بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 66 از 151 اولیناولین ... 1656646566676876116 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 651 تا 660 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

برگزاري جشن ويژه عيد غدير و پذيرايي از تماشاگران

سازمان ليگ فوتبال از باشگاه‌هاي ليگ برتري خواست ضمن برگزاري مراسم ويژه عيد غدير خم از تماشاگران پذيرايي شود.

سازمان ليگ با ارسال نامه‌اي به باشگاه‌هاي ليگ برتري ضمن تبريک عيد غدير خم، از مديران باشگاه‌ها خواسته به مناسبت همزماني هفته شانزدهم ليگ برتر با عيد سعيد غدير خم نسبت به فضاسازي تبليغي براي اين عيد بزرگ و همچنين برگزاري مراسم ويژه جشن و مديحه سرايي و سرود خواني قبل از مسابقه و بين دو نيمه با در نظر گرفتن وقت فني مسابقه اقدام کنند.
    سازمان ليگ از کانون هواداران باشگاه‌ها نيز خواسته از تماشاگران با شيريني و شربت و همچنين توزيع اقلام فرهنگي در اين روز پذيرايي شود.
    ديدارهاي هفته شانزدهم ليگ برتر روزهاي يکشنبه و دوشنبه آينده برگزار مي‌شود.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اولين مدرس زن فوتسال آسيا يك ايراني است

سايت ورزشي عرب اسپرت از موفقيت يک بانوي ايراني در دريافت مدرک مدرسي کنفدراسيون فوتبال آسيا در رشته فوتسال خبر داد و نوشت: اولين مدرس زن فوتسال آسيا، يک ايراني است.

سايت ورزشي عرب اسپرت روز سه شنبه نوشت: ميترا چين سري از ايران پس از شرکت در کلاس هاي آموزشي کنفدراسيون فوتبال آسيا موفق به دريافت مدرک مدرسي کنفدراسيون فوتبال آسيا در رشته فوتسال شد.
    به نوشته اين سايت ورزشي، ''چين سري'' اولين زن در سطح آسياست که موفق به دريافت اين مدرک معتبر از سوي فيفا شده است.
    کلاس هاي آموزشي کنفدراسيون فوتبال آسيا براي ارائه مدرک مدرسي فوتسال اين قاره از 18 تا 23 اکتبر در کوالامپور زير نظر فيفا توسط ''مايکو مارتيک'' از کرواسي و ''تسانگ چونگ واي'' از هنگ کنگ برگزار شد.
    براي شرکت در اين کلاس آموزشي ابتداء 69 نفر از مربيان فوتسال آسيا نام نويسي کردند که 9 نفر از آنها زن بودند. اما در نهايت 25 نفر پذيرفته شدند که 24 نفر از آنها را آقايان تشکيل دادند و ميترا چين سري تنها زن پذيرفته شده در اين دوره آموزشي بود.
    سايت عرب اسپرت در ادامه نوشت: چين سري با قبولي در اين دوره آموزشي، اين فرصت را براي زنان آسيا بوجود آورد تا بتوانند به مدارک استادي در رشته فوتسال دست يابند.
    اولين مدرس زن فوتسال کنفدراسيون فوتبال آسيا در اين باره گفت: ''دوره آموزشي خوبي را براي تدريس پشت سرگذاشتم و به همين دليل از کنفدراسيون فوتبال آسيا به خاطر برگزاري اين دوره آموزشي تشکر مي کنم''.
    وي افزود: فوتسال در کشور من يک ورزش بسيار مهم است و ما در بخش مردان مدرسان و مربيان بسياري داريم، اما مدرس زن براي فوتسال در کشور ايران کم است در حاليکه توان زنان ايراني در فوتسال بسيار زياد هستند.
    چين سري اظهارداشت: در حال حاضر حدود 200 مربي ايراني در فوتسال فعال هستند، اما زنان سهم اندکي در مدرسي اين رشته دارند که کسب عنوان مدرسي فوتسال کنفدراسيون آسيا توسط من مي تواند به پرورش مربيان زن در ايران و آسيا کمک کند.
    تنها مدرس رسمي زن آسيا در ادامه درباره برنامه هايش گفت: آموخته هايم در کلاس مدرسي کنفدراسيون فوتبال آسيا را به همکاران خود در ايران منتقل خواهم کرد تا از اين طريق بتوانيم به توسعه فوتسال بانوان در ايران کمک کنيم.
    وي از مطالب ارائه شده در کلاس آموزش مدرسي کنفدراسيون فوتبال آسيا در رشته فوتسال ابراز رضايت کرد و گفت: در اين دوره آموزشي تاکتيک هاي جديدي را فرا گرفتم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

همبازي تيموريان در بولتون به پيكان قزوين پيوست

تيم فوتبال پيکان قزوين بازيکن سابق بولتون انگليس را جذب کرد.

زلاتان آرشني اهل اسلواکي امروز با باشگاه پيکان قزوين قرارداد امضا کرد و به اين تيم پيوست.
    آرشني، مهاجمي است که در زمان حضور آندرانيک تيموريان عضو تيم بولتون انگليس بوده و فصل گذشته نيز در تيم دي استراداي اسلواکي بازي مي‌کرده است.
    وي 23 سال سن دارد و به عنوان مهاجم به پيکان آمده است. در صورتي که ITC اين بازيکن صادر شود پيکان مي‌تواند در ديدار با راه آهن از هفته شانزدهم ليگ برتر از آرشني استفاده کند.

pnugirl
    • n/a

به عقیده من دو مورد از مواردی که در آیین‌نامه انضباطی وجود دارد با مقرارت فیفا در تعارض است. یکی ممنوع‌المصاحبه کردن افراد و دیگری ممنوعیت ورود خبرنگاران به ورزشگاه‌ها
    هوشنگ نصیرزاده کارشناس حقوقی فوتبال ایران معتقد است که آیین‌نامه انضباطی فوتبال ایران در دو بخش باید مورد بازنگری قرار بگیرد.
    او در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار سایت گل حرف‌هایش را اینگونه آغاز می‌کند:«در مورد ممنوع‌المصاحبه کردن افراد خیلی‌ها فکر می‌کنند که مقصر این ماجرا کمیته انضباطی است در حالی که این کمیته قانونگذار نیست بلکه فقط مجری قانون است. به عقیده من اعضای کمیته انضباطی اشتباه می‌کنند که از این ماده قانونی دفاع می‌کنند چون این مصوب مجمع عمومی بود که در آن مجمع حتی مدیرعامل پرسپولیس که الان سرمربی تیمش ممنوع‌المصاحبه شده است حضور داشت.»
    او ادامه می‌دهد:« در واقع باید گفت که کمیته انضباطی بر اساس مصوبه مجمع یک رای را انشا کرده است. من دلیلی نمی‌بینم که اعضای این کمیته در جهت دفاع از این قانون تصویب شده صحبت کنند زیرا آنها این قانون را مصوب نکرده‌اند. این ایراد متوجه بیش از ۷۰ هزارنفر از اعضای مجمع عمومی است که هیچ کدام از اعضای کمیته انضباطی در آن عضویت ندارند.»
    این کارشناس حقوقی فوتبال ایران تاکید می‌کند:« به عقیده من دو مورد از مواردی که در آیین‌نامه انضباطی وجود دارد با مقرارت فیفا در تعارض است. یکی ممنوع‌المصاحبه کردن افراد و دیگری ممنوعیت ورود خبرنگاران به ورزشگاه‌ها ولی در سایر موارد می‌توان گفت که آیین‌نامه انضباطی با قوانین نوشته شده در فیفا مطابقت دارد.»
    نصیرزاده می‌گوید:« جالب است بدانید در اساسنامه فدراسیون نیز موارد دیگری خلاف قانون اساسی وجود دارد؛ مثلا اینکه افراد نباید مسائل فوتبال را به دادگاه‌های بیرون از سیستم ورزش ارجاع دهند. در حالی که قانون اساسی می‌گوید مراجعه به دادگاه حق مسلم هر شخص است و هیچ کس را نمی‌توان از دسترسی به این دادگاه منع کرد. در ضمن فیفا اساسنامه یک کشور را در صورتی می‌پذیرد که ۳ چیز در آن وجود داشته باشد. اول آنکه دعواهای ورزشی در خانواده فوتبال حل شود و به دادگاه بیرون نرود. دوم اینکه در مورد تبعیض نژادی و قومی محرومیت در نظر بگیرد و سوم اینکه تنبیهات دوپینگ در کمیته انضباطی لحاظ شود.»
    نصیرزاده در ادامه به ممنوع‌المصاحبه شدن دایی اشاره کرده و می‌گوید:«کمیته انضباطی فکر می‌کرد با ممنوع‌المصاحبه کردن دایی به جای محرومیت، با تنش کمتری مواجه می‌شود در حالی که این موضوع باعث شد حتی مقامات کشوری و مشاوره مطبوعاتی رئیس جمهور با این تصمیم مقابله کند. ممنوع‌المصاحبه کردن افراد در حیطه قانونگذاری در فوتبال نیست و هر گونه آزردگی خاطر از انجام مصاحبه فقط با محرومیت و جریمه نقدی مواجه می‌شود. مجمع عمومی بدون توجه به نظر کارشناسی، موضوع ممنوع‌المصاحبه کردن افراد و راه ندادن خبرنگاران به ورزشگاه را به اشتباه درون آیین‌نامه قرارداد که فعلا اولین جنجال آن آغاز شده است.»
    نصیرزاده در پایان حرف‌هایش می‌گوید:« این موضوع باعث شده که سایر مربیان در روزهای اخیر از ادبیات بهتری استفاده کنند چون احتمال می‌دهند برای خودشان مشکلاتی به وجود بیاورند. من فکر می‌کنم حکم ممنوع‌المصاحبه شدن دایی لغو خواهد شد ولی او با اولین مصاحبه‌ای که علیه داوری یا مسائل دیگر که مربوط به فدارسیون می‌شود به طور حتم محروم و جریمه خواهد شد.»

pnugirl
    • n/a

به نظر من آن بازی تمام شده و دیگر نباید در مورد آن فکر کرد؛ هیچ کس فکر نمی‌کرد که ذوب‌آهن تا اینجای مسابقات لیگ قهرمانان آسیا صعود کند و با فینالیست شدن، کار بزرگی انجام دادیم؛ در حال حاضر همه چیز تمام شده و تمرکز ما تنها بر مسابقات لیگ برتر ایران است
    مهاجم برزیلی ذوب‌آهن در بازی شب گذشته مقابل فولاد خوزستان باز هم گل زد و پس از به ثمر رساندن این گل، در مورد شرایط این بازی با ما به گفت‌وگو نشست. ایگور کاسترو در مورد وضعیت ذوب‌آهن پس از بازی شب گذشته، شرایط این تیم در لیگ برتر، باخت ذوب‌آهن در لیگ قهرمانان آسیا و بیانیه باشگاه سپاهان به گفت‌وگو نشست.
    * باز هم امتیاز از دست دادید؛ نظرت در مورد تساوی شب گذشته ذوب‌آهن و ملوان چیست؟
    شب گذشته شانس با ما یار نبود و نتوانستیم گل‌های خود را حفظ کنیم؛ در ابتدای بازی ۲ گل به ثمر رساندیم و توانستیم در زمین حریف از فولاد جلو بیفتیم اما پس از آن دو گل خوردیم و بازی برده را با تساوی عوض کردیم؛ به نظر من اگر امتیازات تیم اینگونه از دست برود، نمی‌توانیم به هدف خود برای رسیدن به قهرمانی دست یابیم بنابراین باید بیش از پیش مراقب باشیم.
    * البته فولاد هم در زمین خودش تیم بسیار خوبی است.
    تیم فولاد یکی از تیم‌های قدرتمند لیگ به شمار می‌رود؛ آب و هوای اهواز نه سرد بود و نه گرم و تیم اهوازی در خانه خود بازی خوبی به نمایش گذاشت؛ به نظر من این تیم می‌تواند در لیگ برتر بیشتر درخشش داشته باشد زیرا در حال حاضر در وضعیت خوبی قرار ندارد و طی هفته‌های آینده به وضعیت مطلوبی می‌رسد.
    * اجازه بده از مسابقات لیگ فاصله بگیریم؛ به نظرت چرا ذوب‌آهن نتوانست قهرمانی لیگ برتر را ازآن خود کند؛ پس از گذشت یک هفته از بازی فینال، دلیل شکست تیمت در فینال آسیا را چه می‌دانی؟
    به نظر من آن بازی تمام شده و دیگر نباید در مورد آن فکر کرد؛ هیچ کس فکر نمی‌کرد که ذوب‌آهن تا اینجای مسابقات لیگ قهرمانان آسیا صعود کند و با فینالیست شدن، کار بزرگی انجام دادیم؛ در حال حاضر همه چیز تمام شده و تمرکز ما تنها بر مسابقات لیگ برتر ایران است. پس از ۳ ماه استراحت، بار دیگر در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا شرکت می‌کنیم و تلاش می‌کنیم که این ناکامی را این بار جبران کنیم.
    * ذوب‌آهن با این شرایط و فشار بازی‌ها می‌تواند قهرمانی لیگ برتر را ازآن خود کند؟
    البته که می‌توانیم به قهرمانی برسیم؛ تیم ما در هفته‌های گذشته امتیازات بسیاری را از دست داده که نباید از دست می‌داد اما باید این امتیازات را جبران کنیم و با شرایط خوبی که برای پیروزی‌های ذوب‌آهن وجود دارد، می‌توانیم قهرمانی را ازآن خود کنیم.لیگ ایران تیم‌های خوبی دارد و تعداد تیم‌های مدعی قهرمانی در ایران بسیار زیاد است اما اجازه نمی‌دهیم این بار جام قهرمانی از دستان ذوب‌آهن بیرون بپرد.
    * حتما شنیده‌ای که سپاهان در بیانیه تبریک خود به ذوب‌آهن پس از نایب قهرمانی در آسیا، از این تیم به عنوان تیم دوم اصفهان سخن به میان آورده است؟
    بله، این بیانیه را دیدم اما مطالب این بیانیه اصلا برای ما مهم نیست و بازیکنان ما به اینکه ذوب‌آهن در اصفهان اول است یا دوم فکر نمی‌کنند بلکه تنها تمرکز خود را بر پیروزی در مسابقات لیگ گذاشته‌اند؛ اگر سپاهان فکر می‌کند تیم اول اصفهان است بگذارید فکر کند زیرا این مسئله برای ما مهم نیست.

pnugirl
    • n/a

وضعیت ملوان چطور است؟
    خیلی خوب است. در ۵ ، ۶ بازی گذشته خود باختی ندادیم. ۲ برد و ۴ مساوی گرفتیم. روند خیلی خوبی داشتیم. پتانسیل خیلی خوبی داریم و می توانیم به بالای جدول برویم.
    این توان را دارید؟
    ان شاء الله تلاشی که بچه ها می کنند می توانیم جزو تیم های بالانشین باشیم. چون امتیازات نزدیک است ، با یکی دو پیروزی می توان رفت بالای جدول و برعکس با دو باخت هم تیم به پائین جدول می رود.
    جایگاه ملوان خوب است؟
    اگر استیل آذین را می بردیم الان رده پنجم بودیم اما متاسفانه رده هشتم هستیم. ان شاء الله بعد از چند سال ملوان بتواند یک رتبه خوبی در جدول کسب کند.
    مثلا چندم؟
    ما می توانیم جزو ۶ تیم بالای جدول باشیم. درست است بودجه ملوان کم بوده اما پتانسیل این را داریم که جزو ۶ تیم باشیم. با تمام وجودم برای این تیم کار می کنم تا با کمک بچه ها به این رتبه برسیم.
    نتایج ملوان در لیگ دهم خوب بوده است؟
    می توانستیم بهتر از این نتیجه بگیریم. جاهایی بود که موقعیت های خیلی خوبی داشتیم که می توانستیم با زدن یک گل و کسب پیروزی ۲، ۳ رده بالاتر برویم ولی متاسفانه نشد. البته فکر کنم قسمت بوده چون خدا خیلی جاها هم ما را کمک کرده است. ان شاء الله تلاش کنیم تا به هدف برسیم. تیم های لیگ خیلی خوب و به هم نزدیک اند اما پتانسیل تیم ما هم خوب است.
    از عملکرد خودت در ملوان راضی هستی؟
    سال اولی که برای خدمت سربازی به ملوان آمدم، در ۱۰- ۱۲ بازی ۷-۸ گل زدم. امسال هم که در بازی ۷ گل زدم و ۲، ۳ پاس گل دادم. عملکردم بد نبوده و سعی می کنم بهتر شود.
    بازی سختی با استقلال در انزلی دارید. این دیدار را چطور می بینی؟
    سال قبل در انزلی پرسپولیس را متوقف کردیم. پتانسیل این را داریم که در زمین خود بتوانیم بزرگترین تیم ها را متوقف کنیم. تمام تلاش را می کنیم تا مقابل استقلال هم نمایش خوبی داشته باشیم و برنده شویم.
    می گویند استقلال خوش شانس است و اشتباهات داوری به سود این تیم. نظر شما چیست؟
    من کاری به شانس و اینکه می گویند داوری به سود استقلال است، ندارم. بازی استقلال مقابل شاهین را هم در لیگ و هم حذفی دیدم. شاهین مقابل استقلال فوق العاده بازی کرد. متاسفانه توپ های این تیم به گل تبدیل نشد. استیلی واقعا مربی خوبی است و نشان داد که پتانسیل مربیگری در تیم های بزرگ را هم دارد. با این حال دیدید که استقلال در حالی که خوب بازی نکرد، پیروز شد. فوتبال همین است. اگر بتوانیم از موقعیت ها استفاده کنیم ۳ امتیاز را می گیریم.
    پیروز می شوید؟
    خیلی از تیم ها شانس این را دارند که اگر خوب کار کنند، تیم های بزرگ را شکست دهند. ما هم تیم خوبی داریم. جوان و دونده هستیم. نتایج خوبی هم مقابل تیم های بزرگ گرفتیم. مقابل استقلال دست و پابسته نیستیم. تاکتیک های خاص خود را داریم. خوب تمرین کردیم. مطمئن باشید با انرژی خوب استقلال را شکست می دهیم.
    به استقلال گل می زنی؟
    اگر موقعیت گیرم بیاید به استقلال گل می زنم. مهم این است که تیم ما نتیجه بگیرد. همیشه سعی کردم از موقعیت ها به نحو احسن استفاده کنم و برای تیم خود موثر باشم.
    چه خاطره خوبی از بازی با استقلال داری؟
    هنوز آن گل چیپی که با پیراهن پرسپولیس به استقلال زدم، یادم است. ۴ سال بود استقلال را نبرده بودیم. آن چیپ خیلی لذت داشت به خصوص اینکه پیروز شدیم. آن چیپ فراموش نشدنی است.
    بالاخره بعد از مدت ها مشکلت برای همراهی تیم ملی حل شد؟
    خوشبختانه این مشکل حل شد و خوشحالم که توانستم در اردو حاضر شوم. شرایط تیم ملی خوب است و در هر اردو بازیکنان جدید دعوت می کند. این نشان می دهد که به همه بازیکنان نگاه می کند و لیگ را زیر نظر دارد. مطمئن باشید در لیگ هر کسی خوب باشد، دعوت می شود.
    برای جام ملت ها آماده هستید؟
    ان شاالله در اردوها و روزهایی که درکنار هم هستیم بتوانیم این قدر خوب شویم تا برای جام ملت ها آماده شویم. مهمترین عملکرد تیم در جام ملت هاست و باید نشان دهیم که هنوز قدرت اول آسیا هستیم.
    به نظرت تیم ملی می تواند به قهرمانی برسد؟
    قهرمانی جام ملت ها دور از دسترسی نیست. با این بازیکنان و سرمربی که داریم و حمایت هایی که می شود، می توانیم به این مهم برسیم. برای کسب قهرمانی تلاش می کنیم. ان شالله مقامی که حق ماست، کسب شود.

pnugirl
    • n/a

حميد درخشان براي انجام يك مأموريت غيرممكن چند هفته پيش راهي تبريز شد تا شهرداري را از سقوط نجات دهد ولي اوضاع بحراني اين تيم همچنان ادامه دارد. با اين حال او به آينده اميدوار است و به خبرنگار سايت گل مي‌گويد:«مطمئن باشيد كه شهرداري تبريز در ليگ برتر نگه مي‌دارم و سقوط نخواهيم كرد.»

درخشان ادامه مي‌دهد:«اعتقاد دارم مشكل اصلي ما در خط دفاعي است و بايد آن را تقويت كنيم. اين خيلي مهم است كه گل نخوريم و اگر اين موضوع را ياد بگيريم گل زدن كار سختي نخواهد بود. به زودي سه بازيكن جديد جذب خواهيم كرد كه دو بازيكن در خط دفاع و يك بازيكن حمله به شهرداري اضافه خواهند شد.»

درخشان در مورد درخشش كرار جاسم مهاجم عراقي تراكتور كه نقش مهمي در شكست سنگين شهرداري داشت تأكيد مي‌كند:« به نظر من كرار جاسم فوتباليستي بسيار باهوش است كه با اعتماد به نفس بالايي فوتبال بازي مي‌كند. البته او خارق‌العاده يا فوق‌العاده نيست و چيزي از فوتباليست‌هاي ايراني بيشتر ندارد ولي هوش و اعتماد به نفس دارد. در اين بازي اما بازيكنان من مقابل اين مهاجم عراقي اصلا اعتماد به نفس نداشتند.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

استيلي و طهماسبي مربي و بازيكن برتر اخلاق هفته پانزدهم

سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر و بازيکن نفت تهران به عنوان برترين‌هاي اخلاقي و رفتاري هفته پانزدهم ليگ برتر انتخاب شدند.

ستاد منشور اخلاقي و رفتاري سازمان ليگ با گراميداشت فرخنده عيد غدير خم و تعظيم فداکاري بسيجيان در دوران دفاع مقدس و هفته بسيج برترين‌هاي اخلاقي و رفتاري هفته پانزدهم ليگ برتر را به شرح زير اعلام کرد:
    مربي برتر اخلاق: حميد استيلي؛ سرمربي شاهين بوشهر
    بازيکن برتر اخلاق: بهمن طهماسبي ؛ بازيکن نفت تهران
    مدير برتر اخلاق: علي اصغر کامياب مدير تيم شاهين بوشهر

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ان استيلي اعتصاب كردند-شاهين با 2 بازيكن تمرين كرد

بالاخره پس از کش و قوس هاي فراوان بازيکنان شاهين به دليل پرداخت نشدن مطالباتشان اعتصاب کردند.
    بازيکنان شاهين ديروز در تمرين اين تيم شرکت نکردند، تنها بازيکناني که در تمرين حاضر شدند رضا بازياري و مسعود نظرزاده بودند که همراه با چند بازيکن اميد اين تيم به سانتر از جناحين و پاسکاري هاي 2 نفره پرداختند.
    ستار زارع هم با گرمکن کنار زمين ايستاد اما تمرين نکرد تا ناراحتي خود را به اين شکل نشان دهد. در اين تمرين 300 هوادار مشتاق بوشهري حضور داشتند اما موفق به ديدن بازيکنان محبوب خود نشدند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

كنگاني: خبر اعتصاب برسد شايد حوار و عمادرضا نيايند

استيلي درباره جذب بازيکنان جديد مي گويد:« با پولي که ما داريم نمي توانيم بازيکن باکيفيتي جذب کنيم. همه بازيکنان وقتي به ما مي رسند رقم هاي بالا طلب مي کنند.
    تحريم تمرينات شاهين توسط بازيکنان اين تيم بدجوري مديرعامل اين تيم را نگران کرده. کنگاني درباره مشکلات باشگاه شاهين مي گويد:« بازيکنان چند ماه است تمرين مي کنند و حق دارند که نگران پولهايشان باشند.
    آنها از مرداد ماه بدون چشمداشت تمرين و بازي کرده اند اما واقعا بايد بگويم من به تنهايي نمي توانم کاري انجام بدهم. شاهين، تيم بوشهر است و نه تيم من. پس مسئولان هم بايد به شاهين کمک کنند تا مشکلاتي اينجنيني پيش نيايد» کنگاني درباره جذب حوار محمد و عمادرضا هم مي گويد:« با اين 2 بازيکن به توافق رسيده ايم اما شايد وقتي خبر اعتصاب بازيکنان و بي پولي باشگاه به آنها برسد اين 2 بازيکن از حضور در شاهين منصرف شوند»
    بازيکنان باکيفيت از 500 ميليون پايين تر نمي آيند.
    پس از اعتصاب بازيکنان شاهين حميد استيلي بدون توجه به اين حرکت در تمرينات حاضر شد مثل هميشه ، البته اين بار با 2 بازيکن بزرگسال و چند بازيکن اميد کارش را اغاز کرد. استيلي درباره تحريم تمرينات از سوي بازيکنان مي گويد:« بازيکنان از دريافت نکردن مطالباتشان ناراحتند و به همين خاطر در تمرينات حاضر نشده اند. به شخصه کاري به بقيه ندارم، هيچ بازيکني هم نيايد من يکي سر تمرين مي آيم چرا که با شاهين قرارداد دارم و به اين تيم متعهدم»
    مشکل گلزني در کنار بي پولي بزرگترين مشکلات اين روزهاي شاهين هستند.
    استيلي درباره جذب بازيکنان جديد مي گويد:« با پولي که ما داريم نمي توانيم بازيکن باکيفيتي جذب کنيم. همه بازيکنان وقتي به ما مي رسند رقم هاي بالا طلب مي کنند. بازيکنان با کيفيت از 500 ميليون پايين تر نمي آيند و با اين تفاسير بايد به جذب بازيکنان درجه دوم بسنده کنيم»
    ستار زارع به گفته خودش در جريان اعتصاب بازيکنان شاهين نبود اما وقتي به زمين تمرين رسيد و هم تيمي هايش رانديد تنها به تماشاي تمرين 2 بازيکن بزرگسال و اميدها بسنده کرد تا مبادا به او لقب خائن داده شود.
    زارع در اين باره مي گويد:« از شيراز مستقيم به زمين تمرين رفتم اما هيچکس نبود. مي دانم شرايط مالي باشگاه خوب نيست اما اطلاعي هم از اعتصاب نداشتم. بوشهر شهر فوتبال خيزي است اما متاسفانه کسي به داد شاهين نمي رسد. يک کنگاني است و يک شاهين با اين همه بدهي، بايد به او کمک کرد تا شاهين از اين بحران خارج شود»
    گفته مي شود ستار زارع و يکي 2 بازيکن ديگر پول خود را از مسئولان دريافت کرده اند و به همين خاطر اعتراض نمي کنند. زارع در اين باره مي گويد:« ابتداي فصل با اين شرط به شاهين آمدم که تمام پول قراردادم را همان اول دريافت کنم اما حالا که با شما صحبت مي کنم قسم مي خورم که حتي يک ريالي هم از شاهين نگرفته ام.مدارک دريافتي ها در باشگاه موجود است، اگر من يک ريال دريافتي داشتم هر حرفي که خواستيد مي توانيد به من بزنيد»

برچسب برای این موضوع