من اومدم نبودید باز هم میام چون امروز وقتم آزاده خوشحال میشم اومدید پیام بدید
من اومدم نبودید باز هم میام چون امروز وقتم آزاده خوشحال میشم اومدید پیام بدید
اسم من مییییییییییییییلکاست نه مللللللللللیییییییییییییک اااااااااااااااااااا
ای بابا جوری از دانشگاه حرف می زنی انگار می خوان ببرنت جهنم.... من که هیچ وقت دانشگاه جدی نگرفتم ... همیشه هم موفق بودم.... جوری که تو حرف می زنی انگار داری می ری اول ابتدایی.....
سلام.من دانشجوی جدید الورود ارشد پیام نور ری هستم.میخواستم بدونم دانشگاه ری خوابگاه داره؟؟؟خیلی برام مهمه.ممنون میشم اگه جوابم رو زود بدین
سلام. ببخشید یک سوال داشتم:
واحد ری تمام رشته های مهندسی رو داره؟ چند تا رشته جدید فنی مهندسی به پیام نور اضافه شده میخواستم بدونم واحد ری هم این رشته های جدید رو داره یا نه؟
دفترچه رشته های سال 90 :
Reshte_Jadid_PayamNoor
؟؟سلام به مدیر خوب و دوستان عزیز.بچه ها هر کدوم از شما که روانشناسی سنتی هستش,ممکنه منو راهنمایی کنه؟1-من کتاب روشهای اماری در روانشناسی و علوم تربیتی(دکتر علی دلاور) رو خریدم,اما زیر عنوان کتاب در صفحه اول کتاب نوشته رشته علوم تربیتی! ایا همین منبع درست است؟2-درس مقدمات روانشناسی سلامت را در منبع با عنوان کتاب (روانشناسی سلامت) علی پور چاپ 89 زده,اما کتاب من عنوانش مقدمات روانشناسی سلامت و چاپ اول 90!ایا این منبع درست است؟3-من میخواستم متون روانشناسی به زبان خارجه(1) تالیف زارع و کردستانی رو بخرم,اقای فروشنده گفتند کمک درسی طلایی با عنوان زبان تخصصی روان شناسی(1) رو بخر بهتره!ایا این کتاب بر اساس منبع ذکر شده اصلی هست؟اقایون خانومها مدیر جون هر کسی که ازش بر میاد یه کمکی راهنمایی لطفی به من بکنه جای دوری نمیره ها. (تو نیکی میکنو در دجله ...) واقعا ممنون[گل]
سلام
من قبلا اینجا یه سری جواب ها داده بودم چرا نیست
بهار ملکی عزیز ، من روانشناسی تجمیع هستم . با توجه به طرح خودم جواب میدم
1- در مورد آمار توصیفی (روشهای آماری ) بله اون کتاب درسته
2- نمیدونم
3- زبان تخصصی 1 که بیشتر بچه ها کلا از کتاب طلایی استفاده میکنن چون ترجمه و حل تمرین داره . حالا اونم در کنار کتاب اصلی بخری بد نیست .
سلام مینا هستم دانشجوی مدیریت بازرگانی جدیدالورود م و احساس میکنم محیط دانشگاه فوق العاده یخ.
زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن
.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن
انجام پروژه تاسیسات مکانیکی رشته معماری ، عمران و مکانیک توسط دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک دانشگاه تهران· انجام محاسبات بار حرارتی ساختمان های مسکونی ٫اداری٬ اموزشی٫ تجاری· انتخاب تجهیزات شامل چیلرجذبی و تراکمی٫برج خنک کن ، بویلر٫ پمپ٫ مبدل حرارتی٫ کولر گازی٫ شوفاژ٫ فن کویل· تهیه نقشه اتوکد شامل نقشه رایزر٫ لوله کشی٫ موتورخانه ، جانمایی تجهیزاتانجام پروژه های تبرید و سردخانه شامل :
- انجام محاسبات بار انواع سردخانه٫پیش سردکن٫ تونل انجماد٫ یخ ساز
- انتخاب تجهیزات کمپرسور٫ اواپراتور٫ کندانسور٫ مبدل٫ایس بانک٫ چیلرآمونیاکی
- ترسیم نقشه اتوکد لوله کشی٫ کمپرسورخانه ، تجهیزات
طراحی و محاسبه سیستم لوله کشی آب سرد و گرم و فاضلاب ، سیستم های بخار ٫ استخرhttp://mechproject.blogfa.com
http://buildproject.blogfa.com
انجام محاسبات تهویه مطبوع با نرم افزار کریر ( Carrier)
09367013598
مهندس زارع
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک دانشگاه تهران
دانشجوی کارشناسی مهندسی مدیریت پروژه پیام نور تهران