سلام. مساله پيچيده تر از اين حرفاست چون اون كسي كه تو دوست داري اون هم بايد همچين انتخابي نسبت به تو داشته باشه پس نتيجه:سعي كن واسه كسي بميري كه واست تب كنه. ممنون كه منو بازي داديد
سلام. مساله پيچيده تر از اين حرفاست چون اون كسي كه تو دوست داري اون هم بايد همچين انتخابي نسبت به تو داشته باشه پس نتيجه:سعي كن واسه كسي بميري كه واست تب كنه. ممنون كه منو بازي داديد
شد کوچه به کوچه جستجو عاشق او
شد با شب و گریه رو به رو عاشق او
پایان حکایتم شنیدن دارد
من عاشق او بودم و او عاشق او
سلام قانون 20 نیوتن (عاشقی و عکس العاشقی) اونی که دوسش داری دوست نداره اونی که دوست داره دوسش نداری بیخیال عشق و عاشقیبدون شوخی اینجور مواقع دور از جون جم ادم مثل اسب توی گل میمونه راستی من تو اولی شکست خوردم و 3 ساله زندگیم رو باختم یا حق
کسی که خودم دوسش دارم
![]()
انسان باید عاقلانه تصمیم بگیره
پس عاقل شو ...و عاقلانه تصمیم بگیر
عاقل شو....
عاقل شو...
عاقل شو...
.
.
.
.عاقل شو..
فعلا قسمت نشده اگه شد تو همین تاپیک داستانش رو مفصل میگم.
من دومی رو انتخاب میکنم چون خیلی راحت میتونم باهاش کنار بیام اولی هم خوبه ولی صبر و وقت زیادی میخواد کلی وقت بزاری تا طرف متوجه بشه اونوقت آخرشم بگه نه نمیخوام و...
بعله ....
بازم از این سوالات سرکاری ...
ولی به نظر من جواب کاملترش باید این باشه که هردوتا همدیگه رو دوست داشته باشن ، چون حتی اگه یه طرف برای طرف مقابلش خودشو به آب و آتیش بزنه ،درحالیکه اون دوستش نداشته باشه از اون ارزش و لذت و اون زندگیی خوب و عالی رو برخوردار نمیشن یا خیلی دیر بهش میرسن
فرق است بین
دوست داشتن و داشتن دوست
دوست داشتن امری لحظه ای ست
ولی..
داشتن دوست استمرار لحظه های دوست داشتن است....![]()