نصرتی: 20 بار به نود زنگ زدم، اما نگذاشتند از خودم دفاع كنم
در عمر ورزشی ام و زندگی شخصی ام هرگز حاشيه نداشتهام. شما كه مرا می شناسيد بگوييد از 10سال پيش تا الان مدل مو يا تيپ لباس پوشيدنم عوض شده است؟
90: وقتی با او همكلام شدیم صدایش میلرزید و آنقدر مضطرب و آشفته بود كه فقط به حرفهایش گوش دادیم. انگار نه انگار همان نصرتی بود كه با آن ضربه سر تیمملی را به جامجهانی برد و یا با آن بازی زیبایش برابر كرهجنوبی تحسین همه را برانگیخت. یك اشتباه بچگانه حالا یكی از بهترین مدافعان فوتبال ایران در آستانه محرومیت مادامالعمر از فوتبال قرار داده و او در انتظار كمك بزرگان فوتبال است تا این جو را جمعوجور كنند. نصرتی را درحالیكه جوابگوی هیچ خبرنگاری نبود، پیدا كردیم و با او همصحبت شدیم.
*سالهاست كه تو را میشناسیم و فقط میتوانیم بگوییم چرا این اتفاق باید از تو سر بزند.
به خدا نمیدانم چرا این ماجرا را اینقدر بزرگ كردند و تو بوق و كرنا میكنند. به خدا دو شب است خواب ندارم.
*به نظر میرسد بدون دادگاهی میخواهند اعدامت كنند...
دقیقاً. به خدا نمیخواهم مصاحبه كنم. با برنامه نود بیش از 20بار تماس گرفتم تا حداقل بگذارند از خودم دفاع كنم، اما نگذاشتند من حرف بزنم. سالهاست در این فوتبال حضور دارم و به خدا آزارم به كسی نرسیده. هر كس نداند شما بهتر مرا میشناسید.
*به نظر میرسد از تو انجام چنین حركتی را انتظار نداشتند.
قبول دارم، اما من هم برای این مملكت زحمت كشیدهام. همانطور كه مملكت برای رسیدن من به اینجا زحمت كشیده. باور كنید دو روز است كه از خانه بیرون نیامدم. چند روز پیش كه باران میآمد وقتی مادرم را دیدم زیر باران گریه میكند دلم شكست. من فقط از آنهایی كه مرا میشناسند میخواهم بیایند و بگویند نصرتی در این سالها چگونه بوده و از مطبوعات هم میخواهم واقعیتها را بنویسند.
*برنامههای تلویزیونی بیشتر از مطبوعات روی این ماجرا مانور دادند.
متاسفم برای صدا و سیما كه هجمه خبری علیه ما به راه انداخت. آنها اگر مسلمان هستند باید بدانند كه اشاعه گناه از گناه بدتر است، با آنكه گناهی در كار نبوده است. واقعیت را بنویسند. در عمر ورزشیام و زندگی شخصیام هرگز حاشیه نداشتهام. شما كه مرا میشناسید بگویید از 10سال پیش تا الان مدل مو یا تیپ لباس پوشیدنم عوض شده است؟