بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 75 از 151 اولیناولین ... 2565737475767785125 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 741 تا 750 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

pnugirl
    • n/a

سرمربی تیم فوتبال سایپا گفت: با تساوی امروز مقابل تراکتورسازی، ذره‌ای از ارزش‌های بازیکنانم کم نخواهد شد.
    محمد مایلی‌کهن پس از تساوی یک بر یک خانگی مقابل تراکتورسازی اظهار داشت: با توجه به این که دو تیم شناخت کاملی از یکدیگر داشتند، بازی بسیار سخت و کاملا تاکتیکی بود.
    وی ادامه داد: با تعویض‌هایی که انجام دادیم توانستیم بازی را به تساوی بکشانیم. با وجودی که به تساوی رسیدیم اما این موضوع ذره‌ای از ارزش‌های بازیکنانم کم نمی‌کند.
    سرمربی تیم فوتبال سایپا درباره به ثمر رسیدن گل تراکتورسازی گفت: گلی که بازیکن تراکتور به ثمر رساند کاملا خطا بود و داور آن را نگرفت. اعتقاد دارم در برخی از صحنه‌ها بازی، داور می‌توانست به نفع ما سوت بزند، اما این کار را نکرد.
    مایلی‌کهن عنوان کرد: متاسفانه امروز نیز شاهد فشار روحی بر روی داوران بودیم. یک تیم نباید با وجود هواداران و صحبت‌هایش به داوری فشار وارد کند و آنها را تحت تاثیر قرار دهد.

pnugirl
    • n/a

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: تمام تلاش ما این است که از طریق لیگ و یا جام حذفی برای حضور در آسیا به توفیق دست پیدا کنیم.
    فراز کمالوند پس از تساوی یک بر یک تیمش برابر سایپا عنوان کرد: در یک صحنه از بازی بر روی جاسم کرار در محوطه جریمه خطا صورت گرفت، اما داور آن را نگرفت. با این حال محمد فنایی در کارشناسی خود می‌گوید که کرار شبیه سازی می‌کند و این چهارمین پنالتی است که بر روی این بازیکن رخ می‌دهد، اما داوران آن را نمی‌گیرند.
    وی ادامه داد: تراکتورسازی در دومین حضورش در لیگ برتر فوتبال، شرایط قابل قبولی دارد که این موضوع برای ما رضایت‌بخش است. تمام تلاش ما این است که از طریق لیگ و یا جام حذفی برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا به توفیق دست پیدا کنیم.
    وی درباره توهین‌هایی که از سوی تماشاگران به داوری می‌شد، یادآور شد: شخصا توهین تماشاگران را نشنیدم. ما هواداران خوبی داریم، اما اگر گاهی در بین هواداران پرشور تبریزی از این اتفاقات رخ بدهد باید تماشاگران فهیم با تذکر جدی سایرین را کنترل کنند.
    کمالوند در خصوص سرمربی تیم امید خاطر نشان کرد: با توجه به این که زمان زیادی تا آغاز مسابقات مقدماتی المپیک باقی نمانده، بهتر است که غلامحسین پیروانی در تیم بماند.

pnugirl
    • n/a

مدافع تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: پرسپولیسی‌ها به جای اعتراض به داور نقاط ضعف خود را برطرف کنند.
    هادی عقیلی پس از برتری ۴ بر یک برابر پرسپولیس گفت: از پرسپولیس شناخت داشتیم و فیلم‌ باز‌ی‌های این تیم را دیده بودیم. به خوبی حریف را آنالیز کردیم و نقاط ضعف و قوتش را می‌شناختیم. در نیمه اول بازی برابری را شاهد بودیم و پس از آنکه گل اول را خوردیم تمرکز خود را از دست ندادیم و بازی را به تساوی کشاندیم.
    وی ادامه داد: در نیمه دوم هر دو تیم بازی خوبی انجام دادند و تیمی که در آن شرایط می‌توانست گل بزند به برتری می‌رسید که خوشبختانه ما این کار را کردیم و با گل دومی که زدیم شیرازه پرسپولیس از هم پاشید.
    عقیلی در مورد اعتراض پرسپولیسی‌ها به داور گفت: پرسپولیسی‌ها بهتر است نقاط ضعف خود را برطرف کنند. آنها اگر فیلم بازی را ببیند متوجه می‌شوند ما تیم برتر بودیم و حملات بیشتری داشتیم.
    وی تاکید کرد: شاید این نتیجه دور از انتظار بود و کمتر کسی آن را پیش بینی می‌کرد اما در این فوتبال چنین نتایج رقم می‌خورد همانطور که کسی تصور نمی‌کرد ایران بتواند ۶ بر ۲ کره جنوبی را شکست دهد.

