سلام.من این ترم امار واحتمالات مهندسی دارم و تا امروز وقت نکردم بازش کنم فکر میکنید اگه الان شروع کنم میتونم پاس کنم؟؟ اصلا سخت یا اسون
سلام.من این ترم امار واحتمالات مهندسی دارم و تا امروز وقت نکردم بازش کنم فکر میکنید اگه الان شروع کنم میتونم پاس کنم؟؟ اصلا سخت یا اسون
فروش آنلاین و سریع و راحت کلیه ی نمونه سوالات منتشر شده ی برای کلیه رشته های پیام نور در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی-ارشد- دکترا) و حتی کنکور های پیام نور و دولتی و دانشگاه آزاد و حتی نمونه سوالات آزمون های استخدامی قابل ارایه خواهدبود در pdfstore.ir
آمار واقعا درس سختیهولی میشه خوندش.نگران نباش
![]()
سلام دوستان.
من منبع دروس عمومي رو تو سايت پيدا نکردم.
رفته بودم انقلاب کتاب فرهنگ و تمدن ايران و اسلام رو بگيرم گفتند دوتاست کدومشو ميخواي؟
ظاهرا يه کتاب جدبد معرفي شده.
سلام
از کجا باید لیست طرح سوالت رو ببینیم یعنی اینکه طرح سوالات تستی هست یا تشریحی ؟
دوست عزیز می توانی توی سایت اصلی پیام نور توی بخش دانشجو پیدا کنید.
www.pnu.ac.ir
فروش آنلاین و سریع و راحت کلیه ی نمونه سوالات منتشر شده ی برای کلیه رشته های پیام نور در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی-ارشد- دکترا) و حتی کنکور های پیام نور و دولتی و دانشگاه آزاد و حتی نمونه سوالات آزمون های استخدامی قابل ارایه خواهدبود در pdfstore.ir
سلام امیدوارم همه خوب باشن ....
خیلییییییی خوشحاالم در جمع شما عزیزان پیام نورم منم هم رشته ایتون تو دانشگاه آزادم
سوالات استاد انجیدنی هوش مصنوعی و میخوام......................................
اگر لطف کنید واقعااا ممنونم
سلام دوست عزيز.خوش آمديد.
سوالات اقاي انجديني دست خودش و سكرت نگه داشته. فعلا نمونه اي نيست ازش كه دراختارتون بزاريم
منتظره حضروت فعالتون در باشگاه هستيم
Y@SiNفعلا امضا نداريم.باشگاه داريم
سلم دوستان....
من محمدرضا هستم و تازه امروز در این باشگاه عضو شدم...
من 22 سالمه و لیسانس مهندسی معدن (گرایش اکتشاف) از دانشگاه شهید باهنر کرمان دارم.و الان در دانشگاه ازاد دارم فوق لیسانس مهندسی عمران(گرایش سازه) میخونم...
راستش دفترچه ی ثبت نام فراگیر پیام نور رو دیدم....و شرایطشو خوندم و فهمیدم میشه همزمان با دانشگاه دیگه ای تحصیل کرد ....
و چون همیشه از رشته ی it خوشم میومد ...تصمیم گرفتم شرکت کنم....و با هزار بدبختی (جریان دا ره---اگه وقت شد بعدا میگم)شرکت کردم ...
ناگفته نمونه بجز علاقه 2 دلیل دیگه هم داشتم ....
1:معدل دیپلم من 19:36ومعدل فوق لیسانسم اگه همینجور پیش بره بالای 18 (((خودمونیم دانشگاه ازاد خیلی گلابه)))ولی این وسط معدل لیسانسم 13 خورده ایه....
میخواستم لیسانس پیام نور بگیرم که یه معدل 18-19 بززنم....از شر این لکه ننگ خلاص شم...
(((ولی امشب مطلبی دیدم تو این سایت که میگین خیلی سخت و وحشتناکه....و حتی احتمال مشروطی فراوان.....)))
2:شنیده بودم که کسایی که لیسانس it دارن خیلی راحت میتونن به اروپا مهاجرت کنن...واسه کار و زندگی و یا ادامه تحصیل .....
ولی باز امشب یه مطلب دیگه خوندم که میگفت اصلا این رشته بغیر از ایران هیچ جای دیگه ای وجود نداره ....!!!!!
میشه لطفا راهنماییم کنین ؟!!!
-------------------------------------------------------
و 1 سوال دیگه....
امتحان فراگیر چطوریه و نمونه سوالاشو از کجا پیدا کنم؟
(((سه درس عمومی :---1: معارف-2 :زبان-3:فازسی ------:دو درس تخصصی 1:مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی و 2:ریاضی عمومی )))
واسه قبولی حداقل چند باید بگیرم ؟
(((راستش تا قبل ازین که اینکه سایتو ببینم میخواستم اصلا نخونم و همینطوری برم سر امتحان ....و فکر میکردم قبول میشم ......ولی حالا خیلی میترسم....
تو رو خدا کمک برسونید .......
راستش اگه قبول نشم تو فامیل و دوستام ابرو و حیسیتم میره ....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی اصلی ترین سؤالو یادم رفت ....
با این تفاسیر به نظر شما مجنون نیستم ؟![]()
با سلام خدمت دوست عزيز.
خوش آمدي به باشگاه
اگر سوالات خود را در اين ادرس زير بپرسيد سريعتر به جواب مي رسيد
سوالات مرتبط با پيام نور
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور