نوشته اصلی توسط y a l d a نه کی گفته تو دخمل کوچولوی خودمی آتیش بازی دوست داری؟؟ زیاد نه بی حوصله میشی چیکار میکنی؟؟
نوشته اصلی توسط paksersht زیاد نه بی حوصله میشی چیکار میکنی؟؟ اهنگ گوش میدم سرما می خوری چیکار میکنی؟
هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد
آویشن دم میکنم آویشن خیلللی دوست دارم من سوال نمیاد به ذهنم
نوشته اصلی توسط paksersht آویشن دم میکنم آویشن خیلللی دوست دارم من سوال نمیاد به ذهنم اخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ رپ گوش میکنی؟
زیاد نه ساسی مانکن چند دفه گوش دادم چرت میگن ولی برای عروسی خوبه باهاش برقصیم به نظرت من اگه بزرگ بشم مادر خوبی میشم؟؟؟
نوشته اصلی توسط paksersht زیاد نه ساسی مانکن چند دفه گوش دادم چرت میگن ولی برای عروسی خوبه باهاش برقصیم به نظرت من اگه بزرگ بشم مادر خوبی میشم؟؟؟ اره چرا نمیشی عزیزم؟ کوهنوردی دوست داری؟
نوشته اصلی توسط y a l d a اره چرا نمیشی عزیزم؟ کوهنوردی دوست داری؟ من مامان خیلللی سختگیری میشم من عاشق طبیعتم حالا هرچی که باشه کوهنوردی دشت نوردی دریا نوردی فرقی نمیکنه چندتا خواهر داری؟؟
نوشته اصلی توسط paksersht من مامان خیلللی سختگیری میشم من عاشق طبیعتم حالا هرچی که باشه کوهنوردی دشت نوردی دریا نوردی فرقی نمیکنه چندتا خواهر داری؟؟ یکی کمبود خواب داری؟
نوشته اصلی توسط y a l d a یکی کمبود خواب داری؟ کمبود خواب خوراک من کلا کمبود دارم عایا روزگار به کامه؟؟؟
نوشته اصلی توسط paksersht کمبود خواب خوراک من کلا کمبود دارم عایا روزگار به کامه؟؟؟ ب کام ک نیس ولی شکر خونه تکونی تموم شد؟
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن