بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 6 از 17 اولیناولین ... 4567816 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 از مجموع 168

موضوع: اخبار و نتایج لیگ برتر فوتبال ایران1389-90(شماره دوم)

pnugirl
    • n/a

پزشک سپاهان:حال خسرو حیدری خوب است

بعد از بازی با الغرافه،بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال سپاهان به عیادت خسرو حیدری در بیمارستان الزهراء اصفهان رفتند

خسرو حیدری بازیکن تیم فوتبال سپاهان در دقیقه 7 بازی مقابل الغرافه قطر به دلیل ضربه یکی از بازیکنان الغرافه مصدوم و مجبور به ترک زمین شد. حیدری در دقیقه 7 بازی به دلیل ضربه‌ای که توسط حامد شامی مدافع الغرافه به سرش وارد شد مصدوم و مجبور به ترک زمین شد. این بازیکن در ابتدا نمی‌خواست زمین بازی را ترک کند اما با اصرار پزشکان تیم فوتبال سپاهان بالاجبار از زمین بازی خارج شد.
    بعد از بازی با الغرافه،بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال سپاهان به عیادت خسرو حیدری در بیمارستان الزهراء اصفهان رفتند.دکتر رشادی پزشک تیم در مورد وضعیت خسرو حیدری گفت:حال وی خوب است و خوشبختانه خطر رفع شد. چهارشنبه پس از تشخیص پزشک متخصص مغز و اعصاب وی می‌تواند مرخص شود.برخی اخبار حکایت از این داشت که وی از ناحیه جمجمه سر دچار مشکل شده است اما اخبار رسمی نشان می‌دهد وضعیت عمومی وی مطلوب است و وی قادر است دوباره به تمرینات سپاهان برگردد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مهدي تارتار:اشتباه كمك داور همه چيز را به هم ريخت

سرمربي تيم فوتبال راه آهن شهر ري اشتباه کمک داور ديدار تيمش برابر پاس همدان را در اعلام پنالتي در دقيقه 94 بازي، دليل اصلي شکست تيمش دانست.

مهدي تارتار، درباره اتفاقات پس از ديدار تيمش برابر پاس همدان اظهار کرد: بازي بسيار حساسي بود و ما پيش‌بيني مي‌کرديم که چنين اتفاقاتي رخ دهد. داوري بازي مشکلي نداشت ولي اشتباه کمک داور بازي در آخرين دقيقه بازي و اعلام پنالتي عليه تيم ما، همه چيز را به هم ريخت.
    وي افزود: کمک داور با يک اشتباه، جو تماشاگران و روحيه بازيکنان را به هم ريخت و متاسفانه باعث اتفاقاتي شد که ديديد. به هر حال اتفاقات خوبي نبود که رخ داد و باعث شد ما به رده شانزدهم سقوط کنيم و در خطر سقوط به دسته يک قرار بگيريم. در اين شرايط طبيعي است که بازيکنان ما از نظر روحي دچار مشکل شوند.
    وي در ادامه با بيان اين که هيچ کدام از بازيکنانش حرف بدي نزده‌اند و کاري نکرده‌اند که مستوجب جريمه باشد، اضافه کرد: شنيده‌ام مسوولان باشگاه‌ پاس از ما شکايت کرده‌اند. مساله اين است که ما کاري نکرده‌ايم. در آن صحنه که مي گويند بين بازيکن ما و مدير روستا برخوردي بوده است، من خودم نزديک مدير روستا شدم و ديدم بازيکن ما فقط به مدير روستا گفت چرا بازيکنان پاس بازي جوانمردانه را رعايت نمي کنند و هيچ برخوردي با وي نداشت. مطمئن باشيد اگر بازيکن ما با مدير روستا درگير شده باشد به شدت با او برخورد مي‌کنم . ولي من چنين چيزي نديدم.
    تارتار در ادامه و در پاسخ به اين سوال که فکر مي‌کنيد مسوولان پاس از حرفي که در کنفرانس پس از بازي زده‌ايد و گفته‌ايد اميدواريد نتايج بازي‌ها درون زمين رقم بخورد رنجيده‌اند، گفت: من به هيچ وجه قصد توهين به کسي يا باشگاهي را نداشتم. شايد نتوانستم منظورم را درست بيان کنم. ولي روي صحبت من همه بازي‌هاي ليگ بود و نه باشگاه پاس. من قصد اهانت به مسوولان پاس را نداشتم. من پاس را دوست دارم چون فوتبال‌ام را از اين تيم شروع کردم و با همه اعضاي اين تيم هم رفاقت دارم. هم با مدير روستا هم بازي بوده‌ام و هم با آقاي رمضاني در راه آهن کار کرده‌ام .
    وي در ادامه با بيان اين که اگر مي خواهيم پيشرفت کنيم بايد انتقادپذير باشيم، افزود: همه ما به دنبال فوتبال پاک هستيم و اگر کسي در يک بازي اشتباه بزرگي کرد، محرومش کنيم. در اين ديدار ما با يک اشتباه به جمع تيم‌هاي در معرض خطر سقوط پيوستيم.
    سرمربي تيم فوتبال راه آهن شهرري در ادامه با بيان اين که تيمش با بازي‌هايي که انجام مي‌دهد و پتانسيلي که دارد سقوط نخواهد کرد، خاطر نشان کرد: بازيکنان راه آهن در بازي‌هاي پايان فصل قبل نشان دادند که مرد روزهاي سخت‌اند و مي‌توانند با تلاش زيادشان تمام امتيازهاي بازي‌هاي پيش رو را کسب کنند و تيم را در ليگ برتر نگهدارند.
    وي در پايان و در پاسخ به اين سوال که آيا مشکلات مالي تيم شان حل شده است يا خير ، گفت: بارها راجع به اين مساله حرف زده‌ام و نمي خواهم بيشتر از اين در اين‌باره صحبت کنم، ولي همين قدر مي‌گويم که هنوز مشکلات مالي تيم برطرف نشده است.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ازيکنان تيم پاس همدان به خودباوري رسيدند

مربي تيم فوتبال پاس همدان گفت: بازيکنان تيم پاس به خودباوري رسيده‌اند و از نظر روحي در سطح بالايي قرار دارند.

رضا طلایی منش با بیان اینکه تیم پاس همدان شرایط پس از کسب دو پیروزی متوالی شرایط خوبی دارد، گفت: با تغییرات ایجاد شده در مدیریت باشگاه و کادر فنی و پس از کسب دو پیروزی متوالی شرایط تیم پاس همدان عالی است.
    طلایی منش درباره وضعیت تیم‌ پاس در آستانه بازی با راه‌آهن شهر ری در چارچوب هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: تمام بازیکنان تیم‌ پاس به جز فرهاد خیرخواه برای بازی مقابل راه آهن شهر ری آماده هستند.
    وی با بیان این کسب سه امتیاز بازی در دور شدن تیم پاس از انتهای جدول موثر است، گفت: تیم‌های مهمان با هدف گل نخوردن به میدان می‌روند و تیم‌هایی که در خانه بازی می‌کنند به دلیل شرایط میزبانی کار سختی در پیش دارند.
    طلایی منش با بیان اینکه بازی سختی پیش روی تیم پاس همدان است، گفت: تیم پاس همدان با حضور تماشاگران‌ در ورزشگاه، امید زیادی به پیروزی دارد.
    هواداران سرمایه های واقعی باشگاه پاس همدان هستند
    مدیر باشگاه فرهنگی ورزشی پاس همدان نیز گفت: تیم پاس متعلق به هوداران و مردم با اخلاق و ورزش دوست همدانی است و آنها سرمایه های واقعی این باشگاه محسوب می شوند.
    عباس صوفی با قدردانی از حمایت های تماشاگران در بازی های خانگی گذشته این تیم گفت: هواداران پرشور همدانی با حضور باشکوه و گسترده در ورزشگاه، جمعه ای شیرین را رقم خواهند زد.
    صوفی با تاکید بر اینکه تمام تلاش مجموعه باشگاه ماندگاری تیم پاس در لیگ برتر است، گفت: براین اساس انتظار می رود هواداران به عنوان ستون های استوار تیم، امروز جمعه حضوری گرم و پرشور در ورزشگاه داشته باشند.
    وی اضافه کرد: با رایگان کردن بازی تیم های پاس و راه آهن، کوچکترین هدیه را تقدیم هواداران کرده ایم تا آنها بتوانند به نحو احسن از تیم محبوب شهرشان حمایت کنند.
    صوفی اظهار داشت: تمهیدات لازم برای حضور گسترده هواداران تیم پاس در ورزشگاه مهیا شده است.
    مدیر باشگاه فرهنگی ورزشی پاس همدان با حساس خواندن مسابقات باقی مانده گفت: هر بازی برای تیم پاس حکم فینال را دارد و باید هواداران در کنار تیم پاس به موفقیت بازیکنان و کادر فنی در رسیدن به پیروزی کمک کنند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هفته بيست‌ونهم ليگ برتر فوتبال
    شكست استيل‌آذين و نفت آبادان و برتري فولاد، پاس و پيكان در وقت‌هاي اضافي

در هفته بيست‌ونهم ليگ برتر فوتبال استيل آذين و پيکان باز هم شکست خوردند و نفت آبادان شکست دور از انتظاري را تجربه کرد.
    ديدارهاي هفته بيست و نهم ليگ برتر فوتبال از ساعت 17:30 امروز با انجام شش مسابقه در شهرهاي مختلف پيگيري شد.
    در ديدارهاي امروز 5 تيم اول جدول بازي نداشتند و مسابقات اين تيم‌ها روز يکشنبه برگزار خواهد شد.

نتايج بازي‌ها به شرح زير است:

استيل‌آذين صفر ـ شاهين بوشهر 2
    گل‌ها: ايوان پترويچ دقيقه 23 و عباس پورخسرواني دقيقه 46
    اخطار: مهدي نوري، محسن حميدي و امجد شکوه مقام از شاهين بوشهر، ماتئوس از استيل آذين
    محمد غلامي دقيقه 78 از استيل آذين اخراج شد.

نفت تهران 5 ـ نفت آبادان يک
    گل‌ها: مارسيو خوزه دقيقه 18، حسين اماميان دقيقه 24، پريرا دقيقه 59 از روي نقطه پنالتي، بهمن طهماسبي در دقيقه 63 و فرشاد فيض‌الهي دقيقه 77 براي نفت تهران و روح الله عرب دقيقه 81 براي نفت آبادان
    اخطار: علي ممبيني از نفت آبادان

شهرداري تبريز 2 ـ ملوان انزلي يک
    گل‌ها‌: سعيد دقيقي دقيقه 41 ومارسيو روديگو دقيقه 89 براي شهرداري و مهرداد اولادي دقيقه 45 براي ملوان
    اخطار: ابوالحسن جعفري از شهرداري تبريز

پاس همدان يک ـ راه‌آهن صفر
    گل‌: فرهاد خيرخواه از روي نقطه پنالتي در دقيقه 90+8
    اخطار: نادر احمدي، ساشا و وحيد علي آبادي از پاس، ايمان رزاقي راد از راه آهن
    بهادر عبدي در دقيقه 71 يک ضربه پنالتي را براي راه آهن از دست داد.
    مهدي تارتار و علي نيکجو سرمربي و سرپرست تيم راه آهن نيز در دقيقه 76 اخراج شدند.

پيکان3 ـ صباي قم 2
    گل‌: صالح صدير دقيقه 30، جهانگير عسگري دقيقه 90 و الونگ دقيقه 90+2 براي پيکان، داود حقي دقيقه 57 و حميد فرزانه دقيقه 65 براي صبا
    اخطار: روح الله سلطاني، روح الله عطايي از پيکان و مهدي واعظي از صبا
    اخراج: مهدي واعظي از پيکان دقيقه 90+1

فولاد خوزستان 2 ـ سايپا يک
    گل‌‌ها: رضا معقولي دقيقه 11 و مهدي چمن آرا دقيقه 90+3براي فولاد، ميلاد غريبي 81 براي سايپا
    اخطار: رضا معقولي، آرش افشين و آندره رينالدو از فولاد

سه ديدار ديگر اين هفته بين ذوب آهن و پرسپوليس، مس کرمان و سپاهان و استقلال و تراکتورسازي تبريز روز يکشنبه برگزار مي‌شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آنها 4 موقعيت داشتند، 5 گل زدند
    پيرواني: تباني حرف مفت است؛‌ بشنويد و باور نكنيد

سرمربي تيم فوتبال نفت آبادان گفت: تباني حرف مفت است و اين شعارها را بشنويد و باور نکنيد.
    غلامحسين پيرواني پس از شکست سنگين 5 بر يک برابر نفت تهران درحالي که براي رسيدن به پرواز تيمش عجله داشت به نشست خبري نيامد و در راه سوار شدن به اتوبوس در مورد اين شکست گفت: نفت تهران از موقعيت‌هاي خود بهتر استفاده کرد و پيروز شد. آنها 4 توپ آوردند و به گل رسيدند.

سرمربي نفت آبادان در مورد شعار تماشاگران مبني بر تباني گفت: اين شعارها را بشنويد و باور نکنيد. در وجود من چنين چيزهايي پيدا نمي‌شود. اين‌‌ها حرف مفت است و آنها را دنبال نکنيد. تماشاگران نيز بايد صبور باشند. من 3 هفته است که تيم را تحويل گرفتم و نمي‌توانم در اين مدت کار خاصي انجام دهم. شکست امروز در غياب دو بازيکن کليدي ما رقم خورد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تارتار:به خاطر اتفاقات رخ داده از مردم همدان عذرخواهي مي‌كنم

سرمربي راه‌‌آهن گفت: تيم پاس را دوست دارم و مي‌خواهم در ليگ برتر بماند اما آنها بايد داخل زمين نتيجه بگيرند.
    مهدي تارتار پس باخت يک بر صفر مقابل پاس همدان گفت: از نظر فني خوب بوديم اما کمک داور عملکرد بدي داشت و پنالتي‌اي که عليه ما اعلام کرد اصلا درست نبود. اميدوارم نتايج داخل زمين مسابقه رقم بخورد اما متاسفانه اين طور نيست.
    وي افزود: من تيم پاس را دوست دارم و مي‌خواهم در ليگ برتر بماند اما آنها بايد داخل زمين نتيجه بگيرند.

تارتار درباره درگيري‌هاي رخ داده پس از پايان بازي بين بازيکنان اين تيم و تيم داوري گفت: من از مردم همدان بابت بروز چنين اتفاقات عذرخواهي مي‌کنم. اين اتفاقات به دليل حساسيت‌هاي ايجاد شده در جريان مسابقه و عصبانيت بازيکنان ما پيش آمد.

سرمربي راه آهن در پاسخ به اين سؤال که به نظر مي‌رسيد ابوذر رحيمي بازيکن اين تيم با مشت به صورت مدير روستا زده است گفت: من بعيد مي‌دانم چنين اتفاقي رخ داده باشد.

تارتار در پايان در مورد اينکه در اين تيم مي‌ماند يا خير، گفت: کادر مديريتي در اين باره با من صحبتي نکرده است. هميشه براي مديريت راه آهن تلاشم را کرده‌ام.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هفته بيست و نهم ليگ برتر
    ذوب‌آهن چشم انتظار لغزش سپاهان/ پرسپوليس با يک امتياز هم راضي مي‌شود!

بيست و نهمين هفته از مسابقات فوتبال ليگ برتر در حالي عصر يکشنبه به اتمام مي رسد که تيم‌هاي مدعي سپاهان و ذوب آهن اصفهان رقابت نزديکي در بالاي جدول دارند و هر کدام سقوط و اشتباه ديگري را انتظار مي‌کشند.

سپاهان صدرنشین 58 امتیازی لیگ برتر است و با حاشیه امنیت پنج امتیازی بالاتر از دیگر رقبا ایستاده است. این تیم در هفته بیست و نهم لیگ برتر میهمان مس کرمان است و در این درحالی است که رقیب همشهری‌اش ذوب آهن از پرسپولیس پذیرایی می کند. البته در روز پایانی از هفته بیست و نهم لیگ برتر یک بازی حساس نیز بین تراکتورسازی و استقلال برگزار می شود که نتیجه آن برای دو تیم اصفهانی بالای جدول از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در زیر اشاره‌ای گذرا به دیدارهای هفته بیست و نهم لیگ برتر خواهیم داشت:
    ذوب آهن اصفهان - پرسپولیس تهران
    سپیدپوشان اصفهانی با دو تساوی مقابل راه آهن و تراکتورسازی و شکست برابر ملوان بندرانزلی صدرجدول را از دست دادند تا سپاهان با 58 امتیاز از آنها پیشی بگیرد. و حالا ذوب آهن است که باید سایه به سایه سپاهان برود و در انتظار شکست و توقف رقیب همشهری باشد. صدرنشین پیشین جدول رده بندی لیگ برتر برای ماندن در کورس قهرمانی باید در تمام دیدارهای پیش رو برنده باشد و البته منتظر توقف دیگر مدعیان.

ذوب آهن پس از پیروزی 3 بریک مقابل الریان قطر در هفته سوم از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا و نزدیک شدن به مرحله یک هشتم نهایی این رقابت‌ها با روحیه‌ای مضاعف به دیدار تیم علی دایی می رود، تیمی که این روزها تساوی برایش به اندازه پیروزی ارزش دارد!
    منصور ابراهیم‌زاده که به اهمیت دیدارهای پیش روی تیمش در لیگ برتر واقف است، به درستی اشاره به این دارد که اگر "ذوب آهن پرسپولیس را شکست دهد، قهرمان لیگ برتر می شود". بازی با پرسپولیس یکی از دیدارهای سخت تیم او در هفته‌های پایانی است که اگر با پیروزی سبزپوشان همراه شود، شانس قهرمانی آنها را دوچندان می کند به ویژه اینکه اگر با شکست و توقف زردپوشان اصفهانی در بازی با مس کرمان همراه شود.
    پرسپولیس حریف هفته بیست و نهم ذوب آهن اوضاعی بحرانی دارد. پس از تساوی با شهرداری تبریز در هفته بیست و ششم لیگ برتر دو شکست برابر ملوان بندرانزلی و استقلال تهران در کارنامه سرخپوشان به ثبت رسید و البته در این بین آنها به دو تساوی مقابل الوحده امارات و بنیادکار ازبکستان نیز دست یافتند که خصوصا از تساوی دوم بسیار راضی بودند و به نظر می رسد اگر بتوانند یک امتیاز هم از ذوب آهن بگیرند کاملا راضی خواهند بود. سرخپوشان که روندی نزولی را در پیش گرفته‌اند، به دنبال برتری فولاد خوزستان مقابل سایپای البرز به رده ششم جدول سقوط کردند تا بازی با ذوب آهن برای آنها اهمیتی دوچندان پیدا کند.
    تیم پرسپولیس که در فصل جاری ضعیف ترین نتایج تاریخ خود را کسب کرده است، برای اعاده حیثیت و به قول دایی "بدست آوردن دل هواداران" به مصاف ذوب آهن می رود تا شاید با سه امتیاز از زمین خارج شود. اینکه تیم او بتواند از پس تیم خوب و باانگیزه اصفهانی برآید از نظر هواداران پرسپولیس هم تقریبا بعید به نظر می رسد که اگر غیر از این بود، 88 درصد از آنها به شکست این تیم مقابل ذوب آهن در سایت باشگاه رای نمی دادند!
    نتیجه دیدار رفت: پرسپولیس تهران 2 - ذوب آهن اصفهان صفر

مس کرمان - سپاهان اصفهان
    نارنجی پوشان کرمانی که در نیم فصل اول لیگ برتر یکی از بهترین تیم‌های فوتبال ایران بودند، در نیم فصل دوم سقوطی آزاد داشته‌اند. تیم مرفاوی 6 هفته است که پیروز نشده و به رده هشتم جدول سقوط کرده است. مس کرمان این هفته در خانه پذیرای صدرنشین جدول رده بندی لیگ برتر است، آنهم در شرایطی که مدعیان انتظار شکست سپاهان را می کشند و در آرزوی پیروزی تیم مرفاوی هستند.

مسیر تیم امیر قلعه نویی برای رسیدن به قهرمانی هموارتر از دیگر تیم‌هاست. این تیم با پنج امتیاز اختلاف نسبت به نزدیک ترین تعقیب کننده خود در جاده هموار موفقیت گام برمی دارد و فقط کافی است از 6 بازی پیش رو و 18 امتیاز ممکن 13 امتیاز کسب کند، آنوقت رویای قهرمانی دیگر تیم‌ها نقش برآب می شود و بازهم جام قهرمانی به اصفهان می رود.
    بازی مس کرمان - سپاهان اصفهان تنها جدال یک تیم مدعی با تیمی از میانه جدول نیست. این بازی جدال دوباره امیر قلعه نویی و صمد مرفاوی است. این دو که روزی با هم استقلال را هدایت می کردند، فصل گذشته رودرروی هم ایستادند و چه حرف‌ها که مستقیم و غیرمستقیم علیه هم نزدند. جدال آنها در نیم فصل اول که به تساوی یک بریک انجامید باید دید چه تیمی در بازی عصر فردا برنده می شود. مدعیان که آرزو می کنند مس برنده شود!
    نتیجه دیدار رفت: مس کرمان یک - سپاهان اصفهان یک

استقلال تهران - تراکتورسازی تبریز
    اوضاع و احوال استقلال از این بهتر نمی شود. این تیم در لیگ برتر با دو پیروزی برابر صبای قم و پرسپولیس تهران جایگاه خود را در رده سوم جدول استحکام بخشیده و حالا نگاه به سکوهای اول و دوم دارد. استقلال می تواند در هفته بیست و نهم لیگ برتر صدرنشین شود اگر، پرسپولیس از ذوب آهن امتیاز بگیرد و این تیم بتواند در ورزشگاه آزادی تراکتورسازی را شکست دهد.

استقلال برای رسیدن به این هدف می تواند روی توانایی خود و البته حمایت تماشاگرانش حساب کند اما اینکه پرسپولیس بتواند مقابل ذوب آهن بایستد، آنهم با شرایطی که تیم دایی دارد، تقریبا بعید به نظر می رسد. آبی پوشان که در رقابت‌های لیگ برتر تاکنون موفق به شکست تراکتورسازی نشده‌اند، با هدف شکستن طلسم این تیم و البته صعود یک پله‌ای در جدول به مصاف تیم کمالوند می روند.
    نتیجه دیدار رفت: تراکتورسازی تبریز یک - استقلال تهران یک

- برنامه دیدارهای باقی مانده از هفته بیست و نهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به شرح زیر است:
    یکشنبه - 21/01/90
    * ذوب‌آهن اصفهان ـ پرسپولیس تهران، ساعت 16:45، ورزشگاه فولاد‌شهر اصفهان
    * مس کرمان ـ سپاهان اصفهان، ساعت 17، ورزشگاه باهنر کرمان
    * استقلال تهران ـ تراکتور‌سازی تبریز، ساعت 19، ورزشگاه آزادی

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

چهار بازيکن استيل‌آذين کنار گذاشته شدند/ ياوري: هدايتي تصميم مي‌گيرد

از سوي کادر فني تيم فوتبال استيل آذين مهرزاد معدنچي، محمد غلامي، حسن اشجاري و حسين کعبي تا پايان فصل از اين تيم کنار گذاشته شدند.

یاوری در مورد کنار گذاشتن حسین کعبی، محمد غلامی، حسن اشجاری و مهرزاد معدنچی از تیم استیل آذین گفت: من نامه‌ای به حسین هدایتی مالک و رئیس هیئت مدیره باشگاه نوشته ام و به ایشان اعلام کردم موقتا این بازیکنان به مرخصی بروند.
    وی ادامه داد: من آنها را اخراج نکردم و به کار بردن لفظ اخراج صحیح نیست. من به آنها در این 5 بازی مرخصی دادم و باشگاه طبق قرارداد با آنها برخورد خواهد کرد. ضمن اینکه تا حسین هدایتی این نامه را تائید نکند، سندیتی نخواهد داشت.
    سرپرست تیم فوتبال استیل آذین با بیان اینکه در این تیم اختیار تام دارد، خاطرنشان کرد: کنار گذاشتن این بازیکنان نگران کننده نیست و تیم از آن ضربه نخواهد خورد.
    وی افزود: حتما استیل آذین در لیگ می‌ماند زیرا تیم پتانسیل بالایی دارد و من هم بعد از دیدار با شاهین در رختکن گفتم باید تفکرات و ذهنیت خود را درست کنید تا شرایط به سود شما تغییر کند. من ایمان دارم در این دیدارهای باقیمانده امتیاز لازم را برای حفظ تیم در لیگ برتر کسب خواهیم کرد.
    یاوری با اشاره به اینکه وضعیت علی پروین خوب است و احوالش را جویای می‌شود، در پایان در مورد دیدار با پرسپولیس گفت: کدام بازی‌ها برای ما حساس نیست، در هفته‌های پایانی همه مسابقات سخت است و ما تنها به فکر کسب امتیاز لازم در این دیدارهای هستیم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تيم فوتبال مس كرمان با دو غايب به مصاف سپاهان اصفهان مي رود تيم مس کرمان در هفته بيست و نهم از رقابت هاي ليگ برتر فوتبال فردا يکشنبه با دو غايب به مصاف تيم سپاهان اصفهان خواهد رفت. -------------------------------------------------------------------------------- پزشک و فيزيوتراپ تيم مس کرمان نشان کرد: ''احمد حسن زاده'' از ناحيه مهره هاي کمر دچار آسيب ديدگي شده است و به ديدار مس مقابل سپاهان نخواهد رسيد. ''مهدي مداحي'' افزود: همچنين ''حسين بابايي'' از ناحيه رباط داخلي زانو با آسيب ديدگي روبرو شده و تا پايان فصل قادر به تمرين نخواهد بود. وي ادامه داد: ''فرهاد سالاري'' نيز که از ناحيه مچ پا آسيب ديده بود پس از انجام چند جلسه فيزيوتراپي آمادگي لازم را به دست آورده و به ديدار فردا مقابل سپاهان مي رسد. مداحي اظهار داشت: ''محمدجواد حيدري'' نيز از که از ناحيه عضلات کشاله با آسيب ديدگي روبرو شده بود، بهبود يافته و مي تواند در ديدار فردا به ميدان برود. پزشک و فيزيوتراپ تيم مس کرمان خاطر نشان کرد: ساير بازيکنان تيم در آمادگي خوبي به سر مي برند و در هفته گذشته تمرينات خوب و با نشاطي را انجام داده اند. تيم مس کرمان در حال حاضر با 40 امتياز در جايگاه هشتم جدول رده بندي ليگ برتر قرار دارد و فردا يکشنبه در ادامه اين رقابت ها ميزبان تيم سپاهان اصفهان خواهد بود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نامه فيفا به پرسپوليس درباره دستيار وينگادا و سفر 20 بازيكن به اصفهان

مسئولان فيفا در نامه‌اي به باشگاه پرسپوليس خواستار بررسي دقيق پرونده دستيار وينگادا شدند.

نلو وينگادا سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس به همراه دستيارانش به دليل عدم پرداخت مطالباتشان از باشگاه پرسپوليس به فيفا شکايت کرده‌اند. از همين رو مسئولان فيفا در نامه‌اي خواستار بررسي دقيق پرونده يکي از دستياران وينگادا به نام کاروانهو را شدند.
    باشگاه پرسپوليس نيز در نامه‌اي به فيفا توضيحات لازم را در خصوص شبهات در اين پرونده را ارائه کرد.
    مسئولان فيفا اعلام کردند به زودي در خصوص پرونده کاروانهو اعلام نظر خواهند کرد.

* با تشخيص علي دايي و باتوجه به سرماخوردگي مازيار زارع و مصدوميت جزئي وحيد هاشميان 20 بازيکن همراه قرمزپوشان به اصفهان سفر خواهند کرد. قرار است فردا نام دو بازيکن از ليست پرسپوليسي‌ها در اصفهان براي ديدار مقابل ذوب آهن خط بخورد.

صفحه 6 از 17 اولیناولین ... 4567816 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع