بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 72 از 117 اولیناولین ... 2262707172737482 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 711 تا 720 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

عدم تصميم لاسانا ديارا براي ماندن

او در گفتگو با رسانه هاي اسپانيايي اعلام کرد مطمئن نيست بعد از فصل نقل و انتقالات زمستاني همچنان در سانتياگو برنابئو بازي کند
    لاسانا دیارا، هافبک رئال مادرید، اعتراف کرد که در مورد آینده اش در این باشگاه مطمئن نیست.
    این ستاره فرانسوی با حضور ژوزه مورینیو در باشگاه رئال فرصت چندانی برای حضور در ترکیب تیم پیدا نکرد اما در دو بازی اخیر در ترکیب اصلی قرار گرفت و در پیروزی مقابل ساراگوسا بسیار تاثیر گذار بود.
    او در گفتگو با رسانه های اسپانیایی اعلام کرد مطمئن نیست بعد از فصل نقل و انتقالات زمستانی همچنان در سانتیاگو برنابئو بازی کند.
    " من در رئال مادرید هستم و با این تیم قرارداد دارم. یک ما قبل شرایط دشوار بود اما امیدوارم به بازی در این تیم ادامه بدهم. در حال حاضر تنها به بازی بعدی فکر می کنم اما نمی دانم در اینجا میمانم یا نه.
    تلاش می کنم بدون فکر کردن به آینده از بازی کردن لذت ببرم. اکنون می خواهم بازی کنم و باید بینیم چه اتفاقاتی رخ خواهد داد."
    دیارا همچنین در مورد احتمال حضور یک مهاجم جدید در باشگاه رئال گفت:" ما همین حالا هم دو مهاجم بزرگ داریم و ایگواین و بنزما خیلی خوب کار می کنند. این به مربی بستگی دارد که یک مهاجم جدید به تیم اضافه کند."
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تري: مي توانيم اين شرايط بد را پشت سر بگذاريم

آبي ها پنج بازي است که پيروز نشده اند و اين هفته نيز مقابل تاتنهام به تساوي رسيده اند.
    جان تری، کاپیتان چلسی، امیدوار است که نتایج ضعیف تیمش به زودی پایان پیدا کند. آبی ها پنج بازی است که پیروز نشده اند و این هفته نیز مقابل تاتنهام به تساوی رسیده اند.
    بعد از پیروزی مقابل فولام در روز 10 نووامبر، کسی در باشگاه چلسی فکر نمی کرد آنها ضعیف ترین نتایج شان در یک دهه اخیر را پشت سر بگذارند.
    البته آنها می توانستند در دیدار مقابل تاتنهام به پیروزی برسند اما دیدیه دروگبا در دقیقه 93 یک پنالتی را از دست داد تا چلسی به رده چهارم جدول لیگ برتر سقوط کند.
    تری در گفتگو با شبکه تلویزیونی چلسی گفت:" امیدوارم که این تساوی پایان این نتایج بد باشد. ما شرایط بدی را پشت سر گذاشتیم که ممکن است برای هرتیمی رخ دهد. ما در دیدارهای خانگی اصلا خوب نبودیم و نیاز داریم که هواداران در کنار ما باشند. حتی زمانی که در یک دیدار برای 10 یا 15 دقیقه بد بازی می کنیم زیرا وقتی در مقابل تیمی با کیفیت بازی می کنید، تماشاگران می توانند وضعیت را به سود شما رقم بزنند.
    تا زمانی که با تمام وجود در زمین بازی کنیم، هوداران در کنار ما خواهند ماند. مطمئنم که می توانیم این شرایط را پشت سر بگذاریم."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آدريانو: در رم مي مانم

بازگشت به برزيل در اولويت برنامه هاي ستاره برزيلي نيست.
    آدریانو گلزن برزیلی باشگاه رم در صحبتهایی اعلام کرد که تصمیمی برای بازگشت به برزیل ندارد.
    این در حالی است که سران تیمهایی از جمله کورینتیانس، پالمیراس و فلامنگو به دنبال جذب این مهاجم هستند ولی برخلاف گزارشهای منتشره، خود آدریانو در صحبتهایی اعلام کرده که هرگز تصمیمی برای ترک رم ندارد.
    آدریانو در صحبتهایی به کوریره دلوسپورت گفت:« من به برزیل فکر نمی کنم.من بازیکن رم هستم و این تیم می تواند در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا وسری آ موفق باشد.آینده من با رم است واز این بابت مطمئنم.»
    ستاره 28 ساله ادامه داد:« می خواستم پس از شنیدن این صحبتها برعلیه خودم به صحبت بپردازم. اصلا خوب نیست که افراد پیش از آنکه حرفهای آدریانو را بشنوند، در مورد او صحبت کنند. خیلی ها صحبت می کنند، به ویژ] در برزیل. آنها می گویند که من چند هفته پیش در ریودوژانیرو مشغول سرگرمی و تفریح بودم ولی در واقها من در تریگوریا مشغول انجام تمرینات سختی برای رهایی از بند مصدومیت قوزک پایم بودم. فلامنگو، پالمیراس و کورینتیانس؟! من انتخابم را کرده ام و آن هم رم است.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بلان: فرانسه براي تبديل شدن به مدعي بايد پيشرفت بيشتري کند

سرمربي خروس ها معتقد است که بنزما مي تواند به يک بازيکن بزرگ تبديل شود.
    لوران بلان، سرمربی تیم ملی فرانسه، گفت اگر این تیم می خواهد بار دیگر به یک مدعی در جام های مختلف تبدیل شود، باید در سال های آینده به تیم بهتری تبدیل شود. او در مصاحبه با سایت فیفا گفت:" در دو بازی گذشته (پیروزی 2-1 مقابل انگلیس و 2-0 برابر لوگزامبورگ) به تیم اعتماد به نفس بیشتری داد، تیمی که از بازیکنان جوان تشکیل شده و در جام جهانی 2010 یک درام کامل را پشت سر گذاشت.
    اگر ما بخواهیم بار دیگر در دو سه سال آینده به تیمی قدرتمند تبدیل شویم، باید بار دیگر اعتماد به نفس مان را به دست بیاوریم و امیدواریم که در این مدت چند بازیکن فرانسوی در لاشامپیونا یا دیگر لیگ های اروپایی بدرخشند و خود را به تیم ملی برسانند."
    بلان همچنین در مورد وضعیت کریم بنزما صحبت کرد و گفت که این بازیکن می تواند در چند سال آینده به لیدر تیم تبدیل شود.
    "بنزما بازیکن بسیار بااستعدادی است. او تاکنون از همه توانایی هایش استفاده نکرده اما اگر این کار را انجام دهد، در چند سال آینده می تواند به یک لیدر تبدیل شود.
    تلاش او برای زمانی که در لیون بود، کافی به نظر می رسید اما در باشگاه بزرگی مانند رئال مادرید با رقیبان بزرگی که دارد، باید تلاش بیشتری انجام دهد."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بلکبرن به دنبال مربي داراي سابقه بازي در ليگ برتر

آنها به دنبال ديه‌گو مارادونا نيستند.
    شرکت ونکیز، مالک باشگاه بلکبرن اعلام کرده به دنبال مربیان انگلیسی است که سابقه بازی در لیگ برتر را داشته باشند. آنها اخیرا سام آلاردایس را از مربی‌گری تیم برکنار کردند و استیو کین را به عنوان مربی موقت منصوب کردند تا مربی دائمی بیابند.
    آنورادها دسای، رییس شرکت ونکیز گفته: «به دنبال فردی بومی هستیم که در لیگ برتر بازی کرده باشد. استیو کین که بلافاصله پس از آلاردایس مربی شد هم گزینه خوبی است.»
    او همچنین گفت باشگاه به دنبال دیه‌گو مارادونا نیست که البته در تضاد با حرف‌های قبلی مالکان باشگاه است.
    می‌توانم به شما تضمین بدهم که مارادونا را هرگز در نظر نمی‌گیریم. او در راستای تفکرات ما نیست.
    ما به دنبال مربی بزرگی هستیم که تجربه کار در انگلیس را داشته باشد؛ فردی که در لیگ برتر بازی کرده باشد یا در این لیگ مربی بوده باشد.
    گزینه‌های موجود بسیاری داریم، و داریم آنها را بررسی می‌کنیم. نمی‌خواهیم تصمیمی عجولانه بگیریم چون به دنبال یک مربی بلندمدت هستیم.
    پس سه ماه یا شاید هم دو ماه و نیم برای انتخاب مربی کار داریم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پالميراس به دنبال رونالدينيو

مدير برنامه هاي ستاره برزيلي تاکيد کرد که هنوز پيشنهاد رسمي اي به باشگاه ميلان ارائه نشده است.
    روبرتو دی آسیس، برادر رونالدینیو، جدایی ستاره برزیلی از میلان و بازگشت این بازیکن به برزیل را رد نکرد و گفت که رونالدینیو دوست دارد به پالمیراس بپیوندد.
    او در مصاحبه با شبکه تلویزیونی باندیرانتس گفت:" اگر بخواهیم صادق باشیم باید بگویم احتمال زیادی برای بازگشت رونالدینیو به برزیل وجود دارد. هرچند اگر باشگاهی به دنبال اوست، باید ابتدا با میلان صحبت کند.
    اگر این اتفاق رخ دهد، فکر نمی کنم مشکلی برای رسیدن به توافق وجود داشته باشد. نمی توانم تایید کنم که میلان پیشنهادی رسمی برای فروش رونالدینیو دریافت کرده است اما برای فهمیدن این موضوع در اروپا خواهم ماند.
    خوشحالم که پالمیراس واقعا به خرید او علاقه مند است. آنها تاریخچه بزرگی در فوتبال برزیل دارند و من واقعا خوشحالم."
    قرارداد رونالدینیو با میلان تابستان آینده به پایان می رسد اما هنور دوطرف برای تمدید قرارداد به توافق نرسیده اند. میلانی ها چندان برای تمدید قرارداد این بازیکن اشتیاق نشان نداده اند و این مسئله شایعات زیادی را ایجاد کرده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ليورپول به دنبال سانتي کاسورلا

آنها مي‌خواهند او را در ژانويه بخرند.
    لیورپول هدف اصلی خود در بازار نقل و انتقالات را تعیین کرده: سانتی کاسورلا، هافبک ویارئال. روزنامه آس نوشته که عملکرد این ملی‌پوش اسپانیایی که در اوج‌گیری ویارئال نقش بسیاری داشته مورد توجه لیورپول قرار گرفته و او قصد دارد با آمدن او تیمش را تقویت کند.
    این بازیکن 26 ساله هرگز علاقه خود به پیوستن به باشگاهی بزرگ‌تر را پنهان نکرده و شاید به رفتن به آنفیلد علاقه داشته باشد.
    کاسورلا با آن که جام جهانی را به دلیل مصدومیت از دست داد، اما به تیم ملی برگشته و حضور په‌په رینا و فرناندو تورس در لیورپول شاید باعث این انتقال شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

"آرين روبن" در تعطيلات زمستاني با تيم بايرن مونيخ تمرين مي‌کند

آرين روبن پس از تعطيلات زمستاني فوتبال آلمان سلامتي خود را به طور کامل بازخواهد يافت و تيم بايرن را همراهي مي‌کند.
    ملی پوش 26 ساله هلندی که عنوان بازیکن سال 2010 فوتبال آلمان را هم یدک می‌کشد، از جام جهانی آفریقای جنوبی نتوانسته برای بایرن بازی کند. این بازیکن در دیدار پایانی این رقابت‌ها در بازی مقابل اسپانیا دچار پارگی زردپی شد.

بر پایه گزارش سایت یاهو، روبن در ماه‌های گذشته در تمرینات سبک تیم فوتبال بایرن شرکت کرده و آماده است تا تیم فوتبال بایرن را در تمرینات زمستانی این تیم که از تاریخ دوم تا نهم ژانویه در قطر برگزار می شود، همراهی کند.

قهرمان بوندس‌لیگا امیدوار است روبن بتواند زودتر از موعد مقرر سلامتی خود را بازیافته و این تیم را در تاریخ 15 ژانویه 2011 و در دیدار با ولفسبورگ همراهی کند.

"کریستین نرلینگر"، مدیر ورزشی بایرن مونیخ گفت: آرین در آستانه بازگشت به تمرینات تیم است. خیلی محتمل به نظر می رسد که این بازیکن، سه - چهار بار پیش از آغاز کریسمس در تمرینات بایرن شرکت کند.

تیم فوتبال بایرن مونیخ به واسطه از دست دادن روبن که یکی از بازیکنان کلیدی این تیم محسوب می‌شود در حال حاضر بر سکوی ششم جدول رده بندی مسابقات بوندس‌لیگا ایستاده و 17 امتیاز با تیم صدرنشین دورتموند فاصله دارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

زلاتان: چلسي و بارسا فرقي ندارد، ميلان از هيچ تيمي نمي‌ترسد

او گفته ترسي از اين ندارد که تيمش با چه تيمي رويارو شود.
    زلاتان ایبراهیموویچ نگران این نیست که تیمش در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان با چه تیمی روبرو شود.
    میلانی‌ها در گروه خود پس از رئال مادرید دوم شدند و به همین دلیل ممکن است به قید قرعه به تیم‌هایی مانند چلسی یا بارسلونا برخورد کنند.
    اما اعتماد به نفس زلاتان همیشه رو به افزایش است. او در پاسخ به این پرسش که از بارسلونای پپ گواردیولا یا چلسی کارلو آنچلوتی، کدام را ترجیح می‌دهد گفت: «هیچ کدام. ما باید برای هر مسابقه‌ای آماده باشیم.
    ما باید مطمئن شویم که در یک‌هشتم نهایی در شرایط خوبی هستیم. هر تیمی قوی است، اما از هیچ تیمی ترس نداریم.»
    او می‌خواهد میلان سه‌گانه اینتر را تکرار کند: «می‌خواهم هر رقابتی را فتح کنم. این طبیعی است. ما سه هدف داریم: اسکودتو، لیگ قهرمانان و کوپا ایتالیا.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

كاكا: نيم‌فصل دوم بازي مي‌كنم

ستاره برزيلي تيم فوتبال رئال مادريد ابراز اميدواري کرد پس از تعطيلات کريسمس در تمرين‌هاي رئال مادريد شرکت کند.
    کاکا که به دليل آسيب ديدگي مدتي طولاني از ترکيب کهکشاني‌ها کنار بوده، اميدوار است با پشت سر گذاشتن دوران نقاهت بتواند به تمرين تيم بازگردد.
    کاکا پس از پشت سر گذاشتن تمرين‌هاي انفرادي و مخصوص، رفته رفته شرايط بازي کردن را پيدا کرده و در جلسه تمرين حاضر مي‌شود اما پزشکان هنوز اجازه تمرين گروهي به او نداده‌اند.
    کاکا درباره وضعيتش گفت: اشتياق زيادي براي بازي کردن دارم و بي‌صبرانه منتظرم به زمين برگردم. فکر مي‌کنم اگر شرايط به همين ترتيب خوب پيش رود، بعد از نيم‌فصل براي تيم بازي کنم.
    ستاره برزيلي تيم رئال مادريد در حالي از اشتياق براي بازگشت به مستطيل سبز سخن مي‌گويد که مورينيو سرمربي پرتغالي تيم پايتخت‌نشين اسپانيا، دوري کاکا را معضلي براي تيمش نمي‌داند: زماني که کاکا مصدوم شد، عزا نگرفتم و به بقيه هم گفتم که تيم ما وابسته به بازيکن نيست.

برچسب برای این موضوع