بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 74 از 151 اولیناولین ... 2464727374757684124 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 731 تا 740 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تمام مسابقات فوتبال باشگاه هاي تهران لغو شد

دبير هيات فوتبال استان تهران از لغو تمام مسابقات فوتبال باشگاه هاي تهران به دليل آلودگي هوا خبر داد.

''رضا عابديني'' امروز (دوشنبه) گفت: بر اين اساس، تمام مسابقات فوتبال رده هاي سني مختلف باشگاه هاي تهران در روزهاي چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه هفته جاري لغو شد.
    وي ادامه داد: زمان جديد برگزاري اين ديدارها پس از مناسب شدن وضعيت هواي تهران اعلام خواهد شد.
    ''رضا عابديني'' به فوتباليست هاي تهراني توصيه کرد: تمام تمرين هاي خود در فضاي باز را تا خارج شدن وضعيت هواي تهران از شرايط هشدار لغو کنند.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هفته شانزدهم ليگ برتر فوتبال
    بازگشت ذوب‌آهن به صدر جدول با گلزني يك مدافع

تيم فوتبال ذوب‌آهن با پيروزي مقابل نفت تهران به صدر جدول رده‌بندي ليگ برتر بازگشت.

تيم‌هاي فوتبال ذوب‌آهن اصفهان و نفت تهران از ساعت 15 عصر امروز در ورزشگاه فولادشهر در حضور هزار تماشاگر اصفهاني به ميدان رفتند که اين ديدار با نتيجه 2 بر صفر به سود ذوب‌آهن به پايان رسيد.
    سيد محمد حسيني در دقايق 47 و 73 گل‌هاي شاگردان ابراهيم‌زاده را به ثمر رساند تا با گل‌هاي اين مدافع ذوب‌آهن به صدرنشيني يک شبه استقلال پايان داده و با 32 امتياز صدرنشين شود.
    نفتي‌ها در دقيقه 69 يک ضربه پنالتي را توسط مارسيو خوزه از دست دادند.
    اسماعيل عامري، داور اين ديدار به سيد محمد حسيني، شاهين خيري و علي احمدي از ذوب‌آهن و ميثم آقابابايي از نفت تهران کارت زرد نشان داد.
    نفت تهران نيز با اين شکست 17 امتيازي باقي ماند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هفته شانزدهم ليگ برتر فوتبال
    تساوي خانگي شاهين مقابل مس كرمان

ديدار تيم‌هاي شاهين بوشهر و مس کرمان با تساوي يک بر يک به پايان رسيد.

ديدار تيم هاي شاهين بوشهر و مس کرمان از ساعت 15 در ورزشگاه شهيد رجايي در حضور 7 هزار تماشاگر آغاز شد.
    ابتدا ادينهو در دقيقه 29 براي مس موفق به گلزني شد اما شاگردان استيلي در دقيقه 53 توسط مسعود نظرزاده به گل تساوي رسيدند.
    قضاوت اين مسابقه بر عهده عليرضا فغاني بود. وي از شاهين به آل نعمه، ايران نژاد و دهنوي و از مس به باقري ها، حسن زاده، يوسفي، کرمي و قرباني کارت زرد نشان داد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

شكست سنگين پرسپوليس مقابل سپاهان

تيم فوتبال پرسپوليس در ورزشگاه آزادي مقابل سپاهان شکست سنگيني را پذيرا شد.

ديدار دو تيم از ساعت 15 امروز در ورزشگاه آزادي و در حضور حدود 10 هزار تماشاگر برگزار شد و سپاهان با نتيجه 4 بر يک پرسپوليس را شکست داد.
    تياگو فراگو بازيکن برزيلي در دقيقه 30 براي پرسپوليس گلزني کرد. ابراهيم توره مهاجم سنگالي در دقيقه 40 و هادي عقيلي در دقيقه 65 از روي نقطه پنالتي‌، خسرو حيدري در دقيقه 72 و رضا عنايتي در دقيقه 85 از روي نقطه پنالتي گل‌هاي سپاهان را به ثمر رساندند تا سپاهان با نتيجه خيرکننده 4 بر يک پرسپوليس را شکست دهد و خاطره شکست سرخپوشان تهراني با اين نتيجه در زمان سرمربيگري مصطفي دنيزلي زنده شود.
    پرسپوليس در زمان مربيگري دنيزلي در جام حذفي و در شرايطي که يک بر صفر پيش بود 4 بر يک شکست خورد.

سرخپوشان تهراني در نيمه دوم بازي ضيعفي را از خود نشان دادند و تعويض‌هاي علي دايي تيم را دگرگون کرد و اين تيم نتوانست مانند نيمه اول بازي کند.
    پرسپوليس با اين شکست 27 امتيازي باقي ماند و سپاهان 26 امتيازي شد.
    محسن قهرماني داور مسابقه به رضا عنايتي از سپاهان کارت زرد نشان داد.

ترکيب پرسپوليس:
    عليرضا حقيقي، سپهر حيدري، مجتبي شيري، عليرضا محمد، مازيار زارع، محمد نوري( از دقيقه 78 مهدي شيري)، امير حسين فشنگچي( از دقيقه 60 محمد منصوري)، غلامرضا رضايي، تياگو فراگو، حميد علي عسگر و اشپيتيم آرفي( از دقيقه 53 سعيد حلافي)
    سرمربي: علي دايي

ترکيب سپاهان اصفهان:
    مهدي رحمتي، سيد جلال حسيني، هادي عقيلي، جواد کاظميان( از دقيقه 46 يانوش)، هاشم بيک‌زاده، خسرو حيدري، احمد جمشيديان، مهدي کريميان ( از دقيقه 54 محرم نويد‌کيا)، جان واريو، غلامرضا عنايتي( از دقيقه 92 مهدي نصيري) و ابراهيم توره
    سرمربي: امير قلعه‌نويي

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رحمتي: در نيمه دوم خودمان را پيدا كرديم

دروازه‌بان تيم فوتبال سپاهان گفت: بازيکنان ما در نيمه دوم خودشان را پيدا کردند و پيروز شديم.

مهدي رحمتي پس از برتري 4 بر يک برابر پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در نيمه اول خوب نبوديم اما در نيمه دوم بازيکنان سپاهان خودشان را پيدا کردند و توانستيم به برتري برسيم. با صحبت‌هايي که کادر فني بين دو نيمه انجام داد توانستيم پيروز شويم.
    وي در مورد اعتراض پرسپوليسي‌ها به پنالتي اول گفت: من از آن صحنه دور بودم اما در کل با نتيجه‌اي خوب برديم.

pnugirl
    • n/a

حنیف عمران‌زاده بعد از آنکه یک گل سه امتیازی برای استقلال زد در مصاحبه‌هایش در مورد مهرداد اولادی با کنایه و شیطنت خاصی حرف زده است. اولادی قبل از این بازی گفت که اگر گل بزند پشتک خواهد زد و عمران‌زاده هم بعد از پایان بازی در مورد حرف‌های اولادی با طعنه گفت:« حیف که من بلد نیستیم پشتک بزنم. خیلی دوست داشتم بعد از گلی که زدم پشت بزنم.»
    اولادی در مورد حرف‌های عمران‌زاه می‌گوید:« من برای استقلال کری نخواندم و نگفتم که گل می‌زنم. من فقط گفتم که اگر گل بزنم برای خوشحالی پشتک خواهم زد. به نظر من عمران‌زاده از روی سادگی و بچگی این حرف‌ها را زده است. ما با هم دوست هستیم و شاید او بعد از پایان مسابقه جوگیر شده و آن حرف‌ها را زده است. من هم دوست ندارم حرف خاصی در این مورد بزنم.»
    اولادی در مورد بازی می‌گوید:« ۲۰ دقیقه اول را خوب شروع کردیم و متاسفانه چند فرصت گلزنی را از دست دادیم. استقلال بعد از حملات ما روی یک شانس ۲۰درصدی به گل رسید و فکر می‌کنم مقابل ما تاکتیک خاصی نداشت و معلوم نشد چطور به گل رسیدند. آنها مثل بازی‌های قبلی شانسی گل زدند و با استفاده از تجربه خود تا دقیقه ۹۰ از این گل دفاع کردند.»
    او تاکید می‌کند:« من خیلی ناراحت شدم که در انزلی به حق خودمان که حداقل کسب یک امتیاز بود نرسیدیم. من برای مظلومی که مربی فهیمی است احترام خاصی قائلم ولی به نظر من استقلال خیلی خوش‌شانس است و در هر دو بازی مقابل شاهین بوشهر باید با چند گل شکست می‌خوردند و مقابل ملوان هم مستحق برد نبودند.»

pnugirl
    • n/a

رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: تا آخر هفته درباره رفتار هواداران پرسپوليس در بازي با سپاهان كه مصداق تخلف محسوب مي‌شود تصميم لازم اتخاذ خواهد شد.

مجتبي شريفي درباره رفتار هواداران پرسپوليس و توهين تعداد زيادي از آنها به تيم داوري گفت: اين رفتار مصداق تخلف محسوب مي‌شود. اصولا اهانت از مواردي است كه آيين نامه انضباطي فيفا آن را تخلف محسوب كرده و اين مسئله در آيين نامه انضباطي فدراسيون فوتبال ايران هم عينا ذكر شده است.

وي افزود: با اين حال با كمال تاسف منشا اين اهانت‌ها اظهارنظرها و صحبت‌هايي مي‌دانيم كه هرچه سعي در رفع آن داريم به جاي اينكه مورد حمايت قرار گيريم با انواع حمله‌ها و هجمه‌ها مواجه مي‌شويم. به هر حال تا آخر هفته درباره رفتار هواداران پرسپوليس اتخاذ تصميم كرده و راي متناسب با اين تخلف را صادر مي‌كنيم.

pnugirl
    • n/a

سرمربی تیم فوتبال مس کرمان گفت: هدفمان از حضور در بوشهر کسب ۳ امتیاز بود.
    صمد مرفاوی پس از تساوی یک بر یک مقابل شاهین بوشهر اظهار داشت: تمام تلاش ما از ابتدای بازی برای ۳ امتیاز بود و برای رسیدن به هدف خود برنامه داشتیم. شاهین بوشهر بیشتر از توپ‌های بلند استفاده می‌کرد و گلی که دریافت کردیم روی اشتباه خط دفاع بود.
    وی افزود: با همه احترامی که برای عبد الله کرمی قائل هستم اما او بازیکن کندی بود و فقط در توپ‌های هوایی خوب بود. اگر ۲ مهاجم سرعتی شاهین بوشهر در این بازی حضور داشتند خط دفاع ما بیشتر آزار می‌دید.
    مرفاوی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه این تیم ادینهو را نداشته باشد نمی‌تواند کاری کند گفت: من به تمام بازیکنانم اعتقاد دارم و غیر از او مهاجم خوبی دیگری دارم. اگر روزی ادینهو نباشد نگرانی ندارم. ادینهو حاصل تلاش سایرین را به گل تبدیل می‌کند، ضمن این که ادینهو را آورده‌ایم تا از او استفاده کنیم.
    مرفاوی در ادامه وقتی اصرار خبرنگاران را مبنی بر اینکه اگر ادینهو نباشد مس به مشکل می‌خورد مشاهد کرد، گفت: اصلا شما راست می‌گویید اگر او نباشد من به مشکل می‌خورم.
    وی همچنین درباره اعتراض به کمک داور در این مسابقه گفت: من اصلا اعتراضی نداشتم و حتی اسم این کمک داور را هم نمی‌دانم.

pnugirl
    • n/a

سرمربی تیم فوتبال شاهین بوشهر گفت: عادت کرده‌ایم که بگویم در عین شایستگی نمی‌‌بریم.
    حمید استیلی پس از تساوی یک بر یک مقابل مس کرمان عنوان کرد: گلی که مس به ثمر رساند روی خطایی بود که روی مهدی نوری انجام شد و داور این خطا را نگرفت. ۹۰ دقیقه خوب بازی کردیم. مس مقابل تیم‌های پرسپولیس و استقلال موقعیت‌های زیادی داشت اما مقابل شاهین یک فرصت بیشتر نداشت.
    وی افزود: در این بازی ایمان حیدری و عباس پورخسروانی را به دلیل مصدومیت نداشتیم. منصور تنهایی را نیز به زور آمپول بازی دادیم. تیم مس می‌خواست از سمت چپ و راست ما را ببندد و به همین دلیل به بازی هوایی روی آوردیم.
    استیلی با بیان اینکه دست مدیران را باز گذاشته است یادآور شد: مدیران هر تصمیمی که به نفع فوتبال بوشهر باشد بگیرند را می‌پذیرم. در رختکن به بازیکنان گفتم دلیلی ندارد هر دفعه بگویم خوب بازی کردیم اما گل نزدیم. عادت کرده‌ایم که بگویم در عین شایستگی نمی‌بریم.
    سرمربی شاهین تصریح کرد: در هیچ بازی مستحق باخت نبودیم در زدن ضربات آخر مشکل داریم.
    استیلی درباره اینکه پرسید شد به نظر تیمت را طلسم کرده‌اند گفت: اعتقاد من به خدا و قرآن است و به این حرف‌ها اعتقادی ندارم.

pnugirl
    • n/a

سرمربی تیم فوتبال نفت تهران گفت: انتظار ما از تیم خودمان با توجه به اینکه سال اول حضورش در لیگ است در همین حد است.
    حسین فرکی پس از شکست ۲ بر صفر مقابل ذوب‌آهن اظهار داشت: در وقفه لیگ برتر تمرینات خوبی انجام دادیم و انگیزه لازم برای حضور در اصفهان و قرار گرفتن مقابل تیم ذوب‌آهن نایب قهرمان آسیا را داشتیم. تلاش زیادی هم کردیم که با دست پر بیرون بیاییم اما متاسفانه این امکان برای ما فراهم نشد. نیمه دوم فرصت گلزنی داشتیم اما به خاطر عدم تمرکز در ضربات آخر به گل نرسیدیم.
    فرکی با بیان اینکه با شناخت کافی به دیدار ذوب‌آهن آمده بودیم، افزود: می‌دانستیم ذوبی‌ها با ضربات ایستگاهی و استفاده از پرتاب‌های اوت به گل می‌رسند اما با تعلل بازیکنانی که وظیفه‌شان کنترل حریف بود از روی دو اوت دستی دو گل دریافت کردیم. البته با به ثمر نرسیدن پنالتی نفت اوج بدشانسی برای ما به نمایش درآمد.
    وی تاکید کرد: در رختکن به بازیکنان گفته بودم با تیمی بازی کردیم که متفاوت بودند. تیمی که بسیار پخته و هماهنگ است و انتظار ما از تیم خودمان با توجه به اینکه سال اول صعودش بود در همین حد است.
    سرمربی تیم فوتبال نفت تهران گفت: من تیمی را تحویل گرفتم که بازیکنانش را خودم انتخاب نکرده بودم اما امیدوارم در نیم‌فصل دوم با یک استراحت خوب بتوانیم به تیم سروسامان بدهیم.
    فرکی تصریح کرد: نتیجه بازی را از دو جنبه می‌توان بررسی کرد اول اینکه ذوب‌آهن با دو موقعیت ما را شکست دارد و حق‌مان این بود که به امتیاز برسیم اما در بعد دوم مقابل نایب قهرمان آسیا شکست خوردیم و حق ذوب‌آهن بود که با توجه به سابقه‌اش مستحق برد باشد.

برچسب برای این موضوع