجه به قحطی هافبک دفاعی در پرسپولیس، باز هم باید شاهد حضور نود دقیقه ای کریم در بازیهای چهار روز یک بار باشیم؛ تصمیمی که احتمال مصدومیت کریم را افزایش می دهد و استهلاک او را آن قدر بالا می برد که احتمالاً در نیم فصل دوم نخواهد توانست نمایش کم نوسان و مناسبی داشته باشد.
هرچه سن بازیکن بالا می رود، نیاز به «استفاده رژیمی» از او بیشتر و مهمتر می شود. تحت تأثیر همین نکته ساده است که پل اسکولز در هر هفته یک بازی انجام می دهد و از یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان تا فینال مسابقات نیز روی نیمکت می نشیند. کریم باقری هر چه سنش بالاتر می رود، انتظارات فنی و روانی بیشتری هم از او پیدا می کنند. این رویکرد، از هر زاویه ای ناقص و خالی از تفکر است؛ فنی، اخلاقی، روانی، بدنی.
-
ین هافبک شیرازی که برای جانشینی علی کریمی به پرسپولیس آمده، با توجه به سابقه بازی در استقلال اهواز به احتمال بسیار زیاد جانشین میثم بائو خواهد شد سایت گل ـ دارایی پرسپولیس در قسمت سه هافبک تهاجمی بسیار بالاست و سرمربی این تیم انتخابهای متفاوتی برای چینش ترکیب دارد. در بازی هفته اول مقابل مس عملکرد میثم بائو که در بهترین پست و در نقش هافبک نفوذی بازی میکرد چندان جلب توجه نکرد تا سرمربی پرسپولیس به گزینههای دیگر فکر کند.
بخصوص مهدی شیری که با وجود بازی در پست غیرتخصصی با چند پاس خوب، اشتیاقش به بازی سازی و فوتبال رو به جلو را نشان داد. این هافبک شیرازی که برای جانشینی علی کریمی به پرسپولیس آمده، با توجه به سابقه بازی در استقلال اهواز به احتمال بسیار زیاد جانشین میثم بائو خواهد شد. مربیان پرسپولیس به این دلیل از شیری در هفته اول استفاده نکردند که میترسیدند او هنوز به دلیل مصدومیت سال گذشته مشکل داشته باشد. اتفاقی که در بازی پنجشنبه خلاف آن رخ داد.
-
علی پروین معتقد است تساوی پرسپولیس در بازی مقابل مس کرمان از بردهای این تیم در فصل گذشته ارزش بیشتری داشت چرا که پرسپولیس توانست در هفته اول که همه تیم ها مشکلات زیادی دارند بازی جذاب و دلنشینی را به نمایش بگذارد· علی پروین معتقد است تساوی پرسپولیس در بازی مقابل مس کرمان از بردهای این تیم در فصل گذشته ارزش بیشتری داشت چرا که پرسپولیس توانست در هفته اول که همه تیم ها مشکلات زیادی دارند بازی جذاب و دلنشینی را به نمایش بگذارد·علی پروین در گفت و گو با خبرنگار سایت گل گفت: بازی پرسپولیس و مس را دیدم· تصور اولیه من این بود که پرسپولیس از نظر فنی و تاکتیکی مشکل زیادی داشته باشد اما آنچه که در طول نود دقیقه دیدم نشان دهنده این واقعیت بود که این تیم به رغم دیر انتخاب شدن سرمربی و غیبت بیش از شش، هفت بازیکن در کار حمله موفق بود و اگر اسیر اشتباهات فردی نمی شد می توانست اولین شکست مس در کرمان را رقم بزند·
علی پروین می گوید: پرسپولیس در خانه حریف و در اولین بازی مقابل تیمی که سهمیه آسیایی گرفته هجومی و زیبا بازی کرد که این موضوع نشان دهنده تفکرات سرمربی کروات پرسپولیس بود· در مجموع برای من به عنوان یک علاقه مند به پرسپولیس این مساله از بردهای فصل قبل هم دلچسب تر بود چون بازیکنان پرسپولیس عملکردی تماشاگرپسند، جذاب و دلنشین داشتند·
