بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 7 از 7 اولیناولین ... 567
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 64 از مجموع 64

موضوع: قواعد حرکت دادن اجسام با نیروی چشم (تله کینزی)

Hybrid View

• 2
    کاربر باشگاه

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام دوستان نمیدونم چجوری شروع کنم من حدودا شیش سال توهم داشتم توهمام اولش بار شنیدن چندتا کلمه که تن صدای همسرم بود شرووع شد واین اخریا با چهار نفر گفتگو میکردم کم کم متوجه شدم یه سیستمی هست که باهاش صدا پخش میکنن سیستمی که به.صوت حساسه یعنی وقتی داخل اطاق بودم هر صدای کنارم بودااین سیستم خودشو با اون صدا وفق میداد وصداییکه میشنیدم با ریتم صدای اطرف پخش میشد مثل چک چک اب تیک تاک ساعت زیاد وارد جزعیات نمیشم فقط بااین سیستم خیلی راحت میتونن ذهن منو بخونن مهمتراز همه حواس پنجگانمو کنترول کن بارها تست.کردم احساس چند نفرو بهم منتقل کردن قرض از گفتن این مطالب میخواستم بگم انسان میتونه با ذهنش اجسامو حرکت بده اما باید محیط محیا باشه ذهن انسان به تنهای نمیتونه باید تومحیطی باشه که انرژهای رها شد وجود داشتهبابا شه من چون سیستمی که میگم باهامه.
    میتونم ازراه دور بشنوم ببینم واجسامو حرکت بدم اما وقتی خودم میتونم امواجی رو به بدنم تابودن میتونم اینکارو بگنم خواهشن زیاد دنبال
    اینکه این سیستم چی هست نرید تا۱۰سال اینده فاش میشه دوستمون درست میگه روح وجود نداره البته منظورم اینکه روح اونجوریکه ما فکرم میکنیم نیست روح انسان مثل فیلمی که ظبط شده هستش یعنی میشه باهاش ارتباط داشت اما فقط از تارخ مردن به قبلو اگه سوال کنید جواب میگیرید نمی دونم تونستم مطلبو برسونم دراخر انسان انرژی میگیرن یکی از شاخهای فیزک هسته ای وانرژی اتمی همینه که سرش جنگه دوستان زیاد ذهنتون درگیر نکنید فقط تامیتونید رو کنترل احساساتتون کار کنید اینده بدردتون میخوره جنگ سایبری یعنی مبارزه با این سیستمی که با منه جنگ امواج اگه خواستید خود کسایکه دارن با این سیستم کار میکنن یه توضیحاتی برام دادن اگه بزارن منم برای شما میگم

• 2
    کاربر باشگاه

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام دوستان منتظر شدم کسی نظری درمورد مطالبی که گفتم نداد دوستان من با توجه به توهوماتیکه داشتم به رفتار انسانها حیوانات اطرافم حساس بودم چون مطمعن شدم سیستمی هست که باهاش ازراه دور.رفتار انسان یا حیونو خودشون انجام میدن بدون اینکه طرف متوجه بشه باورش خیلی سخته ولی هست من یه تستی کردم که براتون توضیح میدم یکی از دوستام که تنها زندگی میکنه چند تاگربه نگهداری میکنه من با توجه به حساسیتی که داشتم رفتارهای گربهارو زیر نظر داشتم یه بچه گربه داشت که من متوجه شدم دارن روش یه کارهای میکنن حیف که بلد نیستم عکساشو بزارم من یه روز متوجه شدم دور بینی گربه سیاهه همون موقع حدس زدم دارن سیگار وموادی که مصرف میشه رو به خورد بچه گربه میدن دور بینیشو تمیز کردم چند روز بعد دیدم دوبار ه همون جوری شده دوباره بینبشو تمیز کردم اندفعه هروز خودم میرفتم خونه دوستم تا ببینم چجوری دود داخل بینی گربه میره گربه موقعه مصرف مواد میومد داخل اطاق میخوابید وقتی دقت کردم دیدم هرچی دود سیگارو مواده میر طرفه گربه دقیقا مشخص بود یه مسیری توسط امواج درست شده.تا دود بره سمت گربه فرداش گربه رو بردم یه مکانی که مصرف موادبیشتر بود چند روز بردمش اما دور بینیش سیاه نشد و اصلا دود سمتش نمیرفت دوباره اوردمش خونه دوستم دقت کردم دیدم دودا میره سمتش وبعد چندروز دور بینیش سیاه شد خیلی دقیق شدم رواین مسعله متوجه شدم گربه تا چشماشو میبنده دود میره سمتش یعنی موقع خواب نتیجه میگیریم اونایکه با این سیستم کار میکنن اول موقعیکه گربه خواب بوده دودو فرستادن طرفش وچون بچه گربه موقعه روشتش هم بوده اون امواجیکه باهاش اینکارو کردن بارشتش ثابت مونده توبدنش حالا بدون اینکه نیازبه کسی باشه سیستم اوتومات خودش دودو میفرسته طرفش دوستان مثالیکه میخوام بزنم حمل بر توهین به ایت اله بهجت نشه میگن ایشون وقتی میخواسته بره بیرون کفشاش جفت میشده بنظر من مثل سیستمی که توضیح دادم بوده کفشاش فقط تومنزل خودش یا مسجد جفت میشده مطمعنن اگه جنس کفشش عوض میشده دیگه جفت نمیشده این مثال ثابت میکنه تو یه محیطهای خواست میشه با ذهن اجسامو

elhamhamidi2 آواتار ها
    • 2
    کاربر باشگاه

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام مطالب جالبی بود ولی من هم فکر می کنم این سبک رفتارها و شعبده ها از ارتباط با جن سرچشمه می گیره ولی تردستی کار انسان و فکر انسانه و جوری فریب دادن مخاطبه

• 3
    کاربر باشگاه

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام . با تشکر از مدیر سایت بابت گذاشتن این مطالب ارزشمند و احترام به نظر و عقیده دوستان . ببینید من به این موضوع اعتقاد دارم و مطمئنم که شدنی هست انسان روز به روز به سمت شکوفایی و خودشناسی میره و این تنهاعلم نیست که پیشرفت میکنه درواقع انسان داره پیشرفت میکنه ازهمه لحاظ..انسان میتونه همه کار انجام بده اما ممکنه کسی بگه.من که میتونم با دستم اشیا رو تکون بدم چرا با نیروی ذهن اینکارو کنم؟من میتونم با ابزار لازم کوه هارو هم تکان بدم چرا با نیروی ذهن ؟و... اما هر علمی و هر چیزی که انسان رو متحول میکنه باید شناخته بشه و مورد تحقیق قرار بگیره و مورد استفاده ی صحیح قرار بگیره .در پناه حق

صفحه 7 از 7 اولیناولین ... 567

برچسب برای این موضوع