بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 68 از 117 اولیناولین ... 1858666768697078 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 671 تا 680 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ته وز: رابطه من با منچسترسيتي قابل ترميم نيست

'کارلوس ته وز' ستاره آرژانتيني منچسترسيتي گفت: رابطه ام با مسئولان اين باشگاه خراب شده و ديگر قابل ترميم نيست.

ته وز گفت: هيچ مشکل شخصي با ''روبرتو مانچيني'' سرمربي تيم ندارد اما تصميمش را تغيير نمي دهد و بحث او با باشگاه بر سر پول هم نيست.
    '' احساس من تغيير نکرده است و متاسفم که به اين نقطه رسيديم اما موضوع هايي هست که فکر مرا به خود مشغول کرده است. مي خواستم در فصل تابستان از منچسترسيتي بروم اما متقاعد شدم که بمانم.''
    ته وز افزود: مي توانستم قرارداد بالاتري با باشگاه امضا کنم چرا که در طول همين فصل به من پيشنهاداتي کردند اما اين تصميم من به ترک تيم به خاطر پول نيست. من هم براي هيات مديره و هم سرمربي باشگاه بارها دلايلم را توضيح دادم.
    اين ستاره آرژانتيني گفت: از صحبتهاي سرمربي که گفته است من تاثير سوء روي سايرين مي گذارم ، بسيار ناراحت شده ام و متاسفم که او سعي دارد مساله را به گونه اي ديگر جلوه دهد.
    اشاره ته وز به آن بخش از بيانيه باشگاه منچستر سيتي بود که تاکيد کرده بود از اين اقدام ته وز نااميد شده و علت آن را بيش از آنکه '' دلتنگي براي خانواده اش در آرژانتين'' بداند، ''مسائل مالي'' عنوان کرده بود.
    وي گفت: مساله ساده و واضح است.من دلتنگ خانواده ام هستم که در بوئنوس آيرس زندگي مي کنند.
    پس از آنکه ته وز در ماه اوت اعلام کرد قصد ترک منچسترسيتي رادارد باشگاه به او پيشنهاداتي کرد که اگر مي پذيرفت بالاترين دستمزد يک فوتباليست در انگليس را مي گرفت.
    اين پيشنهادات شامل افزايش يک ميليون پوندي درآمد سالانه او مي شد ولي ته وز آن را رد کرد و گفت بيش از اين نمي خواهد در تيم بماند.
    او ابتدا مي خواهد به آرژانتين بازگردد ولي شايد پس از آن به اسپانيا برود.آرزوي او بازي در ''رئال مادريد'' است . درآن صورت خانواده اش را هم با خود خواهد برد.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آرسنال و منچستريونايتد:حساسترين ديدار انگليس

سرمربي منچستريونايتد گفت :بازي تيمش مقابل آرسنال ديداري تاريخي است و مي تواند سرنوشت قهرماني رقابت هاي اين فصل را رقم بزند.

سر الکس فرگوسن افزود شاید رقابت بین دو تیم در فصول گذشته، به ویژه از زمانی که چلسی به جمع مدعیان قهرمانی اضافه شده، هرگز به شدت این فصل نبوده و انتظار دارد که دیدار دوشنبه شب در الدترافورد یک درام کامل باشد.
    این دیدار در حالی برگزار می شود که آرسنالی ها با دو امتیاز اختلاف و البته یک بازی بیشتر نسبت به منچستریونایتد در صدر قرار دارند.
    او در مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه گفت:" این دیدار به ویژه در چهار- پنج فصل اخیر اهمیت زیادی یافته زیرا هر دو تیم برای قهرمانی تلاش می کنند. چلسی نیز چند فصلی است به این جمع اضافه شده است و در این پنج فصل این دو تیم و چلسی مدعیان قهرمانی محسوب می شوند.
    با این وجود این دیدار منچستریونایتد و آرسنال است که از حساسیت بالایی برخوردار است و در تاریخ دو باشگاه دیدارهای جنجالی زیادی وجود داردفکر می کنم دیدار دوشنبه شب دو تیم نیز چنین باشد زیرا تعیین کننده غرور و تاریخ دو باشگاه است.
    فرگوسن معتقد است که توپچی ها نسبت به فصول قبل پخته تر شده اند و شاید بتوانند این فصل به دوران بدون جام شان پایان بدهند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

گوارديولا:کار کردن با اين شاگردان يک مزيت است

پپ گوارديولا، مربي جوان بارسلونا يکشنبه شب و در پايان ديدار تيمش مقابل رئال سوسيداد که با پيروزي 0-5 بارسا در نوکمپ همراه بود، به تمجيد از تيمش پرداخت

این پیروزی باعث شد تا بارسا بتواند صدرجدول را که برای ساعاتی، و پس از برد 1-3 رئال مقابل ساراگوسا در اختیار مادریدی ها قرار گرفته بود، پس بگیرد.
    گواردیولا در صحبتهایی گفت:« مزیتی که من نسبت به هر کس دیگری دارم این است که من تیمم را هر روز در تمرین می بینم و تلاش و کارهای روزانه شان را زیر نظر دارم.کار کردن با این بازیکنان یک مزیت است.»
    مربی بارسا ادامه داد:« امسال ما بهتر از هر زمان دیگری بازی می کنیم. ما هرچه بیشتر در کنار هم باشیم، پیشرفت بیشتری می کنیم. من این بازیکنان را به خاطر ثباتی که به نمایش می گذارند، تحسین می کنم.»
    بارسلونا هفته دیگر در داربی کاتالونیا به مصاف اسپانیول خواهد رفت و امیدوارند که بتوانند به دهمین پیروزی متوالی شان دست یابند

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دل نري خوشحال از برد تيمش مقابل لاتزيو

لوئيجي دل نري، مربي باتجربه يوونتوس در صحبتهايي توان بالا و تسليم ناپذيري تيمش را ستود

بینکونری با این پیروزی به رده دوم جدول رقابتهای سری آ صعود کرد و در شش امتیازی میلان صدرنشین قرار گرفت. امتیاز این تیم اکنون باناپولی و لاتزیو برابر است.
    در پایان این مسابقه دل نری در صحبتهایی گفت:«شایسته این پیروزی بودیم، چون تیم ما معتقد بود که می تواند به برتری برسد.بازیکنان انرژی فراوانی مصرف کردند ولی شایسته این پیروزی بودند.»
    مربی یووه ادامه داد:« یکشنبه شب میل و انگیزه زیادی در بازیکنان برای ارائه یک بازی خوب دیده می شد و ما در پایان این مسابقه،برد تیممان را در رختکن جشن گرفتیم.این بازی باعث شد تا روحیه ما افزایش یابد ولی اگربازی با تساوی 1-1 به پایان می رسید هم هیچ چیز تغییر نمی کرد. آنچه من از شاگردانم دیدم کاملا تاثیرگذاربود.»
    دل نری در ادامه به تحسین از سه تعویض تیمش پرداخت؛ محمد سیسوکو، الکس دل پیرو و سیمونه په په:«سیسوکو، په په و دل پیرو می دانند که بخشی از تیم هستند ولی تنها 11 بازیکن می توانند وارد زمین مسابقه شوند.آنها به خوبی در بازی مشارکت داشتند و می دانند که عملکردشان خوب بود.اصلا مهم نیست که چه کسی برروی نیمکت می نشیند،چون هر یک از این بازیکنان وقتی وارد زمین می شوند، عملکرد قدرتمندانه ای را به نمایش می گذارند.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ماگات: برتر از ماينتس بوديم

فليکس ماگات، مربي باتجربه شالکه از پيروزي0-1 تيمش در ديداري خارج از خانه مقابل ماينتس به شدت خوشحال است. اين در حالي است که آنها در دقايق ابتدايي بازي توسط هونتلار ضربه پنالتي اي را از دست دادند ولي در نهايت به سه امتياز اين بازي حساس دست يافتند.

در پایان این مسابقه، ماگات در صحبتهایی به اسکای گفت:«ما عملکرد بسیار خوبی را به نمایش گذاشتیم. به وضوح از تیم حریف برتر بودیم و می توانستیم به دو گل زودهنگام برسیم. »
    مربی شالکه ادامه داد:« بخش عظیمی از زمان مسابقه را در کنترل خود داشتیم و تنها دقایق محدودی را در اختیار حریف گذاشتیم .»
    این پیروزی به شالکه کمک کرد تا به رده دهم جدول صعود کند. آنها تا پیش از آغاز تعطیلات زمستانی یک دیدار دیگر خواهند داشت و هفته آینده در ولتینس آرنا مقابل کلن قرار خواهند گرفت.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فرديناند: در اولدترافورد بازنشسته مي‌شوم

مدافع مياني تيم منچستريونايتد گفت: مي‌خواهم در اولدترافورد بازنشسته شوم.

ريو فرديناند با وجودي که هنوز دو سال از مدت قراردادش با شياطين‌سرخ باقي است؛ تمايل دارد در صورت امکان قراردادي تا پايان دوران ورزشي‌اش منعقد کند.
    وي که در فصل‌هاي اخير همواره با مشکل مصدوميت و دوري از صحنه روبرو بوده، اظهار داشت: مي‌خواهم دوران ورزشي را در اولدترافورد به پايان ببرم. هدف من بازنشستگي در اينجا است.
    اين مدافع مياني 32 ساله افزود: هنوز دو سال ديگر از مدت قراردادم با تيم باقي است. در صورتي که سرآلکس فرگوسن تا پايان زمان قراردادم، مشاهده کند واقعا آماده و مفيد هستم، آن وقت ارائه يک قرارداد چهارساله براي من بسيار ارزشمند خواهد شد.
    فرديناند که اکنون هشتمين سال حضورش را در تيم تحت رهبري فرگوسن سپري مي‌کند، در سال 2002 که هنوز عضو وستهام بود، در ازاي رقمي بالغ بر 30 ميليون پوند که در آن زمان رکورد محسوب مي‌شد، رهسپار منچستر شد.
    پس از آن تا به امروز توانسته 229 بازي براي تيمش انجام دهد و 6 گل نيز به ثمر رساند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جان تري: در حال بازگشت به روزهاي اوج هستيم

جان تري در صحبتهايي اعلام کرد که چلسي پس از تساوي 1-1 مقابل تاتنهام در حال بازگشت به روزهاي اوجش است.

آبی پوشان در هفته های اخیر نمایش ضعیفی داشتند و در 5 دیدار اخیرشان نتوانستند به حتی یک پیروزی برسند و همین باعث شد تا صدر جدول لیگ برتر را از دست بدهند.
    تری درپایان دیدار تیمش مقابل تاتنهام به اسکای سپورتس گفت:«خوشبختانه ما بازگشته ایم.ما دو بازی بزرگ را پیش رو داریم . ما هنوز باید در بریج میزبان یونایتد باشیم و به امیریتس برویم، ورزشگاهی که همیشه کارها را برایمان پیچیده می کند.»
    تری در ادامه در مورد تساوی تیمش مقابل تاتنهام گفت:«ازاینکه نتوانستیم مقابل تاتنهام به پیروزی برسیم، بسیار ناامیدیم. با وجود پنالتی ای که در دقایق پایانی بازی داشتیم. ولی در نیمه دوم کنترل توپ و میدان در اختیار ما بود. ولی این تیم، شباهت زیادی با آن چلسی ای که ما می شناختیم داشت.عطش، روحیه و قاطعیت تیم ما دراین بازی بهتر بود.»
    کاپیتان چلسی ادامه داد:« به ویژه در نیمه دوم به مراتب بهتر از قبل حریف را پرس کردیم و این همان چیزی است که ما از چلسی می خواهیم. شما ممکن است حتی در بازی ببازی ولی هواداران تیم را تحسین کنند. می توانی هم مساوی کنی ولی هیچ حسی از سوی هواداران دریافت نکنی که این خیلی دردناک است.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بالاك پا به توپ شد

يک روز پس از کسب پيروزي خارج از خانه مقابل هامبورگ، هافبک مصدوم بايرلورکوزن پا به توپ شد و شيريني اين موفقيت را افزايش داد.

ميشائيل بالاک روز يکشنبه (ديروز) در جلسه تمرين تيمي پس از مدت‌ها دوري شرکت کرد. وي در تاريخ 11 سپتامبر گذشته در جدال منجر به تساوي 2 بر 2 دچار مصدوميت جدي پا شد.
    هافبک 34 ساله ژرمن‌ها تا تابستان گذشته در تيم انگليسي چلسي بازي کرد. وي به خاطر مصدوميت شديد در ديدار نهايي جام حذفي انگليس، بخت همراهي تيم کشورش را در مسابقات جام‌جهاني 2010 از دست داد.
    بالاک همراه با بازيکنان ذخيره و اشتفان کيسلينگ، کاپيتان تازه از بند آسيب‌ديدگي رهايي يافته لورکوزن، تمرينات سبک انجام داد.
    ياران وي روز شنبه در هفته شانزدهم بوندس‌ليگا توانستند در ورزشگاه نوردبانک‌آره‌نا به پيروزي 4 بر 2 برسند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آنچلوتي: از ياد نبريد با گل دروگبا از باخت دور شديم

سرمربي ايتاليايي تيم فوتبال چلسي از گلزن آفريقايي‌ خود پس از هدر دادن ضربه پنالتي حمايت کرد.

کارلو آنچلوتي اظهار داشت: درست است که ديديه دروگبا قادر به زدن ضربه پنالتي و تبديل آن به گل در پايان بازي با تاتنهام نشد ولي نمايش خوبي ارائه کرد. از خاطر نبريم با گل او در نيمه دوم از شکست فاصله گرفتيم.
    اين مربي که شب گذشته تيمش در هفته هفدهم ليگ برتر و در دربي با تاتنهام به تساوي يک بر يک رسيد، افزود: در مورد اينکه ضربه پنالتي را چرا دروگبا زد، الان صحبت مي‌شود. پنالتي‌زن اول تيم فرانک لمپارد است ولي او به خاطر مصدوميت قبلي، قادر به زدن شوت نبود.
    آنچلوتي در مورد از دست رفتن برد در اين بازي عنوان کرد: خيلي مهم بود بازي را ببريم. شايسته برد بوديم اما متاسفانه به آن نرسيديم. با اين همه فکر مي‌کنم در مسير خوبي قرار داريم.
    مربي يک سال و نيم اخير چلسي ادامه داد‌: ‌بازي با تاتنهام نشان داد از بحران خارج شده و به مسير اصلي و هميشگي داريم باز مي‌گرديم. ديديد چقدر خوب بازي کرديم و شروع دلپذيري داشتيم. حالا بايد تلاش کنيم در بازي بعد به برد برسيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ردنپ: عقب‌نشيني باعث تساوي با چلسي شد

سرمربي تيم فوتبال تاتنهام گفت: تحت فشار حملات چلسي عقب‌نشيني کرديم و به تساوي رسيديم.

هري ردنپ اظهار داشت: مقابل چلسي فشار بر ما لحظه به لحظه بيشتر شد. حريف همشهري به خصوص در نيمه دوم فشار بسيار زيادي بر ما وارد کرد. آنها سبب شدند به تدريج به عقب رانده شويم و تنها روي ضدحمله کار کنيم.
    وي افزود: در اين شرايط به مردانم سفارش کردم بسيار مراقب باشند. چون حريف، تيمي است که مدافع قهرماني است. آنها قدر کوچکترين فرصت‌ها را بخوبي مي‌دانند.
    ردنپ در مورد گومز، سنگربان تيمش که روي دريافت گل تساوي اشتباه کرد و حتي باعث بوجود آمدن ضربه پنالتي در پايان بازي شد، عنوان کرد: او در مجموع کار بزرگي براي تاتنهام انجام داد. همين که توانست در پايان بازي ضربه پنالتي دروگبا را بگيرد، بسيار عالي بود.
    مربي مجرب لندني‌ها يادآور شد: مصاف ما و چلسي، جدا از نتيجه حاصل شده، بسيار زيبا بود و هر دو تيم بازي رو به جلويي ارائه کردند. هر دو تيم در اوقاتي که صاحب توپ شدند، حمله کردند. اين بازي نمونه يک جدال باز بود.
    در جدال مذکور که بسيار پرافت و خيز نيز بود، شاگردان اين مربي که در ورزشگاه وايت هارت لين، ميزبان بودند، ابتدا توسط رومن باوليچنکو، گلزن روس خود در دقيقه 16 مزد برتري خويش را گرفتند.
    در نيمه اول اين مصاف چلسي، حرفي براي گفتن نداشت ولي در نيمه دوم مردان آنچلوتي به بازي بازگشتند و با کنترل توپ و زمين، در دقيقه 70 توسط ديديه دروگبا، مهاجم ساحل‌عاجي به گل تساوي رسيدند.
    همين بازيکن در دقيقه 93 که تنها چند ثانيه به پايان وقت اين جدال زمان باقي‌ مانده بود، صاحب يک ضربه پنالتي شد که آن را به هدر داد. بدين ترتيب وي باعث رهايي تيمش از شکست شد اما قادر به استفاده از موقعيت پايان بازي به منظور تکميل عمليات کامل نجات تيمش نشد.

برچسب برای این موضوع