بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 7 از 24 اولیناولین ... 5678917 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 از مجموع 232

موضوع: برنامه نتایج و اخبار فوتبال انگلستان 2010_2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

چلسي در تدارك انتقام از ليورپول در هفته بيست‌وششم ليگ برتر انگليس

قهرمان دوره قبل فصل گذشته ليگ برتر انگليس در تدارک انتقامي خانگي است.

فردا شب (يکشنبه) در ورزشگاه استامفوردبريج، چلسي تحت رهبري کارلو آنچلوتي پذيراي ليورپول است.
    آبي‌پوشان پس از کسب قهرماني دوره قبل اين پيکارها، در بازي رفت با حريف آنفيلدي متحمل باخت 2 بر صفر شدند. اين مصاف حساس در شرايطي انجام مي‌گيرد که در دور رفت هدايت ميهمان سرخ‌پوش برعهده روي هاجسون بود ولي اکنون زمام امور تيم را کني دالگيش برعهده دارد.
    نکته مهم در اين بين حضور فرناندو تورس، مهاجم اسپانيايي نزد آبي‌پوشان است. وي که دوشنبه هفته قبل از تيم آنفيلدي جدا شد و به استامفورد بريج نقل مکان کرد، قرار است به فاصله چند روز مقابل ياران سابق‌‌اش صف آرايي کند و البته اسلحه‌اي براي شکست تيمي باشد که بارها برايش به ميدان رفت وافتخارآفريني کرد.
    در ديداري ديگر وستهام پذيراي بيرمنگام خواهد شد.

جدول رده‌بندي:
    1-منچستريونايتد 54 امتياز-24 بازي
    2-آرسنال 49 امتياز-24 بازي
    3-منچسترسيتي 46 امتياز -25 بازي
    4-چلسي 44 امتياز-24 بازي
    5-تاتنهام 41 امتياز- 24 بازي
    6-ساندرلند 37امتياز-25 بازي
    7-ليورپول 35 امتياز-25 بازي
    8-بولتون 33 امتياز-25 بازي
    9-بلکبرن 31 امتياز-25 بازي
    10-نيوکاسل 30 امتياز-24 بازي
    11-استوک‌سيتي 30 امتياز-24 بازي
    12-فولام 29 امتياز-25 بازي
    13-بلکپول 28 امتياز-24 بازي
    14-آستون‌ويلا 28 امتياز-25 بازي
    15-اورتون 27-24 بازي
    16-وست‌برومويچ‌آلبيون 26 امتياز- 24 بازي
    17-بيرمنگام 24 امتياز-23 بازي
    18-وستهام 24 بازي
    19-ويگان 23 امتياز-25 بازي
    20-ولورهامپتون 21 امتياز- 24 بازي

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تورس: اگر مقابل ليورپول گل بزنم، شادي نمي کنم

فرناندو تورس، ستاره جديد باشگاه چلسي در صحبتهايي اعلام کرده که اگر درديدار يکشنبه شب تيمش مقابل ليورپول(تيم سابقش) در ورزشگاه استمفورد بريج به گل برسد، به شادي نخواهد پرداخت.

تورس دوشنبه هفته پیش با قراردادی 50 میلیون پوندی از لیورپول به چلسی پیوست . او روز جمعه در کنفرانس خبری شرکت کرد و در پاسخ به سوالی در مورد اینکه آیا اگر مقابل لیورپول گلزنی کند، شادی خواهد کرد گفت:« در ابتدا من باید بازی کنم و بعد از آن باید گل بزنم. پس یک سری مسائل باید اتفاق بیفتد ولی من احترام خیلی زیادی برای هواداران لیورپول قائلم. پس فکر نمی کنم که به شادی بپردازم.»
    ستاره سابق لیورپول اعلام کرد که خودش را عضو بخشی از خانواده لیورپول می داند و درک می کند که شاید جدایی او از رختکن آنفیلد برای خیلی از هواداران لیورپول به آسانی قابل درک نباشد:« من فقط می توانم به تعریف از هواداران لیورپول بپردازم.چون آنها به طرز ویژه ای از تیم حمایت می کنند.نمی توانم هیچ چیز بدی در مورد آنها بگویم. من سه فصل و نیم فوق العاده را در آنجا سپری کردم و هرگز هیچ چیز بدی درمورد هیچ کسی در این باشگاه نخواهم گفت. درک می کنم که هواداران از من عصبانی باشند، آنها تصمیم مرا درک نمی کنند ولی من مطمئنم که در چند روز یا چند هفته آتی، شاید تمام دلایلم را تشریح نکنم، ولی الان دوست دارم تا در مورد آینده صحبت کنم و از آنها تشکر کنم.»
    تورس ادامه داد:« فوتبال همین است و از آنجا که زندگی همین است،در طول یک روز عشق ممکن است تبدیل به نفرت شود.ولی مطمئنم که اکثر هواداران لیورپول فکر نمی کنند که این بدترین حالت ممکن است.»
    ال نینیو در ادامه اعلام کرد که پیش از دریافت پیشنهاد چلسی، تصمیمش را برای ترک لیورپول گرفته بوده:« به محض اینکه فهمیدم که سران لیورپول و چلسی درمورد این مسئله صحبت می کنند،به آنها در مورد تصمیمی که گرفته بودم گفتم و خواستم تا این قضیه را جدی دنبال کنند. و اولین نفری بودم که به نزد مدیران لیورپول رفتم وبه آنها گفتم که می خواهم بروم و این کاملا صحت دارد. من نمی توانم تاریخ دقیق روزی که این تصمیم را گرفتم را به شما اعلام کنم ولی شاید این ماجرا مربوط به 10 تا 12 روز قبل از پایان بازار نقل و انتقالات زمستانی برمی گردد.»
    تورس در مورد رویارویی با تیم سابقش در اولین بازی با پیراهن چلسی ، ادامه داد:« شرایط خیلی عجیبی برای من خواهد بود.من تا یک هفته پیش با آنها (لیورپول) تمرین می کردم.زمانی که لیورپول را ترک کردم، از دوستان زیادی جدا شدم ، کسانی که رابطه خیلی خوبی با آنها داشتم و البته این انگیزه بزرگی برایم است که مقابل بازیکنانی مثل کرگر، اسکرتل، اگر و یا تمام بازیکنان لیورپول به میدان بروم. این چالش فوق العاده ای است و بازی خیلی سختی برای شروع!.»
    ال نینیو در مورد مبلغی که برای انتقال او به چلسی پرداخت شد گفت:« من پیش از این و زمانی که به لیورپول پیوستم هم در شرایط مشابهی بودم.پرداخت پول فراوان، توقعات زیاد... اینها برای من جدید نیست. من آماده این چالش هستم و هیجان زیادی برای زندگی جدید و دور جدید دارم و کاملا آماده شروعم.»
    تورس در چلسی و درکنار بازیکنانی مثل دروگبا، نیکلا آنلکا و فلوران مالودا بازی خواهد کرد:« برای من، این چالش بزرگی است.من یکی از طرفداران پرو پا قرص آنلکا و دروگبا هستم و هر زمان که مقابل چلسی بازی می کردیم، به شدت نگران آنها بودیم ولی الان از اینکه می توانم در کنار آنها بازی کنم، خیلی هیجان زده ام.»
    ال نینیو در بخش پایانی صحبتهایش در مورد اوضاع جسمانی اش در ماه های اخیر گفت:« فکر می کنم در یکی دو ماه گذشته،در آستانه روزهای اوجم در دنیای فوتبال بودم و پس از سپری کردن 4 ماه اولیه فصل که پس از جام جهانی و خیلی سخت بود، به اوج بازگشتم.حس خیلی خوبی دارم و از الان تا پایان فصل در اوج خواهم بود.امیدوارم که بتوانم رقابت خوبی برای حضور در ترکیب اصلی تیم داشته باشم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

چلسي در تدارك انتقام از ليورپول در هفته بيست‌وششم ليگ برتر انگليس

قهرمان دوره قبل فصل گذشته ليگ برتر انگليس در تدارک انتقامي خانگي است.

فردا شب (يکشنبه) در ورزشگاه استامفوردبريج، چلسي تحت رهبري کارلو آنچلوتي پذيراي ليورپول است.
    آبي‌پوشان پس از کسب قهرماني دوره قبل اين پيکارها، در بازي رفت با حريف آنفيلدي متحمل باخت 2 بر صفر شدند. اين مصاف حساس در شرايطي انجام مي‌گيرد که در دور رفت هدايت ميهمان سرخ‌پوش برعهده روي هاجسون بود ولي اکنون زمام امور تيم را کني دالگيش برعهده دارد.
    نکته مهم در اين بين حضور فرناندو تورس، مهاجم اسپانيايي نزد آبي‌پوشان است. وي که دوشنبه هفته قبل از تيم آنفيلدي جدا شد و به استامفورد بريج نقل مکان کرد، قرار است به فاصله چند روز مقابل ياران سابق‌‌اش صف آرايي کند و البته اسلحه‌اي براي شکست تيمي باشد که بارها برايش به ميدان رفت وافتخارآفريني کرد.
    در ديداري ديگر وستهام پذيراي بيرمنگام خواهد شد.

جدول رده‌بندي:
    1-منچستريونايتد 54 امتياز-24 بازي
    2-آرسنال 49 امتياز-24 بازي
    3-منچسترسيتي 46 امتياز -25 بازي
    4-چلسي 44 امتياز-24 بازي
    5-تاتنهام 41 امتياز- 24 بازي
    6-ساندرلند 37امتياز-25 بازي
    7-ليورپول 35 امتياز-25 بازي
    8-بولتون 33 امتياز-25 بازي
    9-بلکبرن 31 امتياز-25 بازي
    10-نيوکاسل 30 امتياز-24 بازي
    11-استوک‌سيتي 30 امتياز-24 بازي
    12-فولام 29 امتياز-25 بازي
    13-بلکپول 28 امتياز-24 بازي
    14-آستون‌ويلا 28 امتياز-25 بازي
    15-اورتون 27-24 بازي
    16-وست‌برومويچ‌آلبيون 26 امتياز- 24 بازي
    17-بيرمنگام 24 امتياز-23 بازي
    18-وستهام 24 بازي
    19-ويگان 23 امتياز-25 بازي
    20-ولورهامپتون 21 امتياز- 24 بازي

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دروگبا و مالودا در فکرترک چلسي درتابستان

طبق گزارش منتشره در روزنامه سان، سران باشگاه چلسي آماده اند تا 5 نفر از بازيکنانشان را در پايان رقابتهاي اين فصل به فروش برسانند تا بدين ترتيب بخشي از مبلغ 75 ميليون پوند پرداختي براي خريدهاي بازار زمستاني اش را احيا کنند.

دیدیه دروگبا، فلوران مالودا، جان اوبی میکل، ژوزه بوسینگوا و یوری ژیرکوف در نظر دارند تا در پایان رقابتهای این فصل رختکن چلسی را ترک کنند.
    یکی از منابع نزدیک به باشگاه چلسی گفت:« نامهای بزرگ کمی به گوش می رسد که عملکرد آنها دررقابتهای این فصل ضعیف شده باشد. اگر اوضاع در اینجا بهبود نیابد، تابستان اتفاقات متعددی رخ خواهد داد.رقابت برای کسب جایگاه ها سخت تر شده و این انگیزه فراوانی برای همگان خواهد بود.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فرگوسن:‌ با 30 امتياز ديگر قهرمان مي‌شويم

سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد باور دارد تيمش با 84 امتياز مي‌تواند فاتح رقابت‌هاي ليگ برتر فصل جاري شود.

به نقل از روزنامه ديلي‌ميل، ‌در روزهايي که چلسي، ‌رقيب قدرتمند شياطين سرخ به عنوان فاتح دوره قبل سرگرم انجام خريدي سنگين همچون فرناندو تورس از ليورپول در فصل نقل و انتقالات زمستاني بود، سرآلکس فرگوسن، مربي اولدترافوردي‌ها سرگرم برنامه‌‌ريزي دقيق جهت کسب عنوان قهرماني امسال بود.
    وي که تيمش تا هفته بيست‌وششم و با 24 بازي، توانسته 54 امتياز جمع‌آوري کند، باور دارد از 48 امتياز ممکن اگر شاگردانش تنها 30 امتياز ديگر کسب کنند، جام قهرماني را بر روي دستان خويش به نشانه قهرمان بلند خواهند کرد.
    مربي 25 سال گذشته من‌يونايتد در اين باره گفت: درست است رقابت‌ فشرده‌اي در مسير قهرماني ميان رقبا وجود دارد؛ ولي شرايط منچستر براي دسترسي به قهرماني از بهتر است. کافي است 30 امتياز ديگر کسب کنيم آن وقت سند قهرماني را به نام خود ثبت مي‌کنيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

انتقاد فرگوسن از لورن بلان: "پاتريس اورا" بهترين مدافع چپ جهان است

"الکس فرگوسن" از "لورن بلان" به دليل دعوت نکردن "پاتريس اورا" به تيم ملي فرانسه انتقاد کرد.

سرمربي تيم ملي فرانسه کاپيتان اين تيم در جام جهاني 2010 را به دليل ايجاد جنجال به وجود آمده در اردوي تيم ملي براي ديدار دوستانه دعوت نکرد. تصميم که به مذاق الکس فرگوسن خوش نيامده است.
    سرمربي اسکاتلندي شياطين سرخ گفت: «اصلا نمي فهمم که اورا چرا بايد اين گونه تنبيه شود. مگر اين که بگويند که از لحاظ فني در سطح قابل قبول نيست که اين يک مساله ديگر است.
    فرگوسن ادامه داد: اگر حرفشان اين است که اورا از لحاظ فني در سطح قابل قبولي نيست بايد آن را قبول کرد، اما من که مي دانم او بهترين مدافع چپ حال حاضر جهان است.
    سرمربي شياطين سرخ با اشاره به حضور لورن بلان در اولدترافورد گفت: بلان خودش در منچستريونايتد بازي کرده و مي داند هر بازيکني که در منچستريونايتد بازي مي کند در سطح بالايي قرار دارد. پاتريس با اين تصميم او ناراحت و نااميد خواهد شد، اما بايد با اين مساله کنار بيايد. او هنوز بازيکن مهم و ارزشمندي براي ما است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

منچستر به ادامه همكاري با برباتف مي‌انديشد

يک روزنامه انگليسي نوشت: منچستريونايتد در تدارک ارائه پيشنهادي جديد براي مهاجم بلغاري خود است.

به نقل از سان، ديميتار برباتف که از سال 2008 درخدمت شياطين سرخ بوده، در فصل جاري درخشش خيره‌کننده‌اي داشته است. وي اينک با به ثمر رساندن 19 گل به عنوان بهترين گلزن ليگ برتر برشمرده مي‌شود و درعين جدي‌ترين مدعي کسب عنوان آقاي گل اين پيکارها است.
    بر اين اساس سرآلکس فرگوسن‌، سرمربي تيمش مي‌کوشد با ارائه پيشنهاد تمديد قراردادي جديد به مدت سه سال، شرايط بهتري براي ادامه همکاري با اين گلزن بلندقامت فراهم کند.
    از طرفي با افزايش حقوق هفتگي وي از 100 به 120 هزار پوند، باعث دلگرمي و افزايش انگيزه وي شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نتايج ليگ برتر: بهت و افسوس آرسنال، 4 گل ساها و هت‌تريک تبس

ليگ برتر روز بسيار پرگلي را پشت سر گذاشت.

نتایج لیگ برتر:
    استوک سیتی 3 – ساندرلند 2
    گل‌ها: کارو (32)، هوث (83 و 90) برای استوک، ریچاردسون (2) و ژیان (48) برای ساندرلند

استون ویلا 2 – فولام 2
    گل‌ها: پانتسیل (15، گل به خودی) و واکر (72) برای ویلا، جانسن (52) و دمپسی (78) برای فولام

اورتون 5 – بلکپول 3
    گل‌ها: ساها (20، 47، 76 و 84) و بکفورد (80) برای اورتون، باپتیست (38)، پونچیون (62) و آدام (65) برای بلکپول

منچسترسیتی 3 – وست برومویچ صفر
    گل‌ها: تبس (17 – پنالتی، 22 و 39 – پنالتی)

نیوکاسل 4 – آرسنال 4
    گل‌ها: ولکات (1)، جورو (3)، فان‌پرسی (10 و 26) برای آرسنال، بارتون (69، پنالتی و 83، پنالتی)، بست (75) و تیوته (88) برای نیوکاسل
    اخراج: دیابی (50) از آرسنال

تاتنهام 1 – بولتون 1
    گل‌ها: فان‌درفارت (6) برای تاتنهام، استاریج (55) برای بولتون
    فان‌درفارت در دقیقه 9 یک پنالتی را از دست داد.

ویگان 4 – بلکبرن 3
    گل‌ها: مک‌کارتی (35 و 56)، رودایگا (50) و واتسون (65) برای ویگان، رابرتز (23)، سامبا (58) و دان (81، پنالتی) برای بلکبرن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

باخت منچستر يونايتد، آن هم مقابل تيم قعر جدولي!

منچستريونايتد اولين باخت خود در اين فصل ليگ برتر را تجربه کرد.
    منچستریونایتد سرانجام طعم شکست را در رقابت‌های این فصل لیگ برتر تجربه کرد و به ولورهمپتون باخت.

دو گل جورج الوکوبی و کوین دویل شکست یونایتد را رقم زد. البته هر دو تیم با مشکل چمن بد هم روبرو بودند.

یونایتد در دقیقه 3 گل زد. نانی از سمت راست به پیش تاخت و توانست با آوردن توپ به روی پای چپ و ضربه‌ای محکم دروازه وین هنسی را باز کند.

ولوز در دقیقه 10 گل تساوی را زد. روی یک کرنر که سریع زده شد، جورج الوکوبی در فاصله شش متری دروازه حریف فضایی عالی یافت و توانست با ضربه سری چرخشی گل تساوی را بزند.

هرچند یونایتد تا دقیقه 30 نمایش خوبی داشت، اما ولوز از این دقیقه تا پایان نیمه اول عالی کار کرد و در دقیقه 40 هم به گل رسید. نناد میلیاس سانتری عالی از سمت راست انجام داد و کوین دویل در حالی گل دوم را زد که توپ را الوکوبی و او با هم زدند ولی گل در نهایت به نام دویل ثبت شد.

حملات یونایتد در نیمه دوم به ثمر نرسید و در نهایت ولوز دو بر یک پیروز شد. یونایتد با وجود این باخت با 54 امتیاز هم‌چنان صدرنشین است و ولوز هم با وجود این برد در رده بیستم جدول با 24 امتیاز قرار دارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آنچلوتي:تورس را فراموش کنيد و به آينده‌اي بهتر بنگريد

سرمربي تيم فوتبال چلسي انگليس از رسانه‌ها خواست بحث مادي انتقال مهاجم جديد اسپانيايي‌اش را بيش از حد بزرگ جلوه ندهند.
    به نقل از ديلي‌استار، از دوشنبه شب گذشته که انتقال فرناندو تورس از ليورپول به تيم استامفوردبريجي قطعيت يافت، رسانه‌هاي تصويري و نوشتاري جزيره گزارش‌هايي در مورد شرايط سنگين انتقال اين مهاجم منتشر کرده‌‌اند. در اين گزارش‌ها بحث رقم سنگين 50 ميليون پوند را محور تحليل‌هاي انجام گرفته قرار دادند؛ ولي کارلو آنچلوتي معتقد است به اين موضوع نبايد بيش از حد پرداخته شود.
    وي عنوان کرد: صحبت در مورد مسائل مالي چنين انتقالي دشوار است. اصولا بحث در اين زمينه در شرح وظايف من نيست. واقعيت اين است با باشگاه تصميم گرفتيم هرکار ممکن براي استخدام تورس انجام دهيم چون يکي از بهترين مهاجمين دنيا است.
    مربي يک سال و نيم گذشته افزود: به جاي پيش کشيدن چنين مسائلي‌، وضعيت کنوني تيم با هفت روز قبل قياس نيست. بهتر است مسئله رقم انتقال فراموش شود و آينده‌اي بهتر با حضور او بنگريم.

صفحه 7 از 24 اولیناولین ... 5678917 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع