من چندتا سوال برام پیش اومده یکیش اینه
چرا نماز باید به زبان عربی خونده بشه ؟
کسی بتونه جواب منطقی بده ممنون میشم از هر کی پرسیدم داستان گفت!
من چندتا سوال برام پیش اومده یکیش اینه
چرا نماز باید به زبان عربی خونده بشه ؟
کسی بتونه جواب منطقی بده ممنون میشم از هر کی پرسیدم داستان گفت!
من چرا شو نميدونم يادم مياد كه مثه اينكه يه اقايي در تلويزيون گفت زبان صحبت با خداونده چون قران هم عربيه
ولي خوب اينو هم ميدونيم همون قصه موسي و شبان هركس به زبان خودش با خدا صحبت ميكنه و يه دركي داره
فكر ميكنم دستور پيامبر هم براي انجام فعلي كارها و واجباتي كه خداوند دستور داده همين عربي بوده
ممنون از اینکه نظرتو گفتی
از حرفات میشه فهمید تو هم قانع نشدی
به نکته جالبی اشاره کردی (موسی وشبان) حرف دل منم همینه چرا پارسی (فارسی عربیه چون عربها زمان اشغال ایران نمیتونستند بگن پارس)خدا را شکر نکنیم دوست من مگر خدا خودش خالق همه زبانها نیست چطور زبان صحبت با خدا زبان منحصر بفرده؟
از دوستان تقاضا دارم نظرشونو بگن
خوشحال میشم
اینجاست که خلاء یه روحانی توی باشگاه احساس میشه .![]()
کسی تا حالا به این موضوع فکر نکرده بود
همه از روی عادت خدا را عبادت میکنید
پس تفکر این قدرت آدمیزاد چی میشه؟
تو قران گفته مسلونا عربی بخونن
(القیامه): لَا تحَُرِّكْ بِهِ لِسَانَكَ لِتَعْجَلَ بِهِ (16) إِنَّ عَلَيْنَا جَمْعَهُ وَ قُرْءَانَهُ (17) فَإِذَا قَرَأْنَاهُ فَاتَّبِعْ قُرْءَانَهُ (18)
به تعجيل زبان به خواندن قرآن مجنبان - كه گردآوردن و خواندنش بر عهده ماست – پس چون قرائتش نمودیم، تو آن قرائت را پيروى كن.
وَ كَذلِكَ أَنْزَلْناهُ حُكْماً عَرَبِيًّا وَ لَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْواءَهُمْ بَعْدَ ما جاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ ما لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَ لا واقٍ. (الرعد – 37)
و این چنين حکم (قرآن) را به زبان عربى نازل كرديم و اگر پس از دانشى كه به تو رسيده است، از پى خواستههاى (نفسانی) آنان بروى، در برابر خدا كارساز و نگهدارندهاى نخواهى داشت.
این جواب از منظر اسلام بود