پروین در ادامه گفت: به طور طبیعی همه تیم ها در آغاز فصل مشکلات زیادی دارند· بازیکنان چون فصل بدنسازی را پشت سر می گذارند از طراوت و شادابی لازم برخوردار نیستند و هماهنگی تیمی نیز چندان زیاد نیست· از طرفی دیگر سرمربی پرسپولیس تازه کارش را با تیم شروع کرده بود و این مربی نیاز به زمان دارد که تفکراتش را به طور کامل جا بیندازند· با این حال پرسپولیس در کرمان فراتر از انتظار ظاهر شد و به گونه ای هجومی بازی کرد که توانست سه بار دروازه تیم مدعی مس را باز کند و اگر یکسری اشتباهات فردی نبود پرسپولیسی ها می توانستند با برد کرمان را ترک کنند·
پروین درباره عملکرد تیم مس کرمان در اولین بازی گفت: خیلی ها معتقد بودند مس امسال به خاطر از دست دادن چند مهره مشکل دارد اما به عقیده من این تیم امسال یقه خیلی از تیم ها را می گیرد و می تواند جزء تیم های بالای جدول باشد· بازیکنان مس به نباختن در کرمان عادت کرده اند و این می تواند خود یک برگ برنده برای کرمانی ها باشد·
علی پروین درباره شکست سپاهان و قلعه نویی در بازی حیثیتی مقابل استقلال گفت: من فقط نیمه اول را دیدم و موفق به تماشای نیمه دوم نشدم اما شنیدم که سپاهان مثل نیمه اول پا به پای استقلال بازی کرده ولی استقلال عملکرد هشیارانه تری داشته و از موقعیت ها بهتر استفاده کرده است· در مجموع به نظر من سپاهان و استقلال امسال حرف های زیادی بار گفتن دارند· سپاهان تیم پرمهره ای است و قلعه نویی هم کارش را بلد است و استقلال نیز مشخص است که امسال با برنامه وارد گود شده و در صورتی که به حاشیه کشیده نشود می تواند موفق باشد·
پروین درباره اختلافات قلعه نویی با مدیران استقلال گفت: قلعه نویی نیازی به توصیه های من ندارد· به هر حال او خودش می داند که نباید وارد حاشیه ها، دعواها و اختلافات شود چون با پرداختن به این مسائل خودش ضرر می کند· قلعه نویی باید فقط روی تیم خودش تمرکز کند تا موفق شود· قلعه نویی که خاک استقلال را خورده نباید به مسائل گذشته کاری داشته باشد و من امیدوارم هم امیر و هم مدیران استقلال، گذشته و اختلافات خود را کنار بگذارند تا عده ای از این مسائل به نفع خودشان استفاده نکنند· من هم اگر شرایط فراهم شود خوشحال می شوم که کدورت های به وجود آمده بین آقای آشتیانی و قلعه نویی را برطرف کنم·
پروین درباره پیش بینی اش از نتایج امسال پرسپولیس گفت: پرسپولیس برخلاف سال های گذشته تغییرات زیادی داشت· تا حالا سابقه نداشته که پرسپولیس تا این حد به نفرات خود را عوض کند· وجود پرسپولیس امسال به بازیکنانی روی آورده که ضمن داشتن تجربه بازی در لیگ یا تیم های بزرگ از انگیزه قدرت دوندگی و توان خوبی برخوردار هستند· برخی از آنها در بازی اول نشان دادند که می توانند امسال برای پرسپولیس مفید و موثر باشند· در مجموع پرسپولیس امسال بازیکن هم سطح زیاد دارد ولی سرمربی خارجی تیم نیاز به زمان دارد و هواداران باید کمی صبور باشند· من فکر می کنم اگر بازیکنان پرسپولیس به هماهنگی کامل برسند دو سه هفته دیگر هیچ تیمی حریف آنها نخواهد بود·
-
برچسب برای این موضوع