بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 71 از 109 اولیناولین ... 2161697071727381 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 701 تا 710 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

pnugirl
    • n/a

دايي:شريفي يا کم‌حافظه است‌يا اطلاعاتي از فوتبال‌ندارد

سرمربي پرسپوليس گفت: رئيس کميته انضباطي فدراسيون يا کم‌حافظه است يا اطلاعاتي از فوتبال ندارد.
    علي دايي پس از تمرين امروز پرسپوليس در جمع خبرنگاران تصريح کرد: از امروز براي نيم فصل دوم استارت زديم. امروز تمرينات سبکي که فقط دويدن بود را انجام داديم و انشاءالله تمرينات را در روزهاي آينده پس از اينکه از بازيکنان تست خواهيم گرفت، دنبال مي‌کنيم. سپس در دو تورنمنت معتبر شرکت مي‌کنيم و با تيم‌هاي بسيار خوبي مبارزه خواهيم کرد. به نظرم اولين باري است که يک تيم ايراني در چنين تورنمنتي شرکت مي‌کند.
    وي گفت: تيم‌هايي که در اين تورنمنت حضور دارند هر کدام در ليگ‌هاي برتر اروپا بازي مي‌کنند از اسپارتا پراگ چک گرفته تا تيمي از روسيه. کلا تيم‌هاي بزرگي هستند که بايد مقابل آنها صف‌آرايي کنيم. اين تورنمنت براي ما و بچه‌هايمان بسيار مفيد است و خيلي چيزها مي‌تواند به ما ياد بدهد. ما خودمان را آماده مي‌کنيم تا با تيم‌هاي بزرگ دنيا شرايط‌مان را وفق دهيم و در آينده موفق شويم.

دايي اظهار داشت: پس از اين مسابقات مي‌توانيم خودمان را با تيم‌هاي ديگر مقايسه کنيم که چقدر با آنها فاصله داريم و چه طور مي‌توانيم فاصله‌ها را کمتر کنيم. اين مسابقات از لحاظ اعتماد به نفس براي ما بسيار مفيد است.قبل از بازي‌هاي آسيايي بازي با چنين تيم‌هايي مي‌تواند براي ما بسيار مفيد و با ارزش باشد. ما بعد از اين مسابقات مي‌توانيم مقابل تيم‌هاي آسيايي با قدرت بيشتري ظاهر شويم.
    دايي گفت: از روز اولي که آمدم تمرينات بسيار منظم و مرتب بر طبق برنامه‌هايي که داريم برگزار کرديم و انشاءالله تا آخر فصل هم همين روند را ادامه مي‌دهيم. روي برنامه‌هايي که مد نظرمان بوده بسيار کار کرده‌ايم و تا الان خدا را شکر مي‌کنم که همه چيز خوب بوده است. البته قبول دارم تاکنون نتيجه‌هاي درخور توجه پرسپوليس را نگرفته‌ايم و انشاءالله در مدتي که پيش رو داريم مي‌توانيم خودمان را درست کنيم و بااستفاده از تجارب خوب و رفع نقاط ضعف به هدف خودمان برسيم.
    دايي تاکيد کرد: اگر خدا بخواهد پرسپوليس پس از تعطيلات و در دور برگشت مي‌تواند نتايج خوبي بگيرد که اين مستلزم همکاري‌هاي همه با همديگر است.

سرمربي پرسپوليس در خصوص حضور مياچ در کادر فني اين تيم گفت: با مياچ توافق لازم را انجام داديم و فقط منتظر صدور ويزاي ايشان هستيم تا هر چه سريع‌تر وارد ايران شود.
    وي افزود: تمام سعي‌مان اين است که قبل از ترکيه مياچ به ما ملحق شود تا قراردادش را امضا کند و در اردوي ترکيه و امارات از ايشان استفاده کنيم. ديروز با مياچ صحبت کردم و از ايشان خواستم حالا که به توافق رسيديم هر چه سريع‌تر کارش را با ما شروع کند و به ما کمک کند.
    دايي در خصوص حمايت‌ هواداران گفت: از تمام هواداران فهيم پرسپوليس سپاسگذارم. آنها خودشان را نشان دادند و ثابت کردند که فقط پرسپوليس را دوست دارند. هيچ کاري به شخص خاصي ندارند و براي آنها مهم نتيجه گرفتن پرسپوليس است. خودم را مديون هواداران پرسپوليس مي‌دانم. چون هميشه من را حمايت کرده‌اند و چتر حمايتي آنها هميشه بالاي سرمان بوده است. مطمئن باشيد انشاءالله نتايج بهتري مي‌گيريم. در همين بازي آخر ثابت کرديم اگر هواداران از کوره در نروند و تحت تاثير بعضي‌ها قرار نگيرند و احساساتي نشوند و تيم‌شان را تشويق کنند تيم ما مي‌تواند نتيجه بگيرد و موفق شود. نياز به حمايت هواداران پرسپوليس دارم و دوست دارم آنها مثل الان که عصاي دست ما بودند باز هم به ما کمک کنند.

دايي در خصوص نظرسنجي برنامه نود درباره انتخاب سرمربي خارجي و تيم ملي ايران گفت: راجع به تيم ملي ايران از من سؤال نکنيد اما من مثل همه آرزويم اين است که تيم ملي موفق شود. موفقيت تيم ملي به باشگاه‌هاي ما هم کمک مي‌کند. مطمئن باشيد اگر تيم ملي موفق شود در ليگ قهرمانان آسيا مي‌توانيم موفق‌تر شويم و اگر خداي ناکرده تيم ملي ما موفق نشود رقيبان بر روي ما حساب ديگري باز خواهند کرد. باز هم مي‌گويم اگر تيم تا مرز قهرماني در جام ملت‌هاي آسيا برود ما به آرزوي قلبي خودمان رسيده‌ايم و همه خوشحال هستند.
    وي در جواب اين سؤال که چرا مربيان ممتاز ايراني و خارجي با برنامه‌ريزي‌هاي فدراسيون نمي‌توانند به ما کمک کنند گفت: من راجع به اين مسائل حرف نمي‌زنم چون دوباره فردا مي‌گويند درباره مسئله‌اي حرف زدم که به من ارتباط ندارد. متاسفانه نمي‌توانم پاسخگوي شما در قبال اين حرف‌ها باشم. متاسفانه شرايط طوري است که ماها نبايد در مورد فوتبال ملي حرف بزنيم هر صحبتي که مي‌کنيم متاسفانه آن را محکوم مي‌کنند. پس بهتر است حرفي نزنيم.

به گزارش فارس سرمربي در خصوص اظهارات شريفي که گفته بود دايي بهتر است فقط درباره تيم خودش حرف بزند تاکيد کرد: آقاي شريفي اظهار نظر خودش را کرده و من درباره ايشان حرفي نمي‌زنم. ايشان بايد فقط درباره مسائل خودش حرف بزند و من اصلا با آقاي شريفي کاري ندارم. ايشان هر وقت مسئله‌اي که در رابطه با خودش بود اظهار نظر کند و بهتر است اينقدر در باره من حرف نزند. اصلا دوست ندارم در مورد کميته انضباطي و مسائل پيش آمده حرف بزنم چون در شان من نيست.
    وي افزود: نبايد درباره اين مسائل حرف بزنم. اگر حرفي زدم فقط راجع به حق و حقوقم بوده و فقط دوست داشتم مردم ماجرا را بدانند. در برنامه شبکه 4 گفتم در مملکت من فدراسيون فوتبال بايد پاسخگوي من باشد. چون ناعادلانه راي داده است. من نمي‌توانم در دادگاه و دستگاه قضايي شکايت کنم چون اين در مرام من جايي ندارد. پس مجبورم بيايم مردمي را روشن کنم که هميشه يار و حامي من بودند. موقعي که به دروغ بيانيه صادر مي‌کنند و من را متهم مي‌کنند من نبايد جواب آنها را بدهم؟

دايي يادآور شد: من دم و دستگاهي ندارم و فدارسيوني ندارم که جواب بيانيه‌ها را بدهم. طرف من هميشه مردم بوده و براي آنها هميشه دوست دارم همه چيز را شفاف توضيح دهم. بعضي‌ها مي‌خواهند با صدور بيانيه به دروغ با شخصيت من بازي کنند. چرا کميته انضباطي پيگير بيانيه فدراسيون فوتبال نشد. چرا نسبت به اين بيانيه پيگيري نکرد. چرا راي نداد. بيانيه‌اي که گفتند دايي به خاطر پول اردوي عمان را ترک کرده بود. آقاي شريفي به جاي اينکه به مسائل ديگر بپردازد اين مورد را رسيدگي کند که آيا اين بيانيه درست بود يا نه.
    دايي خاطرنشان کرد: ايشان حرف‌هايي مي‌زنند که قطعا به او مربوط نمي‌شود. شريفي بيايد خداوکيلي اين سوال من را جواب دهد. آن افرادي که اين بيانيه را در فدراسيون فوتبال صادر کردند آيا درست گفته‌اند. چرا اين مسائل مسئله انضباطي در رابطه با آن تصميم نمي‌گيرد. آيا اين حق است.

دايي تاکيد کرد:‌ مشکل ما اين است که تريبون را در دست خودشان مي‌گيرند و راحت پشت صندلي درباره من نوعي که 20 سال در اين فوتبال زحمت کشيده‌ام اظهار نظر مي‌کند اما وقتي که من در تلويزيون مي‌خواهم از حقم دفاع کنم آن وقت بد مي‌شوم. مگر بيانيه‌هاي آقايان را برنامه‌هاي نود و برنامه‌هاي ديگر پخش نکردند. مگر تمام رسانه‌ها اين دروغ بزرگ را ننوشتند. پس من حق دارم از رسانه ملي که باعث شده من بزرگ شوم و طرف حسابش مردم ايران هستند استفاده لازم را کنم.
    اين مربي اظهار داشت: من از رسانه ملي استفاده شخصي نکرده‌ام و فقط آمده‌ام حرف‌هايي بزنم که مردم بايد آن را بدانند. همين رسانه ملي من را به دنيا شناساند. آمدم از حق و حقوق خودم دفاع کنم. کسي هستم که مردم من را دوست دارند. نمي‌خواهم از خودم تعريف کنم. شما دوست داريد من حرف نزنم و فقط حرف‌هاي شما را بشنوم. در مواردي که دارد به من ظلم مي‌شود نبايد از حقم دفاع کنم؟ به شما مي‌گويم تا الان شما ديده‌ايد بيانيه‌اي صادر کنم اما فدراسيون فوتبال راجع به من بيانيه مي‌دهد و هزار حرف و حديث مي‌بافد و من را محکوم مي‌کند. من هم در دادگاه که نمي‌توانم حقانيت خودم را ثابت کنم. دوست دارم آرامش بر مسائل حکمفرما شود.

به گزارش فارس دايي در ادامه خاطرنشان کرد: در برنامه نود ديديد با مدارکي که داشتم حرف‌هايم را زدم. هفته ديگر آقاي تاج آمد در مورد يک مسئله ديگر حرف بزند اما تمام حرف‌هاي من را تائيد و اعلام کرد که من با فدراسيون فوتبال به توافق رسيده بودم. فيلم اين برنامه هم هست. کميته استيناف در فدراسيون تشکيل مي‌شود و من را محکوم مي‌کند که شما توافق نکرده بوديد در حالي که آقاي تاج نائب رئيس فدراسيون و رئيس کميته تيم‌هاي ملي حرف من را تائيد مي‌کند. پس شما بايد بدانيد حرف من حق است اما متاسفانه چون حرف حق زدم و بين مردم خريدار داشته و بين آقايان هيچ خريداري نداشته باعث شده آقايان ناراحت شوند.
    دايي ادامه داد: حالا آقايان مي‌خواهند به هر طريقي که شده ما را زير سوال ببرند. آمده‌اند و 4 تا کلمه حقوقي را توي تلويزيون اعلام کرده‌اند و سعي مي‌کنند با ادبيات خوب کسي را محکوم کنند. مردم من را مي شناسد و آقايان را هم مي‌شناسند. تمام مردم اين را مي‌دانند من چه کارهايي کرده‌ام اما متاسفانه آقاي شريفي به نظرم حافظه‌اش ضعيف است يا از فوتبال اطلاعات قوي ندارد.

وي گفت: موقعي که علي دايي زير بخيه رفته به خاطر بازي‌هاي ملي بوده است. از شما سوال مي‌کنم در بازي‌هاي ملي چقدر پول مي‌دادند و يا اصلا پول مي‌دادند يا خير . من 9 ساعت در اتاق عمل بودم به خاطر عشقم، خودم و جمهوري اسلامي ايران و به خاطر مملکتم جنگيدم. من به شما بگويم هيچ وقت سر بازي‌هاي ملي پول نگرفتيم. اصلا آقاي شريفي يادش رفته که چه خبر است. خدا به هر کس به خاطر توانايي‌اش استعدادي داده که بايد به بهترين نحو از آن استفاده کند. من فوتباليست شدم خدا چون مي‌خواست.
    دايي تاکيد کرد: متاسفم براي کسي که الان در فدراسيون فوتبال حضور دارد و اطلاعات دقيقي ندارد، کسي که در فدراسيون کار مي‌کند و اطلاعات دقيقي ندارد، فردي که حقوق فدراسيون را مي‌گيرد و نمي‌داند چي به چي است.فردي که حقوق فوتبال را مي‌گيرد و مي‌گويد فوتباليست‌ها مبالغ کلان مي‌گيرند. مطمئن باشيد من که زحمت مي‌کشم اندازه زحمتم درآمد دارم اما آقايان اين را يادشان نرود که چگونه به فدراسيون فوتبال آمدند و از اين فدراسيون حقوق مي‌گيرند.

سرمربي پيشين تيم ملي يادآور شد: هرگز نبايد اين موضوع را فراموش کرد که 350 هزار شهيد را در جبهه‌هاي جنگ داديم. همه رفتند به خاطر سرافرازي اين مملکت. ما هم چند درجه پايين‌تر از اين عزيزان به خاطر مملکت‌مان هر چه در توان داشتيم انجام داديم و اگر حق‌مان بوده به چيزي رسيده‌ايم. هيچ وقت هم سر مردم منتي نمي‌گذارم و تا آخر عمر افتخار مي‌کنم که لباس تيم ملي کشورم را بر تن خودم ديده‌ام اما کساني که مسائلي را عنوان مي‌کنند متاسفانه از خيلي چيزها خبر ندارند و يا خودشان را به بيراهه مي‌زنند. نمي‌دانند امثال من که در تيم ملي بازي کرده‌ايم منافع مالي نداشته‌ايم. شماييد که از بيرون فوتبال آمده‌ايد و داخل فوتبال استفاده‌هاي خوبي مي‌بريد. امثال من از آن اول در اين فوتبال بوده‌ايم. حالا به هر بهانه‌اي در باشگاه و در تيم ملي. امثال من با درد اين فوتبال آشنا هستيم نه شما آقايان که سعي مي‌کنيد به اهداف خود در فوتبال برسيد.

دايي همچنين در جواب سؤالي که امروز 8 دي مصادف با اتفاقات بازي با تراکتورسازي تبريز در فصل گذشته است گفت: اصلا من کاري به تبريز و اتفاقات آن ندارم. من هميشه اين را مي‌گويم اگر يک سياستي در فوتبال دنبال مي‌کنيم بايد براي همه يکي باشد. اگر مي‌خواهيم عدل و داد را رعايت کنيم عدالت را طوري نشان دهيم که همه ببينند اما اينجا متاسفانه سياست يک بام و دو هوا است.
    وي گفت: حسين بادامکي پايش را از زمين بيرون نگذاشته تصميم مي‌گيرند محروم شود اما بازيکن ديگر در يک بازي بازيکن ما را با لگد مي‌زند اما مالي جريمه مي‌شود. يا يک بازيکن ديگر مي‌پرد و با مشت به صورت بازيکن من مي‌زند در بازي مقابل تراکتورسازي اصلا راجع به اين موضوع حرفي نمي‌زنند. همه چيز مشخص است. با همين چيزها ما از اول زاده شديم و مي‌دانيم که بايد در اين فوتبال و در اين دنيا با اين مسائل جنگيد اما دوست دارم دعوا هم مي‌کنند مردانه باشد.

دايي در خصوص ديدار وحيد هاشميان با حبيب کاشاني گفت: وحيد هاشميان روز گذشته به باشگاه پرسپوليس رفت و ميهمان باشگاه بود. من هميشه گفته‌ام هاشميان يکي از بزرگترين بازيکنان مملکت ما است و در اروپا و آلمان نماينده شايسته‌اي براي فوتبال ما بود. حق زيادي به گردن فوتبال ما دارد. مطمئن باشيد اگر قرار باشد مذاکره‌اي انجام شود من پيشنهاد مي‌دهم و رئيس باشگاه حتما اين کار را خواهد کرد.
    دايي در پايان خطاب به خبرنگاران گفت:‌با تمام اين حرف‌ها اگر من بخيه‌اي خوردم براي تيم ملي و عشق به وطن بوده است و منتي بر سر کسي ندارم در ضمن آن موقع از اين پول‌ها نبود که آقايان بخواهند ما را متهم کنند چون همه علي دايي را مي‌شناسند.

pnugirl
    • n/a

حضور مياچ در پرسپوليس قطعي شد

حضور ژلکو مياچ که سابقه همکاري با ايويچ را دارد در پرسپوليس قطعي شد.
    مياچ که مدتي دستيار ايويچ سرمربي اسبق تيم ملي بوده با باشگاه پرسپوليس به توافق رسيد و اگر بتواند تا قبل از دوشنبه هفته آينده به جمع سرخپوشان ملحق مي شود و همراه سايرين راهي اردوي ترکيه مي شود. در غير اين صورت وي در اردوي ترکيه در جمع پرسپوليسي ها حاضر مي شود.

pnugirl
    • n/a

حسين عبدي:درباره‌ي نقش "مياچ" از دايي سوال كنيد

حسين عبدي گفت: درباره تغيير و تحول در کادر فني فقط سرمربي مي‌تواند صحبت کند.

مربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره حضور ژلکو مياچ در کادر فني پرسپوليس گفت: برنامه‌ريزي اين کارها زير نظر سرمربي است و وظيفه اوست که در اين باره توضيح دهد و از آنجا که نحوه همکاري اعضاي کادر فني را سرمربي تيم تعيين مي‌کند، درباره‌ي نقش مياچ در کادر فني نمي‌توانم چيزي بگويم و در اين باره بايد از دايي سوال کنيد.
    وي در ادامه درباره وضعيت پرسپوليس اظهار کرد: شکر خدا پس از تنش‌ها و استرس‌هايي که در تيم به خاطر نتيجه نگرفتن به وجود آمده بود و همچنين شرايطي که بازيکنان تجربه کردند مانند استعفاي دايي و بازگشت او و باخت‌هاي مکرر، تعطيلات نيم‌فصل فرصت خوبي بود که بازيکنان ريکاوري کنند. امروز هم تمرين سبکي داشتيم تا کم‌کم براي آينده آماده شويم.
    عبدي ادامه داد: تيم‌هاي اروپايي که در اردوي ترکيه با آن‌ها روبه‌رو مي‌شويم تيم‌هاي خيلي خوبي هستند. ما هم به آن‌جا مي‌رويم تا با تقابل با آن‌ها به فوتبال روز دنيا نزديک شويم و بازيکنان فوتبال خودشان را با آن‌ها بسنجند و کيفيت بازي‌شان را بالا ببرند.
    وي همچنين تصريح کرد: بايد در اردوهاي ترکيه و دوبي که در پيش رو داريم، تمرين‌هاي مستمري داشته باشيم و از فرصتي که تا شروع ليگ در اختيار داريم، به بهترين شکل استفاده کنيم. البته تعدادي از بازيکنان‌مان را نداريم که براي‌مان خوشايند نيست ولي چاره‌اي هم نداريم چرا که آن‌ها در خدمت تيم ملي هستند و بايد به وظيفه ملي‌شان عمل کنند.
    مربي تيم فوتبال پرسپوليس همچنين گفت: در اين تعطيلات چند روزه از اخبار باشگاه بي‌خبر بودم و از قطعي بودن پيوستن هاشميان به پرسپوليس اطلاع ندارم و ترجيح مي‌دهم درباره حضور او در تيم پس از قطعي شدن پيوستن صحبت کنم.
    وي در پايان درباره برنامه‌هاي تيمش براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا خاطرنشان کرد: از چند هفته پيش بازي‌هاي تيم‌هاي عربستاني و اماراتي را که با آن‌ها بازي داريم، زير نظر گرفته‌ام. آن‌ها تيم‌هاي خوبي هستند بويژه الوحده امارات که بسيار آماده است و هرچند در ليگ داخلي کشور خود فراز و نشيب دارد ولي خوب فوتبال بازي مي‌کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

وحید هاشمیان پس از توافق با حبیب کاشانی، به پرسپولیس پیوست.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، وحید هاشمیان، ملی پوش اسبق کشورمان پس از تائيد كادر فني و توافق با سرپرست باشگاه پرسپولیس، به این باشگاه پیوست.

هاشمیان پس از توافق با سرپرست باشگاه پرسپولیس به هیات فوتبال استان تهران رفت و قرارداد خود با این باشگاه را به ثبت رساند.

هاشمیان علاوه بر باشگاه‌های یونان، استرالیا و چین از چند تیم لیگ برتری کشورمان نیز پیشنهاد داشت.

ملی پوش اسبق کشورمان شماره 21 پرسپولیس را بر تن خواهد کرد.

وی می‌تواند در بازی‌های نیم فصل دوم دهمین دوره لیگ برتر فوتبال کشور، سرخپوشان را همراهی کند.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس براي مشخص شدن وضعيت جسماني بازيكنان، صبح امروز (پنجشنبه) در مجموعه ورزشي انقلاب از آنها تست پزشکی گرفتند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، آكادمي مجموعه ورزشي انقلاب امروز (پنجشنبه) ميزبان سرخپوشان تهراني بود. تمرين نوبت صبح قرمزپوشان با تست از وضعيت جسماني بازيكنان زير نظر كادر فني برگزار شد.
    • <LI class=MsoNormal>علي دايي و محمود خوردبين از بقيه اعضاي تيم زودتر در محل آكادمي مجموعه انقلاب حاضر شدند. <LI class=MsoNormal>عدم هماهنگي حراست مجموعه ورزشي انقلاب، ورود تعدادي از بازيكنان تيم را با مشكل مواجه كرد كه پس از هماهنگي‌هاي لازم بازيكنان به موقع سر تمرين حضور يافتند. <LI class=MsoNormal>دايي امروز سر حال و قبراق بود و با كليه بازيكنان خوش و بش مي‌كرد و بازيكنان نيز از اين فرصت استفاده كرده و با وي شوخي مي‌كردند. <LI class=MsoNormal>جلال اكبري پس از يك روز غيبت موجه، امروز به جمع سرخپوشان اضافه شد. <LI class=MsoNormal>الهايي و داستاني به جهت حضور در مسابقات تيم‌هاي پايه پرسپوليس در تمرين نوبت صبح غايب بودند. <LI class=MsoNormal>قد كوتاه‌ترين مرد ايران در تمرين سرخپوشان حاضر شد و با بازيكنان و كادر فني عكس يادگاري گرفت. <LI class=MsoNormal>سكوبرت پس از تست چربي به مربي بدنساز تيم اعلام كرد كه كمي احساس درد دارد كه در اين خصوص علي دايي از شرايط سكوبرت از مولايي پرسيد، كه وي در پاسخ گفت‌: سكوبرت چند روزي است كه تمرينات دويدن را در دستور كار خود قرار داده است اما با يك استارت، كمي درد در ناحيه عضله پايش احساس كرده كه اميدواريم هر چه سريعتر رفع گردد. <LI class=MsoNormal>پيوستن وحيد هاشميان مهاجم با اخلاق و ارزنده اسبق تيم ملي به پرسپوليس سوژه اصلي بازيكنان بود. <LI class=MsoNormal>بازيكنان پس از انجام تست چربي به صورت پراكنده در زمين چمن مصنوعي آكادمي به دويدن دور زمين پرداختند. <LI class=MsoNormal>تست ايزومتريك (يك مايل) آزمايش بعدي سرخپوشان بود كه در آن حميدرضا علي عسگري بهترين زمان را به خود اختصاص داد.
    • عليرضا نورمحمدي، عليرضا محمد و ابراهيم شكوري به سالن وزنه رفتند و به صورت اختصاصي وزنه زدند.
    گفتني است؛ سرخپوشان امروز تمرينات خود را در نوبت بعدازظهر، از ساعت 14:30 در مجموعه ورزشي درفشي‌فر پيگيري مي‌كنند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس، بعد از ظهر امروز (پنجشنبه) با حضور وحید هاشمیان انجام شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، هاشمیان که ظهر امروز با حضور در هیات فوتبال استان تهران، به طور رسمی به سرخپوشان پایتخت پیوست، با حضور در مجموعه درفشی‌فر، تمرینات خود را آغاز کرد.
    - هاشمیان کمی با تاخیر در مجموعه درفشی‌فر حاضر شد اما بلافاصله به رختکن رفت و با تعویض لباس، در جمع سرخپوشان حاضر شد و با آنها به تمرین پرداخت.
    - شروع تمرینات، زیر نظر مولایی، بدنساز تیم بود. دویدن و استارت‌های کوتاه و بلند بخش‌های از تمرینات بود.
    - دروازبان‌ها به طور جداگانه تمرین می‌کردند. یحیوی در تمربنات امروز غایب بود و رحمان احمدی به مرور تمرینات روزهای گذشته مربی دروازبان‌های پرسپولیس با دیگر دروازه بان ها می‌پرداخت. این در حالی بود که یک دروازبان تستی نیز در تمرینات حضور داشت. بنیامین محمودی نیز که با مصدومیت مواجه شده بود، در تمرینات امروز حضور داشت و جداگانه تمرین می‌کرد.
    - دو بازیکن از تیم امید هم در کنار دیگر بازیکنان، در تمرینات حوضر داشتند.
    - سکوبرت، مدافع مالیایی پرسپولیس، همچنان به صورت جداگانه و اختصاصی تمرین می‌کند.
    - در بخش دیگری از تمرینات، بازیکنان به دو گره قرمز و زرد تقسیم شدند و پرسینگ در یک نیمه زمین را در دستور کار خود قرار دادند.
    - در فرصتی که در بخشی از تمرینات بدست آمد، بازیکنان به استقبال هاشمیان رفتند و حضور او در پرسپولیس را خوشامد گفتند. علی دایی نیز دقایقی با هاشمیان گفت و گو کرد.
    - علی دایی در پایان تمرنات دقایقی را با بازیکنان صحبت کرد. سرمربی سرخپوشان در حین تمرینات به طور جداگانه، گفت و گویی با حسین بادامکی هم داشت.
    - علیرضا محمد و شیث رضایی با اجازه کادر فنی، در دقایق پایانی تمرینات از سرخپوشان جدا شدند و به رختکن رفتند.
    - نزدیک به 30 هوادار از نزدیک شاهد تمرینات سرخپوشان بودند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

وحيد هاشميان ملي پوش اسبق كشورمان كه سابقه سال‌ها حضور در بوندس ليگاي آلمان و بازي در تيم‌هاي باير ن مونيخ، هانوفر و بوخوم را دارد، امروز (پنجشنبه) و پس از جلسه با حبيب كاشاني رسما به پرسپوليس پيوست.

هاشميان كه قبل از نشست نهايي‌اش با كاشاني، با علي دايي صحبت كرده و براي پوشيدن پيراهن پرسپوليس با او به توافق رسيده بود، در اردوي تركيه به سرخپوشان پايتخت ملحق مي‌شود تا تمرينات خود را، همپاي ديگر بازيكنان پشت سر بگذارد.
    سايت رسمي باشگاه پرسپوليس پس از پيوستن هاشميان به اين باشگاه، گفت و گويي با او ترتيب داده است كه در ادامه مي‌خوانيد:
    در ابتداي فصل هم صحبت پيوستن هاشميان به پرسپوليس بود . چه شد كه اين مسئله با نيم فصل تاخير اتفاق افتاد؟
    من با تيم بوخوم آلمان قرارداد داشتم اما اين تيم به دسته يك سقوط كرد و ديگر علاقه‌اي به حضور در اين تيم در دسته يك را نداشتم. دلم مي‌خواست سال‌هاي پاياني فوتبالم را در آرامش سپري كنم. به همين دليل به دنبال اين بودم كه يا در بوندسليگا و يا در ايران و در تهران، به فوتبالم ادامه بدهم.
    هماهنگ شدن برنامه‌هايم كمي طول كشيد ولي در نهايت و علي‌رغم اينكه از باشگاه‌هاي چند كشور از جمله يونان، استراليا، چين و چند تيم ليگ برتري ايران پيشنهاد داشتم، پرسپوليس را انتخاب كردم.
    چرا از ميان همه اين گزينه‌ها پرسپوليس را انتخاب كردي؟
    همانطور كه گفتم تصميمم اين بود كه يا در بوندسليگا يا در تهران به فوتبالم ادامه بدهم. مسئله بعدي هم كيفيت تيمي بود كه به آن مي‌پيوستم. پرسپوليس تيمي محبوب، با تاريخ درخشان و هواداراني بي‌نظير است. ضمن اينكه شناخت كاملي از مدير اين باشگاه، آقاي كاشاني و علي دايي داشتم، همه اين مسائل دست به دست هم داد تا اين تيم را انتخاب كنم.
    مدت و شرايط قراردادت چگونه است؟
    براي شروع‌، 6 ماهه قرارداد بستم. در طول اين مدت مي‌توانيم به شناخت بهتري از هم برسيم و در صورت لزوم، اين قرارداد مي‌تواند تمديد هم بشود.
    پيگير بازي‌هاي پرسپوليس در ليگ ایران بودي؟
    كمابيش پيگير بازي‌ها و نتايج اين تيم بودم. بازي‌هاي پرسپوليس در برابر نفت آبادان، نفت محمود آباد، سپاهان و بازي اخير اين تيم در برابر صبا را ديدم.
    پرسپوليس در اين فصل با مشكل گلزني مواجه بوده است. به عنوان يك فوروارد با تجربه، فكر مي‌كني بتواني به برطرف شدن اين مشكل كمك كني؟
    من در ليگ يك آلمان علاوه بر زدن 38 گل، 13 پاس گل هم دادم. براي من مهم، موفقيت و نتيجه‌گيري تيم است و براي رسيدن به اين هدف، با تمام وجود در خدمت تيم هستم. دوست دارم در پرسپوليس هم در خدمت تيم باشم و در گلزني و همچنين در مهيا كردن شرايط براي گلزني ديگر هم بازيانم به اين تيم كمك كنم.
    آرزوي قلبي من اين است كه با شروع نيم فصل دوم شاهد متحول شدن پرسپوليس باشيم و من هم يكي از بيست و چند بازيكني باشم كه در تحول و موفقيت‌هاي پرسپوليس سهيم باشم.
    از چه زماني در تمرينات شركت مي‌كني؟
    امروز به محل تمرينات مي‌روم تا با آقاي دايي صحبت كنم. چند روز مرخصي لازم دارم تا با سفر به آلمان به برخي كارهاي شخصي‌ام برسم و سپس به پرسپولیس ملحق شوم.
    با اين تفاسير از اردوي تركيه به جمع پرسپوليسي‌ها اضافه مي‌شوي؟
    بله. احتمالا در تركيه به تيم اضافه مي‌شوم. خدا را شكر اردوهاي تركيه و امارات، فرصت خوبي است براي اينكه با تيم هماهنگ شوم. اين اردوها فرصتي است كه هم من و هم پرسپوليس به شرايط خوبي برسيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

قرارداد هاشميان:175 ميليون تومان براي 6ماه

قرارداد وحید هاشمیان با باشگاه پرسپولیس شش ماهه است و تا پایان فصل جاری به طول خواهد انجامید. مبلغ این قرارداد 175 میلیون تومان است .
    همچنین قراراست برای صدور itc هاشمیان نیز با فدراسیون آلمان مکاتبه صورت گیرد که البته به دلیل تعطیل بودن فدراسیون آلمان در این روزها که همزمان با سال نو میلادی است، پیش‌بینی‌ می‌شود کارت بازی هاشمیان تا چهار یا پنج روز دیگر صادر شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هاشميان در تمرين پرسپوليس (عکس)

هاشميان که ظهر امروز با حضور در هيات فوتبال استان تهران، به طور رسمي به سرخپوشان پايتخت پيوست، با حضور در مجموعه درفشي‌فر، تمرينات خود را آغاز کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مياچ در اردوي تركيه به پرسپوليسي‌ها اضافه مي‌شود

مسئولان باشگاه پرسپوليس اعلام کردند مياچ در اردوي ترکيه به جمع قرمزپوشان اضافه مي‌شود.

ژلکو مياچ دستيار جديد علي دايي قرار بود تا روز يکشنبه به ايران سفر کند و قرارداد رسمي خود را با پرسپوليس به ثبت برساند اما به دليل مشکل رواديد و کارهاي شخصي اين مربي از مسئولان باشگاه پرسپوليس و علي دايي درخواست کرد در اردوي ترکيه به جمع قرمزپوشان اضافه شود.
    اين درخواست با موافقت دايي همراه شد و دايي اعلام کرد مياچ در اردوي ترکيه به جمع پرسپوليسي‌ها اضافه خواهد شد.
    پرسپوليس از دوشنبه 13 دي تا 19 دي در ترکيه اردويي برگزار خواهد کرد.

برچسب برای این موضوع