بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 78 از 151 اولیناولین ... 2868767778798088128 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 771 تا 780 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

pnugirl
    • n/a

فوتبال زيبايي بازي كرديم اما توپ هايمان به هدف ننشست.اين مخلص تمام گفته هاي 16هفته پيش حميد استيلي است كه در پايان غالب ديدارهاي تيمش برزبان رانده است.
    او از هفته اول كه بانفت آبادان روبرو شد تا اين هفته پاياني نيم فصل كه حريفش نفت تهران است هم اين جمله را ترجيع بند گفتارش كرد وهم از نداري هاي شاهيني ناليد كه نرسيدن پول وزارت نفت بازيكنانش را وادار به اعتصاب كرد. شاهيني ها براي حل مشكل گلزني خود سراغ عمادرضا رفتند اما اگر از خودشان هم بپرسي ترديد دارند كه آمدن مهاجم عراقي چاره كارشان باشند. از عمادرضا روزهاي دي كارمويي هم در ذهن خيلي ها نقش بسته كه فضاي روشن ذهن شاهيني را مبهم مي نمايد.
    اوهم مي تواند مثل احمدپوري كه گلزن نخست شاهيني ها در فصل ماضي بود يا ايمان حيدري كه حالا زير ناباوري كادرفني بارور نيست، واحدهاي گل نزدن را در مكتب سپيد قباهاي بندر پاس كندوسوهانش را روي روح وروان شاهيني ها بكشد تا سكوها واويلا از روزي سربدهند كه نمك هم گنديده است..باور تخريبي شكل گرفته در فضاي ذهن شاهيني ها اگر قارچ وار تكثير شود وعمادراهم ببلعد ديگر تيري در تركش كنگاني نيست تا براي خروج از دايره سرگرداني شليك كند.شاهيني ها اگر مقابل نفت تهران هم به نتيجه برتري دست نيابند سرمربي شان را همانجا مي گذارند وبليت برگشتش به بندر را اوكي نمي كنند.
    شايدهم اورا دودستي تقديم سلطان ولشكر بحران زده استيل آذين نمايند وبراي ادامه راه در انديشه چاره ديگري بربيايند.اين را مي شد از لابلاي حرفهاي جلسه شب گذشته هيات موسس شاهين شنيدكه هرچند در پرده اما برزبانها مي آمد وروي ميز مستطيلي شكل دفتر باشگاه مي ريخت.نفت تهران خانه آخر شانس هاي مردي است كه خودش مي گويدخيلي هم خوش شانس نيست. تيمي كه حتي پنالتي هايش هم ره به گل حريفان نبرده اندومهاجمش دروازه خالي را مثل يك مدافع مي بينند آيا دواي دردش عمادرضاست؟ نيست؟ پس چيست؟.

pnugirl
    • n/a

هافبک تیم فوتبال سپاهان معتقد است چون هیچگاه کاری به حاشیه نداشته و برای پرسپولیس کری نمی‌خواند، هواداران این تیم در جریان بازی به او توهین نکردند.
    خسرو حیدری در مورد دیدار مقابل پرسپولیس گفت: ما حدود یکماه بازی نداشتیم و به همین دلیل اول بازی با مشکل بدنی مواجه شدیم اما رفته‌رفته بهتر شدیم و در شرایط بازی قرار گرفتیم.
    وی افزود: نیمه دوم بدن ما جا افتاد و توانستیم بازی بسیار خوبی از خود به نمایش بگذاریم و حملات پرتعدادی روی دروازه حریف انجام بدهیم.
    هافبک تیم فوتبال سپاهان ادامه داد: وقتی گل اول را از پرسپولیس دریافت کردیم زیاد نگران نبودیم زیرا به قدرت تیم خود ایمان داشتیم و می‌دانستیم به راحتی بازی را برمی‌گردانیم.
    خسرو حیدری در مورد داوری بازی مقابل پرسپولیس گفت: من نمی‌توانم در مورد مسائل داوری نظر بدهیم ولی داور به صحنه نزدیک بود و بعید می‌دانم اشتباهی در گرفتن پنالتی داشته باشد.
    وی افزود: من در هر تیمی بازی کردم سعی داشتم به مسائل حاشیه‌ای کاری نداشته باشم و همین امر سبب شد تا برای بازی مقابل پرسپولیس استرسی نداشته باشم و با تمام توان در میدان حضور داشته باشم.
    هافبک سپاهان در مورد رفتار هواداران پرسپولیس تصریح کرد: فکر می‌کنم چون هیچگاه برای سرخپوشان کری نخواندم توهینی به من نشد. در زمانی که بازیکن استقلال بودم در دربیها سعی می‌کردم حرفهایم را در زمین بزنم و کاری به حواشی خارج از میدان نداشتم.
    حیدری در مورد گلزنی به پرسپولیس گفت: از اینکه توانستم نقشی در پیروزی سپاهان داشته باشم خوشحالم نه از اینکه در استقلال بودم و به پرسپولیس گل زدم. پس از گلزنی هم شادی بعد از گلم تحریک‌کننده نبود و خوشحالی معمولی خودم را انجام دادم.
    وی افزود: امیر قلعه‌نویی بین ۲ نیمه تاکید داشت که قدرت واقعی سپاهان این نیست و از ما خواست تا خودمان باشیم و اسیر جو بازی نشویم.
    هافبک سپاهان در خاتمه گفت: تیم ما روز به روز بیشتر جا می‌افتد. باید این روند را ادامه دهیم. در نیم‌فصل دوم بازیهای خارج از خانه زیادی داریم و باید تمرکزمان را بیشتر کنیم.

pnugirl
    • n/a

مهاجم برزیلی تیم فوتبال پرسپولیس بعد از مدتها نیمکت‌نشینی مقابل سپاهان به میدان رفت و یک گل هم برای پرسپولیس به ثمر رساند اما در نهایت تیمش شکست سنگینی را مقابل سپاهان بدست آورد.
    "تیاگو فراگا" گفت: بدشانس‌ترین بازیکن برزیلی شاغل در فوتبال ایران هستم. در اوج آمادگی نیمکت‌نشین بودم حالا هم که مقابل سپاهان به میدان رفتم و موفق به گلزنی شدم تیمم شکست خورد.
    وی درباره بازی مقابل سپاهان اظهارداشت: در بازی با سپاهان موقعیتهایی داشتیم که از دست دادیم. بعد از اینکه گل برتری را زدیم در لاک دفاعی فرو رفتیم و حریف ما از این فرصت استفاده کرد و حملات بیشتری را روی دروازه ما ایجاد کرد.
    مهاجم پرسپولیس خاطرنشان کرد: به اعتقاد من سپاهان تیم ملی ایران بود. خیلی از بازیکنان این تیم را در بازی مقابل برزیل دیده بودم. با وجود شکستی که مقابل سپاهان داشتیم اما نباید پشت علی دایی را خالی کنیم. ما از لحاظ روحی ضعیف بودیم و در نیمه دوم افت کردیم ضمن اینکه چند بازیکن مصدوم هم داشتیم که همین مسائل باعث شد نتوانیم بازی خوبی را ارائه دهیم.
    تیاگو درباره بازی با پیکان گفت برای اینکه از این شرایط خارج شویم و این باخت را بدست فراموشی بسپاریم باید در این بازی برنده شویم. به همه هواداران قول می‌دهم در هر بازی که میدان بروم گلزنی کنم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مديرروستا:‌ در شانزده هفته گذشته فقط يک بار مستحق باخت بوديم

مديرروستا در مورد رفتار تماشاگران پاس همدان مي‌گويد:عده‌ آنهايي که شعار مي‌دهند بسيار کم است.
    علي اصغر مديرروستا جمعه روز سختي مقابل استقلال تهران خواهد داشت. او در شرايطي پا به اين مسابقه مي‌گذارد که وضعيت متزلزلي روي نيمکت پاس دارد و تماشاگران همداني هم در هفته‌هاي گذشته چندبار عليه او شعار دادند.
    مديرروستا در مورد رفتار تماشاگران پاس همدان مي‌گويد:« عده‌ آنهايي که شعار مي‌دهند بسيار کم است. در واقع آنها از طرف برخي افراد تحريک مي‌شوند و تماشاگران را انگلوک مي‌کنند تا شعار بدهند. متأسفانه آنها نمي‌دانند که پاس همدان خوب فوتبال بازي مي‌کند ولي در نتيجه کمي مشکل دارد.»
    سرمربي پاس تأکيد مي‌کند:« ما مقابل تيم‌هاي بزرگي مثل سپاهان، ذوب آهن، پرسپوليس و ... خيلي خوب بازي کرديم ولي بازيکنان پاس در گل زدن دقت نداشتند. با جرأت بايد بگويم که در شانزده هفته گذشته فقط در يک بازي مستحق باخت بوديم و جايگاه واقعي ما اينجا نيست.»
    مديرروستا درباره بازي با استقلال هم حرف مي‌زند:« به طور حتم بازي بسيار سختي است چون استقلال يکي از بهترين‌ تيم‌هاي فعلي ليگ است و در ورزشگاه آزادي از حمايت تماشاگرانش بهره مي‌برد. ما به دنبال کسب امتياز هستيم و هيچ ترسي از حريف خود نداريم.»

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ستارگان 98 - ابومسلم؛ 21 آذر در مشهد

روز 21 آذر ديداري بين دو تيم ستارگان 98 و ابومسلم در شهر مشهد برگزار خواهد شد که عوايد آن صرف امور خيريه خواهد شد.

از بین نود و هشتی ها، نیما نکیسا، رضا شاهرودی، ستار همدانی، سیروس دین محمدی، علی اکبر استاد اسدی، نادر محمدخانی، خداداد عزیزی، مهرداد میناوند و ... برای حضور در این بازی اعلام آمادگی کرده اند. همچنین رایزنی ها برای کشاندن ستاره هایی مثل باقری، عابدزاده، پیروانی و ... نیز با استفاده از نفوذ خداداد عزیزی ادامه دارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مهدي، دست راست سلطان در تمرين استيل آذين

به نظر مي رسد مهدوي کيا از اين پس به عنوان بازيکن- مربي در استيل آذين فعاليت خواهد کرد.
    اولین تمرین استیل آذین با هدایت علی پروین در حالی برگزار شد که سلطان در آن تک و تنها بازیکنان را تمرین داد. با توجه به استعفای دسته جمعی پیروانی، شاهرودی و عابدزاده دیگر مربی نبود که سلطان را در اولین تمرین استیل یاری کند. بر همین اساس مهدی مهدوی کیا و بعضا علی کریمی در تمرین پروین را کمک کردند.
    البته کیا حضور پررنگ تری به نسبت کریمی در امر تمرین دادن و مربیگری داشت تا نشان دهد به مربیگری بیشتر از جادوگر علاقمند است. تمرین استیل خبری در همین مورد هم دهان به دهان چرخید.
    به نظر می رسد مهدوی کیا از این پس به عنوان بازیکن- مربی در استیل آذین فعالیت خواهد کرد تا همراه با پروین و مربی خارجی که احتمالا آلمانی است کادر فنی استیل آذین را تشکیل دهند. مهدوی کیا در اولین حضور پروین در تمرین استیل آذین دست راست او بود تا این خبر بیشتر از هرزمان دیگری به واقعیت نزدیک شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

استيل آذين، مقصد آينده دروازه بان ناراضي

اين دروازه بان مدعي شده که همسرش ديگر توانايي ماندن در اين شهر را ندارد و به همين دليل به او گفته يا طلاق يا حضور در يک تيم تهراني.
    مسئولان استیل آذین که تا همین چند روز پیش دنبال جذب فرشید کریمی بودند حالا از جذب گلری صحبت می کنند که به مراتب در قواره های بالاتری از دروازه بان راه آهن قرار دارد.
    ا ین دروازه بان که در یک تیم متمول لیگ برتری بازی می کند و یک دروازه بان مطمئن برای این تیم به حساب می آید وقتی با جواب رد باشگاه برای صدور رضایت نامه مواجه شد مشکلات خانوادگی اش را پیش کشید تا شاید از این طریق بتواند نظر مسئولان باشگاه را برای دریافت رضایت نامه جلب کند.
    ا ین دروازه بان نام آشنا که امسال و به دور از انتظار همگان از باشگاهش کنار گذاشته شد به مسئولان باشگاه گفته که اگر نیم فصل دوم را هم در این شهر بازی کند همسرش از او جدا خواهد شد.
    این دروازه بان مدعی شده که همسرش دیگر توانایی ماندن در این شهر را ندارد و به همین دلیل به او گفته یا طلاق یا حضور در یک تیم تهرانی. این دروازه بان که استیل آذین را بدجوری خواهان خود می بیند با طرح این مشکلات در صدد دریافت رضایت نامه از باشگاهش است.
    نکته جالب اینکه مربی باشگاه مذکور روی دروازه بان خود برای نیم فصل حساب خاصی باز کرده و به هیچ عنوان علاقه ای به از دست دادن وی ندارد.
    حالا باید منتظر ماند و دید آیا این دروازه بان می تواند با این حربه رضایت نامه اش را بگیرد یا اینکه باید قید حضور در استیل را بزند و یک نیم فصل دیگر در تیم شهرستانی اش بازی کند؟

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هافبک استيل آذين آبي پوش مي شود- زنيدپور از شنبه در تمرين استقلال

با توجه به نياز استقلال به يک هافبک توانمند مسئولان دو باشگاه استيل آذين و استقلال توافق کرده اند تا زمينه را براي آبي پوش شدن ميلاد زنيدپور فراهم کنند.

این روزها در فصل نقل و انتقالات خیلی از تیمهای لیگ برتری برای پوشش نقاط ضعف خود دنبال جذب بازیکنان مورد نیاز خود هستند.بحث معاوضه بازیک بین باشگاهها هم بیشتر از هر زمان دیگری شنیده می شود.
    بر همین اساس و با توجه به نیاز استقلال به یک هافبک توانمند مسئولان دو باشگاه استیل آذین و استقلال توافق کرده اند تا زمینه را برای آبی پوش شدن میلاد زنیدپور فراهم کنند.
    بر همین اساس قرار است میلاد زنیدپور لباس استقلال را بر تن کند. مراحل نهایی این انتقال هم صورت گرفته و گفته می شود زنیدپور شنبه و پس از بازی استیل مقابل ذوب با حضور در تمرین استقلال کار خود را با آبی پوشان آغاز خواهد کرد. .

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

خاکپور سرمربيگري استيل را قبول نکرد:چيزي از اين تيم نمي دانم!

در جلسه با آقاي پروين گفتم که نمي توانم مربيگري استيل آذين را قبول کنم من از روي ايشان شرمنده ام و اميد دارم که من را که شاگردشان بودم و هستم ببخشند.
    محمد خاکپور سرمربیگری در استیل آذین را نپذیرفت. او با لحنی عجیب دلایلش برای نپذیرفتن این پیشنهاد را شرح می دهد:‌
    من امروز خدمت علی آقا رسیدم و با ایشان گفتگوی مفصلی داشتم بنده شاگرد ایشان هستم و ایشان حق بر گردن من دارد .اما در جلسه با آقای پروین گفتم که نمی توانم مربیگری استیل آذین را قبول کنم من از روی ایشان شرمنده ام و امید دارم که من را که شاگردشان بودم و هستم ببخشند .این که ایشان این پیشنهاد را به من دادند افتخار بزرگی است .
    ،متاسفانه مشکل من کار و زندگیم است.
    دلیل فنی نبود ،من درگیر کار و خانواده هستم اصلا نمی توانم به فوتبال فکر کنم به علی آقا هم همین را گفتم
    یعنی شما با افرادی مثل کریمی و مهدوی کیا مشکلی نداشتید شایعاتی مبنی بر این مسئله وجود دارد؟
    من سالها با مهدی هم اتاقی بودم در این چند سال با هم تماس داشتیم در آمریکا گاه به گاه با هم گپ میزدیم با علی کریمی در اواخر فوتبال آشنا شدم هر دو مثل برادر کوچک من هستند ،در تمام دورانی که فوتبال بازی کردم با کسی مشکل نداشتم و ندارم .من امروز به علی آقا گفتم این بچه ها رفقای من هستند و بحث من درگیری کاری است .
    من نمی دانم ........اصلا چیزی از این تیم نمی دانم!
    نه من تازه امروز از علی آقا شنیدم که استیل آذین کجای جدول حضور دارد ...من اصلا فوتبال ایران را پیگیری نمی کنم

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جواب منفي محترمانه نفت به پيشنهاد ذوب - خلعتبري و رافخايي را بدهيد، خلدون را بگيريد!

از يکي 2 هفته پيش تلاش مسئولان براي جذب يک هافبک بازيساز آغاز شد. ذوبي ها روي گزينه هاي مختلف فکر مي کردند تا اينکه موعد ديدارشان با نفت تهران فرا رسيد.

پس از این بازی اما نظر کادر فنی و مسئولان ذوب به کلی تغییر کرد. نمایش خلدون ابراهیم باعث شد تا نظر مسئولان ذوب برای جذب او جلب شود.
    ذوبی ها بلافاصله درخواست رسمی خود را به باشگاه نفت فرستادند اما نفتی ها که دوست نداشتند مستقیما به درخواست ذوب پاسخ منفی بدهند طرف اصفهانی خود خواستند در قبال انتقال خلدون، خلعتبری و جلال رافخایی را به نفت تهران بدهند.
    این درخواست جواب منفی محترمانه ای بود از سوی مسئولان نفت به ذوبی ها تا آنها فکر جذب خلدون ابراهیم که یک مهره کلیدی برای فرکی محسوب می شود را از سر بیرون کنند.

برچسب برای این موضوع