روی هاجسون، مربی لیورپول با وجود انتقاد اخیر از سبک بازی و عملکرد تیمش گفته نگران از دست دادن شغلش نیست. تام ورنر، رییس باشگاه اخیرا گفته بود که نتایج لیورپول پذیرفتنی نیست، اما از مربی هم حمایت کرده بود.
هاجسون میگوید: «ترس یا دغدغهای ندارم. مالکان به روشنی منظور خود را بیان کردهاند. آنها گفتند که میخواهند برای بلندمدت نتیجه بگیریم و میخواهند بردبار باشند.
آنها دریافتند که کار نیاز به زمان دارد و ما نمیتوانیم یکشبه همه چیز را درست کنیم. آنها همچنین درک کردند که تیمی که دارم با آن کار میکنم را خودم نساختهام. پس دغدغهای نیست.
اما اگر بگویید "پس احساس میکنی تحت هیچ شرایطی اخراج نمیشوی"، مخالفت خواهم کرد. این اتفاق در هر حال میافتد، همان طور که برای آلاردایس افتاد و به نظرم همه ما در چنین وضعیتی هستیم.
تنها تیمی که در پنج، شش بازی گذشته بهتر از ما نتیجه گرفته آرسنال یا منچستریونایتد است. اگر به پنج، شش بازی گذشته بنگرید میبینید که نتایج ما بهتر شده است.»
البته این حرفهای هاجسون در حالی است که لیورپول پشت سر امثال وست بروم، بلکبرن، بلکپول، ساندرلند، استوک و بولتون قرار دارد.
او میگوید: «فکر نمیکنم نتایج 17 بازی گذشته خیلی خوب بوده باشد. ما البته در اروپا عالی بودهایم و آنجا اعتبار خود را حفظ کردهایم.
من به هر حال راضیام چون همیشه بهترین تیم خود را در اختیار نداشتیم. انتظار دارم در چند بازی بعدی اوضاع بهتر شود. انتظار دارم تیم در جدول بالاتر برود.
البته اگر پول زیادی به باشگاه نیاید و اگر تیم ناگهان تغییر نکند، هر مربی دیگری هم به جای من بیاید باید همین کارهایی را انجام دهد که من میدهم.
عصای جادویی وجود ندارد و ما داریم به عنوان یک گروه و یک باشگاه کار میکنیم. ما با هم اوضاع را درست خواهیم کرد و با کمک مالکان همه چیز را کاملا رو به راه خواهیم کرد، چون تیم را هم بهتر کردهایم.»