pnugirl
    • n/a

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به درخواست خبرنگاران برای انجام مصاحبه گفت: شب بخیر بروید لالا کنید!
    در حالی که خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس خبری نتوانستند مصاحبه ای از علی دایی در مورد شکست سنگین پرسپولیس برابر سپاهان داشته باشند، سرمربی سرخپوشان پس از یکساعت حضور در رختکن به همراه بازیکنان این تیم به تونل ورزشگاه آمد اما بازهم با رسانه ها مصاحبه نکرد.
    دایی که از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال بخشیده شده بود و می توانست در مورد مسائل فوتبال صحبت کند، در پاسخ به درخواست خبرنگران برای انجام مصاحبه گفت: شب بخیر، بروید لالا کنید!
    دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و سپاهان در هفته شانزدهم دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر عصر امروز دوشنبه در ورزشگاه آزادی تهران با پیروزی ۴ بر یک شاگردان قلعه نویی به پایان رسید.

pnugirl
    • n/a

جواد جمالي با اشاره به اين‌که مصوبات کميته اضطرار کاهش آلوگي هوا قانوني است و به منظور کاهش آلودگي هواي شهر تهران صورت گرفته است، گفت: يکي از اين مصوبات عدم برگزاري مسابقات ورزشي و تعطيل شدن زنگ ورزش در مدارس بوده است.
    وي در ادامه افزود: اين مصوبه به دليل حفظ سلامت شهروندان و جلوگيري از افزايش آلودگي هوا بوده است.
    مدير کل دفتر بررسي آلودگي هوا سازمان محيط زيست با تأکيد بر اين‌که کاهش آلودگي هواي شهر تهران لازم به همکاري همه دستگاه‌ها و سازمان‌هاي دولتي است، تصريح کرد: علي‌رغم اين‌که طبق مصوبه کميته اضطرار آلودگي هواي تهران قرار بود هيچ فعاليت ورزشي در اين مدت صورت نگيرد، اما روز گذشته شاهد برگزاري مسابقه فوتبال در تهران بوده‌ايم.
    وي افزود: به عنوان عضو کميته اضطرار آلودگي هوا نسبت به اين مسئله اعتراض کرده‌ام و طي نامه‌اي اين مسئله را به استانداري اطلاع داده‌ام.
    جمالي با تأکيد بر اين‌که برگزاري مسابقه فوتبال در روز گذشته، خلاف مصوبه کميته اضطرار آلودگي هوا بوده است، گفت: نمي‌شود که يک فردي يا يک مدير از بخش فوتبال به جاي کميته اضطرار آلودگي هوا تصميم‌گيري کند.
    وي در پاسخ به اين پرسش که آيا مسئولان تربيت بدني از اين موضوع مطلع بوده‌اند؟ بيان کرد: در کميته اضطرار رئيس تربيت بدني استان حضور داشته و با اين مسئله موافقت کرده که هر گونه فعاليت ورزشي ممنوع است به طوري‌که حتي ساعات ورزش مدارس نيز تعطيل شده است.
    مدير کل دفتر بررسي آلودگي هوا سازمان محيط زيست افزود: اين خلاف مصوبه کميته بوده است. ما تذکرات را داده‌ايم و روز گذشته نيز نامه‌اي را در اين زمينه به استاندار ارسال و اعتراض خود را اعلام کرده‌‌ايم.
    جمالي ادامه داد: ما نقش نظارتي داريم اجرا با ما نيست؛ لذا نظارت و کنترل مي‌کنيم و بر اساس وظيفه و توان نظارتي سازمان محيط زيست اين اعتراض صورت گرفته است.
    وي در ادامه تأکيد کرد: سازمان محيط زيست مخالفت خود را در اين زمينه به صورت کتبي اعلام کرده ‌است.

pnugirl
    • n/a

در این جلسه که مدت زمان زیادی هم به طول انجامید صحنه های حساس بازی اعم از صحنه های پنالتی و دیگر صحنه های بازی به دقت بررسی و بارها و بارها بازبینی شد. پس از پایان این جلسه مسعود عنایت گفت : ما به دقت صحنه ها را بازبینی کردیم صحنه پنالتی اول سپاهان در زمانی که بازی یک – یک بود به دقت بازبینی شد و در این صحنه مدافع پرسپولیس در داخل موقعیت جریمه پای ابراهیم توره را می زند . محسن قهرمانی به این دلیل که خطا را دیده اما به دلیل نداشتن دید روی خط محوطه جریمه و دور بودن نسبی از کمک داورش حیدر شکور که در امتداد خط به خوبی دید داشت کمک گرفت تا از بیرون بودن داخل محوطه جریمه بودن خطا مطمئن شود که خوشبختانه بدرستی تصمیم گرفت پنالتی به درستی اعلام شد.
    وی ادامه داد: البته به نظر من خطای اول روی ابراهیم توره و حتی پنالتی دوم که آن هم به درستی اعلام شد می توانست برای مدافعان پیروزی جریمه شخصی هم داشته باشد که قهرمانی به هیچ کدام از خطاکاران اخطار هم نداد. حسین خوشخوان از داوران خوشنام و بازنشسته هم ناظر بوده و درستی هر دو پنالتی را تایید کرده است.
    عنایت در پایان گفت: تصمیمات داور به ضرر پیروزی نبوده چرا که با وجود خطای سخت در محوطه جریمه و پدیدآمدن دو پنالتی داور از جریمه شخصی خودداری کرد.

pnugirl
    • n/a

من بابت نتیجه بازی با پرسپولیس خوشحال بودم، ولی آخر شب رئال مادرید باخت و ناراحت شدم. من طرفدار این تیم هستم ولی بارسلونا با اقتدار برد و هیچ حرفی باقی نمی‌ماند
    خسرو حیدری در دوران بازیگری خود برای اولین بار پیروزی مقابل پرسپولیس را با گلزنی جشن گرفت. او در مورد این گل به خبرنگار سایت گل می‌گوید: «خیلی خوشحالم که برای اولین‌بار مقابل پرسپولیس پیروز شدم و گل هم زدم. در آن صحنه توره خیلی خوب پاس داد و من هم به قلب دفاع زدم و در دروازه حریف را باز کردم.»
    حیدری در مورد بازی می‌گوید: «ما زیاد خوب شروع نکردیم و دلیلش این بود که یک ماه بازی رسمی نداشتیم ولی بعد از ۱۵ دقیقه اول نبض بازی را در دست گرفتیم و برتر از پرسپولیس بودیم.»
    حیدری در مورد پنالتی اول سپاهان که با اعتراض پرسپولیسی‌ها همراه بود، تاکید می‌کند: «کارشناسان داوری گفته‌اند که هر دو پنالتی درست بود ولی مطمئن باشید ما بدون پنالتی هم حریف را می‌بردیم چون خیلی بهتر از پرسپولیس بازی کردیم. تیم ما نشان داد که شخصیت قهرمانی دارد و باید تلاش کنیم.»
    حیدری که طرفدار رئال‌مادرید است، در پایان حرف‌هایش می‌گوید: «من بابت نتیجه بازی با پرسپولیس خوشحال بودم، ولی آخر شب رئال مادرید باخت و ناراحت شدم. من طرفدار این تیم هستم ولی بارسلونا با اقتدار برد و هیچ حرفی باقی نمی‌ماند. رئال در بازی برگشت جبران می‌کند، البته ما رئالی‌ها همیشه این حرف را می‌زنیم ولی باز هم می‌بازیم.»

pnugirl
    • n/a

عنایتی که با توهین و فحاشی تماشاگران پرسپولیس روبرو شد، ادامه می‌دهد: «فحش خوردن برای ما دیگر عادت شده است و خیلی راحت به من و خانواده‌ام توهین کردند. من واقعا حرفی در این مورد ندارم.»
    رضا عنایتی مهاجم باسابقه سپاهان در برد پرگل تیمش مقابل پرسپولیس زننده یکی از گل‌های تیم اصفهانی بود. او در بازی به خبرنگار سایت گل می‌گوید: «ما ۱۰ دقیقه نیمه اول را از دست دادیم چون یک ماه بازی رسمی نکرده بودیم و وقتی پرسپولیس به گل رسید، تازه فهمیدیم این یک بازی رسمی است. به نظر من بردن پرسپولیس در تهران کار هر تیمی نیست ولی ما اکثر لحظات بازی را در اختیار داشتیم و به پیروزی رسیدیم.»
    عنایتی که با توهین و فحاشی تماشاگران پرسپولیس روبرو شد، ادامه می‌دهد: «فحش خوردن برای ما دیگر عادت شده است و خیلی راحت به من و خانواده‌ام توهین کردند. من واقعا حرفی در این مورد ندارم.»
    عنایتی تاکید می‌کند: «من با پیراهن استقلال و ابومسلم چهار بار به پرسپولیس گل زده بودم و این پنجمین گل من به پرسپولیس بود.»
    عنایتی در پاسخ به این سوال که چرا پنالتی دوم را هادی عقیلی نزد، می‌گوید: «قبل از بازی مشخص شد که عقیلی پنالتی‌زن اول تیم ماست. او پنالتی اول را بسیار خوب تبدیل به گل کرد. ولی در پنالتی دوم من روحیه بالایی داشتم و دستم را بلند کردم و از او خواستم پنالتی را بزنم که هادی هم قبول کرد. البته او مسوولیت زدن پنالتی را داشت و اگر می‌گفت نزن، مطمئنا پنالتی را نمی‌زدم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

شريفي: بعد از گزارش ناظر در مورد پرسپوليسي‌ها تصميم مي‌گيريم

رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: بعد از گزارش ناظر و داور مسابقه در مورد هواداران پرسپوليس تصميم‌گيري خواهيم کرد.

مجتبی شریفی در مورد شعارهای هواداران پرسپولیس که علیه فدراسیون و داور مسابقه مطرح شد ضمن بیان مطلب فوق افزود: بعد از اینکه گزارش ناظر و داور در خصوص اتفاقات این بازی دریافت کردیم در مورد هواداران پرسپولیس و شعارهایی که آنها علیه فدراسیون و داور مسابقه مطرح کردند تصمیم‌گیری خواهیم کرد.
    رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: ما برای اصلاح فرهنگ تماشاگران نه کاری کردیم و نه بلدیم کاری بکنیم. این مسئله نیاز به دانش، صبوری، رفاقت و انتقال اندیشه درست دارد. این مسئله یک پروسه زمان بر است و باید راهکاری برای آن در نظر بگیریم.
    شریفی در پایان گفت: ما در خصوص دایی رای ندادیم و این دستور موقت است که با اتمام دوره اش دایی اجازه پیدا کرد مصاحبه کند البته چون این محرومیت برای سرمربی یکی از تیم های بزرگ کشور بود تا این اندازه به آن پرداخته شده بود در صورتی که فصل گذشته کمالوند هم چنین محرومیتی داشت اما این گونه به آن پرداخته نشد ضمن اینکه ما به حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس اعلام کردیم اگر این مسئله پیدا کند سرمربی این تیم با محرومیت بیشتری مواجه می شود.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ابراهيم‌زاده: صدر جدول را با دو پرتاب اوت حفظ كرديم

سرمربي ذوب‌آهن گفت: با پرتاب اوت که شبيه ضربات کرنر است به پيروزي رسيديم و صدر جدول را حفظ کرديم.

منصور ابراهيم‌زاده پس از پيروزي 2 بر صفر مقابل نفت تهران اظهار داشت: در صحبت‌هاي قبلي‌ام گفته بودم که ذوب‌آهن در مرحله گذار قرار دارد و در صورتي که بتواند با قدرت از آن عبور کند، ثبات تيمي حفظ شرايط دور از دسترس نخواهد بود.
    وي ادامه داد: خوشحالم که امروز با يک بازي زيبا مقابل تيمي قوی و فيزيکي که از لحاظ فني داراي يکي از بهترين مربيان است به نتيجه رسيديم.

ابراهيم‌زاده تأکيد کرد: نفت تيم کاملي است و مي‌دانستيم ممکن است در اين بازي اصلاً نتوانيم کارهاي تاکتيکي را درست انجام دهيم اما با آناليز اين تيم متوجه شديم مي‌توانيم در ضربات کرنر و ايستگاهي به گل برسيم و دقيقاً با دو پرتاب اوت که شبيه ضربات کرنر بود به پيروزي رسيديم و صدر جدول را در يک هفته مانده به پايان نيم‌فصل حفظ کرديم.
    سرمربي ذوب‌آهن در مورد داوري گفت: ذوب‌آهن تيمي است که مديريت، خبرنگاران و تماشاگرانش نجيب هستند و به کسي کاري ندارند از همين‌رو فدراسيون با توجه به اين شرايط اين داور را براي مسابقه ما انتخاب کرد.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

برچسب برای این موضوع