خورشید من !
در این روزهای بی طلوع و بی غروب،خورشید من،تابش هماره خود را از چشمان من دریغ مکن.
من محتاج چشمهای نازنین توام .
خورشید من !
در این روزهای بی طلوع و بی غروب،خورشید من،تابش هماره خود را از چشمان من دریغ مکن.
من محتاج چشمهای نازنین توام .
اگه مي شد واست smsبزنم فقط ازت مي خواستم بياي نه تنها به خاطر من به خاطر همه ي مريضايي كه بهت متوسل مي شن بيا به خاطر همه جوونايي كه تو دوراهي ها اسير شدن بيا به خاطر مادربزرگايي كه در انتظار تو مو سفيد كردن بيا به خاطر بچه اي كه نمي فهمه فرج و انتظارش يعني چي اما چون خانوادشو تو انتظار مي بينه اونم دعا مي كنه كه بياي بيا بيا تا آدما بفهمن معني زندگي اين نبود بيا تا آدما دوباره متولد شن دلمون واست تنگ شده با اينكه هيچ كدوم نديديمت دل تنگيم زود بيا زود بيا زود بيا
آرزوهایت را روی کاغذ بنویس و یکی یکی از خدا بخواه خدا فراموش نمی کند اما تو یادت می رود آنچه که امروز داری آرزوی دیروز تو بوده است!!!
مريضي رو مي شناسم كه تو اين چند وقت خيلي اذيت شده بايد كلي دارو مصرف كنه پول داروهاش وحشتناك زياده اومدم بهش دلداري بدم ديدم خودش آرومه راز آرامششو نفهميدم روز تولدت از ته دل صدات زد ازت خواست بياي مطمئنم صداشو شنيدي اونم مطمئنه به خاطر همين آرومه به خاطر اشكاي اونم كه شده زودتر بيا.
آرزوهایت را روی کاغذ بنویس و یکی یکی از خدا بخواه خدا فراموش نمی کند اما تو یادت می رود آنچه که امروز داری آرزوی دیروز تو بوده است!!!
بيا مهدي نگر بر بي قراران
نظر بنما تو بر چشم انتظاران
جهان را آفت و غم ها گرفته
بيا و روشني ده بزم ياران
زمستان غم و درد است عالم
بيا شد مهديا وقت بهاران
همه مردان حق بنگر كه جمعند
مهيايند كل جانثاران
برون آي از پس ابر اي مه نو
بيا شد مهديا وقت بهاران