بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 66 از 109 اولیناولین ... 1656646566676876 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 651 تا 660 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

pnugirl
    • n/a

با وجود مصدوميت در تمرين امروز،رضايي به بازي با سايپا مي رسد

پزشک تيم فوتبال پرسپوليس از حضور مهاجم اين تيم در بازي مقابل سايپا خبر داد.

غلامرضا رضايي مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران در حاشيه تمرين امروز از ناحيه پا دچار مصدوميتي جزئي شد.
    در اين رابطه فريد زرينه گفت: مصدوميت اين مهاجم شديد نيست. با توجه به برنامه‌هاي که داريم رضايي را به هر طريقي که شده به بازي مقابل سايپا مي‌رسانيم.
    وي در خصوص ساير بازيکنان نيز گفت: مصدوم ديگري نداريم و ساير نفرات در آمادگي کامل به سر مي برند.

pnugirl
    • n/a

حقيقي: خوشحالم توانستم نظر قطبي را جلب كنم

دروازه‌بان تيم پرسپوليس، علي دايي را بزرگ فوتبال ايران خواند.
    عليرضا حقيقي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در خصوص دعوتش به تيم ملي فوتبال ايران اظهار داشت: خوشحالم که توانستم نظر قطبي را جلب کنم. تلاشم را خواهم کرد تا جز 3 دروازه‌بان ليست نهايي باشم.
    وي درخصوص بازگشت دايي به تيم پرسپوليس عنوان کرد: وي از ابتدا نبايد مي‌رفت که بازگردد. دايي بزرگ فوتبال ايران است و آدم‌هاي مانند وي را بايد در فوتبال نگه داريم. همه بايد کمک کنند تا تيم به نتيجه دلخواه خود دست پيدا کند.
    دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس در رابطه با بازي برابر سايپا گفت: ديدار سختي در پيش ‌داريم. آنها تيم خوب و قابل احترامي هستند؛ اما نبايد فراموش کنيم ما هم پرسپوليس هستيم.
    وي ادامه داد: هرچند شرايط خوبي نداريم و تيم کمي مريض بود؛ اما معتقدم با صحبت‌هاي دايي و غيرت بازيکنان، نقاط ضعف برطرف خواهد شد. برابر سايپا نتيجه خوبي کسب مي‌کنيم.

pnugirl
    • n/a

كاشاني در جمع بازيكنان پرسپوليس:بايد همت كنيم تا با آبروي دايي بازي نشود

سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: هفته سختي به ما گذشت و اين فرصت فراهم شد تا ببينيم آيا در سختي‌ها هم کنار يکديگر هستيم، هر چند اين فرصت فراهم شد تا هجمه‌هاي زيادي عليه پرسپوليس شکل بگيرد.
    حبيب کاشاني که در جمع بازيکنان پرسپوليس در اردوي پيش از بازي با سايپا سخن مي‌گفت افزود: ما مي‌خواهيم اين قطار را حرکت بدهيم و هدايت اين قطار نيز بر عهده علي دايي است. بنابر اين بازيکنان بايد ببينند مي‌توانند در اين مجموعه باشند يا نه. ما باورمان به توانايي بازيکنان پرسپوليس چيز ديگري است. فوتبال برد و باخت دارد و ما بار اولي نيست که باختيم اما زماني که توانايي‌هاي خودمان را نشان نمي‌دهيم و به گونه‌اي که در شأن پرسپوليس نيست مي‌بازيم، ناراحت مي‌شويم.
    وي افزود: ما در پرسپوليس به دنبال بازيکن ستاره نبوده و نيستيم بلکه مي‌خواهيم تيم‌مان ستاره باشد. مطمئنم اگر مسئوليت‌هايمان را آنطور که بايد انجام دهيم، تيمي جلودارمان نخواهد بود. بازيکناني که در پرسپوليس توپ مي‌زنند بايد ترس از نبردن در وجودشان باشد، نه ترس از باخت. اين ترس از باختن است که ما را زمين مي‌زند.
    حبيب کاشاني با طرح اين سوال که بايد ببينيم اين همه نوسان از چه چيزي ناشي مي‌شود، گفت: علي دايي براي ادامه اين مسير به 11 مرد مبارز نياز دارد و حالا زماني است که بايد از شعار بگذريم و به شعور برسيم. علي دايي به خاطر ما دوباره وارد معرکه شده است و بايد همت کنيم تا با آبروي او بازي نشود.
    کاشاني ادامه داد: من هميشه از کادر فني خود با تمام وجود حمايت کرده‌ام. روزي در زمان افشين قطبي به بازيکنان گفتم؛ 7 بازي به پايان ليگ مانده، اگر در هر بازي 12 گل بخوريم مجموعا مي‌شود 84 گل اما قطعا قطبي سرمربي ما خواهد ماند و کسي نمي‌تواند در ذهن خود فکر ديگري داشته باشد. حالا هم مي‌گويم ما تا پايان اين راه با علي دايي خواهيم رفت و به کساني نياز داريم که همه وجودشان را خرج اين تيم کنند.

کاشاني با اشاره به اينکه سياست ما در پرسپوليس سياست حذفي نيست، افزود: کساني که امشب در جمع ما نيستند نيز با ما خواهند بود اما مسئله اين است که کادر فني مي‌خواهد فقط و فقط بهترين‌ها را انتخاب کند و ديگر جاي هيچ تعارفي وجود ندارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: هفته سختي به ما گذشت و اين فرصت فراهم شد تا ببينيم آيا در سختي‌ها هم كنار يكديگر هستيم، هر چند اين فرصت فراهم شد تا هجمه‌هاي زياد ي عليه پرسپوليس شكل بگيرد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، حبيب كاشاني كه در جمع بازيكنان پرسپوليس در اردوي پيش از بازي با سايپا سخن مي‌گفت افزود: ما مي‌خواهيم اين قطار را حركت بدهيم و هدايت اين قطار نيز بر عهده علي دايي است. بنابر اين بازيكنان بايد ببينند مي‌توانند در اين مجموعه باشند يا نه. ما باورمان به توانايي بازيكنان پرسپوليس چيز ديگري است. فوتبال برد و باخت دارد و ما بار اولي نيست كه باختيم اما زماني كه توانايي‌هاي خودمان را نشان نمي‌دهيم و به گونه‌اي كه در شأن پرسپوليس نيست مي‌بازيم، ناراحت مي‌شويم.
    وي افزود: ما در پرسپوليس به دنبال بازيكن ستاره نبوده و نيستيم بلكه مي‌خواهيم تيم‌مان ستاره باشد. مطمئنم اگر مسئوليت‌هايمان را آنطور كه بايد انجام دهيم، تيمي جلودارمان نخواهد بود. بازيكناني كه در پرسپوليس توپ مي‌زنند بايد ترس از نبردن در وجودشان باشد، نه ترس از باخت. اين ترس از باختن است كه ما را زمين مي‌زند.
    حبيب كاشاني با طرح اين سوال كه بايد ببينيم اين همه نوسان از چه چيزي ناشي مي‌شود، گفت: علي دايي براي ادامه اين مسير به 11 مرد مبارز نياز دارد و حالا زماني است كه بايد از شعار بگذريم و به شعور برسيم. علي دايي به خاطر ما دوباره وارد معركه شده است و بايد همت كنيم تا با آبروي او بازي نشود.
    كاشاني ادامه داد: من هميشه از كادر فني خود با تمام وجود حمايت كرده‌ام. روزي در زمان افشين قطبي به بازيكنان گفتم؛ 7 بازي به پايان ليگ مانده، اگر در هر بازي 12 گل بخوريم مجموعا مي‌شود 84 گل اما قطعا قطبي سرمربي ما خواهد ماند و كسي نمي‌تواند در ذهن خود فكر ديگري داشته باشد. حالا هم مي‌گويم ما تا پايان اين راه با علي دايي خواهيم رفت و به كساني نياز داريم كه همه وجودشان را خرج اين تيم كنند.
    كاشاني با اشاره به اينكه سياست ما در پرسپوليس سياست حذفي نيست، افزود: كساني كه امشب در جمع ما نيستند، نيز با ما خواهند بود اما مسئله اين است كه كادر فني مي‌خواهد فقط و فقط بهترين‌ها را انتخاب كند و ديگر جاي هيچ تعارفي وجود ندارد.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اظهار نظر بازيکنان پرسپوليس پس از بازي

بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس اعتقاد دارند پيروزي برابر سايپا به آنها کمک خواهد کرد روند بهتري در ادامه ليگ برتر داشته باشند.
    بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس که در پنج بازی متوالی شکست خورده بودند، عصر امروز پنجشنبه و پس از برتری مقابل سایپای البرز به ابراز احساسات هوادارن پاسخ گفتند.
    غلامرضا رضایی مهاجم پرسپولیس پس از برتری تیمش مقابل سایپای البرز گفت: باور کنید هفته سختی را پشت سر گذاشتیم. ما می خواستیم هر طور شده پاسخ محبت‌های هواداران را بدهیم و خدا را شکر توانستیم با یک پیروزی طلسم ناکامی‌ها را شکسته و از شرمندگی هواداران درآییم.
    وی با بیان اینکه هواداران پرسپولیس حق دارند از ناکامی‌های این تیم ناراحت باشند و حتی علیه بازیکنان شعار بدهند افزود: به هواداران پرسپولیس ثابت می‌کنیم لیاقت پوشیدن پیراهن این تیم را داریم و دلمان برای پرسپولیس می‌تپد.
    خبرنگاری از رضایی پرسید آیا شما جزو آن بازیکنانی نیستید که علی دایی گفته است دلشان با پرسپولیس نیست؟ رضایی در پاسخ به این سئوال گفت:‌ خدا می داند من همیشه نهایت تلاشم را برای موفقیت پرسپولیس به کار گرفته‌ام.
    اشپیتیم آرفی گلزن پرسپولیس نیز پس از برتری این تیم مقابل سایپا گفت: در این هفته واقعاً دلم برای علی دایی سوخت او در این هفته خیلی اذیت شد و حقش بود که در این بازی یک پیروزی به او هدیه کنیم.
    وی در ادامه از تماشاگران و بازیکنان تیم خواست با همراهی هم به سرخپوشان کمک کنند. وی افزود: باور کنید فقط می‌خواستم برای علی دایی بازی کنم و گل بزنم چرا که دیدم او این هفته خیلی اذیت شد.
    این مهاجم خارجی خاطرنشان کرد: ما می توانیم در تعطیلات نیم فصل توان خود را بازیابی کرده و برای حضور در ادامه رقابتهای لیگ برتر به شرایط ایده ال برسیم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هفته بیستم مسابقات لیگ برتر فوتبال با برد یک بر صفر پرسپولیس مقابل سایپا آغاز شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، ديدار تيم هاي پرسپوليس و سایپا از هفته بيستم رقابت هاي ليگ برتر با قضاوت عليرضا فغاني در ورزشگاه تختي در حالي آغاز شد كه پرسپوليس بعد از 5 باخت متوالي و استعفاي علي دايي و بازگشت دوباره او، تنها براي برد به زمين آمده بود. در اين ديدار تركيب سرخ پوشان تغييراتي داشت. عليرضا حقيقي جاي خود را به رحمان احمدي داده و شيث رضايي در تركيب غايب بود. سپهر حيدري نيز در غياب سه كاپيتان، بازوبند كاپيتاني را به بازو بست. امير حسين فشنگچي و حميدرضا علي عسگري نيز به دليل سه اخطاره بودن در تركيب حضور نداشتند.
    با شروع ديدار و در دقيقه 3 استپ اشتباه رحمان احمدي مهاجم سايپا را در موقعيت مناسبي قرار داد، كه دروازه بان پرسپولیس با سماجت خود، توپ را تصاحب کرد.
    هادي نوروزي در دقيقه 32 در حركتی به سمت دروازه سايپا، با گلزنی مدافع حریف روبرو شد که داور این دیدار، گل سرخپوشان را با اعلام خطای نوروزی نپذیرفت.
    در دقيقه 36 نيز با خطاي سايپايي ها پرسپوليس صاحب ضربه ايستگاهي شد كه مازيار زارع نتوانست اين موقعيت را تبديل به گل كند و ضربه او زمینی از کنار دروازه عبور کرد..
    در نيمه دوم و در دقيقه 59 ضربه ايستگاهي به دست آمده را بار دیگر مازيار زارع به بيرون زد. تغييرات نيمه دوم با آمدن اشپيتیم آرفي به جاي محمد منصوري آغاز شد و بلافاصله نيز تياگو به جاي مهدي شيري وارد زمين شد.
    اين تغييرات موثر واقع شد و در ادامه حملات سرخ پوشان بر روي دروازه سايپا فزوني يافت كه در دقايق 81 و 82 هادي نوروزي و اشپيتیم آرفي حملات زهرداري را به روي دروازه سايپا انجام دادند سرانجام در دقيقه 83 ضربه كرنر هادي نوروزي را اشپيتیم آرفي با ضربه سر وارد دروازه سايپا كرد.
    در دقايق پاياني ديدار غلامرضا رضايي و اشپيتم آرفي كارت زرد دريافت كردند.
    با اين برد پرسپوليس با 30 امتياز مدعی حضور در جمع صدرنشینان است.
    ترکيب پرسپوليس:
    رحمان احمدي، سپهر حيدري، عليرضا نورمحمدي، ابراهيم شکوري، عليرضا محمد، مازيار زارع، محمد نوري، مهدي شيري( از دقيقه 72 تياگو فراگو)، محمد منصورِي( از دقيقه 71 اشپيتيم آرفي)، هادي نوروزي و غلامرضا رضايي.
    سرمربي: علي دايي

ترکيب سايپا:
    وحيد شيخ ويسي، مجيد ايوبي، مهدي خيري( از دقيقه 88 سجاد شهباز‌زاده)، علي لطيفي، عباس محمدرضايي( از دقيقه 78 جواد آشتياني)، ابراهيم صادقي، سعيد يوسف زاده، امين منوچهري ( از دقيقه 67 مجيد غلام‌نژاد)، جابر انصاري، وحيد يوسف‌زاده و کريم انصاري فرد
    سرمربي: محمد مايلي‌ کهن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

علي دايي:در مكتب دايي نتوانستن معنايي ندارد

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از پيروزي برابر سايپا گفت: مطمئن باشيد در پايان اين فصل يک جام قهرماني مي‌گيريم.
    علي دايي پس از پايان بازي برابر سايپا و در شرايطي که با تشويق تعدادي از خبرنگاران وارد سالن نشست مطبوعاتي شده بود، گفت: قبل از هر چيز مي‌خواهم از هواداران واقعي پرسپوليس تشکر کنم که امروز به ورزشگاه آمدند و ما را تنها نگذاشتند، با وجود اين که ما در هفته‌هاي اخير خيلي بد کار کرده بوديم اما نشان دادند که تيمشان را دوست دارند.
    وي افزود: ما در هر دو نيمه کمي برتر از سايپا بوديم و درصد مالکيت توپ هم مال ما بود اما موقعيت آن چناني نصيب هيچ يک از دو تيم نشد، به خاطر شکست‌هاي قبلي در نيمه اول بازيکنان کمي با احتياط بازي کردند و ما هم به آنها گفته بوديم که بي‌گدار به آب نزنند و منطقي بازي کنند که خوشبختانه اين اتفاق افتاد. ما در اين بازي يک تيم بوديم و نشان داديم که دوباره داريم شکل مي‌گيريم. ما با توجه به تعطيلات موقعيت خوبي نصيبمان شده و با توافقي که با سرپرست باشگاه انجام داده‌ايم ژلکو مياچ دستيار ايوويچ که پيش از اين در ليگ بلژيک هم سرمربي بوده به تيم ما اضافه خواهد شد. تلاش مي‌کنيم تيممان را بازسازي کنيم تا بتوانيم 14 بازي باقيمانده را به نحو احسن انجام دهيم.
    دايي ادامه داد: امروز بازيکنان همه با هم بودند، خوب جنگيدند و دعوا کردند و خدا را شکر مي‌کنم که توانستيم سه امتياز بازي را بگيريم. از تيم سايپا هم تشکر مي‌کنم که مردانه بازي کرد.
    دايي درباره تشويقش از سوي هواداران هم گفت: دستشان درد نکند، من عاشق اين مردم هستم و به عشق اين‌ها بازي کرده و مي‌کنم. ماندم که به آنها کمک کنم. من باز هم بايد از هواداران پرسپوليس دوباره عذرخواهي کنم، ما در هفته‌هاي اخير آنها را اذيت کرديم اما صبر کردند و ما را حمايت کردند و من هم قول مي‌دهم که جبران کنيم.
    دايي درباره رفتار ليدرهاي باشگاه هم گفت: من کاري به اين حرف‌ها ندارم، براي من مردم و هواداران مهم هستند. من آن روز که استعفا دادم گفتم دست مردم را مي‌بوسم، براي مردم علي دايي و فلان مربي فرقي نمي‌کند، آنها پرسپوليس را دوست دارند و اين به من و بازيکنان روحيه مي‌دهد که بهتر کار کنيم. پرسپوليس با اين هواداران پرسپوليس شده است .
    دايي درپاسخ به اين سوال که شما گفته بوديد که چهار بازيکن دلشان با پرسپوليس نيست؟ گفت: روزي که بازيکنان به خانه من آمدند آن روز تولد دوباره ما بود. تازه مي‌خواهيم تيمي را تشکيل بدهيم و گذشته را فراموش کرده‌ايم. ما از بزرگترهاي خود ياد گرفته‌ايم که گذشت کنيم و من اين کار را کردم اما اين مرتبه آخر است. من با همه بازيکنان روزي که به خانه‌ام آمدند اتمام حجت کردم. متاسفانه برخي يکسري حرف‌ها زدند و گفتند فلاني در بازي با پرتغال دستش را روي قرآن نگذاشته و با اين حرف‌ها خط داده شد. چه کسي مي‌تواند اين ادعا را داشته باشد که من دلم با کشورم نيست. من براي تيم ملي کشورم بيش از 200 بخيه خورده‌ام چطور مي‌توانم دلم با تيم ملي نباشد. برخي براي ماندن و شيرين شدن اين حرف‌ها را مي‌زنند. من نقطه ضعف زياد دارم اما تک تک سلول‌هاي بدنم به عشق اين وطن است. به خاطر اين وطن دوست دارم بمانم و کار کنم، بايد آن مسايل را فراموش کنيم چرا که ما همه تيم هستيم و با هم مي‌توانيم پرسپوليس را درست کنيم.
    سرمربي پرسپوليس درباره اتفاقاتي که بر سر بازوبند کاپيتاني پرسپوليس به وجود آمد هم گفت: در اردوي ترکيه اين مسئله را حل خواهيم کرد. من دوست دارم در تيمم دموکراسي وجود داشته باشد و اين بازيکنان باشند که کاپيتان را انتنخاب کنند. کاپيتان بايد کسي باشد که بتواند در زمين از حق بازيکنان دفاع کند و رابط خوبي بين من و بازيکنان باشد و از شخصيت خوبي هم برخوردار باشد.
    دايي در پاسخ به اين سوال که به نظر مي‌رسد پرسپوليس در برخي پست‌ها به جذب بازيکن نياز دارد هم گفت: طبيعي است که اگر تيم کاملي بوديم وضعيت‌مان اين نبود. اما اين تمام داشته‌هاي ماست و من به بازيکنانم افتخار مي‌کنم، همانطور که گفتم در مکتب دايي نتوانستن معنايي ندارد. من با توانستم به دنيا آمدم زندگي کردم و زندگي مي‌کنم و يقين دارم با همين بازيکنان مي‌توانيم مشکلات را رفع کنيم.
    وي درپاسخ به اين سوال که آيا کنارگذاشتن شيث رضايي به اين معني است که او يکي از 4 بازيکني است که شما گفتيد دلشان با تيم نيست که دايي گفت: من تعداد نياوردم اما شيث تنها به خاطر مسايل فني در اين بازي حضور نداشت. بازي با صبا را آناليز کردم و به خاطر مسايل فني شيث را کنار گذاشتم. براي من گذشته‌ها گذشته و از اين پس ملاک براي من شخصيت، رفتار، آمادگي و هم صدا بودن با تيم است. در اين ميان اگر کسي بخواهد همکاري کند و سرعت قطار را بگيرد کنار گذاشته خواهد شد. نمي‌خواهم ديگر خودم را قرباني کنم و مي‌خواهم کمي حرفه‌اي باشم.
    دايي درباره حمايت علي کريمي از خود گفت: ما فوتبالي‌ها بايد پشت هم باشيم. جواني‌مان را کنار هم بوديم و نمي‌توانيم آن روزها را فراموش کنيم. اگر شما پاي حرف‌هاي بزرگ‌هاي فوتبال بنشينيد آنها با عشق و علاقه درباره جواني‌شان صحبت مي‌کنند، ضمن اين که شما هيچ گاه به ياد نداريد که من حتي يک بار عليه کريمي حرف بدي بزنم. براي همه بازيکنان به ويژه علي کريمي احترام زيادي قائلم چرا که او براي اين کشور افتخارآفريني کرده و الان هم کريمي جزو بهترين ‌هاست.
    دايي در پاسخ به اين سوال که شما پس از باخت به تراکتورسازي قول قهرماني داديد آيا همچنان برروي قولتان هستيد، ‌گفت: مطمئن باشيد اين فصل ما يک جام مي‌گيريم. روزي که من استعفا دادم احساس کردم که شايد با رفتن من برخي عوامل بيروني اگر من نباشم دست از سر اين تيم بر مي‌دارند. به هر حال اين را بپذيريد که اگر برخي اشتباهات نبود الان ما 12 امتياز بيشتر داشتيم و در بالاي جدول بوديم اما اتفاقاتي که افتاد ترس و استرس را برروي بازيکنان به وجود آورد اما من برروي توانايي خودم و اين بازيکنان ترديد ندارم و ما مي‌توانيم خيلي بهتر از اين باشيم.
    دايي در پايان گفت: ما با هم يک خانواده هستيم و با هم زندگي مي‌کنيم، هر چقدر به هم نزديک تر باشيم راحت‌تر مي‌توانيم کار کنيم. خوشبختانه اين حس در تيم به وجود آمده و اميدوارم که بتوانيم در اين شرايط به موفقيت برسيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تمرينات پرسپوليس تا هشتم دي تعطيل شد

تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس تا هشتم دي تعطيل شد.
    پرسپوليس در هفته بيستم ليگ برتر فوتبال پس از پنج شکست متوالي سايپا را يک بر صفر شکست داد و از بحران خارج شد.
    کادر فني پرسپوليس تمرينات تيم را تا روز هشتم دي تعطيل کرد. پرسپوليس در زمان برگزاري جام ملت‌هاي آسيا اردويي در ترکيه برگزار خواهد کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: جا دارد از هواداران واقعی پرسپولیس که ما را تنها نگذاشتند تشکر کنم. با ا ینکه نتایج خوبی نگرفته بودیم به عشق تیمشان با ما همراهی کردند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علی دایی پس از شکست سایپا در ورزشگاه تختی در کنفرانس مطبوعاتی گفت: ما در هر دو نیمه از سایپا بهتر بودیم و مالکیت توپ را در اختپیار داشتیم هر چند دو تیم موقعیت سازی زیادی نداشتند. البته این برای تیم ما طبیعی بود چرا که بچه ها به خاطر شکست های قبلی با احتیاط زیادی بازی می کردند.
    وی افزود: امروز نشان دادیم که دوباره شکل گرفته ایم و یک تیم بودیم ما 35 روز وقت داریم تا با شرکت در دو اردو و دو تورنمنت به شرایط آرمانی مان بازگردیم.
    علی دایی از اضافه شدن یک کمک مربی به جمع کادر فنی خبر داد و افزود: با صحبت‌هایی که با حبیب کاشانی کردیم، قرار شد آقای «میاچ» که در باشگاه های بلژیک کمک آقای ایویچ بوده است به جمع ما اضافه شود تا با تقویت در کادر فنی بتوانیم بهتر در راستای اهدافمان قدم بردایم. من عاشق این مردم هستم و امیدوارم بتوانم با کمک همکارانم پرسپولیسی را بسازیم که این مردم انتظار دارند. باز هم از هواداران پرسپولیس به خاطر اینکه در این مدت اذیت شده اند عذرخواهی می کنم.
    سرمربی پرسپولیس در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد شایعاتی که پس از بازی با صبا در ارتباط با تعدادی از بازیکنان پرسپولیس منتشر شده بود، گفت: روزی که بازیکنان به خانه من آمدند، روز تولد ما بود. ما آن روز، تازه به دنیا آمدیم و تازه می خواهیم تیم را تشکیل بدهیم. برای این کار نیز همه چیز را فراموش کردیم. از بزرگانمان یاد گرفته ایم که گذشت کنیم. من تا امروز از همه چیزی هایی که وجود داشته، گذشتم. این آخرین باری است که گذشت می کنم. مطمئنا از این به بعد، با هر کس که نخواهد به موفقیت تیم کمک کند برخورد می کنم و دیگر خودم را قربانی نمی کنم.
    دایی به اظهارات برخی که در این مدت ادعا کرده بودند که دایی در تیم ملی و برخی از بازی ها دلش با تیم نبوده است، گفت: در این مدت شنیده ام که گفته اند دایی در تیم ملی نیز، دلش با تیم نبود و در بازی با پرتغال دست روی قرآن نگذاشت. من تک تک سلول های بدنم با مملکتم است و هیچ گاه نبوده که دلم با تیم نباشد. کسی که با 200 بخیه بازی می کرد، نمی شود به او این اتهامات را زد.
    خبرنگاری نیز به شعار هواداران علیه برخی لیدرها اشاره کرد که پاسخ علی دایی این بود؛ ما برای موفقیت نیاز داریم به یک تیم تبدیل شویم و برای همین به هر چیزی که بخواهد برای ما حاشیه سازی کند توجه نمی کنیم. مسئله لیدرها را نیز فراموش کرده و امیدواریم همه یکدل به فکر موفقیت تیم باشند.
    سرمربی پرسپولیس در خصوص سوال برخی خبرنگاران درباره تکلیف بازوبند کاپیتانی پرسپولیس گفت: تا امروز در پرسپولیس رسم به این شکل بوده که سابقه حضور در تیم ملاک بود اما می خواهیم در اردویی که داریم در این باره با بازیکنان صحبت کنیم و با نظرخواهی از آنها تکلیف تعیین کاپیتان برای تیم مشخص شود.
    من می خواهم کسی در زمین کاپیتان باشد که بازیکنان فکر کنند خود علی دایی است. کسی که بتواند صحبت های بازیکنان را به من و خواسته های مرا به بازیکنان به بهترین نحو منتقل کند. او باید کسی باشد که با شخصیت و رفتار خود بتواند به تیم کمک کند.
    وی درباره شایعه کنار گذاشتن شیث از پرسپولیس نیز گفت: این مساله صحت ندارد. شیث به خاطر مسائل فنی در این بازی حضور نداشت. من بازیهای گذشته را آنالیز کردم و بر اساس مسائل فنی این تصمیم را گرفتم. تاکید می کنم، روزی که بازیکنان به خانه من آمدند همه چیز تمام شد اما پرسپولیس مثل قطاری است که حرکتی تازه را شروع کرده و از این بعد هر کسی بخواهد سرعت این قطار را بگیرد، باید پیاده شود.
    خبرنگاری به حمایت علی کریمی از سرمربی پرسپولیس پس از شکست در برابر صبا اشاره کرد و نظر علی دایی را در این باره جویا شد که دایی گفت: ما فوتبالی ها همیشه پشت هم هستیم بخاطر اینکه جوانی مان را در کنار هم گذراندیم. من تا به امروز حتی یک مرتبه هم حرف بدی علیه کریمی نزده ام. همه فوتبالیست ها برای من قابل احترام هستند، بخصوص علی کریمی که برای این مملکت، زحمت کشیده و افتخارات زیادی را خلق کرده است.
    یکی از خبرنگاران نیز خطاب به دایی گفت: شما پس از شکست برابر تراکتورسازی وعده قهرمانی دادید اما پس از بازی با صبا استعفا کردید، حالا که دوباره برگشته اید، آیا باز هم قول قهرمانی می دهید؟ علی دایی در پاسخ تاکید کرد: مطمئن باشید این فصل یک جام می گیریم. زمانی که رفتم فکر می کردم عوامل بیرونی به خاطر حضور دایی، دارند به پرسپولیس لطمه می زنند، شاید با رفتن من، دست از سر این تیم بردارند. قصد توجیه کردن ندارم اما همان پنالتی هایی که کارشناسان هم، در درست بودن آنها تاکید کردند، حداقل برای ما 12 امتیاز داشت. نحوه داوری ها در این دیدارها، ترس، استراس و فشار روانی زیادی را برای بازیکنان ما بوجود آورده است. به خاطر همین موضوع رفتم که این مسائل تمام شود اما فکر می کنم می توانیم بهتر از این باشیم و نتایج بهتری بگیریم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رختکن پرسپولیس بعد از برد در برابر سایپا فضای خاصی داشت.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، بازیکنان از این که توانسته بودند از روند نامناسب هفته اخیر فاصله بگیرند، پس از این بازی در رختکن شادمانی کردند و همدیگر را در آغوش می گرفتند.
    • امیرحسین فشنگچی و حمیدرضا علی عسگری که به دلیل محرومیت در این دیدار غایب بودند با لباس شخصی به ورزشگاه آمده بودند و پس از برد به رختکن رفته و در شادی بازیکنان و کادر فنی شریک شدند.
    • بازیکنان پرسپولیس با توجه به اینکه بعد از بازی با سایپا تعطیلات نیم فصل آغاز خواهد شد و برای مدت زمان کوتاهی در کنار یکدیگر نخواهند بود، با هم خداحافظی کردند.
    • پرسپولیسی ها همچنین برای همبازیان خود در تیم ملی فوتبال آرزوی موفقیت داشته و بارها شوخی و خوش و بش می کردند.
    • سرخپوشان بعد از بازی، با اتوبوس اختصاصی به هتل اسپیناس رفتند تا با خودروهای شخصی خود عازم منازلشان شوند.

برچسب برای این موضوع