بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 7 از 9 اولیناولین ... 56789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 از مجموع 85

موضوع: پرسش و پاسخ در مورد مسايل مختلف فراگير پيام نور

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط salarone نمایش پست ها
    می خواستم بدونم اگه تو دوره دانشپذیری یکی مشروط شده (در مقطع ارشد) حداکثر چند واحد می تونه برداره؟ من از هرکی پرسیدم یه جوابی بهم داده یه سری میگن 12 تا یه سری هم میگن 14 تا رو می تونی برداری لطفا کمک کنید
    با سلام
    قطعا 12 واحد می تونید بردارید
    موفق باشید
    روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط bani70 نمایش پست ها
    سلام میخواستم در مورد تحصیل همزمان ازطریق فراگیربدونم لطفا راهنماییم کنید
    با سلام

بله – دانشجويان فراگير پيام نور مي توانند به صورت همزمان در هر يك از دانشگاههاي سراسري و يا آزاد ادامه تحصيل دهند.

روزگار خوش

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام. من دانشجوی ارشد ورودی بهمن 1390 هستم. دوشایعه وجود ادارد که می خواستم صحتشو بدونم:
    1) مدیر آموزش دانشگاه ما علنا اعلام کردند دروس افتاده دانش پذیری در معدل کل تاثیری ندارد . آیا این واقعیت دارد. اخبار ضد و نقیض زیاده! چون با این نمرات رساندن معدل به 14 تقریبا غیر ممکنه. یعنی مدیر آموزش دروغ میگه؟!
    2) چندی پیش در روزنامه خبر 23 اردیبهشت نوشته بود واسه کلیه دانشجویان 88 به بعد دروس افتاده در معدل کل تاثیری ندارد. این تا چه حد صحت داره؟ هر کسی یه چیزی می گه!

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط reza76622201 نمایش پست ها
    سلام. من دانشجوی ارشد ورودی بهمن 1390 هستم. دوشایعه وجود ادارد که می خواستم صحتشو بدونم:
    1) مدیر آموزش دانشگاه ما علنا اعلام کردند دروس افتاده دانش پذیری در معدل کل تاثیری ندارد . آیا این واقعیت دارد. اخبار ضد و نقیض زیاده! چون با این نمرات رساندن معدل به 14 تقریبا غیر ممکنه. یعنی مدیر آموزش دروغ میگه؟!
    2) چندی پیش در روزنامه خبر 23 اردیبهشت نوشته بود واسه کلیه دانشجویان 88 به بعد دروس افتاده در معدل کل تاثیری ندارد. این تا چه حد صحت داره؟ هر کسی یه چیزی می گه!
    با سلام

دوست گرامی کلا دقت کنید کلیه دانشجویان 88 به بعد دروس افتاده در معدل کل تاثیری دارد و این مورد فقط برای کلیه دانشجویان 88 به قبل می باشد

برای کسب اطلاعات بیشتر به ادرس زیر مراجعه کنید
    برای ورودیهای 86 و قبل از آن ‌نمرات مردودی در معدل کل پیام نوریها لحاظ نمی‌شود

نحوه محاسبه معدل کل دانشجویان قدیم تغییر نکرده است / نحوه محاسبه معدل کل دانشجویان جدید

موفق باشید

روزگار خوش

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط Borna66 نمایش پست ها
    با سلام

دوست گرامی کلا دقت کنید کلیه دانشجویان 88 به بعد دروس افتاده در معدل کل تاثیری دارد و این مورد فقط برای کلیه دانشجویان 88 به قبل می باشد

برای کسب اطلاعات بیشتر به ادرس زیر مراجعه کنید
    برای ورودیهای 86 و قبل از آن ‌نمرات مردودی در معدل کل پیام نوریها لحاظ نمی‌شود

نحوه محاسبه معدل کل دانشجویان قدیم تغییر نکرده است / نحوه محاسبه معدل کل دانشجویان جدید

موفق باشید

روزگار خوش
    دوست عزیز مدیر آموزش دانشگاه تابحال سه مرتبه به ما اعلام کرده که معدل دانش پذیری (افتاده ها) در معدل کل تاثیری ندارد. والا ما که توش موندیم. البته دروس افتاده رو میگه والا اونایی که پاس شده تاثیر داره.

• 4

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام خسته نباشید

من دیپلم کاردانش دارم و اخیرا متوجه شدم که می تونم از طریق ازمون فراگیر وارد دانشگاه بشم.
    با یکی از دوستام که صحبت می کردم می گفت از طریق ازمون فراگیر من دانش پذیر محسوب میشم و هیچ وقت شرایط یه دانشجو رو ندارم می خواستم بدونم این درسته یا نه؟
    موضوع بعدی اینه که می خوام ببینم غیر از دوره ی فراگیر من می تونم از طریق ازمون سراسری وارد دانشکاه بشم چون در این صورت من دانشجو محسوب میشم و اگه می تونم با ازمون سراسری وارد دانشگاه بشم زمان برگزاری این ازمون کی هست؟

ممنون

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    مدیــــریت کـــــل باشگاه
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط nazy91 نمایش پست ها
    سلام خسته نباشید

من دیپلم کاردانش دارم و اخیرا متوجه شدم که می تونم از طریق ازمون فراگیر وارد دانشگاه بشم.
    با یکی از دوستام که صحبت می کردم می گفت از طریق ازمون فراگیر من دانش پذیر محسوب میشم و هیچ وقت شرایط یه دانشجو رو ندارم می خواستم بدونم این درسته یا نه؟
    موضوع بعدی اینه که می خوام ببینم غیر از دوره ی فراگیر من می تونم از طریق ازمون سراسری وارد دانشکاه بشم چون در این صورت من دانشجو محسوب میشم و اگه می تونم با ازمون سراسری وارد دانشگاه بشم زمان برگزاری این ازمون کی هست؟

ممنون
    1 برای شرکت در فراگیر باید مدرک پیش دانشگاهی داشته باشید. اگر ندارید نمیتوانید شرکت کنید

بله میتوانید در ازمون سراسری رشته های فنی حرفه ای شرکت کنید.

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی

دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور

دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 4

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

اما چند روزه پیش یه تراکت رو دیدم که نوشته دارندگان مدرک دیپلم کاردانش می تونن به طور همزمان با دوره ی دانش پذیری مدرک پیش دانشگاهیشون رو هم بگیرن من تماس گرفتم سوال هم کردم بهم گفتن باید یه ازمون کارشناسی بدم بعد همزمان می تونم پیش دانشگاهی رو هم بخونم.

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    مدیــــریت کـــــل باشگاه
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط nazy91 نمایش پست ها
    اما چند روزه پیش یه تراکت رو دیدم که نوشته دارندگان مدرک دیپلم کاردانش می تونن به طور همزمان با دوره ی دانش پذیری مدرک پیش دانشگاهیشون رو هم بگیرن من تماس گرفتم سوال هم کردم بهم گفتن باید یه ازمون کارشناسی بدم بعد همزمان می تونم پیش دانشگاهی رو هم بخونم.
    بله میتوانید ولی باید پیش دانشگاهی رو هم بگیرین اونم یک مدت محدود بهتون میدن بعدش اگر مدرک رو به دانشگاه ندین از ادامه تحصیل منصرف میکنن.

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی

دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور

دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 4

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط sunyboy نمایش پست ها
    بله میتوانید ولی باید پیش دانشگاهی رو هم بگیرین اونم یک مدت محدود بهتون میدن بعدش اگر مدرک رو به دانشگاه ندین از ادامه تحصیل منصرف میکنن.
    خب من مشکلی برای گرفتن پیش که ندارم.سوال اصلیم اینه که اگه من با دوره ی فراگیر وارد دانشگاه بشم به عنوان دانشپذیر وارد میشم.ایا من هیچ وقت شرایط یه دانشجو رو ندارن؟مدرکی که می گیرم با کسایی که دانشجو هستن فرقی داره؟؟واینکه ایا راهی هس که من به عنوان دانشجو وارد دانشگاه بشم نه دانشپذیر؟؟

صفحه 7 از 9 اولیناولین ... 56789 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع