نوشته اصلی توسط فرناز88 فرناز جون ما خودمون وبقیه رو قرمه قرمه کردیم که شما تو این تایپک بیاین انوقت شما رفتید حاجی حاجی مکه
من همچنان بی امضاء
نوشته اصلی توسط مژگان فرناز جون ما خودمون وبقیه رو قرمه قرمه کردیم که شما تو این تایپک بیاین انوقت شما رفتید حاجی حاجی مکه نه عزیزم هستم همین دورو برا . کجا رفتم؟؟؟؟
تو این تاپیک انتظارات خیلی بالاست فرناز خانوم تازه هر پیغامی هم که میدین باید حداقل 3 تا از این شکلک توش باشه هر چی قدیمی تر تعدادش بیشتر
نوشته اصلی توسط فرناز88 نه عزیزم هستم همین دورو برا . کجا رفتم؟؟؟؟
اومدم خوش اومدم باز نبودم برای خودتون جولون دادین نوشته اصلی توسط okhi تو این تاپیک انتظارات خیلی بالاست فرناز خانوم تازه هر پیغامی هم که میدین باید حداقل 3 تا از این شکلک توش باشه هر چی قدیمی تر تعدادش بیشتر نه فرناز خانم کاملا چرت می گه شما اینجا هر دفعه که وارد می شین باید به من عرض ارادت کنین که بهتره مادی باشه
نوشته اصلی توسط okhi تو این تاپیک انتظارات خیلی بالاست فرناز خانوم تازه هر پیغامی هم که میدین باید حداقل 3 تا از این شکلک توش باشه هر چی قدیمی تر تعدادش بیشتر باشه نمی دونستم از این به بعد.ولی خب من اینقدر خشن نیستمااا
نوشته اصلی توسط scrawny.armin اومدم خوش اومدم باز نبودم برای خودتون جولون دادین نه فرناز خانم کاملا چرت می گه شما اینجا هر دفعه که وارد می شین باید به من عرض ارادت کنین که بهتره مادی باشه اوااااااا باز این چه جورشه؟؟؟؟ ببین بیا با هم دوست باشیم دیگه.باشه؟
نوشته اصلی توسط فرناز88 اوااااااا باز این چه جورشه؟؟؟؟ ببین بیا با هم دوست باشیم دیگه.باشه؟ فرنازجون اول از همه این مال شما می بینم خوب بلدی با دیگران ارتباط برقرار کنی واز این شکلک ها می فرستی .آفرین ..خوبه همینجوری پیش برو
نوشته اصلی توسط مژگان فرنازجون اول از همه این مال شما می بینم خوب بلدی با دیگران ارتباط برقرار کنی واز این شکلک ها می فرستی .آفرین ..خوبه همینجوری پیش برو مرسی اینا هم از طرف من برای شما دیگه چه کار کنم دوست جون من آدم رو مجبور میکنن از این شکلک ها بیای .
نوشته اصلی توسط فرناز88 مرسی اینا هم از طرف من برای شما دیگه چه کار کنم دوست جون من آدم رو مجبور میکنن از این شکلک ها بیای .
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن