نوشته اصلی توسط javad jan شوخی میکنم آبجی گلم اگه تو پیر باشی که من ذیگه مردم حتما خدانکنه داداشگلم.
نوشته اصلی توسط *مائده* من دهه ی شصتی نیستم ولی کارتونای مربوط به دهه ی شصت و خیلی دوست دارم کتی هم ردیف بالا اولین نفر سمت راسته داداش محمدجواد آفرین آفرین میبینم که همتون پایه اید دمتون گرم حالا تو از کدوم خوشت میومد آبجی؟؟؟
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
نوشته اصلی توسط best-vida اینم کتی داداش آفرین آبجی حالا تو از کدوم خوشت میومد ؟
نوشته اصلی توسط javad jan بابا پس با یه عده پیر زن و پیر مرد تو باشگاه هم صحبتیما پیرزن خودتی نکنه فکر مکردی مهد کودک اومدی
نوشته اصلی توسط javad jan آفرین آبجی حالا تو از کدوم خوشت میومد ؟ من کتی رو دوست دارم چون هم شبیه خودمه بعضی کاراش و هم بامزه تر بود
نوشته اصلی توسط محدیس پیرزن خودتی نکنه فکر مکردی مهد کودک اومدی ابجی جان باید میگفتی پیرمرد
نوشته اصلی توسط javad jan آفرین آفرین میبینم که همتون پایه اید دمتون گرم حالا تو از کدوم خوشت میومد آبجی؟؟؟ مرسی پس چی داداشی؟ هر چی کارتون به درد بخوره واسه اون زماناست کارتونای الان دوزارم نمی ارزه من که اصلا رغبت نمیکنم ببینم من جودی ابوت و خیلی دوست دارم
نوشته اصلی توسط محدیس پیرزن خودتی نکنه فکر مکردی مهد کودک اومدی پ ن پ اومدم دانشگاه
نوشته اصلی توسط *مائده* مرسی پس چی داداشی؟ هر چی کارتون به درد بخوره واسه اون زماناست کارتونای الان دوزارم نمی ارزه من که اصلا رغبت نمیکنم ببینم من جودی ابوت و خیلی دوست دارم دمت گرم آبجی کوچیکه آره خداوکیلی اون زمانا خیلی جذاب بود کارتونا
حذر از عشق میسر بود؟آری! آندم... که جهان را بتوان دید به چشمان عدم!!! http://www.ayehayeentezar.com/galler...9572229400.gif
قوانین انجمن