نوشته اصلی توسط
طه
نظرت در مورد اینا چیه:
دنیا
خدا
عشق
آدما
کلاغا
دخترا
پسرا
ساحل
بهترین هدیه ای که گرفتی؟
بهترین هدیه ای که دادی؟؟
بهترین کارتون دوران کودکی ؟؟
بهترین دوران زندگیت ؟؟؟
بهترین نصیحتی که شنیدی ؟؟
بهترین کتابی که خوندی؟؟
بهترین معلم دوره ابتدایی؟؟؟
بهترین دوست دوران کودکیت ؟؟
بهترین همدم ؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط
طه
با دیدن دریا چه حسی بهت دست میده؟؟
کویر یا جنگل ؟چرا؟؟
به سرنوشت اعتقاد داری؟؟
شعری که زمزمه میکنی ؟
ایا خوشبختی؟ چه چیز باعث شده؟
به چند زبان زنده دنیا میتونی حرف یزنی؟
یک کیف پیدا می کنی درش رو باز می کنی می بینی پول کمی توشه مثلا100 هزار تومن.....شماره و آدرسی هم تو کیف نیست هیچ کسی هم اونجا نیست که تو رو ببینه چی کار میکنی؟
کمترین نمره زندگیت چند بوده؟
اهل مهمونی رفتنی یا مهمون دعوت کردن!؟
تا حالا از خودت بدت اومده؟ چرا؟
با تنهایی حال میکنی؟
به نظر خودت نازنک نارنجی هستی

نوشته اصلی توسط
طه
یه نقطه سبز روی دیوار چیه؟
با کیف و کتاب و آب نبت یه جمله بساز :
اهل سفر کردن هستی ؟ کجاها ؟
غذای مورد علاقه ؟
مرغ یا جوجه کباب ؟
عشق چه فرقی با دوست داشتن می کنه ؟
معنای اصلی عشق چیه ؟
فیلم نگاه می کنی ؟ اکشن ؟ کمدی ؟ هندی ؟
چه هدف هایی تو زندگی داری که هنوز بهشون دست نیافتی ؟
نظرت در مورد باشگاه و اعضاش ؟
موسیقی گوش میدی ؟ چه سبکی

نوشته اصلی توسط
طه
1.زندگی رو با چی قشنگ میبینی
2.اگه فرصت ازدواج پیدا شه با عقل پیش میری یا قلب؟ منطورم براي دوستان هست؟ چه نصيحتي مي كني بهشون؟
3.تا حالا تنهایی با ذهنت بازی کرده
4.کی دوست داره سر به تنت نباشه؟
5.چرا میگن بهشت زیر پای مادران است؟
6.مرد ایرانی چیست؟
7.يك جمله زيبا كه از دکتر شریعتی شنیدی یا خوندی!
8. اعتماد بنفست چقدره؟
9.به چه چیز خودت افتخار میکنی؟
10. اگر قرار باشه بعد زلزله بمدت يك هفته در پناهگاه زندگي كني و فقط حق شنيدن يك موزيك رو داشته باشي ..اون كدوم آهنگه و براي چي ؟
11. مادرت توی یه دقیقه چند تا پلک میزنه ؟ اگه نمیدونی بشمار ! لااقل لذت یک دقیقه نگاه عمیق به چشمای مادرت رو تجربه میکنی!
12.سالومه وقتی به شدت ناراحت و غمگین هستش چه کاری انجام میده؟
13.سالومه یعنی چی؟
14.فیلم The Proposal رو دیدی؟ Twilight رو چی؟
15. به کدوم یکی از ائمه ارادت بیشتری داری؟
16 نظرت در.میتینگ بعدی مشهده ؟چيه؟
17.بزرگ ترین آرزوت چیه؟فکر می کنی بهش برسی؟
18.آنجلینا جولی با براد پیت ، خوشبخت ترین زوج هنری نام گرفتند ، فکر میکنی بتونی مثل زنهای قدیمی شوهرت رو هر جور که هست خوشبخت کنی که از این زوج ، احساس خوشبختی بیشتری داشته باشی؟
19.سرت رو روی قلب مادرت گذاشتی تا صداش رو بشنوی تا دوست داشتنش رو لمس کنی؟دوست داری اینکار رو کنی؟
20.کسی تو دنیا لیاقت این عدد 20 رو برات داشته؟

نوشته اصلی توسط
طه
سلاك
خوب حدود چند صتا سوال مختلف مطرح كردم كه يكم صندلي داغ بشه

.اگر فرصت بشه بازم هست

منتظره جوابات هستم كه همراه با سوزش حاصله هست

عمرا اگه تو واین سوال های ابکیت باعث سوزش من بشید 

نظرت در مورد اینا چیه:
دنیا زیباست
خدا تکیه گاهم در هر شرایط
عشق معجون افلاطونی
آدما پیچیده
کلاغا مثل یه سری از همون ادمهایی که در بالا نام بردی فضول !
دخترا عین پسرها یه انسان با خلق وخو وخواسته های انسانی ولی تفاوت درنوعش با پسرا
پسرا بلای جون دخترا
ساحل خیلی زیباست
بهترین هدیه ای که گرفتی؟ عینکتو بزن .
..همین سئوال وتو سوالای قبلیت جواب دادم .مگه آزار داری بشر یا فکر میکنی چرت وپرت جواب میدم ومی تونی تو چند بار تکرار مچمو بگیری ...هان ؟

اگه نخوام جواب نمیدم ولی وقتی گفتم همونی که هست .پس نمی تونی مچ گیری کنی بیخودت خودتو نسوزون 

بهترین هدیه ای که دادی؟؟
بهترین کارتون دوران کودکی ؟؟ سندباد_ بارباپاپا_ پینوکیو _ پلنگ صورتی _ مورچه ومورچه خوار _ یه چدتایی هم که اسمشون یادم نیست خیلی ها بودند الان چرا یادم نمیاد
بهترین دوران زندگیت ؟؟؟ الان _ اخه خیلی دیر به عقل اومدم تازه الان هم راحت از یه سوراخ گزیده می شم 
بهترین نصیحتی که شنیدی ؟؟ 
بهترین کتابی که خوندی؟؟ 
بهترین معلم دوره ابتدایی؟؟؟ 

بهترین دوست دوران کودکیت ؟؟ حالا من اسمشو بگم یعنی شمامی شناسیش ؟...هان ؟...خب یعنی چی 

بهترین همدم ؟؟؟؟ تنهایی ووجدان ادم
با دیدن دریا چه حسی بهت دست میده؟؟ بزرگی ووسعت زیبایی
کویر یا جنگل ؟چرا؟؟ جلال وعظمت ...چراش هم بره چراگاه
خب حس ام دیگه چه میدونم 

به سرنوشت اعتقاد داری؟؟ خیلی کم سرنوشت دست خودمونه ادمهای ضعیف هر بدبخت بیچارگی رو به سرنوشت بدشون نسبت میدند .من مطمئنم خدا در هیچ شرایطی دوس نداره ناراحتی بنده هاشو ببینه من اشتباه کردم احمق بودم ودم به دقیقه به هر ننه قمری اعتماد کردم وضربه خوردم یعنی تقصیر اون آفریدننده مهربونه ؟...نه
شعری که زمزمه میکنی ؟
هیچ چیز ...در حال حاضر اهنگ جدید انریکه اس
ایا خوشبختی؟ چه چیز باعث شده؟
اره ...راستش از بس خریت کردم دیگه خدا خودش با دست خودش خوشبختی رو عین هلو پوس گنده گذاشت تو دهنم ...دید نمی فهمم دیگه کار خودشو راحت کرد که دیگه هی براش ناله نکنم !

به چند زبان زنده دنیا میتونی حرف یزنی؟
مادری 

یک کیف پیدا می کنی درش رو باز می کنی می بینی پول کمی توشه مثلا100 هزار تومن.....شماره و آدرسی هم تو کیف نیست هیچ کسی هم اونجا نیست که تو رو ببینه چی کار میکنی؟
تا بحال که پیش نیومده .عمرا اگه ازش استفاده کنم
کمترین نمره زندگیت چند بوده؟
حماقت های پیاپی وسادگی در حد احمق ها

اهل مهمونی رفتنی یا مهمون دعوت کردن!؟
هر دوش ...ولی مهمونی دادن یه حال دیگه داره

تا حالا از خودت بدت اومده؟ چرا؟
تا دلت بخواااااد.هر دفعه که اشتباه کردم هر دفعه که خر شدم هر دفعه که عین یه بچه دوساله فکر کردم وراحت گول خوردم وحرف شنیدم وضربه بهم خورده واز نظر مادی ومعنوی به باد رفتم گفتم خاک تو سرت مژگان
با تنهایی حال میکنی؟ گاهی وقتا خیلی
به نظر خودت نازنک نارنجی هستی اصلا .اگه به چشم یک عده هم اینجوری بیاد _ حتما باید جایی باشم که بشه دوش گرفت یا رو تخت بشه خوابید یا ..._ اینا ذات منه ومن اینجوری عادت کردم .می تونم یکی دوروز یا بیشتر تحمل کنم ولی بدن من برای اینگونه تحمل کردنا ساخته نشده _ اون اشتباهه اوناست که فکر می کنن نازک نارنجی ام وفکر نمی کنن بدبخت یه عمر اینجوری زندگی کرده
یه نقطه سبز روی دیوار چیه؟
دریچه ای به سوی امید
با کیف و کتاب و آب نبت یه جمله بساز :
من اب نبات دوس ندارم !
کیف وکتابش کو؟ ..خوبه معلومه این جمله رو تو کتابی که تو کیفمه نوشتن
اهل سفر کردن هستی ؟ کجاها ؟
اره ....جاهای دیدنی و باستانی تاریخی وجاهایی تفریحی که بشه راحت وبدون دغدغه خوشگذروند
غذای مورد علاقه ؟
رجوع شود به پاسخ های قبلی

مرغ یا جوجه کباب ؟
جوجه کباب .کلا غذاهای باربیکویی دوس دارم 

عشق چه فرقی با دوست داشتن می کنه ؟
ای خدااااااااااااااااااااااا ااا
من فکر می کنم عشق درجه بالاتری از دوس داشتنه و دوست داشتن بخاطر خود شخص بدون در نظر گرفتن حس خود ادم از عشق بالاتره !
معنای اصلی عشق چیه ؟

فیلم نگاه می کنی ؟ اکشن ؟ کمدی ؟ هندی ؟
تاریخی _ فیلمی که تمام حسمو تحریک کنه وواداربه فکر کردنم کنه
چه هدف هایی تو زندگی داری که هنوز بهشون دست نیافتی ؟
هدف....خیلی...می رسم به همشون میرسم
نظرت در مورد باشگاه و اعضاش ؟
اعضا رو قرار نیست من کاملا بشناسم وقرار نیست پامو هرجا می ذارم ایده ال من باشه 
موسیقی گوش میدی ؟ چه سبکی
اره ...هر چی خوش بیاد ولی معمولا رپ گوش نمیدم شاید تو یه برهه ای از ساسی مانکن خوشم بیاد ولی موقتیه ...در صورتی که گوش کردن به صدای ابی وقمیشی اصلا موقتی نیست وهمیشه ازشون خوشم میاد
1.زندگی رو با چی قشنگ میبینی
با صداقت وانسانیت وخوبی
2.اگه فرصت ازدواج پیدا شه با عقل پیش میری یا قلب؟ منطورم براي دوستان هست؟ چه نصيحتي مي كني بهشون؟
درسته که باید دوست داشتنی در کار باشه تا ازدواج کرد ولی چه خوبه اون دوست داشتنه بر پایه عقل ومنطق باشه
3.تا حالا تنهایی با ذهنت بازی کرده
نمی فهمم منظورت چیه ؟

4.کی دوست داره سر به تنت نباشه؟
همون مواقعی که از دست خودم عصبانی می شم
5.چرا میگن بهشت زیر پای مادران است؟
بهتر نیست دلیلشو از اونهایی بپرسی که خواستن با این جمله شیره رو سر مادرا بمالن ..نه از من ؟

ای خداااااااااا خسته شدم سوال کیلویی می پرسی انوقت جواب از یک طرف سوا کن میخوای حقش منه جواب درهم بدم هان 

6.مرد ایرانی چیست؟
یعنی چی ؟ اخه این چه سوالیه؟

7.يك جمله زيبا كه از دکتر شریعتی شنیدی یا خوندی!
زن عشق مي كارد و كينه درو مي كند ....
ديه اش نصف ديه توست و مجازات زنايش با تو برابر ....
مي تواند تنها يك همسر داشته باشد و تو مختار به داشتن چهار همسرهستي ...
براي ازدواجش در هر سني اجازه ولي لازم است و تو هر زماني بخواهي به لطف قانونگذار مي تواني ازدواج كني ...
در محبسي به نام بكارت زنداني است و تو ...
او كتك مي خورد و تو محاكمه نمي شوي ...
او مي زايد و تو براي فرزندش نام انتخاب مي كني ...
او درد مي كشد و تو نگراني كه كودك دختر نباشد ...
او بي خوابي مي كشد و تو خواب حوريان بهشتي را مي بيني ...
او مادر مي شود و همه جا مي پرسند نام پدر ...
و هر روز او متولد مي شود؛ عاشق مي شود؛ مادر مي شود؛ پير مي شود و مي ميرد ...
و قرن هاست كه او عشق مي كارد و كينه درو مي كند چرا كه در چين و شيارهاي صورت مردش به جاي گذشت زمان جواني بربادرفته اش را مي بيند و در قدم هاي لرزان مردش، گام هاي شتابزده جواني براي رفتن و درد هاي منقطع قلب مرد سينه اي را به ياد مي آورد كه تهي از دل بوده و پيري مرد رفتن و فقط رفتن را در دل او زنده مي كند ...
و اينها همه كينه است كه كاشته مي شود در قلب مالامال از درد ...
و اين، رنج است...
8. اعتماد بنفست چقدره؟
عالی در حدی که به دیگران قرض میدم 
9.به چه چیز خودت افتخار میکنی؟
تاثیر پذیریی من از دیگران _ بخصوص رو عقاید _ در حد زیر صفره ! اعتماد بنفس وحرکات وجنات خودم
10. اگر قرار باشه بعد زلزله بمدت يك هفته در پناهگاه زندگي كني و فقط حق شنيدن يك موزيك رو داشته باشي ..اون كدوم آهنگه و براي چي ؟
یک هفته ؟
خب اخرین اهنگ دلنشینی که قبل از زلزله شنیدم .چون من وقتی یه اهنگ رو دوس داشته باشم می بینی در طول روز بارها وبارها اونو گوش میدم شاید یک هفته روزی سه چهارساعت 

11. مادرت توی یه دقیقه چند تا پلک میزنه ؟ اگه نمیدونی بشمار ! لااقل لذت یک دقیقه نگاه عمیق به چشمای مادرت رو تجربه میکنی!
ای خدا نفس بعضیا هم از جای گرم در میاد هان !

12.سالومه وقتی به شدت ناراحت و غمگین هستش چه کاری انجام میده؟
من مژی ام برو از سالومه بپرس

13.سالومه یعنی چی؟
سالومه . [ ل ُ م ِ ] (اِخ ) مرقس 15: زوجه ٔ زبدی و مادر یعقوب کبیر و یوحنای انجیلی بود. قول صحیح آنکه خاله مسیح (یوئیل 19، 25) و از تابعین مسیح بود (انجیل متی 27، 56 مرقس 16،1) و حال اینکه در بدو الامر ماهیت ملکوت مسیح را نفهمیده بود. (انجیل متی 20:21). (قاموس کتاب مقدس ). برگرفته از لغتنامه دهخدا
14.فیلم The Proposal رو دیدی؟ Twilight رو چی؟
متاسفانه اسم یادم نمی مونه 5 دقیقه اولشو تعریف کن تا یادم بیاد ببینم دیدم یا نه ؟
15. به کدوم یکی از ائمه ارادت بیشتری داری؟

اول از همه می خوام عذرخواهی کنم اگه یه وقت تو نوشته هام غلط املایی هست.با این همه سوال کیلویی مجالی برای بازبینی نوشته باقی نمونه
.صادقانه جواب دادم هر چند که بعضیاش واقعا کیلویی بود
اگه نخواستم هم که از سر باز کردم
.پس مطمئن باشید که خیلی از خصوصیات منو راحت به دست اوردید .میخوام بگم اونقدری من صادقانه می گم که یک بار تو یه جمعی راحت منو شناختند وفهمیدن نویسنده وبلاگ مژی جون ویادداشتهایش هستم ! ....من هرگز دروغ نمیگم !
وای برم سراغ بقیه سوالات 

16 نظرت در.میتینگ بعدی مشهده ؟چيه؟
میدونی که من شرکت نمی کنم پس نظری هم ندارم .خواستی برات شفاف سازی می کنم ولی بازم شرکت نمی کنم
17.بزرگ ترین آرزوت چیه؟فکر می کنی بهش برسی؟
حتما بهش می رسم .من به دنیا اومدم که به همه خواسته هام به نحوه احسن برسم !
18.آنجلینا جولی با براد پیت ، خوشبخت ترین زوج هنری نام گرفتند ، فکر میکنی بتونی مثل زنهای قدیمی شوهرت رو هر جور که هست خوشبخت کنی که از این زوج ، احساس خوشبختی بیشتری داشته باشی؟
چرا فکر می کنی خیلی زنهای قدیمی شوهر خوشبخت کن بودند ؟...اول از همه فکر نمی کنی فکرت می تونه اشتباه باشه واصلا اکثریت نداشته باشه چه برسه به عمومیت که اینجوری ازش اسم بردی ؟ما همین الان هم خوشبخت ایم .هم من هم شوشو بارها وبارها بعد از کلی فکر حتی تو اوج ناراحتی های طبیعی زندگی به این نتیجه رسیدم که دوباره ودوباره همدیگررو انتخاب می کردیم
19.سرت رو روی قلب مادرت گذاشتی تا صداش رو بشنوی تا دوست داشتنش رو لمس کنی؟دوست داری اینکار رو کنی؟
نه
20.کسی تو دنیا لیاقت این عدد 20 رو برات داشته
اره...شوشو...شاید با خودتون بگید چقدر این بدبخت بیچاره اس ؟
.....خوب شد ازدواج کرد که همه چی رو بگه شوشو ...ولی واقعا اگه میخوایید مرد واقعی ببینید باید شوشو رو ببینید .نه اینکه فکر کنید منو روسرش گذاشته وحلوا حلوا می کنه ...نه ولی ادمی که هر چیزی رو برای خودش می خواد اونقدری شهامت داشته باشه که برای دیگران هم بخواد ودر عمل چیزی رو ثابت کنه که یه عده که برچسب روشنفکری هم به خودشون می زنن فقط بتونن به زبون بیارند وتو رویاهاشون هم جرات عمل کردن به فکرهای روشنفکرانشون وندارند ، ایشون تو عمل وواقعیت انجام داده .

خیلی دوست دارم همسر خوبم