بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 7 از 17 اولیناولین ... 56789 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 از مجموع 168

موضوع: اخبار و نتایج لیگ برتر فوتبال ایران1389-90(شماره دوم)

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دايي در جلسه كميته فني اعلام كرد:تغييرات اجباري در تركيب پرسپوليس در ديدار با ذوب‌آهن

سرمربي پرسپوليس از تغييرات اجباري در ترکيب تيمش براي ديدار با ذوب‌آهن خبر داد.

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس امروز (شنبه) با حضور کادر فني و سرپرست باشگاه برگزار شد.
    رسايي مشاور اجرايي باشگاه درباره جزييات اين جلسه گفت: در اين جلسه در رابطه با بازي برابر استقلال، بنيادکار و بازي فردا برابر ذوب آهن صحبت شد و کادر فني توضيحات لازم درباره اين بازي‌ها را ارائه دادند. دايي از عملکرد تيم رضايت داشت و گفت ما در اين بازي همه کار کرديم جز گل زدن. تاکتيک درست و بازي منطقي در اين دو بازي ارائه داديم و فقط توپ‌ها وارد دروازه نشد.
    رسايي گفت: دايي از تغييرات اجباري در ديدار برابر ذوب آهن به علت مصدوميت برخي بازيکنان خبر داد و اعلام کرد که 20 بازيکن در سفر به اصفهان حضور خواهند داشت. دايي روحيه بازيکنان براي ديدار فردا را خوب ارزيابي کرد. در اين جلسه راجع به احکام AFC براي ديدار با الوحده نيز بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

محمود فكري:بازي با تراكتورسازي بسيار حساس است

مربي تيم فوتبال استقلال تهران ديدار فرداي تيمش برابر تراکتورسازي تبريز را بسيار حساس توصيف کرد و ابراز اميدواري کرد هواداران استقلال در بازي فردا حضور چشمگيري داشته باشند.

محمود فکري در کنفرانس پيش از ديدار تيم هاي استقلال و تراکتورسازي در جمع خبرنگاران گفت: بازي فردا براي ما بسيار حساس است و ما در آن بازي علاوه بر اين که به فکر کسب سه امتياز و رسيدن به سهميه ليگ قهرمانان هستيم در انديشه قهرماني نيز هستيم. با توجه به اين که تراکتورسازي داراي پتانسيل بالا و بازيکنان خوبي است و در برابر ما با انگيزه بازي مي‌کند بايد بگويم فردا بازي سختي در پيش داريم ولي تنها به کسب سه امتياز بازي مي‌انديشيم.
    وي در ادامه در پاسخ به اين سوال که آيا غيبت فرهاد مجيدي در بازي فردا براي استقلال مشکل ساز نمي‌شود؟ اظهار کرد: فرهاد مجيدي بازيکني بسيار بزرگ و وجود او براي ما بسيار با ارزش است. او براي ما وزنه بسيار سنگيني است ولي بازيکنان جايگزين جاي خالي او را در تيم پر خواهند کرد.
    فکري در ادامه درباره وضعيت مجتبي جباري نيز گفت: مجتبي مشکلي با تيم ندارد و در حال حاضر مانند ساير بازيکنان در تمرينات شرکت مي‌کند. در بازي‌هاي آينده اگر کادر فني صلاح بداند از او نيز استفاده خواهد کرد.
    در ادامه خبرنگاري از فکري پرسيد نظرش درباره صحبت‌هاي پرويز مظلومي که از نزديکي زمان بازي‌هاي استقلال در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا انتقاد کرده بود، چيست؟ که او در پاسخ گفت: در چند هفته اخير بازي‌هاي ما بسيار فشرده برگزار شده و آقاي مظلومي از بابت مصدوميت احتمالي بازيکنان تيم نگران است. البته بايد به سازمان ليگ برتر نيز حق داد که بازي‌ها را اين گونه برگزار کند ، چرا که آن‌ها مجبور هستند رقابت‌هاي ليگ برتر را زودتر تمام کنند.
    فکري در ادامه در پاسخ به اين سوال که براي جلوگيري از حرکات تاکتيکي مهاجمان تراکتورسازي چه فکري کرده ايد ، اظهار کرد: ما در بازي فردا در درجه اول برنامه خودمان را در حمله و دفاع پياده مي‌کنيم و سپس به نقاط قوت حريف مي‌پردازيم. سعي مي‌کنيم مانع گل زني مهاجمان حريف شويم. ما در جلسات تمرين نقاط قوت و ضعف حريف را به بازيکنان گوش زد کرديم و سعي مي‌کنيم در بازي از آن‌ها استفاده کنيم.
    وي در پايان درباره هواداران تيم نيز گفت: هواداران ما در بازي‌هاي آينده نقش زيادي دارند و مي‌توانند با حضورشان در ورزشگاه و حمايت ما کمک کنند که بتوانيم به هدفمان که قهرماني است دست پيدا کنيم . در بازي فردا نيز اميدوارم هواداران بي‌شمار استقلال به ورزشگاه بيايند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

برهاني: طوري براي استقلال بازي مي‌كنم كه فيكس تيم ملي شوم

مهاجم استقلال گفت: از اين پس طوري براي استقلال بازي مي‌کنم که در تيم ملي به مهره‌ ثابت تبديل شوم.

آرش برهاني در خصوص آخرين شرايط استقلال قبل از ديدار فردا با تراکتورسازي تبريز تصريح کرد: بازي بسيار سختي در پيش داريم. تراکتورسازي تيم بسيار خوبي است و از مربي با دانشي بهره مي‌برد اما بازيکنان استقلال انگيزه‌ زيادي براي کسب امتياز اين مسابقه دارند و براي اينکه از کورس قهرماني عقب نيفتيم تنها به پيروزي در اين بازي فکر مي‌کنيم.
    وي در پاسخ به اين سؤال که آيا شانسي براي قهرماني استقلال قائل است يا خير گفت: ما هم مثل ديگر تيم‌ها شانس داريم و به همان اندازه که سپاهان و ذوب آهن مدعي قهرماني هستند ما هم مي‌توانيم به اين عنوان دست پيدا کنيم.
    مهاجم استقلال که در ديدارهاي گذشته اين تيم موفق به گلزني شده در پاسخ به سوال مبني بر اينکه قبول دارد در اين يکي دو فصل اخير دچار نوسان شده و در بعضي بازي‌ها خوب و در برخي ديگر ضعيف ظاهر مي‌شود، گفت: فکر مي‌کنم بزرگترين نقطه ضعف من مسائل روحي و رواني است که بايد آن را حل کنم. قبول دارم در يکي دو فصل اخير به خصوص فصل گذشته تمرکز روحي نداشته‌ام اما هر گاه انگيزه داشتم توانستم براي استقلال موفق عمل کنم.
    برهاني اضافه کرد: خدا را شکر مي‌کنم که اين روزها شرايط خوبي دارم و توانستم براي استقلال در چند بازي اخير گل زني کنم.

برهاني در خصوص اينکه آيا شانسي براي آقاي گلي در مسابقات اين فصل دارد يا خير گفت: بازي‌هاي کمي تا پايان ليگ باقي مانده اما سعي مي‌کنم با درخشش در چند بازي آخر خودم را به صدر جدول گلزنان نزديک کنم.
    اين بازيکن در خصوص حضور کارلوس کي‌روش در بازي گذشته استقلال و اينکه گفته مي‌شود سرمربي تيم ملي از بازي او خوشش آمده است گفت: دوست دارم اول براي استقلال طوري بازي کنم که نظر سرمربي تيم ملي هم جلب شود و وقفه کوتاه دوري از تيم ملي را فراهم کنم.
    وي در پايان گفت: حال ديگر با تجربه‌تر شده‌ام و با توجه به اينکه هميشه در تيم ملي کار سختي داشته‌ام مي‌خواهم جبران مافات کرده و خودم را در تيم ملي تثبيت کنم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نبرد مرفاوي و قلعه‌نويي يك روز پيش از مسابقه آغاز شد

سايت باشگاه مس کرمان مدعي شد مربيان سپاهان به طور مخفيانه در تمرين مس حاضر شده‌اند.

سايت باشگاه مس کرمان نوشت: "تيم فوتبال مس امروز تمرين داشت و از نکات قابل توجه اين تمرين حضور کريم بوستاني، مربي دروازه‌بان‌ها و يکي از اعضاي کادر فني تيم سپاهان در پشت سکوهاي بخش شمالي ورزشگاه نزديک به دروازه تمريني تيم مس بود که پس از رويت آنها از سوي کادر پزشکي تيم مس به سرعت توسط يک دستگاه خودروي پرايد ورزشگاه را ترک کردند.
    جالب اينجاست که پس از تماس سرپرست تيم فوتبال مس با سرپرست سپاهان جهت سوال در اين خصوص و دعوت محترمانه به حضور در رختکن و پذيرايي از کادر فني سپاهان سرپرست آن تيم عنوان کرد که هيچ يک از بايکنان و کادر فني اين تيم هنوز به کرمان نرسيده اند.
    اين موضوع هم از نکات جالب توجه و منحصر به فردي است که بعضي‌ها در فوتبال ايران باب کرده‌اند که لابد قرار است فوتبال ما را به فوتبال روز دنيا نزديک کند. "

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

عليزاده: براي شكست استقلال به تهران آمده ايم

مهاجم تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت:‌ استقلال تيم بزرگي است اما ما با آمادگي کامل و تنها براي شکست آنها به تهران آمده ايم.

علي عليزاده روز شنبه پيش از ديدار صدر جدولي تيم هاي استقلال تهران و تراکتورسازي تبريز، افزود: بازي فردا (يکشنبه) به دليل آمادگي بالاي بازيکنان هر 2 تيم بازي زيبايي خواهد شد.
    به گفته وي تيم استقلال تا به اين هفته خوب بازي کرده و نتايج قابل قبولي نيز گرفته و اين در حالي است که تراکتورسازي به آنچه که حقش بوده نرسيده است.
    مهاجم تيم تراکتورسازي تبريز تصريح کرد: ‌با اين همه ما براي شکست يکي از تيم هاي بزرگ فوتبال کشورمان به تهران آمده ايم و از هيچ کوششي براي رسيدن به اين مهم دريغ نخواهيم کرد.
    عليزاده که سابقه بازي در تيم استقلال را نيز در کارنامه خود دارد در اين خصوص نيز گفت: هر بازيکني دوست دارد مقابل تيم سابق خود خوب بازي کرده و بدرخشد که در مورد من نيز اين مساله صدق مي کند با اين حال مهم براي من پيروزي برابر استقلال است.
    وي درخصوص تازه ترين شرايط جسماني و ذهني بازيکنان تيم تراکتورسازي اظهار داشت: خوشبختانه تراکتورسازي براي اين بازي محروم و مصدوم ندارد. ما ‌با تمام قوا به تهران آمده ايم تا علاوه بر ارايه يک بازي خوب نتيجه را نيز از آن خود کنيم.
    مهاجم سابق تيم فوتبال استقلال تهران در ادامه ابراز اميدواري کرد: ديدار فرداي اين 2 تيم همانند بازي رفت جذاب و پرافت و خيز باشد تا تماشاگران از آن لذت ببرند.
    وي با اشاره به نتيجه تساوي ديدار رفت افزود: در آن بازي اگر داور گل صحيح ما را مردود اعلام نمي کرد ما برنده بوديم از اين رو شکست استقلال درتهران کار دشواري نيست.
    عليزاده درخصوص تماشاگران تبريزي نيز گفت: شک نکنيد تماشاگران و علاقمندان به تيم تراکتورسازي فردا نيز ما را تنها نخواهند گذاشت و به ورزشگاه خواهند آمد تا ما را تشويق کنند.
    تيم هاي استقلال تهران و تراکتورسازي تبريز فردا (يکشنبه)‌ در ادامه رقابت هاي هفته بيست ونهم ديدارهاي ليگ برتر با يکديگر ديدار خواهند کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مصدوميت در اردوي پرسپوليس پيش از بازي با ذوب‌آهن

پزشک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: غلامرضا رضايي قادر به همراهي تيم در بازي برگشت مقابل ذوب آهن نيست.

فريد زرينه در مورد آخرين وضعيت بازيکنان پرسپوليس، به سايت رسمي اين باشگاه گفت: غلامرضا رضايي مدت هاست که از ناحيه عضلات زير شکم دچار مصدوميت شده که متاسفانه طي روزهاي اخير وضعيت او بدتر شده است و نمي تواند تيم را در بازي برگشت مقابل ذوب آهن همراهي کند.

وي افزود: از طرفي وحيد هاشميان نيز در تمرين امروز از ناحيه عضله ران دچار مصدوميت شده که با اين وجود امکان حضور او در برابر ذوب آهن وجود دارد و به همين خاطر وي به همراه تيم به اصفهان مي آيد تا فردا و پس از بررسي مجدد در مورد وي تصميم گيري شود.

زرينه خاطرنشان کرد: مازيار زارع نيز دچار سرماخوردگي شده، ولي پيش بيني مي‌شود تا فردا وضعيت وي بهبود يابد و در ترکيب سرخ پوشان حضور داشته باشد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

باشگاه پيكان از صباي قم شكايت مي‌كند

باشگاه پيکان قزوين از باشگاه صباي قم شکايت مي‌کند.

به نقل از سايت باشگاه پيکان قزوين، در پي مصاحبه سخنگوي باشگاه صبا،‌ موسسه فرهنگي ورزشي ايران خودرو اعلام کرد، حق شکايت از اين اظهارات واهي و بي پايه را براي خود محفوظ داشته و اعلام مي‌دارد همچنان با توکل به خداي بزرگ و خداي مهدي (عج) در مقابل نامرادي‌ها و کج سليقه‌ايي‌ها در جهت حفظ و پويايي ورزشي سالم و ورزشکاري متعهد خواهد ايستاد.
    در پايان به نقل از شهيد بهشتي اعلام مي دارد "بهشت را به بها دهند نه به بهانه. "

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دسوزا براي سفر به ازبكستان مشکل دارد

مسئولان استقلال تاکنون نتوانستند شرايط را براي سفر خارجي دوباره وي همراه تيم مهيا کنند و به احتمال فراوان اين بازيکن زمان پرواز آبي ها به تاشکند در تهران مي ماند.
    فيليپ دسوزا هافبک برزيلي تيم استقلال که پيش از سفر تيم استقلال به کشور عربستان در فرودگاه با مشکل خروجي روبه رو شده براي سفر اعضاي اين تيم به کشور ازبکستان به منظور برگزاري ديدار برگشت مقابل پاختاکور نيز با مشکل روبه رو است و شرايط سفر به اين کشور را بدست نياورده است.
    دسوزا توانست پس از دريافت مجوز کار موقت، از عربستان وارد تهران شود اما مسئولان استقلال تاکنون نتوانستند شرايط را براي سفر خارجي دوباره وي همراه تيم مهيا کنند و به احتمال فراوان اين بازيکن زمان پرواز آبي ها به تاشکند در تهران مي ماند و تمرينات اختصاصي خود را دنبال مي کند تا زماني که اعضاي تيم از سفر باز گردند.
    گفتني است پس از اتمام زمان مجوز کار اين بازيکن در تهران و تيم استقلال شرايط براي تمديد زمان اين مجوز فعاليت مهيا نشده است و به همين علت تا زماني که مراحل اداري مجوز دسوزا طي شود و وي بتواند فعاليت خود را در کشور ديگري به جز برزيل ادامه دهد اين بازيکن شرايط همراهي استقلال را ندارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بوستاني: نيازي به‌حضور مخفيانه در تمرين‌ مس نداريم؛‌ براي ديدن زمين رفته بودم

مربي دروازه‌بانان تيم فوتبال سپاهان گفت: براي ديدن زمين چمن ورزشگاه باهنر کرمان رفته بوديم و نمي‌دانستم تيم مس تمرين دارد.

کريم بوستاني در مورد حضور مخفيانه‌‌اش در تمرين تيم مس کرمان که سايت باشگاه مس ادعا کرده بود گفت: من فقط براي ديدن زمين بازي ورزشگاه باهنر کرمان رفته بودم و اصلا نمي‌دانستم تيم مس تمرين دارد و وقتي ديدم که مس در حال تمرين است نماندم و از آنجا دور شدم. به جان بچه‌ام قسم مي‌خورم که نمي‌خواستم تمرين مس را نگاه کنم.
    وي ادامه داد: نيازي به اين کار نداريم زيرا تيم ما آناليزور دارد و فيلم بازي‌هاي مس را آناليز کرده‌ايم. ضمن اينکه اين کار اخلاقي نيست که بخواهم مخفيانه در تمرين تيم مس حاضر شوم.
    تيم مس کرمان فردا در هفته بيست و نهم ليگ برتر ميزبان سپاهان،‌ صدرنشين ليگ است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مجيد بصيرت:مس را دست كم نمي‌گيريم

مجيد بصيرت گفت: درست است که مس در بازي‌هاي گذشته نتايج خوبي نگرفته ، اما اين تيم را دست کم نمي‌گيريم.

سرپرست تيم فوتبال سپاهان درباره آخرين شرايط تيمش پيش از ديدار با مس کرمان در هفته بيست و نهم ليگ برتر اظهار کرد: خوشبختانه شرايط خوبي داريم و فقط سه بازيکن مان را براي اين بازي در اختيار نداريم . خسرو حيدري ، ميلوراد يانوش و کريميان غايبانمان در اين بازي هستند.
    وي ادامه داد: قصد داريم که يک بازي خوب را در برابر مس انجام دهيم ، نبايد فکر کنيم که با پنج امتياز اختلاف در صدر جدول کار تمام شده است . بلکه ما تازه کارمان سخت شده است داشتن حس قهرماني مهم است ، انشاءاله اين شش بازي باقي مانده را هم به سلامت ردمي‌کنيم و براي يکبار ديگر قهرمان ليگ مي شويم .
    بصيرت درباره مس هم گفت: درست است که مس در چند بازي گذشته نتيجه نگرفته، اما همه تيم‌ها قدرتمندند و نمي توانيم مس را در اين بازي دست کم بگيريم. آن‌ها هم کادر فني خوب و بازيکنان بزرگي دارند. اما ما هم سپاهان هستيم و براي کسب هر سه امتياز بازي به ميدان مي‌رويم.
    سرپرست سپاهان درباره صدر نشيني اين تيم در اين فصل، گفت: ما سال گذشته هم در ابتداي فصل در رده‌هاي پايين بوديم اما به مرور بهتر شديم و خود را بالا کشيديم و در نهايت هم قهرمان ليگ شديم. در حال حاضر بيست و سه ، چهار هفته است که نباخته‌ايم و تاکنون در ليگ امسال تنها دو باخت داشته ايم که مقابل ذوب آهن و استقلال بوده است.
    وي ادامه داد: ما از ابتداي فصل تيم را براي قهرماني بسته بوديم، اما مشکلات زيادي از جمله حضور بازيکنانم در تيم ملي گريبان گيرمان شد که اين شرايط کمي ما را اذيت مي کرد . اما هنگامي که بازي‌هاي تيم ملي تمام شد و بازيکنانمان را در اختيار داشتيم شرايط براي ما بهتر شد و توانستيم با همفکري و رفاقت ميان بازيکنان صدر جدول را در اختيار گيريم .

صفحه 7 از 17 اولیناولین ... 56789 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع